Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 18:30:18
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Pri komu pa si?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 18:44:48
|
|
|
|
zsazsa
|
Hey _cekinček... Ja, zdaj jih pa razumi..mogoče bom čez kak teden že bolj panetna, hehe, me že špika, tako da mislim da ni več daleč dan začetka špikanja.. Drugače sem pa pri dr.Drobniču.. Kdaj si pa ti začela oz. začneš?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 18:54:15
|
|
|
|
lisi
|
ojla jst bi mela pa eno vprašanje,... do punkcije nisem bla nič napihnjena, po stopki fasala migreno in bruhanje,... včeraj punkcija pridelala 22 jajčnih celic, me je ceu dan ful vse bolel prespala pol dneva, danes napihnjena k balon, sploh ne morem nč pojest ker mam občutek da bom počla. A je to normalno al nej mal dohtarja pokličem?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 19:03:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Katero stopko si pa imela? Jaz si jo dam danes xvecer.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 19:07:10
|
|
|
|
cukica
|
AKTUALNO Petek 23.9. Tallulah ET Sobota 24.9. andreja_p ET Četrtek 29.9. Mala Uz sreda 5.10. špica83 posvet torek 11.10. cukica posvet OBJEMČKI TREPETALKE mia1 (test 9.9.) latka (26.9.) športnica (29.9.) jagodka80 KANDIDATKE V POSTOPKU Wannabemommy - punkcija 20.10 hubika Zaya Tallulah *sanela* zsazsa Pupika83 mia1 latka natke mala. andreja-p KANDIDATKE ZA POSTOPEK HANYBANY ne111 (3.10. prevzem zdravil) barb71 (3.10. prevzem zdravil) andreja83 coala Anonimen sandra_sandra vrtnica.m serena1 cukica Avonija *sanela* 25.10. napotnica za ETZ elarab Nosečke: vrtnica.m andreja83 hedviga coala Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 19:09:21
|
|
|
|
cukica
|
Evo takole sem naredila nov seznamček,...Pri dekletah ki grejete bom dodala še otročke mi jih je ven vrglo tko,da bo vse v redu,....Sam ne danes bom jutri ali v nedeljo popravila,da nebomo mele na vsaki strani seznam,....
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 19:51:53
|
|
|
|
lisi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Katero stopko si pa imela? Jaz si jo dam danes xvecer. nimam pojma, mi je sestra dala v ambulanti pa nisem spraševala. če bo ju3 letelo kako čudno telo nad ljubljano bom to jst ker me res ful napihuje
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 20:11:29
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: lisi ojla jst bi mela pa eno vprašanje,... do punkcije nisem bla nič napihnjena, po stopki fasala migreno in bruhanje,... včeraj punkcija pridelala 22 jajčnih celic, me je ceu dan ful vse bolel prespala pol dneva, danes napihnjena k balon, sploh ne morem nč pojest ker mam občutek da bom počla. A je to normalno al nej mal dohtarja pokličem? Ne vem, če boš kaj bolj pametna, ker tudi jaz nisem pa je vse to že za mano. Mojega dr. ni bilo, tako da sem bila bolj prepuščena sestram. Sem jih še posebej vprašala, če to ne bo problem z endo, pa so rekle, da bo vse ok. Postopek je že za mano, ampak imam izcedek z izmeničnimi krvavitvami že 14 dni... Pa se sprašujem, če je to lahko od endo... No ja, verjetno je bolje, da svoje glavice ne obremenjujem s tem, ker "človeško telo je čudež" in tudi dr. ne vedo vsega. Držim pesti za vse sotrpinke. Sama sem vse skupaj relativno dobro prenašala, samo superka me je čisto povozila in sem imela tak galvobol, da bi nisem vedela kaj bi. Držim pesti za vse, ki ste na tej poti mala. betaHCG 70 sedmi dan po ET je dobro! Drugače pa sem malo po netu pobrskala in naj bi bila velikost HCG zelo relativna- 100 punc 100 HCG. Tako, da... UZ imaš pa že 29 ali iamš takrat "uradni" krvni test? Avonija Upam, da boš uspela čim bolj odmislit in držim pesti za uspešen transfer. Javi, kako ti gre.
< Sporočilo je popravil metuljček_cekinček -- 22.9.2011 20:14:20 >
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 20:33:45
|
|
|
|
Avonija
|
Evo,dobila stopko,v sob zjutrej mam v postojni punkcijo. Hahaha baloncek nad Ljubljano. :) Po moje ni treba klicat zdravnika,razn,ce bos bruha al pa ce te bo trebuh ful bolel,pa pejd pol kr takoj tja. Ma al pa ce ga vseenobpoklices,da bos pomirjena.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 22:28:17
|
|
|
|
womanpolice
|
CUkica je spet pozabila mene dati na seznam... hmmmmmmmmmmm... in to že zdaj drugič??? upam, da me uvrstiš na KANDIDATKE ZA POSTOPEK - 15.9. sva imela razgovor, včeraj pa sva dobila pošto, da sva uvrščena v čakalno listo - na vrsti menda prideva "šele" čez pol leta...
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 8:26:37
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Šele čez pol leta?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 9:28:51
|
|
|
|
cukica
|
Wp oprosti nisem zanalašč,vedela sem,da sem pozabila še nekoga,... Dodam te takoj,ko naredim nov seznamček,... Še enkrat oprosti,...Ja januarja boš lahko že štartala pa bomo skupaj zopet v postopku pa še Špica,....
