|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
15.9.2011 15:01:13   
Janchek81
Katte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar se tiče pregleda pa dobr da ti je kljub user posted image  nardila UZ ... no ja, sj ubistvu pa lahko vseen isto vid, sam da so jajčniki pač mal večji ... drgač pa vidš .. je pa poleg pregleda že nekaj več da veš kako in kaj je s tabo in tako boste vse uštimal in kmal potem še ujčkal user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
15.9.2011 15:13:06   
benji
Katte, user posted image user posted image user posted image  za user posted image  .
Drugače pa super, da te je vseeno pregledala in seveda upam da je tista cistica le plod domišljije tvoje G in čez 14 dni ne bo ne duha ne sluha o njej user posted image .

Glede pregrade pa človek tako ali tako ne ve, kaj storiti. Vsak ti svetuje drugače. Vsaj jaz imam take izkušnje. Če je kaj majhnega verjetno ne bi smela biti ovira, drugače bodo pa poštimali pa bo. No lahko je tako govoriti, obenem pa se sama na smrt bojim pregleda drug teden, ker tudi pričakujem napotnico za laparo user posted image .
Ampak če ne gre bo treba na "servis", ni druge user posted image .

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
15.9.2011 15:14:10   
lluna
katte user posted image user posted image user posted image , ker se je prikazala nesramna user posted image ! Ampak super, da si vendarle imela pregled, stvari se premikajo, držimo pesti za čez dva tedna (tako je tudi meni ugotavljala pregrado). Kaj si bila to pri novi G? 

Neposredna povezava do sporočila: 4278
15.9.2011 15:35:32   
Kratka
Katte, jaz sem pa res že mislila, da je ne bo user posted image user posted image user posted image
Iluna, hvala user posted image upamo, da bo tokrat tako kot mora bit. Glede slabosti pa sočustvujem s teboj user posted image meni je bilo takrat tud toooooooook slabooooo, da sem mislila, da bi najrale umrla, ker nisem mogla niti govorit niti pokonci bit, pa kar ni in ni se končalo. Bruhala sem pa tudi, od 12.tedna še bolj kot prej user posted image Zdaj pa si zlo želim, da bi mi bilo vsaj malo teh slabosti prišparanih, glede na to, da niti nisem potem nič pozitivnega imela od njih in bi rada izkusila enkrat uživanje v nosečnosti, kolikor bi se pač dalo user posted image
Drugače pa mislim, da prihaja user posted image , včeraj rjav izcedek, danes že malo krvav...user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
16.9.2011 7:21:04   
Katte
Kratka - user posted image user posted image user posted image . Tudi če pride zdaj, kmalu bo šla na počitnice in je lep čas ne bo nazaj.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
16.9.2011 7:37:07   
Katte
Punce, res hvala za vzpodbudne besede. Sem kar v redu. Sicer sem se morala pri G kar malo zbrati, so me malo prevzela čustva, ko je ravno prišla user posted image , ampak drugače je bila pa res pozitivna izkušnja.
Tudi posegov se ne bojim, bom že preživela, samo, da se najde, kar je narobe in se popravi. Pa bom tudi jaz nehala smetiti te teme. Čeprav ne povsem, se bom oglašala tudi, ko bom user posted image . Ampak takrat boste tudi ostale že na drugih temah skupaj z mano, a ne? user posted image
benji, kar brez strahu do G. Če seveda ne bo prej user posted image . Meni je včeraj kar nekaj bremena pade z ramen. Čeprav ne vem, kako dolga pot je še pred mano.
Tudi laparo ne more biti tako huda. Čeprav jaz še v življenju nisem bila nikoli operirana. Ampak vse, da dobimo naše user posted image , a ne?

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
16.9.2011 8:41:19   
benji
Jutro,
kako lep sončen dan se nam obeta, pa še petek je user posted image  user posted image  user posted image .
Katte, se popolnoma strinjam s tabo, tudi jaz mislim storiti vse kar bo treba, da pridem do user posted image .
Ampak ta laparo, mi pa ne da miru user posted image , pa ne vem zakaj. Poleg tega, da sem v skrbeh, da kaj ne zašuštrajo, se že sedaj ukvarjam s tem, kaj bom natvezila v službi. Pa še vse kaže na to, da bo šla sodelavka na daljšo bolniško in res ne vem kako bi to izpeljala. Razlagat pa ne mislim nikomur. Pa še domačim bo treba pojasnjevati...user posted image  user posted image , ne da smo v slabih odnostih, daleč od tega, ampak zaenkrat res nisva še nikomur, niti staršem, razlagala teh težav. Itak nama ne more nihče pomagati, raznih "nasvetov", pa čeprav dobronamernih, pa si ne želiva.
Bo prihodnji teden več jasnega, ko izvem kaj se bo odločila G. Bom pa 13. dan, tako da upam da bo preverila še če klomifen opravlja svoje delo user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
16.9.2011 11:58:26   
čebelica1984
Katte  user posted image  user posted image  user posted image
Ful dobr da te je G pregledala kljub user posted image
Jaz imam prijateljico, ki je imela veliko problemov z user posted image  je tudi po par mesecev ni imela. Prejšnji mesec sta dobila datum za umetno oploditev, vendar sta zaradi poroke prestavila. Po poroki pa sta šla na dopust in po naravni poti zanosila. Očitno se ni več sekirala, ker je bila prepričana da ne more zanositi po naravni poti in je ratalo. Res na nas zelo vpliva sekiranje, ampak ko je tako težko NE razmišljati o  user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
16.9.2011 13:30:12   
Wolfina
Včasih berem vašo temo, pa upam, da ne zamerite, če se oglasim user posted image . Ampak ker se benji motajo po glavi natanko iste stvari, kot so se meni pred laparo, se mi zdi, da jo morda lahko malo potolažim.
Torej, meni je bila laparoskopija pravzaprav precej prijetna izkušnja, z vsem, kar pride zraven.
1.      Povedala sem staršem, da imava težave z zanositvijo. Pred tem sta skoz najedala v smislu, kdaj bosta dedek in babica. Do takrat jima nisem povedala, ker se mi je zdelo, da ko enkrat poveš na glas, da ne moreš zanosit, postane res. Ampak to je dobro. Ko to sprejmeš, lažje prenašaš vsakomesečne poraze, lažje sprejmeš, da boš potreboval malo pomoči. In še starša sta me ful prijetno presenetila. Brez odvečnih vprašanj in z ogromno podpore.
2.      V službi sem povedala, da bom nekaj časa na bolniški, bolj firbčnim sem rekla, da gre za ginekološke zadeve. Potem kar hitro nehajo spraševat. Če ne, jim pa natveziš nekaj, da maš kako cisto...
3.      Operacija in bivanje v bolnici je bil neprecenljiv dopust, tudi domače počivanje user posted image , osebje ful prijazno in spodbudno. Okrevanje – vsaka bolečina (niso bile prehude, brez strahu) me je spomnila, da se stvari premikajo na boljše, da smo vedno bližje cilju.
Skratka, meni ni bilo nič hudega! user posted image Kar pogumno!

