|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
20.9.2011 7:45:45   
Tulipan12
Pa dobro jutro!user posted image
Ati je peljal Lio v vrtec. Pa da vidimo, kaj bo. Sem pa ji obljubila, da samo do spanja, po kosilu grem po njo. Mam kr telefon v roki in čakam klic.user posted image  Je jokala zjutraj full. Res me zanima, kaj se ji je tak zamerilo.user posted image  En teden bom počakala, hodila po njo pred spanjem, če ne bo bolje, mislim, da jo bom izpisala. Saj se bo še celo življenje borila, naj ima vsaj otroštvo po svoji meri, kakor želi, res pa je, da sem lahko srečna, da imam trenutno še drugo opcijo na razpolago.
Tasa gresta plesat jutri?
Persida to sem ti tudi jaz hotla napisat, da te imajo ljudje za kaj opazovat in občudovat, ker si res Gospa Mama in bavca sta lahko Srečna, da imata tako mamo.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
20.9.2011 7:55:45   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

trezika ne se bat, to samo jaz verjamem v svizce, ki zavijejo čokolado v folijouser posted image  Nimam druge ideje.
kokicaaaaaaaaa!!! eh, pa saj bi kateri sms poslala, ne?user posted image
Saj sploh nimam kaj za povedat, sem prišla mimo pogledat, če je kateri dolgčas, pa vidim, da ste vse v neke koce zavite pred TVji.user posted image
Ve katera slučajno, kje bi kupila kak lep jedilni pribor za otroke? Merkur, vem, ostalo pa nisem nič zasledila...

Nisi edina, veliko jih verjame v te štorije, tudi moja tašča. Mene je pa npr. okužila s tem, da verjamem, da se ženski ne podarja svečk (ne mislim pogrebnih, tistih okrasnih user posted image ) sam se ne spomnem zakaj že ne.

Neposredna povezava do sporočila: 4802
20.9.2011 7:58:22   
Najaa
Dobro jutro.

tasa katere št. jaknic bodo v Lidlu? Poleg vseh cunj sem ugotovila, da Tija menda nima prehodne jakne. user posted image
Evo, pa smo našli poceni plesne urice, 1na dan kupnčke sem vzela za 7€/mesec. Ene dva meseca bo že šlo skozi. user posted image Nisva vedla, al bi jo dala na tenis (si moj ful želi, ker ga igra) pa mu je kolegica, ki uči tamale rekla, da naj jo dava raje spomladi, no do takrat bo pa plesne furala. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
20.9.2011 8:08:21   
Tulipan12
Evo sem našla:
http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/SID-0083957C-BDA8B735/lidl_si/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=20576

pižamice, here we come!user posted image
tudi mi smo brez prehodne jaknice. Sem ji včeraj bundico v Zari kupila, potem pa sem razmišljala, da zdaj tudi potrebuje nekaj. Lani je imela en športni kratki plašček iz Zare, za letos pa sem mislila kr softshell ponucat do konca in upam, da ne bom rabila kaj med tema dvema kupovat. Imajo pa v Zari fajne brezrokavnike. Cena 22evrov.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
20.9.2011 9:22:01   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

trezika... kdaj bi morala dobit user posted image . Držim pesti, da je nebo user posted image

okoli današnjega dne user posted image pa mislim, da se že pripravlja, da pride user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
20.9.2011 9:24:32   
PERSIDA
tulipanček - neeeeeeee je izpisat ,ne more bit konec sveta po enem tednu.No ,samo predlog naredila boš itak po svojeuser posted image .

