trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tulipanček - neeeeeeee je izpisat ,ne more bit konec sveta po enem tednu.No ,samo predlog naredila boš itak po svoje . Če ti bo kaj v pomoč.Včeraj sem imela roditeljski sestanek v vrtcu. In beri otrok ,ki v avtu kriči,se nazaj pasa, kaže naj peljem domov ta isti otrok poljublja vse otroke v svoji skupini.No toliko kako hudo mu gre .Tomaž ,pa vse tri vzojiteljice nasmeji do solz s svojim srčnim smehom.Ja to sta moja ubijalca,ki občasno iztirita in jočeta kot bi jima kožo lupala.Ampak draga moja jaz se ne dam ,ker vidim napredek ,ker vidim ,da se v vrtcu dogaja in se veliko naučita,kljub temu ,da ne govorita.Vse mamice opažamo ,da si otroci prepevajo ,pa ne vemo kaj ,ker še nihče ne zna vsega povedat ,da bi razumele in od sedaj bodo vzgojiteljice dajale pesmice na oglasno tablo,da bomo vedele doma prepevat.Kolikokrat sem že rekla ,da si Tomaž na vsem lepem začne melodijo prepevat ,pa nimam pojma kaj poje .Res ta zadržani fantek prepeva ,mu rečem daj zapoj mi nekaj ko tako lepo poješ in akcija .Draga moja tvoj otrok ko vse govori s časoma ne boš folgala poslušat kaj se dogaja.Še enkrat ponovim ni mi všeč ,da sta najstarejša v skupini in mi nikoli ne bo ,a kljub temu se marsikaj naučita. Želim,da sta samostojna fanteka in ,da se bosta zavedala ,da vedno ne more bit mami zraven in ju crkljat ,da se bo treba kar sam spopadat . Letošnja rdeča nit v vtrcu je oblačenje,slačenje,prehranjevanje in to samostojno kar za celo skupino.No tukaj smo vsaj malo v prednosti.Druga točka ,pa je matematika recimo prinesi eno žogo,dve žogi...itd. Tako,da ja jaz sem za vrtec. Pa verjemi ni nam vedno lahko .Danes slučajno nam je .Ja tudi taki dnevi pridejo. Te razumem in popolnoma podpiram karkoli se odločiš. to si pa super napisala.... jaz osebno je tudi ne bi izpisala, ampak gre se seveda za tvojega otroka in tvojo odločitev... mi vsi pa jo bomo spoštovali
|