|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
25.9.2011 22:17:59   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Naja user posted image  ojoj, pa ne morem verjet, da se kr naprej dogaja, da doktori al ne vidijo al spregledajo al se zmotijo... otroci pa trpijo take muke.user posted image  Pa ji je zdaj kaj bolje?

Danes je dobila komaj 1.dozo AB tak da sem ji mogla dat še calpol proti bolečinam. Jutri bo pa sigurno že boljše.

Bogica.user posted image  Upam, da ji čimprej začne delovat AB. Joj, ta ušesa so res eden večjih problemov pri otrocih. Kdaj pa se ji je začelo vse skupaj z ušesi? Jaz ne vem al jaz ne opazim al pa zaenkrat moja2 nista imela problemov? TRKAMMMMM!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 101
25.9.2011 22:19:36   
PERSIDA
Ko sem še živela brez sesalcevuser posted image   sem delala kremo iz kostanjev,toliko ,da se spet malo hvalimuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 102
25.9.2011 22:21:24   
PERSIDA
tulipanček samo kdaj,pa kdaj lahko meni prepustiš zvezdo slavnihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rata ti obrneš tak al takuser posted image .PIFLARKAuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 103
25.9.2011 22:22:50   
PERSIDA
Eno vprašanje kako se naj odločm,da shujšam ?Kakšna ideja?
Malo me nekaj pipa na čase user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 104
25.9.2011 22:25:07   
Najaa

Naja user posted image  ojoj, pa ne morem verjet, da se kr naprej dogaja, da doktori al ne vidijo al spregledajo al se zmotijo... otroci pa trpijo take muke.user posted image  Pa ji je zdaj kaj bolje?

Danes je dobila komaj 1.dozo AB tak da sem ji mogla dat še calpol proti bolečinam. Jutri bo pa sigurno že boljše.

Bogica.user posted image  Upam, da ji čimprej začne delovat AB. Joj, ta ušesa so res eden večjih problemov pri otrocih. Kdaj pa se ji je začelo vse skupaj z ušesi? Jaz ne vem al jaz ne opazim al pa zaenkrat moja2 nista imela problemov? TRKAMMMMM!!!

Ko je pri 21m šla v vrtec. Od takrat vsak mesec vnetja, dokler ni bila cepljena proti pnevmokoku, pol je bilo mal miru, ko se je Nika rodila pa je fasala mononukleozo, ko je imela še angino IN vnetje ušes zraven, od takrat pa spet problemi. Edino letos poleti je bilo ene 3 mesece ok. Problem pri njej je, da po vsaki virozi faše še vnetje ušes.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 105
25.9.2011 22:26:34   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Eno vprašanje kako se naj odločm,da shujšam ?Kakšna ideja?
Malo me nekaj pipa na čase user posted image

user posted image Moja večna ahilpva peta. Torej, jaz sem se odločila, da bom ločevala, pa lunine mene so mi ok. Pretiranega stradanja ne maram odkar imam otroke. user posted image Luna na 14 mi je pa ok.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 106
25.9.2011 22:26:59   
Tulipan12
Zdaj pa sem že kičasta s tem prvim mestom, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 107
25.9.2011 22:31:17   
PERSIDA
Kaj bi me lahko opominjale na te lune prosim ,mislim,da bi bilo za začetek dovoljuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 108
25.9.2011 22:33:40   
Najaa
29.9. se začne ob 5h zjutraj.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 109
25.9.2011 22:35:59   
PERSIDA

Uf a že ?user posted image
Ok hvala.Bom probala saj umret ne morem ne?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 110
25.9.2011 22:36:48   
Tulipan12
Hujšanje: Persida, pa če se mi zdi, da si shujšala - zdaj zadnje parkrat, ko smo se videle... se motim?user posted image
Tudi pri meni je tako. Diete NO WAY! Nimam dovolj samodiscipline! Te lune so mi super, pa pač malo pazim, kaj jem. Recimo kruh je le priboljšek kdaj pa kdaj, tako tudi razne pice, hamburgerji... Pri kosilu se navadno odločim, ali bom jedla meso, zelenjavo in solato ali riž/krompir, zelenjavo in solato. Torej princip ločevanja. Kadar jemo lezanjo, pico ali kaj podobnega, jem normalno in se ne odrekam, ker mam preveč rada te stvari in jih ne jemo prepogosto. Zvečer tudi kak čips zmažem, pa ni kaj hudega, razen da mi je slabo.user posted image  Sem pa opazila, da kadar ne jem zvečer (to pomeni od kosila dalje nič), da sem zjutraj super duper in se full dobro počutim, ampak mi to rata samo takrat, kadar zaspim pri Liinem uspavanju. Pač rada zvečer v miru z dragim kaj pojem.user posted image  Navadno pa jeva kak karpačo, al kak biftek al pa kak sirček in olive... skratka nekak sem se navadila na minimalistične količine hrane in v tem uživam.
Ne vem, če sem dala kak nasvet, ker ga glede hujšanja nimam (če ne bi bila bogatauser posted image user posted image ), samo sem opisala svoj način prehranjevanja, ki me bolj al manj vzdržuje, da se ne zredim, teh par kil pa bo že počasi šlo...