Če ti bo kaj v pomoč.Včeraj sem imela roditeljski sestanek v vrtcu. In beri otrok ,ki v avtu kriči,se nazaj pasa, kaže naj peljem domov ta isti otrok poljublja vse otroke  v svoji skupini.No toliko kako hudo mu greuser posted image .Tomaž ,pa vse tri vzojiteljice nasmeji do solz s svojim srčnim smehom.Ja to sta moja ubijalca,ki občasno iztirita in jočeta kot bi jima kožo lupala.Ampak draga moja jaz se ne dam ,ker vidim napredek ,ker vidim ,da se v vrtcu dogaja in se veliko naučita,kljub temu ,da ne govorita.Vse mamice opažamo ,da si otroci prepevajo ,pa ne vemo kaj ,ker še nihče ne zna vsega povedat ,da bi razumele in od sedaj bodo vzgojiteljice dajale pesmice na oglasno tablo,da bomo vedele doma prepevat.Kolikokrat sem že rekla ,da si Tomaž na vsem lepem začne melodijo prepevat ,pa nimam pojma kaj pojeuser posted image .Res ta zadržani fantek prepevauser posted image ,mu rečem daj zapoj mi nekaj ko tako lepo poješ in akcijauser posted image .Draga moja tvoj otrok ko vse govori s časoma ne boš folgala poslušat kaj se dogaja.Še enkrat ponovim ni mi všeč ,da sta najstarejša v skupini in mi nikoli ne bouser posted image ,a kljub temu se marsikaj naučita.
Želim,da sta samostojna fanteka in ,da se bosta zavedala ,da vedno ne more bit mami zraven in ju crkljat ,da se bo treba kar sam spopadat .
Letošnja rdeča nit v vtrcu je oblačenje,slačenje,prehranjevanje in to samostojno kar za celo skupino.No tukaj smo vsaj malo v prednosti.Druga točka ,pa je matematika recimo prinesi eno žogo,dve žogi...itd.
Tako,da ja jaz sem za vrtec.user posted image Pa verjemi ni nam vedno lahkouser posted image .Danes slučajno nam jeuser posted image .Ja tudi taki dnevi pridejo.
Te razumem in popolnoma podpiram karkoli se odločiš.

Neposredna povezava do sporočila: 4806
20.9.2011 9:25:41   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

trezika... kdaj bi morala dobit user posted image . Držim pesti, da je nebo user posted image

okoli današnjega dne user posted image pa mislim, da se že pripravlja, da pride user posted image

Daj štopl noter ,beri zamašek po slovensko oni za sod z vinom

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 20.9.2011 9:27:56 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
20.9.2011 9:32:42   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, kje jih jemlješ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
20.9.2011 9:34:50   
trezika

tulipanček - neeeeeeee je izpisat ,ne more bit konec sveta po enem tednu.No ,samo predlog naredila boš itak po svojeuser posted image .

Če ti bo kaj v pomoč.Včeraj sem imela roditeljski sestanek v vrtcu. In beri otrok ,ki v avtu kriči,se nazaj pasa, kaže naj peljem domov ta isti otrok poljublja vse otroke  v svoji skupini.No toliko kako hudo mu greuser posted image .Tomaž ,pa vse tri vzojiteljice nasmeji do solz s svojim srčnim smehom.Ja to sta moja ubijalca,ki občasno iztirita in jočeta kot bi jima kožo lupala.Ampak draga moja jaz se ne dam ,ker vidim napredek ,ker vidim ,da se v vrtcu dogaja in se veliko naučita,kljub temu ,da ne govorita.Vse mamice opažamo ,da si otroci prepevajo ,pa ne vemo kaj ,ker še nihče ne zna vsega povedat ,da bi razumele in od sedaj bodo vzgojiteljice dajale pesmice na oglasno tablo,da bomo vedele doma prepevat.Kolikokrat sem že rekla ,da si Tomaž na vsem lepem začne melodijo prepevat ,pa nimam pojma kaj pojeuser posted image .Res ta zadržani fantek prepevauser posted image ,mu rečem daj zapoj mi nekaj ko tako lepo poješ in akcijauser posted image .Draga moja tvoj otrok ko vse govori s časoma ne boš folgala poslušat kaj se dogaja.Še enkrat ponovim ni mi všeč ,da sta najstarejša v skupini in mi nikoli ne bouser posted image ,a kljub temu se marsikaj naučita.
Želim,da sta samostojna fanteka in ,da se bosta zavedala ,da vedno ne more bit mami zraven in ju crkljat ,da se bo treba kar sam spopadat .
Letošnja rdeča nit v vtrcu je oblačenje,slačenje,prehranjevanje in to samostojno kar za celo skupino.No tukaj smo vsaj malo v prednosti.Druga točka ,pa je matematika recimo prinesi eno žogo,dve žogi...itd.
Tako,da ja jaz sem za vrtec.user posted image Pa verjemi ni nam vedno lahkouser posted image .Danes slučajno nam jeuser posted image .Ja tudi taki dnevi pridejo.
Te razumem in popolnoma podpiram karkoli se odločiš.

to si pa super napisala.... jaz osebno je tudi ne bi izpisala, ampak gre se seveda za tvojega otroka in tvojo odločitev... mi vsi pa jo bomo spoštovaliuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
20.9.2011 10:01:17   
PERSIDA
Držite pesti,da danes ne  ostanem brez zoba user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
20.9.2011 11:16:44   
KOKICA32
Dober daaaan! user posted image

