|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
26.9.2011 12:49:51   
PERSIDA
Opravičeno ,sedi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lio.
Grem kosilnico gnat preden me čas povozi.
Lepo se sončite.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 126
26.9.2011 13:31:05   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Sedi ena imate vse danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lia kuhala celo noč, spali nismo nič. Pred tem sva se s T. borila, da sva premaknila hladilnik (poln) na ploščice, da nam ne dvigne parketa. Zjutraj prvo saniranje Lie, ki ji je vročina padla, poln nos in vneto grlo so osatli, potem pa pucanje hladilnika, seveda med igranjem z Lio, hranjenjem, previjanjem, uspavanjem Luke...
mam še vedno enko??? user posted image user posted image

user posted image in user posted image naj se čimprej pozdravi.

Neposredna povezava do sporočila: 127
26.9.2011 13:32:48   
Najaa
Tudi jaz si ne zaslužim enke, ker že cel dan visim na telefonu in lovim te zdravnike. user posted image
Drugače pa nič novega, no vsaj uho ne boli več Tije.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 128
26.9.2011 13:48:08   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tudi jaz si ne zaslužim enke, ker že cel dan visim na telefonu in lovim te zdravnike. user posted image
Drugače pa nič novega, no vsaj uho ne boli več Tije.

Vsaj to. Super!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 129
26.9.2011 13:54:54   
tasa_m

Nostalgija ,........................uf velikokrat se zatečem k njej ,ker takrat ,se je začelo ,res nekaj velikega.No bom rekla dve veliki stvari.Ena je bila seveda rojstvo mojih bavcev.Druga ,pa seveda na novo rojena poznanstva. Še danes zatrjujem,da se je to zgodilo z namenom . Mogoče se sliši noro ampak po skoraj treh letih še vedno lahko rečem ,da takrat ne bi preživela na tak način kot sem.Nikomur ne moreš prikazat in povedat kako mi je takrat ta forum pomagal  in lajšal tiste dneve.
V glavnem takšnih lepih časov kot sem jih takrat preživljala tisto leto se ne da opisat.In res za to bom večno hvaležna.In hvaležna za vse tisto ,kar je ta forum povlekel za sabo .
Resnica je taka ,da danes vem kdo so pravi prijatelji .In se mi žvižga za celi svet ,če mi tuji v narekovajih ljudje pomenijo več kot,pa žlahta in ostali folk.Po domače povedano ne rabim nikogar razen internetauser posted image .
No upam,da ste iz tega zmedenega posta razbrale bistvouser posted image

PODPIS! Si tak lepo napisala, da bilokaj cuj napišem, nebom tak zadela user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 130
26.9.2011 13:54:56   
tasa_m

Včeraj smo bili na Pikinem festivalu. Super dan!user posted image user posted image user posted image  Za tiste, ki še niste bile in poznate Otroški Lent, je zelo podobno, ampak je vse skupaj postavljeno ob jezero in je malo bolj romantično.user posted image  Drugače pa polno otroških delavnic, vsemogočih maskot (ki se jih Lia še vedno boji, Luka pa jim je dajal petkeuser posted image ). Opazila sem, da ima Lia full rada raznorazna dogajanja, ne mara pa gužve. Božala je Pikinega konja, na katerega so pred nami z vodenimi barvicami risali pikeuser posted image , obiskala Vilo Čiračara in dobila plišastega Fickota.user posted image  
Supeeer! Sem mislila na vas, ko smo se mimo vaše hiše pelali.

Neposredna povezava do sporočila: 131
26.9.2011 13:54:58   
tasa_m

Čer... Persida sem se zjokala zraven, ko si tisto zgoraj pisala. Danes, no že od petka pa se je stopnjevalo, sem take čudne volje, žalost pomešana s strahom in bedom. Ful me skrbi za Tijo, čeprav je čist rutinska operacija. Skrbi me, ker so tega mojega otroka že tak matrali s svojimi nepravilnimi diagnozami, ignoranco...user posted image Ful je že pretrpela, nazadnje se je to zgodilo ta vikend, ko od petka nihče ni "videl", da ima vneta ušesa. Pa kako se to lahko zgodi? V petek na ORL, kasneje P in nasl. dan dežurna... šele danes dežurna (ena druga) je takoj rekla, da seveda je vneto. Tija pa se mi že 3 dni in noči zvija od bolečine.user posted image Tak sem žalostna...
Mogla sem napisat to.

