Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 20:07:39
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
andreja_p držim pesti, da bo transfer uspešen
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 20:27:16
|
|
|
|
jagodka80
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica JAgodka 80 mi poveš kdaj imaš test in koliko jih greješ? Test imam 1. 10., grejem pa enega pingvinčka. In upam, da ga bom dobro pogrela!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 20:50:21
|
|
|
|
športnica
|
no jst sm začela krvavet. konec 4. postopka
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 22:42:45
|
|
|
|
tisa116
|
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 24.9.2011 4:02:11
|
|
|
|
cukica
|
Jagodka80 kar lepo ga grej,...in naj se lepo carta še 9 mesecev pri mamici,... Športnica žal mi je,...Ne vem kaj naj ti napišem,...zjoči se in želim ti,da bi čimprej prišla do tistega kar si najbolj želiš,...ne obupaj in le pogumno,.... ,...Pa eno vprašanje imam zate:A si ti do sedaj bila vedno v Ljubljani?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 24.9.2011 8:53:42
|
|
|
|
mala06
|
športnica mogoče pa še ni vse izgubljeno. Pošilja ti kup za srečo
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 24.9.2011 9:06:59
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica Jagodka80 kar lepo ga grej,...in naj se lepo carta še 9 mesecev pri mamici,... Športnica žal mi je,...Ne vem kaj naj ti napišem,...zjoči se in želim ti,da bi čimprej prišla do tistega kar si najbolj želiš,...ne obupaj in le pogumno,.... ,...Pa eno vprašanje imam zate:A si ti do sedaj bila vedno v Ljubljani? 3x ICSI v MB in tokrat IMSI v LJ. škoda. kaj čmo.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 24.9.2011 9:28:58
|
|
|
|
špica84
|
Športnica žal mi je
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 24.9.2011 15:11:54
|
|
|
|
Avonija
|
sportnica,hudo mi je zate... Danes sem imela punkcijo,pridelala 7 celic. V torek cakamo na transfer. Upam,da si bodo jajceca in plavalcki vsec :)
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 24.9.2011 15:36:07
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Športnica Žal mi je. čeprav, moj prvi odziv je bil, mogoče si pa vseeno . ali čisto zares krvaviš, kot menstruacija?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 24.9.2011 16:46:16
|
|
|
|
andreja_p
|
Hy! Danes sem imela transfer. Vstavili so mi dva najbolj kakovostna blasticista.Tako da grejem dva,test imam 10.10 če prej ne zakrvavim.Od 13 celic se jih je 11 oplodilo, 1se je nehal razvijati,ostalih 8 pa ni primernih za zamrznitev 2 so mi vstavili.Mogoče jih pa niti ne bom rabila.Sem optimistična in upam na najboljši rezultat. Srečno vsem ki se trudite.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 24.9.2011 18:28:14
|
|
|
|
Tallulah
|
Hojla punce Tudi jaz sem imela danes transfer in so mi vstavili eno blastocisto, test imam 10.10. Od 17 celic je bilo 8 oplojenih, 2 nezreli in 6 neoplojenih, eno najboljšo so mi pa vstavili. 1 blastocista pomeni manjša možnost , ampak upanje umre zadnje. Držim pesti za vse ki se trudimo. Lp
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 24.9.2011 18:52:53
|
|
|
|
cukica
|
Andreja_p in tallulah kar lepo pozitivno mislit in bo,.... Držimo pesti,..... Avonija tebi pa želim,da se ti jih oplodi kar se,da veliko in naj bo postopek uspešen,.... Športnica drži se,...
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 24.9.2011 18:57:34
|
|
|
|
cukica
|
AKTUALNO torek27.9. AvonijaET Četrtek 29.9. Mala Uz sreda 5.10. špica83 posvet torek 11.10. cukica posvet OBJEMČKI KANDIDATKE V POSTOPKU Wannabemommy - punkcija 20.10 hubika Zaya Tallulah *sanela* zsazsa Pupika83 mia1 latka natke mala. andreja-p KANDIDATKE ZA POSTOPEK HANYBANY ne111 (3.10. prevzem zdravil) barb71 (3.10. prevzem zdravil) andreja83 coala Anonimen sandra_sandra vrtnica.m serena1 cukica Avonija *sanela* 25.10. napotnica za ETZ elarab-Štarta 24.10 Womenpolice Nosečke: vrtnica.m andreja83 hedviga coala Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 24.9.2011 19:18:58
|
|
|
|
latka
|
športnica ! Pri nas je danes 12 dan od ETZ, spodaj še sicer belina, vendar verjetno zaradi tablet, v glavnem, test je zjutraj pokazal +, čeprav bolj rahel, je pa bil viden dobro viden(slika C na navodilih pri CB), ampak je po nekaj minutah izginila , tako da mislim, da smo izgubili boj! Tako sem žalostna, mislim, da bo v ponedeljek krvni kar negativen!Edina vzpodbuda na krvnem bi mi v tem primeru samo bila novica, da bi lahko čim prej šla po ostali pikici!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 24.9.2011 19:38:48
|
|
|
|
mala06
|
Živijo punce! Jaz pa jutri vzamem zadnjo Femoden tabletko ter v četrtek pičim v MB na uz in po municijo. Komaj čakam, da se akcija prične! andreja_p in tallulah zdaj pa pozitivno do konca. latka kaj pa če še ni vse končano pošiljam ti miljon da bi bil v ponedeljek pozitiven test.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 24.9.2011 20:01:37
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
@latka: če je črtica, je črtica Je pa res, da je pri nas to malo bolj komplicirano in, da si do zadnjega ne upamo verjeti. Sploh, če smo že imele kakšen SS ali drugo komplikacijo (kar nas večina je). Jest imam sicer krvnega potrjenega, ampak imam že od 8ega dne po ET naprej izcedke in krvavitve. Tako, da nič kaj ne uživam . Predvsem moram cele dneve počivat, kar me že prav pošteno ubija. Božam trebušček in prigovarjam pikici naj vztraja. Latka, držim pesti za ponedeljek!
