Tulipan12
|
Dan! Bom probala bit hitra, ker mam celo malo bando doma. Ste skapirale, Lia ni v vrtcu. Persida, hvala za vzpodbudo, ampak ne vem, če se bom to šla. Mam še vseeno v glavi, da ji ni potrebno it v jasli, ko bo vrtec na sporedu, bo pa druga pesem. Danes zjutraj jok od 6h do 8.30, ko nama je uspelo prit do vrtca. Tam kričanje, eh Nimam srca, da bi mi jo trgali iz rok. Ne zmorem tega. Sploh pa, ker se zavedam, da sem še doma. Morava s T.jem danes dorečt kako in kaj... Persida, te občudujem! Res, vsaka čast! Pikin festival gremo v soboto, se že full veselim in upam, da nam ne pade v vodo! trezika super novičke in navijamooooooooooo za kako novo! materina dušica jaz jo dobim za 15evrov. Napisala sem jaz zato, ker jo naročim pri eni sosedi, ki mi jo prinese, ji dam 15evrov in je rešeno. Ne vem, če je v to vključena poštnina. Persida, če nimaš kontakta, al pa če želiš, ti jo naročim. Meni je krema super, jo mažem res skoraj vsak večer in se ji lepo vliva ven. Bom pa zdaj morala še Čajevec naročit, ker lanskega ne najdem, vem pa, da to nisem porabila, ker je res ogromno not, maže pa se minimalno. ure nimam pojma. Sem kupila nazadnje otroško uro za 25-30 evrov, sem pozabila točno ceno. Kupila sem jo junija, ni pa neka od Cars al kaj podobnega, lepa otroška urica, mislim, da je imela vlakce gor. No, ko smo glih pri urah, je T. rekel zjutraj Lii, da ji bo kupil uro za v vrtec in ji pokazal kdaj mamica pride po njo, da bi lažje dočakala. Se je strinjala z uro, z vrtcem pa ne! Lisička. Koliko pa stanejo ure za starejše, ne vem, partnerju pa je ne kupim, ker sem padla v vražo, da odšteva čas v zvezi. Z vsemi, ki sem jim jih kupila, sem šla narazen. Naključje al mladost norost? No, saj s tistimi, ki jim jih nisem, sem tudi šla... Kokica NAM MAŠ KAJ ZA POVEDAT???????? al se samo pikaš?
|