Neposredna povezava do sporočila: 111
25.9.2011 22:38:50   
Tulipan12

Jaaaaaaaa, daj! Bomo se bodrile!!! Tota je res taka neugodna ura, da dejansko cel dan nič ne ješ, ampak občutek drug dan je božanski, a ne Naja???user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 112
25.9.2011 22:39:56   
Tulipan12

Ko sem še živela brez sesalcevuser posted image   sem delala kremo iz kostanjev,toliko ,da se spet malo hvalimuser posted image

Piflarka!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 113
25.9.2011 22:40:39   
Najaa

Pa imej v mislih, da je s tabo vsaj še ena sotrpinka - jaz.user posted image In Tulipan.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 114
25.9.2011 22:40:47   
Tulipan12
Naja, kaj si ti prepričana, da je 29.??? Ni 27.?

Neposredna povezava do sporočila: 115
25.9.2011 22:46:16   
PERSIDA
tulipanček hvala za obširn odgovor .
Jaz imam željo samo nekje začet in iščem živce ,da to izvedem.Človek ne more verjet ampak jaz rabim namesto volje ,živce.Ker se mi čez čas začne malo mešat od vsega kar ne smem in kaj bi.
Kljub temu,da sem nekoč shujšala 26kg se ne bojim neuspeha ,bojim se bolj tistega ,da moram za celo življenje spremenit prehranjevalne navade.Ker vakršen poseg v resnični svet meni grejo kg gor.In pol študiraš 26 kg sem se trudil ,da spravim dol kako sem jih lahko dobil nazaj.To mi je najhujše od vsega.Zadržat težo.

Neposredna povezava do sporočila: 116
25.9.2011 22:46:59   
Najaa
Jao jao, maš prav, jaz sem avgust gledala...user posted image 27.9., začne se ob enih popoldan.

Neposredna povezava do sporočila: 117
25.9.2011 22:47:26   
PERSIDA

Naja, kaj si ti prepričana, da je 29.??? Ni 27.?

Zdaj se zmenta ,da ne bom dva dni okol padalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 118
25.9.2011 22:56:02   
Najaa
Sicer je pa vse na netu, sam vpišeš v google lunine mene in vrže ven kar nekaj zadetkov. Jaz sem se zmotila ja, sem avgust gledala. Še dobro, da se začne ob enih, ker lahko prej še kaj poješ.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 119
25.9.2011 22:57:55   
Tulipan12

Jao jao, maš prav, jaz sem avgust gledala...user posted image 27.9., začne se ob enih popoldan.

Naja piješ ti? 27.9. ob 5h!!!
Bom ju3 točno poglledala, zdaj morava z dragim nekaj rešit, ker nama hladilnik toči - spodaj pod hladilnikom nama je začelo nekaj tečt???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 120
25.9.2011 23:01:41   
Najaa

Bom ju3 točno poglledala, zdaj morava z dragim nekaj rešit, ker nama hladilnik toči - spodaj pod hladilnikom nama je začelo nekaj tečt???user posted image user posted image user posted image

Ne pijem, tukaj poglej:
http://www.lunin.net/koledar/slo/danes/27/9/2011/

Neposredna povezava do sporočila: 121
26.9.2011 12:33:49   
PERSIDA
Sedi ena imate vse danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 122
26.9.2011 12:42:09   
Tulipan12

Ne pijem, tukaj poglej:
http://www.lunin.net/koledar/slo/danes/27/9/2011/

Oprosti, zdaj sem videla! Jaz sicer gledam tega, ki si mi ga poslala http://www.rubikon-vedezevanje.si/koledar_luninih_men.html , ampak sem bila prepričana, da je tokrat ob 5h.
Persida, če si za akcijo, je tokrat full dobra urA!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 123
26.9.2011 12:45:01   
Tulipan12

Sedi ena imate vse danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lia kuhala celo noč, spali nismo nič. Pred tem sva se s T. borila, da sva premaknila hladilnik (poln) na ploščice, da nam ne dvigne parketa. Zjutraj prvo saniranje Lie, ki ji je vročina padla, poln nos in vneto grlo so osatli, potem pa pucanje hladilnika, seveda med igranjem z Lio, hranjenjem, previjanjem, uspavanjem Luke...
mam še vedno enko??? user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 124
26.9.2011 12:46:35   
Tulipan12
Jaz pa mislim, da bi morali danes priti domov Kokica in Julija!user posted image  Seveda, če se princeska Julija ne sonči kje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?