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 9:59:30
|
|
|
|
Tallulah
|
Hojla punce cukica jaz imam ET jutri 24.9. in ne danes, ampak nič hudega če boš imela čas lahko popraviš. Drugače si pa naredila super seznamček. Lepo se imejte punce in držim pesti za vse. Lp
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 10:41:24
|
|
|
|
športnica
|
danes je 9. dan.... zaenrat še vse OK. scer skos neki zvija, prtiska, špika....uuuuuhhhhhhhhh živčki delajo
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 11:00:04
|
|
|
|
špica84
|
Cukica mogoče se pa skp najdeva :).Pa bova spet skupaj med nosečkam :). WP saj januar bo kmalu tu :) Športnica močno navijam Lepo opravte jutri na etju :)
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 11:47:19
|
|
|
|
latka
|
mala., kakšen je rezultat?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 11:56:49
|
|
|
|
tisa116
|
Latka....še vedno drzin pesti!!!!!!!!Imam dovolj časa kermsem doma na bolniški...Najina pikica ima 2cm in določen pribižen PDP 4 maja... Berem vas in čakam lepe novičke od vseh...Če je meni uspelo pri 4o letih...ve ste pa vse bolj perspekivne...mala tudi jaz čakam...
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 12:51:26
|
|
|
|
mala06
|
latka in športnica močno močno držim pesti, da zagledate latka dobra si, da še nisi delala, testa vsaka ti čast. Jaz nisem tako dolgo čakala. seveda pa držim pesti tudi za vse druge, da ne bo pomote!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 13:38:01
|
|
|
|
latka
|
Verjetno bom jutri probala test, vseeno bi se rada psihično pripravila za primer, da nama ne bi uspelo in se še pred uradnim testom pošteno zjokala!Čeprav se že dva dni psihično počutim slabo oz. sem slabe volje, ker nimam več tistega občutka, da je uspelo(vse kaže na prihod M, mogoče je belina samo zaradi tablet)!Seveda pa potihem upam, da bo uspelo in bo zjutraj en velik +!! Skrbi pa me še to, da če sedaj ne bi uspelo, kdaj lahko grem po naslednja pingvinčka, glede na to, da jemljem Estrofem?Je potrebno v MB takrat tudi čakati 3 mesece?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 14:37:25
|
|
|
|
cukica
|
Bom popravila seznamček zvečer,... športnica kar mirno in počasi se bližaš ,..... špica84 ja zgleda da bomo res zopet skupaj boš videla kaj ti bodo rekli kdaj lahko strataš,....
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 15:34:41
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Latka, odženi črne misli! Vse, ki smo to že dale skoz, vemo, kako zelo težko je, ampak... Ne vem točno, kdaj si imela ET, kolikor sem uspela zasledit po raznih sajtih, pride nekje od 8 pa do 16. dne po ET, če ne pride do vgnezditve. Zato tudi dajo 14. oz. 15. dan krvni test. Ti kar veselo lulaj (mislim, da smo vse), vendar vedi, da neg. test še nujno ne pomeni, da nisi noseča (mogoče je prišlo do vgnezditve kasneje, hormon ni tako zelo visok ipd.) Držim pesti in ti pošiljam
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 17:34:10
|
|
|
|
elarab
|
cukica, jaz sem kandidatka za postopek ivf, nekje 24.1. začnem... srečno ostalim
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 19:27:13
|
|
|
|
andreja_p
|
Hy!Kako ste!Se nisem nekaj časa javila saj sem bila v bolnici sem začela v sredo zvečer močno krvaveti pa sem se šla pokazatti,pa so mi rekli da imam močno povečane jajčnike in hiperstimulacijo,tako da sem bila zadržana do danes v bolnici celje jutri imam pa transfer ,so pa mislili da imam izvenmaternično nosečnost ker sem imela bHCG 104 v sredo,danes pa 44.Te zdravniki ki so tukaj v Celju ne vedo da Stopka ima ta hormon in sem jim komaj dopovedala.Sem mogla ginkologu povedati,celoten postopek,da je mal kapiral za kaj se gre!!!!!!Itak pa od menstre naprej nisva bila aktivna,tako da ne more biti nič narobe. Upam da mi jutri vstavijo zarodek,saj ne krvavim več.Ne vem kako je s tem če se tako zakomplicira.A je imela katera podoben problem?Pa se je potem še kaj zakompliciralo ko so vstavili zarodek?Transfer je na 5dan,kdaj bom lahko delala test nosečnosti?Držite pesti,da jutri izveva same dobre stvari,da dobim malo energije za dneve čakanja.Srečno,pa pa
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 19:56:01
|
|
|
|
cukica
|
AKTUALNO Sobota 24.9. andreja_p ET Tallulah-ET Četrtek 29.9. Mala Uz sreda 5.10. špica83 posvet torek 11.10. cukica posvet OBJEMČKI KANDIDATKE V POSTOPKU Wannabemommy - punkcija 20.10 hubika Zaya Tallulah *sanela* zsazsa Pupika83 mia1 latka natke mala. andreja-p KANDIDATKE ZA POSTOPEK HANYBANY ne111 (3.10. prevzem zdravil) barb71 (3.10. prevzem zdravil) andreja83 coala Anonimen sandra_sandra vrtnica.m serena1 cukica Avonija *sanela* 25.10. napotnica za ETZ elarab-Štarta 24.10 Womenpolice Nosečke: vrtnica.m andreja83 hedviga coala Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 23.9.2011 19:57:16
|
|
|
|
cukica
|
Elarab si napisala prav 24 1. ali si mislila 24.10? JAgodka 80 mi poveš kdaj imaš test in koliko jih greješ?
< Sporočilo je popravil cukica -- 23.9.2011 19:58:10 >
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?