|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
29.9.2011 20:42:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image Lija in tasa! 
Premalo navijamo. Kak je šla mala navijačica spat smo dobili že 2 gol. Mislim,da jo bom morala it zbudit user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 251
29.9.2011 20:47:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Natka povej nam nekaj ,če si že tukajuser posted image .Vidim te user posted image

Čujte gospa, kaj mate že navidezne prjatle???user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 252
29.9.2011 20:47:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12
No, ti je zdaj malo bolj jasno, zakaj sem jo izpisala? To imam zdaj cele dneve, poleg drugih faktorjev, ki mi bodo požrli živce.user posted image

Ja mi je jasno user posted image ampak saj je včeraj kr daleč vstran šla user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 253
29.9.2011 20:47:34   
tasa_m

Pride katera na čokoladni liker? user posted image
pick me, pick me user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 254
29.9.2011 20:52:28   
tasa_m
Pa dober večer.
Danes na šihtu od 8 -16h, pol šibala v vrtec po Lijico, pol pa si je gospodična zaželela krompirček pa špinačo. Kaj mi te preostane druga kot da nardim. Pa sma pojedle obe duplo porcijo. Bravo midve user posted image te pa je tak že bil fuzbal na sporedu.
Smo zgubili user posted image ampak okej, te je že moglo tak bit. Zdaj bodo spet lahko žabari glasni user posted image user posted image (Najaa to ne leti na tebe, da nebo kake pomote user posted image ).
Drugače pa pr nam nič novega.

Ej Tulipan veš kaj me zanima? Kak nina ve, koliko krat je bil otrok na plesnih? Npr. plačano imaš 8 vaj, kaj če je vmes 2 tedna bolana? user posted image A moram vseeno plačat čeprav je ni bilo?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 255
29.9.2011 21:18:01   
tasa_m
kokice pa še verjetno ni doma.
Jutri pa bo tamala stara že teden dni user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 256
29.9.2011 21:18:35   
tasa_m
no, če bom se sama s sabo pogovarjala pol bom celo stran napisala. Kak fajn. bom lahko spet prva na strani user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 257
29.9.2011 21:21:01   
Najaa
eh danes pa ne pijem... zakaj pa ne? user posted image hmmm, si grem enga natočit. Malo tugujem, ker nas bo Nikin voziček, marela, zapustil. haha pa komaj sem čakala, da se ga znebimker nam sam plac jemlje na balkonu... zdej ga pa gledam in vidim, koliko smo dali skupaj čez... Sej vem, sem čudna/smešna/butnjena/... user posted image

Hej, vem da ne leti na mene, jaz sem štajerka. Halo? user posted image user posted image
No v pon bom ob 8h prva v vrsti pred Lidlom, ker bodo meli ene fajn stvari za ustvarjat in se je treba it tepst. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 258
29.9.2011 21:24:31   
tasa_m
Ja, sem pomagala danes NF delat pa sem videla da imamo neke ja...
Jaz v ponedeljk delam od 6h pa mislim da bom tud za ustvarjanje vzela. Si bom v soboto nagledala, če je kaj pametnega user posted image Sem si že lani.
Bomo imeli udi lepe pižamice, samo kaj ko mam prepoved kupovanja stvari. PREveč vsega

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 259
29.9.2011 21:27:37   
Najaa
Kaj pa je NF? user posted image
Veš kaj je fajn vzet. tiste barvne kartonaste liste in tudi tanke... Jaz bom pa vzela risarski set al neki takega, za 10€ pa vse vsega boga not. Pižame sem tudi gledala... Nika nujno rabi eno. Ima od Tije vse tak razvlečene.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 260
29.9.2011 21:31:30   
tasa_m
Ja tiste liste mam jaz še od lani. Ma če pol tak nimam časa, da bi ustvarjali. Ko je november in december je moj dom Lidl. user posted image

NF = Non Food, te stvari ko so v akciji vsak ponedeljek in četrtek. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 261
29.9.2011 21:33:07   
tasa_m
To pa se tudi men dobro vidi. Sam je verjetno velika škatla in nimam kam za dat user posted image
http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_20849.htm

