Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 20.9.2011 16:46:56
|
|
|
|
anau
|
ja moj ginekolog me je poslav v MB.dobila sem napotnico in poklicala. dobila sma pa datim 9. januar. mislim da bo to na ta dan samo pogovor potem pa zopet kakšne pol leta za čakat......groza,kako dolgo.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 20.9.2011 16:52:17
|
|
|
|
jagodka80
|
zsazsa, naravne cikle imam na 28-29 dni, čeprav imam PCO; mogoče se mi enkrat na leto podaljša za par dni.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 20.9.2011 16:54:59
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: anau ja moj ginekolog me je poslav v MB.dobila sem napotnico in poklicala. dobila sma pa datim 9. januar. mislim da bo to na ta dan samo pogovor potem pa zopet kakšne pol leta za čakat......groza,kako dolgo. Ja na ta datum boš imela samo razgovor in oba s partnerjem bosta dobila napotnice za razne preglede. Na žalost se pa potem zopet čaka, pa saj bo hitro minilo. Za vse ostale, ki trepetate pa močno močno stiskam pesti, da zagledate Tiste, ki pa še čakate, pa veliko sreče pri špikanju in da bi bile čim boljše kokoške.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 20.9.2011 18:33:13
|
|
|
|
srečica17
|
IZVIRNO SPOROČILO: zsazsa Drage moje soborke- res hvala za odgovore!!!! Težko mi je ker moram nekako "predvidet" bolniško v službi, no, se bom že znašla... mala. po moje vse navijamo s tabo- tudi rahla črtica je črtica..jaz bi vzela kar clearblue. Se mi nekako zdi da da najbolj "očiten" rezultat, čeprav mislim da mora biti že precej visok HGC da se obarva pozitivno? Ravno tega obdobja je tudi mene ravno zaradi nestrpnosti najbolj strah.... Kako dolge naravne cikluse si pa imela drugače, jaz jih imam na 39-43 dni in mislim da bo pri meni do punkcije zaradi tega kar kak dan več minil... sanela, pupika - Pogumno in VZTRAJNO naprej! andreja_p in Tallulah, naši dve "kokoški"...držim pesti za naprej latka in športnica - malo na sončka ki se je danes prikazal, na kakšen sok, dobro knjigo v roke da vama tole obdobje negotovosti čimprej mine.. anau - sicer ne vem kako je v MB..ali si že naročena (konzilij potrdil da greš v postopek) in že imaš napotnico lečečega zdravnika za neplodnost, ali greš na prvi posvet in te pošilja tvoj osebni ginekolog? jagodka - Kako daleč si ti? 17.dan šele punkcija...hm, ali si imela tudi naravne cikle precej dolge? Hvala srečica17- Ni kaj res si srečica..v katerem postopku vama je uspelo? In še- kako dolge naravne cikluse si imela ti? Lep preostanek dneva VSEM PUNCAM!!!! Nick srečica sem si nadela lani......ko sem v prvem poskusu spontano zanosila pri 42 letih.....(enega otroka imam.....sin je star 11 let), pa sem žal v 1o.tednu imela spontani splav....srček je neha delat , potem pa nisem mogla več zanosit...... Trudila sva se pol leta. Ni uspelo. Tri mesece pred 43.rojstnim dnem (do takrat ti pripada postopek plačan s strani zavarovalnice), mi je moja G ponudila napotnico za dr. Reša (drugje ne bi prišla na vrsto). Sama sem šla na hormonske teste, da sem imela na prvem razgovoru (17.marca) že izvide, 2. aprila je bil prvi dan zadnje M, začela sem se špikat 3.aprila, 11.aprila sem imela punkcijo (6.celic), dve sta se oplodili, transfer sem imela 14. aprila, 26. aprila je bil test pozitiven. UZ je pokazal en plodek. Torej prvi ISCI postopek. Naša Erika nej bi na svet prikukala 2.1.2011. Ker sem imela že prvič CR, po tudi zdaj.......pred rokom. Upam, da še pred božičem in da bova za novo leto že doma. To bodo najlepši prazniki. ŽELIM VAM:::::VSEM-------NAJ VAM USPE!!!!!!!
