|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
21.9.2011 10:44:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Drugo leto bomo meli šolarko ja. Če bi bilo po Tijino, bi šla že lani v šolo. user posted image Ful so ji všeč rumene rutice in lani, ko je šla od yanie Naja v 1.razred in ji je pokazala torbo in vse stvari, je bila Tija čist navdušena. 

Lia tudi govori, da ne bi hodila v vrtec, ampak v šolo.
user posted image  Šolska torbica in rutica in vse stvari, ki spadajo zraven pa so tak al tak pravi magnet za te malčke!user posted image

To je moj Valentin danes zjutraj 1. izjavil in sicer v momentu, ko sem mu šolski avtobus pokazala in povedala, da otroke v šolo vozi. On pa:" Jaz tudi, v šolo gremo! Ne v vrtec!" user posted image user posted image user posted image No, potem, je sledila dolga razlaga o tem, kako se v vrtecu še igrajo, ko pa bo v šoli pa se bodo samo učili in nič več igrali.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
21.9.2011 10:46:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

tasa nič hudega, danes sem že boljše tak da pusti tiste moje negativne od včeraj. user posted image

Danes zjutraj sem (nadvse zgrožena user posted image ) ugotovila, da bo treba Nikino garderobo SPET osvežit, ker so se hlače očitno vse skrčile. user posted image No verjetno je sam zrastla ja, sam jaz mam pa spet delo s temi cunjami. In s temi trenerkami ste me čist zdrmale, a so res tak lepe? Zdej mam Lild tak blizu, da se lahk grem gužvat takoj ob 8h. user posted image

user posted image user posted image najboljše da si že ob 7.50 tam in to v nizkem štartu.

Ja, da prehitiš vse penziče, ki tak ne zmorejo nizkega štarta.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
21.9.2011 10:46:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Kaj me bo katera pohvalila, ko sem danes že tako pridna??  user posted image user posted image sem bila na jutranji rekreaciji, dva stroja cot sem obesla, postelje sem nam preoblekla, posesala, zdaj pa grem še tortilje skup spacat user posted image user posted image

PRIDNA!!! user posted image user posted image user posted image

Kaj tekmuješ z mano?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
21.9.2011 10:47:50   
KOKICA32

Sam problem je, da zgornjih delov imamo pa polno, ene 5 ziher. Rabla bi sam spodnje dele.
Nič, grem kej naredit, da bom produktivna in popoldan lahko gremo ven, bo očitno lepo vreme danes, do 25 stopinj. user posted image Lepo se mejte, punce.

Pri nas je ista pesem....samo 10 eur je res drobiž za komplet.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
21.9.2011 10:48:29   
KOKICA32
Zdaj mam pa jaz monologe. user posted image

Pa še prva sem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
21.9.2011 11:31:12   
Najaa

Pr nam pa je ful hladno, veter ful piha. user posted image

Najaa jaz sem ji kar Sparky nakupla pa nekaj sma dobile pa gre ven user posted image

Tak, sem pregledala vse kar imam za njo pa nam res ravno ta cifra, 92 kar manjka, hlače mislim. Ma ne, trenerke, kavbojk ima ful. Bom šla v spar pogledat pa v Kiku se tud najde kaj poceni in dobro. Ma Nika je ful bolj suha kot je bila Tija in ene stvari od Tije so tak razvlečene, da grozno. Sem ji danes ene pajkice obklekla za v vrtec in so ji kar dol padale.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
21.9.2011 11:31:16   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

trezika - a je štopl že kaj pomagouser posted image

user posted image user posted image user posted image zaenkrat še ne prepušča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pridna ja, veliko si že naredila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
21.9.2011 11:59:35   
KOKICA32
Kuham gobovo župco. Mnjami kak se mi je lušta....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
21.9.2011 13:10:17   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Mi pa smo se že najedli. Smo imeli golaž in polnozrnate svedrčke.
Lija jih je glih enih 5 pojedla.
Zdaj pa grem v službo garat. Sovražim srede in nedelje v službi!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
21.9.2011 13:20:35   
Najaa
Jaz sem pa danes zelevarsko usmerjena in sem si naredila solato s tuno. user posted image Za prse polizat. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
21.9.2011 13:31:06   
Tulipan12

O, Persida, če bi vedla, da maš žur, bi se ti že zjutraj pridružila, v dvoje je lepše!user posted image  Bedim pa od 4.30.user posted image  Pridi na kavo, bom si še tretjo skuhala, pa dvomim, da bo zadnja danes!

