Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:11:22
|
|
|
|
Tulipan12
|
O, Persida, če bi vedla, da maš žur, bi se ti že zjutraj pridružila, v dvoje je lepše! Bedim pa od 4.30. Pridi na kavo, bom si še tretjo skuhala, pa dvomim, da bo zadnja danes!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:11:49
|
|
|
|
tasa_m
|
kak pa sem se zdaj Persidi nasmejala ! Faca
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:12:08
|
|
|
|
tasa_m
|
PIFLARKAAAAAA
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:12:18
|
|
|
|
Najaa
|
Persida, hvala za jutranjo dozo smeha. Bom ti povedala, če bo treba pesti uporabit. Za enkrat se je situacija umirila. Drugače si bom pa persene kupila in goltala kakor House svoje tablete. Hecam se, tak daleč pa upam, da nikoli ne bom, da bi mogla po kemiji posežt. Mi je ratal še hujše stvari brez tega sranja prebolet. Hja, 3ka bo, Persida a si mogla? Že tak mi gre čas čisto prehitro, tamala bo pa že 3 stara... pa kako je lahko tako hitro minilo? No mi imamo prej še eno 5-letnico to be, pri kateri tudi ne vem, kdaj je tak hitro zrastla in se spomnem kot včeraj, kako sem jo v P dobila v roke in začela nagonsko se dojit... Mi gre kr na jok, ko se spomnem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:20:02
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Folk 4mesece še ,pa tolčemo že trojko,a je to možno? Mi pa še 7!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:22:04
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Persida, hvala za jutranjo dozo smeha. Bom ti povedala, če bo treba pesti uporabit. Za enkrat se je situacija umirila. Drugače si bom pa persene kupila in goltala kakor House svoje tablete. Hecam se, tak daleč pa upam, da nikoli ne bom, da bi mogla po kemiji posežt. Mi je ratal še hujše stvari brez tega sranja prebolet. Hja, 3ka bo, Persida a si mogla? Že tak mi gre čas čisto prehitro, tamala bo pa že 3 stara... pa kako je lahko tako hitro minilo? No mi imamo prej še eno 5-letnico to be, pri kateri tudi ne vem, kdaj je tak hitro zrastla in se spomnem kot včeraj, kako sem jo v P dobila v roke in začela nagonsko se dojit... Mi gre kr na jok, ko se spomnem. Ti maš torej naslednje leto že šolarko?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:24:00
|
|
|
|
Tulipan12
|
Me je zdaj T. klical, ki vozi Lio v vrtec, da je bilo danes huje kot včeraj. Jok v eno! Ko bi le vedela kaj se plete po tej mali glavici, da ji je tak hudo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:25:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Me je zdaj T. klical, ki vozi Lio v vrtec, da je bilo danes huje kot včeraj. Jok v eno! Ko bi le vedela kaj se plete po tej mali glavici, da ji je tak hudo. Kdaj pa greš po njo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:25:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PIFLARKAAAAAA Persida pa mi je švinglce dala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:26:25
|
|
|
|
Najaa
|
Drugo leto bomo meli šolarko ja. Če bi bilo po Tijino, bi šla že lani v šolo. Ful so ji všeč rumene rutice in lani, ko je šla od yanie Naja v 1.razred in ji je pokazala torbo in vse stvari, je bila Tija čist navdušena.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:27:17
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Me je zdaj T. klical, ki vozi Lio v vrtec, da je bilo danes huje kot včeraj. Jok v eno! Ko bi le vedela kaj se plete po tej mali glavici, da ji je tak hudo. Kdaj pa greš po njo? Če me prej ne pokličejo, ob 12h.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:27:54
|
|
|
|
tasa_m
|
No pa dobro jutro. Hvala vsem za pikapoke. So pomagale, danes je brez vročine ampak še vedno ne ješča. Najaa včeraj pisla na FB kar preko gsmja in je kuj po svojem nekaj objavljalo, tak da grm pogledat kaj sem ti sploh pisala tulipan... pol pa dokler imaš možnost hodi po Lio po kosilu, pa s časoma jo pustiš tam. Sicer pa je Lia tak velika punca in si bo dala dopovedat. trezika kako je stanje? Persida pol pa le v lov na trenerke. Če jih imajo v drugih poslovalnicah toliko kot mi, pol jih bo ob 8.20 že sfalilo mi smo jih v Hoferju kupli, edino kaj ji moram (če bom dobila) kupla pižamo. Ker smo bolj bogi pr pižamah, stric Žan pa ji ni kupo pa taki lepi mms sem mu poslala. Zdaj pa imamo plesne urice- Teta Sara in Lija, saj danes morata plesne noter spravit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:32:25
|
|
|
|
Najaa
|
