Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Me je zdaj T. klical, ki vozi Lio v vrtec, da je bilo danes huje kot včeraj. Jok v eno! Ko bi le vedela kaj se plete po tej mali glavici, da ji je tak hudo. Saj bo, Tulipanček! Danes je komaj 21. september, počakaj še 14 dni. podpis Podpis sprejet! Kaj te čem drugega. Ko sem prišla po njo, mi je vzg. rekla, da je bila super, ampak, ko sem vstopila v garderobo, sem jo slišala v igralnico, kak joče. Po mojem je vedela, da sem prišla, ker sem morala zvonit. Je rekla vzg. da še preden mi je prišla odklenit, je lepo sedela in jedla juhico, potem pa jok. Ko sva šli domov, pa je bila božanske volje. Res, neverjetna. Ono, saj veste, ko imajo SUPER dneve! Pa spet sestradana! Je rekla, če mam moko, pa sem rekla ja, pa če mam jajčko, pa sem rekla ja, če mam mleko, pa sem rekla ja. Pa jo vprašam, če bi jajčko na oko? Pa reče: ne, palačinke! Sem jih včeraj pekla, pa si je huliganka zapomnila kaj gre not, ker sva morali v trgovino po mleko in moko, jajške pa so bile doma. Svašta.
|