|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
28.9.2011 21:22:21   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Da nebo pomote ,da sem neki obsedenec z zemljo.Imamo jo dva hektarja ,obdelujem ,pa bore malo tak,dauser posted image .Ampak pustimo veselje dokler ga imamuser posted image

Mi imamo pred hišo majhno dvorišče, ampak bi se dalo kaj ustvarit, če bi hotla. Imava parcelo v Kamnici, katero sva dala zdaj v najem, ker se nama ne da gor hodit kosit (beri: bolj nimava časa) in pri T.jevih doma imajo ooooooooogrrrroooooooomno parcelo, ne vem kolko veliko, recimo še za kake 4 konkretne hiše s parcelami, al pa več... jaz pa obdelujem samo svoje 4 orhideje na okenski polici. Tak da si za mene absolutna zmagovalka!!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 226
28.9.2011 21:23:31   
PERSIDA
Najaa danes vse sladko ignoriram ,oprostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Sem preveč stradala user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 227
28.9.2011 21:24:04   
Tulipan12

Kavico ,pa z veseljem samo ,če daš zraven še mlekouser posted image ,pa kilo cukrauser posted image

Čisto po mojem okusu!user posted image  Me vedno vsi gledajo, ko si v malo belo kavo dam 2 cukra! So what???user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 228
28.9.2011 21:25:22   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa jesam, ne more kar it a ne. user posted image

Persida, o kak bi jaz mela en košček zemljice... za zelenjavco, pa mal za gušt. Pa mal za otroke ven spustit... eh ja, someday.

A ste zdržale luno?

Zdržala!!!user posted image user posted image user posted image  Potem pa ubila 2 filani papriki!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 229
28.9.2011 21:26:02   
Tulipan12

Najaa danes vse sladko ignoriram ,oprostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Sem preveč stradala user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 230
28.9.2011 21:26:02   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kavico ,pa z veseljem samo ,če daš zraven še mlekouser posted image ,pa kilo cukrauser posted image

Čisto po mojem okusu!user posted image  Me vedno vsi gledajo, ko si v malo belo kavo dam 2 cukra! So what???user posted image user posted image user posted image  

Beri jaz sem zadnjč pila kapučino z 4 vrečkicami.Kelnar je mislo da mi ni dal cukrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 231
28.9.2011 21:27:54   
Tulipan12

Beri jaz sem zadnjč pila kapučino z 4 vrečkicami.Kelnar je mislo da mi ni dal cukrauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ha?? Verjetno onega velikega, ne? No, pri meni je smešno to, da si dam v malo belo kavo in veliko belo kavo enako sladkorja!user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 232
28.9.2011 21:28:47   
Tulipan12
Prva sem bila!user posted image  Se bom na naslednji strani hvalila!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 233
28.9.2011 21:29:41   
Tulipan12
Tasa ki si? Zaspala z Lijo al je T. prišel?

Neposredna povezava do sporočila: 234
28.9.2011 21:31:10   
PERSIDA

Tasa ki si? Zaspala z Lijo al je T. prišel?

Pomoje uspavala ,pa je prej mrknila kot Lijauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 235
28.9.2011 21:32:19   
Tulipan12
Zdaj grem na FB pogledat, če ste tam, se pazite!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 236
28.9.2011 21:35:54   
PERSIDA
Babe žabe sicer sem še v kondiciji za nočni čvek ampak vseeno grem po dolgem.6 .00 bo prav kmalu.Jutri ,če slišite kaj po mb ,da se fuuuul dere pol veste ,da je to Anže ko ga fizioterapevtka prijemauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja ,pa v torek imamo kostanjev piknik z vrtcem tak,da spet rabim fraj.Ja nič bo treba kri dat ,da malo dopust ostane ,ki ga ni več prav veliko.

NOČKO

Neposredna povezava do sporočila: 237
28.9.2011 21:40:11   
Najaa
eh, sem misla z vama tule se zafrkavat, ker sem res bila dobre volje, zdej sem pa eno strašno novico zvedla in sem čist šokirana. user posted image Prav zjokala bi se.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 238
28.9.2011 21:45:21   
Tulipan12

Babe žabe sicer sem še v kondiciji za nočni čvek ampak vseeno grem po dolgem.6 .00 bo prav kmalu.Jutri ,če slišite kaj po mb ,da se fuuuul dere pol veste ,da je to Anže ko ga fizioterapevtka prijemauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja ,pa v torek imamo kostanjev piknik z vrtcem tak,da spet rabim fraj.Ja nič bo treba kri dat ,da malo dopust ostane ,ki ga ni več prav veliko.

NOČKO

Nočko!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 239
28.9.2011 21:46:29   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

eh, sem misla z vama tule se zafrkavat, ker sem res bila dobre volje, zdej sem pa eno strašno novico zvedla in sem čist šokirana. user posted image Prav zjokala bi se.