Luka?

Ja. Mam pestro, ni kaj.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
21.9.2011 13:36:32   
Tulipan12

Me je zdaj T. klical, ki vozi Lio v vrtec, da je bilo danes huje kot včeraj.user posted image  Jok v eno! Ko bi le vedela kaj se plete po tej mali glavici, da ji je tak hudo.user posted image

Saj bo, Tulipanček! Danes je komaj 21. september, počakaj še 14 dni.user posted image user posted image user posted image

podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis sprejet!user posted image  Kaj te čem drugega. Ko sem prišla po njo, mi je vzg. rekla, da je bila super, ampak, ko sem vstopila v garderobo, sem jo slišala v igralnico, kak joče. Po mojem je vedela, da sem prišla, ker sem morala zvonit. Je rekla vzg. da še preden mi je prišla odklenit, je lepo sedela in jedla juhico, potem pa jok. Ko sva šli domov, pa je bila božanske volje. Res, neverjetna. Ono, saj veste, ko imajo SUPER dneve!user posted image  Pa spet sestradana!user posted image  Je rekla, če mam moko, pa sem rekla ja, pa če mam jajčko, pa sem rekla ja, če mam mleko, pa sem rekla ja. Pa jo vprašam, če bi jajčko na oko? Pa reče: ne, palačinke!user posted image user posted image user posted image  Sem jih včeraj pekla, pa si je huliganka zapomnila kaj gre not, ker sva morali v trgovino po mleko in moko, jajške pa so bile doma. Svašta.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
21.9.2011 13:49:57   
Tulipan12

Jaz sem pa danes zelevarsko usmerjena in sem si naredila solato s tuno. user posted image Za prse polizat. user posted image

Mi imamo danes bolj na hojladri kosilo, ker je T. do večera v službi, za otroka imam kurjo juhico, Lia še jagodne knedle, jaz pa tak jem, ko mam čas: beri: zdaj, kar je ostalo Luki na krožniku.user posted image  Ko sem se trudila, da bi shujšala, se ni nič premaknilo, zadnja 2 tedna pa sem tak al tak v totalnem šusu, pa sta mi šli 2 kg kar sami dol. Eh, človeku res več nič ni jasno.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
21.9.2011 13:55:48   
Tulipan12
Kaj pa ko mi otroka istočasno spita!???!user posted image user posted image user posted image
Jaz sem danes tudi Liino omaro reducirala. Ima nešteto majčk s kratkimi rokavi, z dolgimi le peščico, pa še te so naenkrat 3/4, zgleda, da bo potrebno veliko novih stvari.user posted image  Pa kake kavbojke rabi, ima samo še ene, ki so ji prav, ampak zaenkrat so še druge hlače toliko prehodne, da ne bom delala panike. Sem ji pa zadnjič v Lidlu kupila žametke, full lep kroj, temno modre, pa so ji prevelike. Je pa št. 92. Bom dala v sušilec in čakala, da se kaj zgodi, če ne pa pas gor, pa bo. Odkar je brez pleničke, so ji vse hlače v pasu ogrooooomne, v dolžino pa prav. Pri pasu me moti to, da ko hodi lulat, rabi pomoč, ker je sama še nespretna.

Neposredna povezava do sporočila: 4889
21.9.2011 13:56:48   
Tulipan12
Tasa, kaj ob nedeljah tudi delate?user posted image
Naj ti čimprej mine!!! Ju3 pridem v napad zjutraj!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4890
21.9.2011 13:59:24   
Tulipan12
Zdaj se pa jaz sama s sabo menim!user posted image  Pa imamo spet nekaj skupnega!user posted image
Samo še to: tako vreme kot je zdaj, mi je najtaboljšejše na planetu!user posted image user posted image user posted image  Tak. Grem posodo pomit, pripravit potrebščine, ob 16h pride moja mami, vzameva otroka, gremo v mesto, mami in Luka v park, mi2 z Lio pa v Plesni park!user posted image
pa-pa do večera...