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 262
29.9.2011 21:33:59   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image Kak je hitro minil teden... Jaz že pogrešam Kokico sam verjetno tud ko bo doma, ne bo mela tak velik časa za rr. Al pa... sej je štajerka, si ga bo že vzela. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 263
29.9.2011 21:34:15   
tasa_m
Te nogavičke http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_20839.htm pa so res full lepe. Jaz mislim, da ji bom vzela. Za pod kombinizonom bodo okej user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 264
29.9.2011 21:35:17   
tasa_m

user posted image Kak je hitro minil teden... Jaz že pogrešam Kokico sam verjetno tud ko bo doma, ne bo mela tak velik časa za rr. Al pa... sej je štajerka, si ga bo že vzela. user posted image

Itak, si ga bo mogla. Mala bo tak spala, Valentin je v vrtcu, ata na očetovskem tak da bo tamalo pazo, kuhali nebojo so rekli, tak da.... ma bo imela čas user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 265
29.9.2011 21:35:50   
Najaa

Ja tiste liste mam jaz še od lani. Ma če pol tak nimam časa, da bi ustvarjali. Ko je november in december je moj dom Lidl. user posted image

NF = Non Food, te stvari ko so v akciji vsak ponedeljek in četrtek. user posted image

aha, hvala za razlago.
Jaz jih tud še mam te liste, sam od kartonov sam še temne barve... Pa bi rada svetle.
tasa po moje ni tak velika škatla, za 10€ že ne. user posted image Men je pa všeč, ker imaš vse lepo na enem mestu.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 266
29.9.2011 21:45:08   
tasa_m

aha, hvala za razlago.
Jaz jih tud še mam te liste, sam od kartonov sam še temne barve... Pa bi rada svetle.
tasa po moje ni tak velika škatla, za 10€ že ne. user posted image Men je pa všeč, ker imaš vse lepo na enem mestu.

Ti bom v soboto javila kakšna je škatla. user posted image
Ja, saj na mestu že je, samo ne vem kak dolgo bi pr nam blo na mestu user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 267
29.9.2011 21:49:26   
Najaa
Uspelo!!! user posted image Ta rr no, spet mi šteka. A bodo spet barvo spremenil? user posted image

No javi mi, kak velika škatla je. tasa a ti tud moraš čarat v stanovanju, ko pospravljaš? Meni kronično zmanjkuje placa tak da sproti stran mečem, kar ne rabimo... nimamo kleti in to nam res ful manjka. Na balkonu imamon pa samo šaro.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 268
29.9.2011 21:54:09   
tasa_m
Mi sicer imamo klet samo je tak z škatlami napolnjena, da počasi nebomo mogli niti noter več stopit user posted image , na balkonu imama dve omarci v katerih je v eni pijača, v drugi ozimnica ter fondi ter vrč za filtriranje vode in vse to kar smo nujno rabli. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 269
29.9.2011 21:54:34   
tasa_m
O, zdaj pa mi gre spet normalno pisat in mi takoj odpre post. Zanimivo... 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 270
29.9.2011 21:56:00   
Najaa
Ja, kr neki s tem rr...

Pri nas je pa balkon poln škatl. Ša koles. Pa vsega, zraven pa spravim še 2 stola user posted image in poleti bazen. Čarovnica, nimaš kaj. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 271
29.9.2011 21:56:28   
tasa_m
Danes pa je Slak umrl a ne? user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 272
29.9.2011 21:56:54   
tasa_m

Ja, kr neki s tem rr...

Pri nas je pa balkon poln škatl. Ša koles. Pa vsega, zraven pa spravim še 2 stola user posted image in poleti bazen. Čarovnica, nimaš kaj. user posted image

AAAAAAAAAAAa kaki balkon te mate? 20m2 user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 273
29.9.2011 21:58:46   
tasa_m
Ki pa te ostale so danes?

Tulipan, Persida?

Ok, MČ se javlja v službi, Trezike ni, Kokica v P. Hmmm več pa nas tak ni user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 274
29.9.2011 22:00:01   
Najaa
Ma ne, čarovnica sem. Balkon je cca 2x4m.

Stari dobri Slak ja. user posted image Vsaj lepo starost je dočakal.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?