Ojej user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image kako je danes Tija? Upam da ji bodo AB čimprerj pomagali...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 132
26.9.2011 13:55:04   
tasa_m

Naja, kaj si ti prepričana, da je 29.??? Ni 27.?
Na mojem kolendarju je tud 27.09 narisana polna luna!

Neposredna povezava do sporočila: 133
26.9.2011 13:55:06   
tasa_m

Sedi ena imate vse danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lia kuhala celo noč, spali nismo nič. Pred tem sva se s T. borila, da sva premaknila hladilnik (poln) na ploščice, da nam ne dvigne parketa. Zjutraj prvo saniranje Lie, ki ji je vročina padla, poln nos in vneto grlo so osatli, potem pa pucanje hladilnika, seveda med igranjem z Lio, hranjenjem, previjanjem, uspavanjem Luke...
mam še vedno enko??? user posted image user posted image
Kaj si se htela poafnat da maš hladilnik poln al kaj? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Lio.

Neposredna povezava do sporočila: 134
26.9.2011 13:55:09   
tasa_m

Jaz pa mislim, da bi morali danes priti domov Kokica in Julija!user posted image  Seveda, če se princeska Julija ne sonči kje.user posted image
Veš da sem enako študirala, ko sem iz službe šla. Danes sta verjetno doma. Mogoče nas zvečer preseneti... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 135
26.9.2011 14:00:32   
tasa_m
Pa dober dan!
Jaz sem svoje že oddelala, zdaj kuham kosilo. Rižoto z gobicami, solatko in pišč.Cordon Blue (by Hofer user posted image ).
Zraven upam, da Lija zaspi. Danes jo imam še doma ( no, dopoldan jo je imela Sara), pa cote prelagam. Od sosedine nečakinje sem dobila veeelikooo vrečko cot za zdaj. In 3 bunde, 5 jaken za spomlad / jesen, oblekce in kratke majice ter hlače za drugo leto... V glavnem PREveč imamo zdaj vsega! Lahko res začnem prodajat user posted image
Mislim, da nebom vsega v omaro spravla. Moram nekaj v mesto dat nekaj pa v Lenart. Kavbojk je dobila enih 10 komadov št. 92/98 ter 104/110 enih 15. Tiste imam kar v škatli in bo jih soseda spravila v njeno klet, ker naša je polna zelo. user posted image
Je pa tu toliko € noter, da glava boli. Več ali manj samo H&M, C&A, S.Oliver ter UCB.

tipkam še bolj pol, grem zdaj mizo pripravit, ker mi pajki že reli po trebuščku vozijo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 136
26.9.2011 14:03:52   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Naja, kaj si ti prepričana, da je 29.??? Ni 27.?
Na mojem kolendarju je tud 27.09 narisana polna luna!

tasa to je prazna luna ali mlaj. Na koledarjih je ravno obratno narisana. Se boš pridružila? user posted image
Tija je boljše, hvala. Večino dopoldneva je igrala igrico na rač. (res sem slaba mama user posted image ker ji dovolim sam ima tak rada Doro, da ni mogla nehat), zdej pa že kar nekaj časa dela okvir za sliko oz. lepi školjke in kamenče in travo na rob. Ful lepo bo izpadlo, pol pa moram spet slike dat razvit, da bomo kej meli za not dat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 137
26.9.2011 14:48:40   
tasa_m
tasa to je prazna luna ali mlaj. Na koledarjih je ravno obratno narisana. Se boš pridružila? user posted image

Če pa je črno pobarvana, prazno luno pa imam narisan 12.09 user posted image
Sicer pa saj ni važno!

No, super da je bolje! Joj, si me spomnila, bi az tud mogla dat slike razvijat... Hjej pa bodo € šli. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 138
26.9.2011 14:51:42   
Najaa
Jaz sem tudi dolgo časa misla, da je črna polna, je pa ravno obratno.

Počakaj na kako akcijo in daj razvit slike, se splača. Leclerc ima vsake tolko in sem enkrat dala okol 400 slik razvit in plačala okol 20€. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 139
26.9.2011 15:04:14   
tasa_m
A res al kaj? Hm, pol pa bom res še malo počakala... Tnx.

Tamala še kuj ne spi user posted image
tomaž pa ima v sredo razgovor. Če bi to dobil, bi bil pa đek. To je negova sanjska služba. Tak da babike, močno da mi držite pesti!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 140
26.9.2011 15:05:10   
tasa_m
Persida, Tulipan, Mala Čebela, Kokica  in jaz imate mail user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 141
26.9.2011 17:37:03   
MalaČebelica
Dober dan.