Neposredna povezava do sporočila: 4891
21.9.2011 14:06:18   
KOKICA32

Mi pa smo se že najedli. Smo imeli golaž in polnozrnate svedrčke.
Lija jih je glih enih 5 pojedla.
Zdaj pa grem v službo garat. Sovražim srede in nedelje v službi!!

Drži se! Zaradi akcij, ne?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
21.9.2011 14:15:05   
KOKICA32
Tulipan, saj se bo Lia navadila v vrtcu. Tudi moj je bil na začetku vednoooo takooo zeloooo lačen, ko smo prišli po njega.user posted image Sedaj temu ni več tako.user posted image

Tudi Valentinu so vse hlače sedaj zelooo prevelike v pasu, ker več nima pleničke, pa že tak je čisto brez trebuščka. Ne, ne pas ne pride v poštev, ker si ga ne bi znal odpreti, ko bi moral lulati.

Uživajte na plesnih.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
21.9.2011 14:17:13   
KOKICA32
Sedaj grem tudi jaz počasi v vrtec. Zunaj sije sonček in verjetno bova kar zunaj počakala na atija.user posted image

Še malo pa bomo šle na 4. del!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
21.9.2011 20:19:41   
KOKICA32
Čer!user posted image

Je že kje katara?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
21.9.2011 20:29:31   
Najaa
Jaz. user posted image Bomo kako rekle?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
21.9.2011 20:39:19   
KOKICA32
Ooo, si že fraj? Otroka spita?

Jaz sem ga danes po hitrem postopku uspavala, še pravljice ni do konca poslušal, ko je že hrgolil. Verjetno je v vrtecu malo spal ali pa nič.

Jutri imamo sestanek, pa bom malo vprašala kako je z njihovimi počitki ter če moj pikec še sploh spi tam.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
21.9.2011 20:48:11   
Najaa
Spita ja. Po tem, ko je Nika 3x mogla it še lulat pa požirek vodice spit pa lubčkat mamico... ah, sej je lepo in se topim sam včasih mi gre pa na živce to podaljševanje. Pol si pa še igrače zbira, kdo bo z njo spal pa na koncu vse zmeče ven... user posted image
Neki sem utrujena danes, bom šla kar pod tuš pa ležat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
21.9.2011 20:52:20   
KOKICA32
Ja, mi je poznano to podaljševanje, čeprav sedaj pri nas ni glih aktualno.

Jaz sem si pa že prej privoščila kopel. user posted image Paše res!

Jutri imam pa pregled pri G, pa da vidimo, če se že kaj dogaja tam spodaj.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
21.9.2011 20:53:08   
Tulipan12
Čer!user posted image
Tudi jaz sem tu. Samo si moram it lase oprat, tak da se vrnem, da kako rečemo.
Zdaj sem odpirala pošto in videla one popuste za Baby center. Ne vem, če se mi ne bo najbolj splačalo it tja čeveljčke za Lio kupit. Moram še malo naštudirat cene, pa nimam časa, da bi okoli hodila in preverjala. Naja, katera je že tista trgovinica v Stari Ljubljani, ko oglašuje tudi na FB in ima full lepe čeveljčke?user posted image  Sem tam Lii ene balerinke kupila, pa sem pozabila ime. Vem pa da imajo iste kot jih ima BC, samo malo cenejše.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

rojstni dan
josephine27

Ste kdaj najeli fotografa, da bi poslikal otroško rojstno-dnevno zabavo?

DA in bi ga še kdaj (4%)

DA sem ga, vendar ga ne bi več nikoli (1%)

NE (84%)

NE ga še nisem ampak sem že razmišljala o tem (10%)

Število vseh glasov: 134

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!