|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
25.9.2011 21:37:18   
Tulipan12
Čer!user posted image
Tasa user posted image user posted image user posted image
trezika user posted image user posted image user posted image
Naja je Tija kaj boljša?
Persida, reci dušo, šta te muči?                                                                                                                        Pa reeeeeeeees si pridna. Jaz mislim, da če sem par strojev perila oprala, pa skuhala, pomila, prah potegnila, pa mogoče kake cote še zložila, da sem pridna. Neko dodatno delo kot je kako vlaganje ali kaj podobnega, eh, ni šans. Zvečer si eventuelno kaj za jutrišnjo kosilo uspem pripravit al pa kake omakice za Luko skuhat, da jih zmrznem in ko ni časa, ven potegnem. drugo se mi res ne da.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 76
25.9.2011 21:38:17   
PERSIDA
Nostalgija ,........................uf velikokrat se zatečem k njej ,ker takrat ,se je začelo ,res nekaj velikega.No bom rekla dve veliki stvari.Ena je bila seveda rojstvo mojih bavcev.Druga ,pa seveda na novo rojena poznanstva. Še danes zatrjujem,da se je to zgodilo z namenom . Mogoče se sliši noro ampak po skoraj treh letih še vedno lahko rečem ,da takrat ne bi preživela na tak način kot sem.Nikomur ne moreš prikazat in povedat kako mi je takrat ta forum pomagal  in lajšal tiste dneve.
V glavnem takšnih lepih časov kot sem jih takrat preživljala tisto leto se ne da opisat.In res za to bom večno hvaležna.In hvaležna za vse tisto ,kar je ta forum povlekel za sabo .
Resnica je taka ,da danes vem kdo so pravi prijatelji .In se mi žvižga za celi svet ,če mi tuji v narekovajih ljudje pomenijo več kot,pa žlahta in ostali folk.Po domače povedano ne rabim nikogar razen internetauser posted image .
No upam,da ste iz tega zmedenega posta razbrale bistvouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 77
25.9.2011 21:40:13   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image  prva!!!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 78
25.9.2011 21:41:53   
PERSIDA
evo tak dolgo sem post pisala da je došla dušo tulipančekova

A mi hočeš naročit še dve kremi materine dušice prosim? Svakinje me spremljata po fb  ,pa sta me danes prvo to vprašaleuser posted image
Če rabiš denar v naprej ,pa mi reči,da te ne bom slučajno na kant spravlauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 79
25.9.2011 21:42:40   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

user posted image user posted image user posted image  prva!!!

Tebi dovolim ,ker si soromankauser posted image

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 25.9.2011 21:43:06 >

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 80
25.9.2011 21:44:40   
PERSIDA
Malo je že spet kičasto,ko se sama sabo menim tuuuuuuuuuuuuuuuuulipanček user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 81
25.9.2011 21:46:53   
PERSIDA
Aja sem prej  pozabla povedat ,da zvarke za ženske imam tudi nastavljene jutri jih samo prekuham ,ker sem sladkor vse ponucala,pa  ga moram kupituser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 82
25.9.2011 21:48:28   
Tulipan12
Včeraj smo bili na Pikinem festivalu. Super dan!user posted image user posted image user posted image  Za tiste, ki še niste bile in poznate Otroški Lent, je zelo podobno, ampak je vse skupaj postavljeno ob jezero in je malo bolj romantično.user posted image  Drugače pa polno otroških delavnic, vsemogočih maskot (ki se jih Lia še vedno boji, Luka pa jim je dajal petkeuser posted image ). Opazila sem, da ima Lia full rada raznorazna dogajanja, ne mara pa gužve. Božala je Pikinega konja, na katerega so pred nami z vodenimi barvicami risali pikeuser posted image , obiskala Vilo Čiračara in dobila plišastega Fickota.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 83
25.9.2011 21:52:11   
PERSIDA

Včeraj smo bili na Pikinem festivalu. Super dan!user posted image user posted image user posted image  Za tiste, ki še niste bile in poznate Otroški Lent, je zelo podobno, ampak je vse skupaj postavljeno ob jezero in je malo bolj romantično.user posted image  Drugače pa polno otroških delavnic, vsemogočih maskot (ki se jih Lia še vedno boji, Luka pa jim je dajal petkeuser posted image ). Opazila sem, da ima Lia full rada raznorazna dogajanja, ne mara pa gužve. Božala je Pikinega konja, na katerega so pred nami z vodenimi barvicami risali pikeuser posted image , obiskala Vilo Čiračara in dobila plišastega Fickota.user posted image  

Suuuuuuper.
Ja bi jima ,pa tako rada začela brat pravljice ,pa nista interesentauser posted image .Onadva bi kar liste listala.Ne vem ali sem res tako dolgocajtnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 84
25.9.2011 21:52:48   
Tulipan12
Evo me, še sem tu!
Mi je nek error kazalo, potem pa sem videla, da je objavilo... svašta!
Lepi post si napisala.user posted image  Se strinjam, da se vse zgodi z razlogom.
Še dve Materini dušici? Plus ona tvoja, ne? Boš mi dala denar, ko jih dobiš, ni zdaj panike.