tasa nič hudega, danes sem že boljše tak da pusti tiste moje negativne od včeraj. Danes zjutraj sem (nadvse zgrožena ) ugotovila, da bo treba Nikino garderobo SPET osvežit, ker so se hlače očitno vse skrčile. No verjetno je sam zrastla ja, sam jaz mam pa spet delo s temi cunjami. In s temi trenerkami ste me čist zdrmale, a so res tak lepe? Zdej mam Lild tak blizu, da se lahk grem gužvat takoj ob 8h.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:34:53
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Drugo leto bomo meli šolarko ja. Če bi bilo po Tijino, bi šla že lani v šolo. Ful so ji všeč rumene rutice in lani, ko je šla od yanie Naja v 1.razred in ji je pokazala torbo in vse stvari, je bila Tija čist navdušena. Lia tudi govori, da ne bi hodila v vrtec, ampak v šolo. Šolska torbica in rutica in vse stvari, ki spadajo zraven pa so tak al tak pravi magnet za te malčke!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:35:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Me je zdaj T. klical, ki vozi Lio v vrtec, da je bilo danes huje kot včeraj. Jok v eno! Ko bi le vedela kaj se plete po tej mali glavici, da ji je tak hudo. Ojej. Pa si se pogovorila z vzgojiteljico? Kaj bi se ji tako zamerlo. Sicer pa se spomnim pri nam je bilo enako, jok v eno. Utrgali so mi jo iz rok, ker drugače ni šlo. Spraševala sem se če je to potrebno ampak kaj naj. Saj bi jo lahko dala k njegovim ampak sem vedela, da je samo za njo to dobro, da je med vrstniki. Ampak to je trajalo po 14 dni pa spet mir teden al pa dva pa spet jok... Kar v krogu smo se vrteli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 9:36:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa nič hudega, danes sem že boljše tak da pusti tiste moje negativne od včeraj. Danes zjutraj sem (nadvse zgrožena ) ugotovila, da bo treba Nikino garderobo SPET osvežit, ker so se hlače očitno vse skrčile. No verjetno je sam zrastla ja, sam jaz mam pa spet delo s temi cunjami. In s temi trenerkami ste me čist zdrmale, a so res tak lepe? Zdej mam Lild tak blizu, da se lahk grem gužvat takoj ob 8h. najboljše da si že ob 7.50 tam in to v nizkem štartu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 10:03:52
|
|
|
|
Najaa
|
Sam problem je, da zgornjih delov imamo pa polno, ene 5 ziher. Rabla bi sam spodnje dele. Nič, grem kej naredit, da bom produktivna in popoldan lahko gremo ven, bo očitno lepo vreme danes, do 25 stopinj. Lepo se mejte, punce.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 10:14:50
|
|
|
|
tasa_m
|
Pr nam pa je ful hladno, veter ful piha. Najaa jaz sem ji kar Sparky nakupla pa nekaj sma dobile pa gre ven
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 10:35:37
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika - a je štopl že kaj pomago zaenkrat še ne prepušča
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 10:36:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica ti ko si preveč pridna nebi še ti meni prišla malo čistke naredit? Lahko se lotiš česarkoli,vse je v groznem stanju POčakaj, da najprej pri sebi do konca porihtam, potem pa pridem, če še ne bom šla roditi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 10:36:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika - a je štopl že kaj pomago zaenkrat še ne prepušča
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 10:37:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 O, Persida, če bi vedla, da maš žur, bi se ti že zjutraj pridružila, v dvoje je lepše! Bedim pa od 4.30. Pridi na kavo, bom si še tretjo skuhala, pa dvomim, da bo zadnja danes! Luka?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 10:37:36
|
|
|
|
trezika
|
Kaj me bo katera pohvalila, ko sem danes že tako pridna?? sem bila na jutranji rekreaciji, dva stroja cot sem obesla, postelje sem nam preoblekla, posesala, zdaj pa grem še tortilje skup spacat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 10:38:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Me je zdaj T. klical, ki vozi Lio v vrtec, da je bilo danes huje kot včeraj. Jok v eno! Ko bi le vedela kaj se plete po tej mali glavici, da ji je tak hudo. Saj bo, Tulipanček! Danes je komaj 21. september, počakaj še 14 dni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 21.9.2011 10:43:05
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Me je zdaj T. klical, ki vozi Lio v vrtec, da je bilo danes huje kot včeraj. Jok v eno! Ko bi le vedela kaj se plete po tej mali glavici, da ji je tak hudo. Saj bo, Tulipanček! Danes je komaj 21. september, počakaj še 14 dni. podpis
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Prvi zobekklitiaKdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?pred 3 meseci (
4%)
med 3 in 6 mesecem (
34%)
po šestem mesecu do enega leta (
62%)
po prvem letu (
0%)
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!