Tulipan12
|
Tasa, plesne so ob 17h. Kak je Kokica? Ji je kaj hudo, ker sta še not? Ko se samo spomnim svoje krize, ko sva bili z Lio 9 dni... Naja, še par urc lunice. Mi je kr kul minilo. Potem pa napadem filano papriko od mami! Tasa, si bila pridna, bravo! Jaz sem se prej malo lotila svoje omare. Mi je največji trn v peti, če verjamete al ne. Non-stop ta boj s samo seboj, kaj zavreči in kaj obdržati. pa ko vidim cunje, ki jih 3 leta nisem imela na sebi... pa spet ono razmišljanje... mogoče pa enkrat! Grrr! Moram bit malo bolj trdna. Čakam, da mi T. sprinta in prinese izpisnico iz vrtca. Sva se včeraj soglasno odločila, da nam vsa ta štala ni potrebna, ker imamo drugo opcijo na razpolago in verjetno se naslednje leto sploh ne bo spomnila, kaj jo je tako motilo v vrtcu. In še to, pride v vrtec in ne v jasli. Doma imamo zaenkrat izredno stanje. Lia je čisto obsedena s tem, da me ima v vidnem polju. Če sem v kuhinji, ona v dnevni, me že kliče, če sem na eni strani drevesa, ona na drugi, joče, ker me ne vidi... grozljivka! Včeraj jo je T. peljal k babici zjutraj, isti postopek, kot smo ga imeli pred vrtcem. Je rekla babi, da je vsakih 15min spraševala kje sem, če pridem po njo... jokala, da ne bo tam spala... Popoldan jo je T. hotel vzet zraven v knjižnico, ker sta to full radA hodila, ni šans. Če ne gre mami, ne gre. Eh... ni nam to potrebno, še najmanj njej. Mislim, da ji te jasli ne bodo prinesle nekega prevelikega napredka v vzgoji in samostojnosti, vsaj kar sem lahko na lastne oči tam videla, da pa bom plačevala, da se bo ona hodila tja pod prisilo z vikom in krikom igrat parkrat na mesec in vse viruse domov prinest, pa se mi tudi zdi mimo. Evo, kocka je padla, čeprav ste me vse vzpodbujale, naj je ne izpišem, sem itak nAredila po svoji glavi in srcu.
|