Ne, ne, nisem še šla roditi. Včeraj zjutraj je moj presenetil in je rekel, da bo doma in bomo šli malo po trgovinah iskati kolo za Valentina. user posted image user posted image user posted image Tudi Valentin je šprical vrtec in ko sem mu rekla, da ga šprica se je nasmejal in pričel oponašati gasilsko šprico in zraven kazati z rokicama. user posted image Šli smo v MB in v CE, na kosilo v Bistrico (gostilno), domov na WC (Valentin) in nazaj v MB, kjer smo kupili kolo. user posted image Nikjer več nimajo prave izbire 12 colskih koles, če pa so pa so res bila neka no-name in plastik fantastic izbira. D. je bil izrecno proti tem, ker je rekel, da bo potem moral samo nastravlkati bremze in mazati. Valentin je bil nad izbiro navdušen, čeprav še ne zna poganjati pedel. Zvečer pa mu je doma v stanovanju že ratalo 3x pognati pedala, pa danes zjutraj spet. Tak, da bo!user posted image user posted image user posted image

Danes zjutraj sem bila na 1. CTG-ju, pa kri za pregled ščitnice sem dala, zvečer pa še grem na predavanje za EA in akupunkturo. Me je le prepričala dohtarca.user posted image

Za kosilo bom spekla rebrca, tašča pa mi je že dala pečeno papriko na česnu.user posted image

Tulipan- tudi jaz je ne bi izpisala a kot je že ena napisala sem s tabo v vsaki tvoji odločitvi. user posted image user posted image

Trezika-  je še ni ne? user posted image user posted image user posted image

Tudi Valentin je smrkav, kašelj sem zaenkrat zaustavila s smrekovimi vršički. Tudi mene daje nahod, kašljati pa sem po akupunkuri nehala, ker mi je dala še 2 iglici za blokado kašlja.user posted image

Sedaj pa da vidimo, če mi bo objavilo ta post.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
20.9.2011 11:17:04   
KOKICA32

Držite pesti,da danes ne  ostanem brez zoba user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
20.9.2011 11:17:25   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, kje jih jemlješ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
20.9.2011 12:21:50   
KOKICA32
Ne najdem copat za P, ki sem jih imela že pri Valentinu.user posted image

Sem pa danes kupila darilo za Valentina, ki mu ga bo v P dala sestrica. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
20.9.2011 12:50:32   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ne najdem copat za P, ki sem jih imela že pri Valentinu.user posted image

Sem pa danes kupila darilo za Valentina, ki mu ga bo v P dala sestrica. user posted image

boš jih našla, ko boš prišla iz P user posted image user posted image

pa super si se spomnila za darilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
20.9.2011 12:51:38   
trezika
Jaz pa grem zdaj sestri eno pismo napisat tako da me ne motit user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
20.9.2011 12:53:15   
trezika
Zdaj pa grem sestri eno pismo napisat tako da me ne motit user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
20.9.2011 12:53:50   
trezika
mislim ej..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image presneti RR user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
20.9.2011 13:05:26   
KOKICA32

mislim ej..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image presneti RR user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
20.9.2011 13:16:53   
tasa_m

user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
20.9.2011 13:17:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tasa kaj niso pižamice v četrtek? Full jih nucamo, ker jih ima Lia večino iz Mother care, tiste, ki se po celem gor zaprejo in so mi zakon, ampak zdaj pri neplenički ne pridejo v poštev, ker bi se še jaz polulala preden bi jo slekla.user posted image  Tak da sem že zdaj v nizkem štartu za četrtek.
So tudi ja in so meni celo lepe. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4821
20.9.2011 13:30:25   
tasa_m
Pa dobro, objavlja mi milijon let da grem kuj ven, pol pa vidim da je objavilo. Toti RR pa ga že pošteno biksa.

Men pa gre na bruhanje ko moram v službo. Klicala me je sodelavka, da je na bolniškem do nadaljnega in kar pomeni,da bom jaz dobila še njene ure za delat. Upam it glavo stavit da dobim jutri in soboto zraven, in bom edino petek fraj. 100%.
Zdaj a mam kaj pa grem drugi na roko in ne grem v bolniško user posted image user posted image Ma sem jezna nase full. user posted image

Tulipan ne jutri ne gremo, če pa je bolana. Še kar kuha. Dans je zjutraj ob 6.10 tud 2-krat bruhala.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
20.9.2011 14:07:02   
KOKICA32
Lija user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
20.9.2011 14:17:20   
tasa_m

Lija user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala Kokica!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
20.9.2011 14:18:52   
KOKICA32
Sta še šli k zdravniku?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?