< Sporočilo je popravil srečica17 -- 20.9.2011 18:35:08 >
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 20.9.2011 20:04:45
|
|
|
|
zsazsa
|
Jagodka, hvala ...zgleda potem čas špikanja zgleda res prav nič ni odvisen od dolžine naravnega ciklusa ..tale naša teleščka, pravi skrivnostni čudežki... Draga srečica17! Čudovita zgodba..sem zelo ganjena. Sem jo mogla kar mojemu prebrati...to bodo res, res čudoviti prazniki zate in tvojo družinico!!!! Jaz tudi upam da bom v novo leto že stopila z malo napihnjenim trebuščkom... Anau..lahko se pridružim samo odgovoru male06. To je to..ampak boš videla..čas kar nekako zbeži.. Lep večer vsem in stisnite se k svojim malim ali pa malo večjim srčkom
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 20.9.2011 20:16:00
|
|
|
|
*sanela*
|
Srečica17 mislila sem nate . Vem, da si zagledala plusek ko sem jaz bila v prvem IVF postopku maja. Ful sem vesela zate, da tako lepo napreduješ in da dobiš pupo . Le tako naprej! mala rahla črtica je pozitiven test . Naredi CB čez kak dan in boš imela lepo črtico Srečno vsem
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 20.9.2011 21:51:14
|
|
|
|
srečica17
|
Seveda tudi jaz nisem pozabila tebe. Snaela in vseh ostalih...... Resnično vam žlim , da prav kmalu zagledate pluske in potem uživate v vseh trenutkih nosečnosti in v vseh skrbeh:-)))))........tako kot zdaj počnem jaz..... Vas bom obvestila......ko bo kaj novega, medtem pa bom brala id držala pesti za vse vas!!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 21.9.2011 10:08:44
|
|
|
|
športnica
|
no kaj je zdej? a niste nekatere danes lulale na testke ? DRŽIM PESTI
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 21.9.2011 10:34:43
|
|
|
|
latka
|
športnica, ti si že tudi na polovici, kako se počutiš?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 21.9.2011 12:08:36
|
|
|
|
mala.
|
zjutraj spet rahla črtica in sem takoj šla v laboratorij. Ravnokar izvedela rezultat in sicer je betaHcg 70... Kaj mislite? Vrednost je ful majhna Ampak če računam, da sem imela pozno vgnezditev (kri 7 dan po ET) bi se mogoče še izšlo. Ful me je strah, da bi imela spet IMN (imela sem jo že 2x!). Upam na najboljše
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 21.9.2011 12:38:21
|
|
|
|
latka
|
Vidiš, da je pozitivno!Držim pesti, da ti beta lepo zraste in se izteče kot mora!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 21.9.2011 13:58:17
|
|
|
|
Avonija
|
Joj mala,drzim pesti,da ne bo imn! Beta hcg pa lepo kaze. Jaz tud ne vem cesa se bolj bojim, al da se mi spet ponovi imn (imela sem namrec ze 3 po naravni poti),ali da sploh ne pride do transferja. Imam samo 6 foliklov,pa se to sta samo 2 vecja. Je pa to moj prvi postopek,pa slabo reagiram ocitno. V sob ali ned bo punkcija.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 21.9.2011 15:30:33
|
|
|
|
jagodka80
|
mala. sploh ne dvomim! To je to! Samo pozitivno razmišljaj!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 21.9.2011 17:27:53
|
|
|
|
natke
|
punce, danes sem imela že drugi UZ v dolgem postopku v LJ. Imam sedem foliklov veličine od 16-18 mm (ali katera ve, če izmerijo vse folikle, ali imam mogoče še kakšne majše, ki jih dr. na UZ sestri ni omenila), endometrij je 10 (je to dobro?). Vendar.... danes zvem še, da v sobotah in nedeljah ne delajo IMSOV , punkcija pa mi grozi ravno čez vikend. Midva pa sva bila napotena v LJ ravno zaradi IMSOV. Mislite, da bi bilo smiselno vleči postopek do ponedeljka in reskirat, če folikli počijo, ali se ponovo prepustit kar v ICSE. To je namreč moj šesti postopek (zadnji na koncesijo) ?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 21.9.2011 19:09:48
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka športnica, ti si že tudi na polovici, kako se počutiš? uf ja danes 7.dan. prihajajo pestri dnevi ampak nimamo kej. kar je je počutje je zaenkrat ok, sicer vedno nekaj po malem čutim, joške me še kr bolijo, kar je dobr znak .... ma kaj vem. komi čakam da zvem na čem sem. kako si ti?
