Tulipan12
|
Grrrrrrrr... če ne bi rabila stokrat na RR hodit, pa me ven meče, bi se lahko menila, tak pa bo spet kača padla. Lia v vrtcu: ko jo je T. oddal, je jokala, vmes je bila kar ok, baje, se je lepo zaigrala, ko sem pa prišla po njo, pa so glih sedeli pri kosilu, me je videli in šus k meni, pa v jok. Tak da, boljše, vsaj vmes ni jokala. Pa rekla mi je, da je ful srečna, da ne rabi tam spat. Za ju3 mi je v postelji rekla, da tudi ne bi spala v vrtcu. In sem rekla, da ne rabi, pa je zgledalo ok. Bomo videli jutri. Tasa za Lijico. Sploh nisem vedela, da je zbolela. Tudi jaz dajem Lii Čebelico Majo, pa jo kar spije, čeprav je meni nagravžna. Bom naslednjič Pikovit kupila, me vsaj na otroštvo spominja. Kokica klasičen gnezditveni nagon! Bi mi zelooooooo prav prišel v teh časih, v bistvu, ga imam, samo časa ne. Jaz sem tudi pred porodom vse v nulo zrihtala, vse okostnjake v omarah pospravila in zmetala, občutek je bil božanski! Mi smo pa kupili darilo, ki ga je Lia prinesla Luki v porodnišnico. Sem o povratni zadevi tudi razmišljala, ampak si nisem znala predstavljat kako bi ji razložila, da ji je tisti zmečkani otroček prinesel punčko? Od kod? Tak da tega potem nismo izvajali... Persida hvala za full lepe besede. Naja kaj ti naj rečem, karkoli že je , se ne splača sekirat. Ti pa verjamem, da pride kaki tak dan, ko maš vsega poln kufer. Tudi pri meni je tako. Potem pa jutri sonček posije.
|