Sem še živa čeprav komaj - neka viroza me lovi user posted image user posted image user posted image user posted image

In ne boste verjele kje sem - v službi seveda user posted image user posted image user posted image user posted image Po moje da bom danes kar obležala ker me je nekaj začelo zvijat. Mojadva že cel vikend na veliko bruhata in driskata... upam, da me ne zgrabi v taki obliki...

nekaj sem vmes malo prebrala pa se mi nekak ne ljubi preveč

aja, tasa hvala za slikice. zelo smo lepe user posted image user posted image user posted image user posted image

Neja tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image za Tijo. ne vem zdaj čisto točno, kaj je narobe. nekaj sem prebrala, da ima vnetje ušesk pa o operaciji. v glavnem, močno držim pesti da bo vse ok

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 142
26.9.2011 18:27:08   
Najaa
In seveda je zakuhala tudi Nika... user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 26.9.2011 18:33:38 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 143
26.9.2011 20:42:51   
trezika
Čer!
Bom čisto kratka... komentirala ne bom kaj, ker nimam energije ne volje... z atom je ful slabo, ta pr.... bakterija se mu je naselila povsod po telesu, noben antibiotik ne prime.... jutri greva z Marušo na Koroško, da bova malo z mamo, ker je pa zdaj res čist na tleh.... in ker tam nimam računalnika, se vam posledično zdaj nekaj dni ne bom oglasila.... ko pridem nazaj, pa upam, da vam prinesem kakšno dobro novico...

Lepo bodite pa polubčkajte pikice in pikece....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 144
27.9.2011 8:59:00   
tasa_m
DOBRO JUTROOOO user posted image

user posted image POLN LJUBEZNI VAM POŠILJAM...

eh, črke. Ni mi za brisat, samo derem pa se tudi ne user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 145
27.9.2011 9:03:42   
Najaa
Dobro jutro.

Trezika user posted image

Pri nas je že pestro, se dojenčki derejo (tisti za igrat) in jih previjamo, hranimo, vozičkamo... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 146
27.9.2011 9:06:25   
tasa_m
No, pa še enkrat dobro jutro.

Mala Čebelica, si čutla da sem te omenla ha? user posted image user posted image user posted image user posted image tvojima dvema in user posted image user posted image zate da te ne ulovi!

Trezika držita se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tija in Nika vama pa polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bosta spet čimprej zdravi! Mami, tebi pa zdaj verjetno ni dolgčas? user posted image

Tulipan ki si ti? Gremo jutri plesat? user posted image
Persida  nisi mi povedala kako je bilo na prvem teningu v petek? user posted image Veš da je v nedeljo kar naenkrat Lija začela T. razlagat, da sta šla Tomaž in Anže na pinkpong in da je teta Persida rekla, da bosta žogice pobirala. Zraven pa se je tak smejala, prav iz srca, da sma se še midva začela. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 147
27.9.2011 9:11:25   
tasa_m
Kokice in Julije še ni doma. Sem ji sms poslala, da jo pogrešamo. Se je Julija šla malo sončit user posted image se očitno zaveda da zunaj ni več tistih vročih temperatur in si bo mal podaljšala dneve pod "sončkom".
Vas pa vse lepo pozdravlja.

Grem ji danes malo družbo delat, preden grem po Lijo v vrtec. Sam moram še ure obiskov naštudirat, da nebodo spet kake pripombe letele user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 148
27.9.2011 9:14:54   
tasa_m
Babe žabe a se ve zavedate da bo vsak čas oktober?? Aleluja, kdaj je minlo?? user posted image  user posted image Še malo pa bo NL in bo leto naokoli.
PREhitro gre vse skupaj.
Mi smo pa že v začetku novembra povaljeni k sestrična na poroko, en dan prej pa ima stric 60.let. Samo nebomo šli, grem raje z kolegico na Modrijane v Golovec. Sicer jih ne poslušam ampak raje njih poslušam, kot pa da mi žlahta v krožnik gleda kolk pojem user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 149
27.9.2011 9:18:03   
Najaa
tasa lepo lepo pozdravi Kokico. user posted image

Ni mi dolgčas, seveda ne. Že ponoči je bila žurka zarad Nikinega ušesa tak da jo filam s calpolom in dokler ne prime, je ful boga. A vam tud tak počasi prime calpol? Ko sem ji dala pred sedmo, ji je prijelo šele po osmi. user posted image Ko prime, je pa ok in zdej se igrata z dojenčki. P pa dela šele pozno popoldan, bo še kr dolga do takrat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?