Neposredna povezava do sporočila: 85
25.9.2011 21:52:50   
Najaa
Čer... Persida sem se zjokala zraven, ko si tisto zgoraj pisala. Danes, no že od petka pa se je stopnjevalo, sem take čudne volje, žalost pomešana s strahom in bedom. Ful me skrbi za Tijo, čeprav je čist rutinska operacija. Skrbi me, ker so tega mojega otroka že tak matrali s svojimi nepravilnimi diagnozami, ignoranco...user posted image Ful je že pretrpela, nazadnje se je to zgodilo ta vikend, ko od petka nihče ni "videl", da ima vneta ušesa. Pa kako se to lahko zgodi? V petek na ORL, kasneje P in nasl. dan dežurna... šele danes dežurna (ena druga) je takoj rekla, da seveda je vneto. Tija pa se mi že 3 dni in noči zvija od bolečine.user posted image Tak sem žalostna...
Mogla sem napisat to.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 86
25.9.2011 21:53:39   
PERSIDA
Pri nas imamo problem ko gremo kam sami trije Tomaž bi gledal in poslušal Anžetu,pa se fučka za celi svetuser posted image .Eh ni nam lahkouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 87
25.9.2011 21:55:27   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Aja sem prej  pozabla povedat ,da zvarke za ženske imam tudi nastavljene jutri jih samo prekuham ,ker sem sladkor vse ponucala,pa  ga moram kupituser posted image

Ne razumem!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 88
25.9.2011 21:57:38   
Tulipan12

Suuuuuuper.
Ja bi jima ,pa tako rada začela brat pravljice ,pa nista interesentauser posted image .Onadva bi kar liste listala.Ne vem ali sem res tako dolgocajtnauser posted image

Tudi Lia ne posluša pravljic, ki ji jih berem. Jih moram znat na pamet in ji jih v temi pripovedovat.user posted image  Pač zvečer, ko uspavam Luko, njemu preberem pravljico in pri Lii naredim obnovo.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 89
25.9.2011 21:58:34   
PERSIDA
Najaa to jaz skoz govorim kako da se komaj po teden dni jokanja in nespanja vidi da imajo vneta ušesa.Jaz ko mati vem in seveda ve tudi tam se ,pa ne vidi nič.Žalostno res samo to moram proučit do naslednjič oz. pediatrinjo opozorit na to.Pa mislim,da bom teto malo povprašala ,če mi bo znala kaj pomagat .Sicer je ona na očeh ampak bo mogoče vedla kaj več o tem tudi.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 90
25.9.2011 21:59:46   
PERSIDA

Beri likerčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Zdaj frštenaš?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 91
25.9.2011 22:02:30   
PERSIDA

Suuuuuuper.

Tudi Lia ne posluša pravljic, ki ji jih berem. Jih moram znat na pamet in ji jih v temi pripovedovat.user posted image  Pač zvečer, ko uspavam Luko, njemu preberem pravljico in pri Lii naredim obnovo.user posted image

Super pol še gremo po enega dojenčka in pol upam,da bo kateri izmed njih poslušal pravljico ali izmišljotinouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 92
25.9.2011 22:04:01   
Tulipan12
Naja user posted image  ojoj, pa ne morem verjet, da se kr naprej dogaja, da doktori al ne vidijo al spregledajo al se zmotijo... otroci pa trpijo take muke.user posted image  Pa ji je zdaj kaj bolje?

Neposredna povezava do sporočila: 93
25.9.2011 22:07:26   
Tulipan12

Beri likerčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Zdaj frštenaš?user posted image

Ou, yeah!user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 94
25.9.2011 22:07:57   
Tulipan12
Kaj smo že rekle za te?user posted image
http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_20784.htm

Neposredna povezava do sporočila: 95
25.9.2011 22:08:44   
Tulipan12

Suuuuuuper.

Super pol še gremo po enega dojenčka in pol upam,da bo kateri izmed njih poslušal pravljico ali izmišljotinouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 96
25.9.2011 22:09:51   
Tulipan12
Eh, sem zdaj videla, da so za večje otroke...

Neposredna povezava do sporočila: 97
25.9.2011 22:13:27   
Najaa

Naja user posted image  ojoj, pa ne morem verjet, da se kr naprej dogaja, da doktori al ne vidijo al spregledajo al se zmotijo... otroci pa trpijo take muke.user posted image  Pa ji je zdaj kaj bolje?

Danes je dobila komaj 1.dozo AB tak da sem ji mogla dat še calpol proti bolečinam. Jutri bo pa sigurno že boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 98
25.9.2011 22:14:32   
Tulipan12
Danes smo bili cel dan na enem pikniku in je tudi bilo full fajn, zvečer smo si doma na dvorišču pekli kostanje. So že!!!user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa mi je slabo, ker nimam meje, ker jih obožujem!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 99
25.9.2011 22:17:53   
PERSIDA
Jaz se tudi ugotovila ,da bo treba po kostanje .Upam,da najdem vsaj en kostanj ,da jih naberem,ker tu pri nas je res problem s kostanji sploh jih ni po gozdu.
Če ne bo druge bo treba na pohorje.

Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?