Ojoj, upam, da to vsaj malo pomaga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 240
29.9.2011 9:21:46   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaz pa sem bla zadnja na prejšnji strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To se mi sliši kot piflarka pri dopolnilnem pouku!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image to sploh ne obstaja user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 241
29.9.2011 9:24:19   
MalaČebelica
Pa dober dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Tulipan, ti si Lio izpisala iz vrtca? Kak to? Nisem nič na tekočem....

Kam to hodite na plesne? V JAM?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 242
29.9.2011 9:49:04   
Tulipan12

Pa dober dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan!user posted image
Ja. Ojoj, zdaj še enkrat ne bom pisala celi kalvarij okoli tega, da skrajšam: v skupini, ki je, ne bi pridobila nič, joče v eno, od vrtca dalje lula ponoči, drži se me kot cek - dobesedno... pri babici in dedku ji bo lepše, rada je tam, prihaja domov nasmejana in tja odhaja s prepevanjem. Škoda denarja, da bo se hodila parkrat na teden v mukah in joku tja igrat, če imamo opcijo varstva odprto. Če tega ne bi bilo, bi žal morala vztrajat.
Hodimo v Plesni park. Pa kaj ti bi rada kr v pižami na plesne hodila???user posted image  Sva mislili it tja pogledat, kr ga ima ena kolegica, pa mi je ta Nina in Pleni park nekak prirasel k srcu... edino Lia ima zdaj vrtec sindrom in je grozno tudi tam.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 243
29.9.2011 9:49:51   
Tulipan12

jaz pa sem bla zadnja na prejšnji strani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To se mi sliši kot piflarka pri dopolnilnem pouku!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image to sploh ne obstaja user posted image user posted image user posted image

Saj da si prva zadnja tut ne!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 244
29.9.2011 9:55:00   
Tulipan12
Tak. Mi nismo spali celo noč. Jaz sem dežurala do 1h, T. od 1h do 3.30, potem spet jaz do kuhanja kave-5.40. Ne vem. Zobki? Mogoče. Probavala vse: duda, voda, joška, flaša, nošenje, petje, plesanje, ignoriranje... Pomagala samo joška. Torej lačen ni (ker imam mleka še samo za vzorec), tolažbe ne rabi (ker ni hotel dude), edino moja bližina al kaj. Meni pa je po 15min sesanja grozno, pa ga moram odstavit, potem pa jok naprej. Sploh ne vem od kod njemu energija, da zdaj normalno funkcionira??user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 245
29.9.2011 10:00:05   
Tulipan12
V glavnem velike radosti majhnih ljudi so tiste, ki nam trenutno krojijo življenje. Grem malo na sonce, da se zbudim, če ne bom kr tu gor kinknila. Če bo sila, bo pač Luka mene vozil v vozičku, ker sem jaz njega do zdaj nosila.user posted image  Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 246
29.9.2011 13:09:20   
MalaČebelica

Dan!user posted image
Ja. Ojoj, zdaj še enkrat ne bom pisala celi kalvarij okoli tega, da skrajšam: v skupini, ki je, ne bi pridobila nič, joče v eno, od vrtca dalje lula ponoči, drži se me kot cek - dobesedno... pri babici in dedku ji bo lepše, rada je tam, prihaja domov nasmejana in tja odhaja s prepevanjem. Škoda denarja, da bo se hodila parkrat na teden v mukah in joku tja igrat, če imamo opcijo varstva odprto. Če tega ne bi bilo, bi žal morala vztrajat.
Hodimo v Plesni park. Pa kaj ti bi rada kr v pižami na plesne hodila???user posted image  Sva mislili it tja pogledat, kr ga ima ena kolegica, pa mi je ta Nina in Pleni park nekak prirasel k srcu... edino Lia ima zdaj vrtec sindrom in je grozno tudi tam.user posted image

Glede vrtca te čisto razumem. Klari je od začetka bilo tak grozno (ko je bila v onem privat vrtcu), da če bi imela drugo možnost, bi jo takoj dala tja. Ampak zdaj ji je pa ful fajn. Ji je pa blo letos poleti - avgusta tudi grozno, ko so bili združeni z eno drugo enoto in je bil rahel kaos in nobenega reda in ritma. Vsako jutro je jokala in se mi je ful srce trgalo user posted image user posted image user posted image boščeki naši mali user posted image user posted image user posted image

kje pa je Plesni park? Ta Jam kar hvalijo - no, pa res ga mam blizu ja user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 247
29.9.2011 13:09:51   
MalaČebelica

Saj da si prva zadnja tut ne!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 248
29.9.2011 20:16:27   
tasa_m
Gledam fuzbal. Pol vas pokomentiram in kaj napišem.

Zdaj navijam... MARIBOR, MARIBOR, Mariborrrrrr user posted image user posted image user posted image

Lija pa se zraven dere ŠAMPION user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 249
29.9.2011 20:19:41   
Najaa
user posted image user posted image user posted image Lija in tasa! 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?