< Sporočilo je popravil športnica -- 21.9.2011 19:10:18 >
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 7:26:52
|
|
|
|
limonca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: natke punce, danes sem imela že drugi UZ v dolgem postopku v LJ. Imam sedem foliklov veličine od 16-18 mm (ali katera ve, če izmerijo vse folikle, ali imam mogoče še kakšne majše, ki jih dr. na UZ sestri ni omenila), endometrij je 10 (je to dobro?). Vendar.... danes zvem še, da v sobotah in nedeljah ne delajo IMSOV , punkcija pa mi grozi ravno čez vikend. Midva pa sva bila napotena v LJ ravno zaradi IMSOV. Mislite, da bi bilo smiselno vleči postopek do ponedeljka in reskirat, če folikli počijo, ali se ponovo prepustit kar v ICSE. To je namreč moj šesti postopek (zadnji na koncesijo) ? To sploh ni problem. Če se ne motim ti bodo podaljšali suprefact in boš imela punkcijo v ponedeljek. Samo opozori jih na to pri vsakem UZju!!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 9:53:37
|
|
|
|
cukica
|
AKTUALNO tallulah-23.9.-ET andreja_p-24.9 ET mala06 - uz 29.9. špica84 - posvet 5.10. cukica - posvet11.10. TREPETALKE mia1 greje (test 9.9.) latka (26.9.) športnica jagodka80 KANDIDATKE V POSTOPKU Wannabemommy - punkcija 20.10 hubika športnica - uz 29.8 Zaya Tallulah *sanela* Pupika83 mia1 latka natke mala. andreja-p KANDIDATKE ZA POSTOPEK HANYBANY ne111 (3.10. prevzem zdravil) barb71 (3.10. prevzem zdravil) andreja83 coala Anonimen sandra_sandra vrtnica.m serena1 cukica Avonija *sanela* 25.10. napotnica za ETZ elarab Nosečke:
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 9:58:24
|
|
|
|
cukica
|
Pozdravljene,... Popravila sem seznam in še dopisala nekaj stvari,... Dajmo se dogovoriti.da bomo vse kar bo za na seznam pisale z debeljeno pisavi in drugo barvo,ker je težko iskati med vsemi posti,... mala čez dva dni pojdi še enkrat dat kri pa boš točno videla,....Držim ti pesti,da je to to,.... športnica kar umirjeno naprej saj bo in tudi pri tebi se bomo lahko veselili,.... Vsem ostalim pošiljam veliko dobre volje,in lepih misli,...
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 11:33:33
|
|
|
|
ne111
|
Cukica kok si ti zlata!!! Zmenjeno
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 14:08:24
|
|
|
|
športnica
|
seznam nosečk je prazen. dejmo punce. navijam za vse. jaz imam uradni krvni test 29.9. lahko mi tudi zbrišete iz kandidatk, kjer je dopisan zraven UZ 29.8., kar je že zdavnaj mim, da bo bolj čist seznam pozdravčke
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 16:51:28
|
|
|
|
zsazsa
|
Heyhoy! Mene tudi prosim na tale lep seznamček... 15.9.2011 prevzem zdravil, LJ., dr.Drobnič 1.IVF KRATEK PROTOKOL Zdaj pa čakam na menstruacijo da se začnem 2.dan špikat Lep popoldan!!!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 17:21:46
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Imaš kratek protokol pa se začneš špikat že drugi dan?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 17:24:11
|
|
|
|
zsazsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zsazsa Heyhoy! Mene tudi prosim na tale lep seznamček... 15.9.2011 prevzem zdravil, LJ., dr.Drobnič 1.IVF KRATEK PROTOKOL Zdaj pa čakam na menstruacijo da se začnem 2.dan špikat Lep popoldan!!!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 17:27:13
|
|
|
|
zsazsa
|
Jap, tako so mi naročili.. Nimam nič superfacta in kratki protokol, ker sem še nekako mlada in zaradi endometrioze ki se zna razbohotiti zaradi hormonov... Tako da drugi dan cikla začnem z 150iu puregen-a in nato 5 dni špikanja, 7.dan cikla pa prvi UZ..potem bomo pa videli kako naprej
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 22.9.2011 18:24:24
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Aha. Jest naj bi prav tako imela vse to (endo levi jajčnik + globoka endo) in bila mlada, so me dali na mild postopek- špikat sem se začela 5. dan, 200 enot + superfact. Zdej jih pa razumi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Zadnje s foruma
KupčekMiška2006Kdaj ste opustili podiranje kupčka? Pri dopolnjenem...1 mesecu (
16%)
2 mesecih (
5%)
3 mesecih (
16%)
4 mesecih (
13%)
5 mesecih (
11%)
po 6 mesecu (
38%)
Število vseh glasov: 505Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!