< Sporočilo je popravil metuljček_cekinček -- 24.9.2011 20:02:47 >
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.9.2011 9:14:57
|
|
|
|
mala.
|
športnica vsem ostalim pa držim pesti latka mislim nate, boš videla da bo Jaz sploh ne vem, kaj naj si mislim. Grozno je ko veš, da nekaj ni vredu, vsi pa ti govorijo naj ne delam panike in lepo počakam. Kako naj bom mirna, če mi betaHCG ni zrastel pravilno (v 48 urah mi je zrastel za dobrih 50%)...Katera pozna primer, da bi kljub temu bilo potem dobro?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.9.2011 9:20:49
|
|
|
|
natke
|
latka in mutuljček_cekinček, čestitam za , pozitivno naprej in uspelo vama bo...držim pesti Kje ste ostale septemberske nosečke? Seznam je prazen... Kako naj grem jutri z pozitivnimi mislimi na punkcijo (v LJ), če je uspešnost tako majhna...
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.9.2011 10:33:42
|
|
|
|
cukica
|
Latka in metuljček_cekinček ne obupat,...Vem kako vama je ampak ,ko je enkrat črtica potem je že to nekaj,...Upam,da bo z vama in vajinima pikicama vse v redu,... Metuljček_cekinček ti si že bila na krvnem,...??? latka tudi meni je pokazalo rahlo črtico tako,da najprej nisem verjela nato pa sem naredila še en test in je bila črtica malo bolj debela,...Tako,da sem nato poslala slikico tu gor in so mi punce povedale,da se jo vidi super,...tako,da če lahko daj slikico gor pa ti povemo,.... Drugače pa držte se in ne obupat,....
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.9.2011 18:17:01
|
|
|
|
andreja_p
|
Pozdravljena dekleta! Najprej hvala ker navijate zame,ne bom naštevala posamično,velja za vse.Imam eno vprašanje ali je bila katera napihnjena po transferju,2 dan? In še ste se normalno gibale oz.bolj počivale?Kakšen je bil potem rezultat? Želim samo slišati vaše mnenje. latka če ti je test pokazal pozitivno sploh ne vem zakaj dvomiš.Od česa bi pa lahko imela najprej pozitivnega,kot pa od nosečnosti.Ne razmišljaj negativno.Sporoči kaj je pokazal krvni test. Lepo vas pozdravljam do naslednjič in srečno vsem.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.9.2011 20:10:09
|
|
|
|
sandra_sandra
|
latka če je enkrat pokazal plus je to to! ne kompliciraj s temi črnimi mislimi.. če mene vprašaš je to pozitivno! za seznamček.. 12.10 posvet in prevezem zdravil, drugi postopek tokrat dolgi! upam da rata! za vse, ki ste v pričakovanju in tiste ki to še bomo
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.9.2011 20:11:15
|
|
|
|
sandra_sandra
|
aledaaa kako si,kaj je novega??
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.9.2011 20:17:31
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
latka, kot so rekle punce, je . Ja, sem že imela krvnega pred cca 2ma tednoma (transfer konec prejšnjega meseca), sedaj pa čakam UZ. Moj krvni, podobno kot od Male ni bil ravno visok, ampak baje, da to še nič ne pomeni. Sem tudi po netu pogledala in je res, odstopanja so tolikšna, da se ga ne more uporabljati za določitev gestacijske dobe. Tako da... Andreja_p, jest sem že punkcijo bolj slabo prenašala in sem si do transferja komaj opomogla. Prvi dan sem bila še "pogumna", drugi pa čisto povožena (utrujena) in sem počivala.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 25.9.2011 20:35:05
|
|
|
|
cukica
|
metuljček cekinček koliko pa si imela BHCG
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?