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
16.9.2011 14:18:17   
lluna
user posted image user posted image user posted image Wolfina, super, kadar se takole kakšna oglasi in pove svojo izkušnjo... mislim, da je takoj vsem lažje, ko vidimo, da se prav vse srečujemo vsaj s kakšno podobno težavo in da so prav vse težave rešljive!!
benji, jaz tudi nisem želela razlagati, da nama sedaj v drugo kar ne uspe, oziroma niti nisem želela razlagati, da sva se že odločila za drugega dojenčka. so pa vsi (mama, tašča, kolegica v službi) vedeli, da imam zadnje čase boleče M in in druge težave, tako da sem omenila, da imam sum na endometriozo in da me, če težave in bolečine do decembra ne prenehajo, čaka laparaskopija, da vidimo, kaj mi dela težave. tako sem se na nek način izognila vsemu skupaj. k sreči sem prej zanosila, vendar sem si veliko prebrala o laparo in mislim, da ni nič hudega, je pa sigurno nova pot do user posted image . vsem, ki vas čaka želim, da vas morda pred tem preseneti user posted image , drugače pa stiskam pesti, da čim prej mine in da se odpravijo vse težave!

(odgovor članu Wolfina)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
17.9.2011 8:42:42   
lluna
Punce, mene spet nekaj časa ne bo.. stiskam pestke za vse! Janchek81, Jassika in ostale user posted image uživajte v brezkrbnosti.., mene tole nihanje hormonov in slabosti ubija (Janchek, spomnim se, da si omenila, da je bilo pri tvoji kolegici isto, hvala, ampak vseeno ni prijetno, ko je en dan tako, drug dan pa čisto drugače, se ves čas nekaj sprašuješ).. ko bi le bilo ves čas isto, da bi lahko bila brez skrbi!user posted image Lep vikend vsem!

< Sporočilo je popravil lluna -- 17.9.2011 8:44:29 >

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
18.9.2011 11:17:18   
Kratka
Iluna, nihanje je čisto normalno. Izkoristi tisti dan, ko ti ni slabo za stvari, ki jih ne moreš početi takrat ko ti je....ker bo verjetno naslednji dan spet slabost..pri meni je bilo enako, znaki so nihali, slabost je za kakšen dan izginila, ampak se je vrnila potem še hujša user posted image
Drugače pa, meni se še vedno ni ulilo!user posted image Že peti dan imam rjav izcedek in kri na wc papirju 2x na dan. Sem mislila, da se bo vsak čas ulilo, pa se še vedno ni. user posted image bi morala dobiti pa šele danes, jutri ali najkasneje pojutrišnjem, jaz pa že tako dolgo krvavim po malem. Pojma nimam več! Prsa so me prej zelo bolela, sedaj me le še na dotik, krčev nimam, prej sem jih imela vse do 2.dne izcedka. Ne vem a je to zdaj user posted image ali še pride, ali kaj? Vse se mi je nekak pomešalo in mi nič ne gre skupaj, ker je čist "izvan reda" tole vse skup! Je imela katera podoben primer? Predvidevam, da vgnezditvena krvavitev to ni, ker traja že predolgo in še sveža kri je zraven občasno.

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
18.9.2011 15:29:59   
HeLenčica
Drugače pa, meni se še vedno ni ulilo! Že peti dan imam rjav izcedek in kri na wc papirju 2x na dan. Sem mislila, da se bo vsak čas ulilo, pa se še vedno ni. user posted image bi morala dobiti pa šele danes, jutri ali najkasneje pojutrišnjem, jaz pa že tako dolgo krvavim po malem. Pojma nimam več! Prsa so me prej zelo bolela, sedaj me le še na dotik, krčev nimam, prej sem jih imela vse do 2.dne izcedka. Ne vem a je to zdaj user posted image ali še pride, ali kaj? Vse se mi je nekak pomešalo in mi nič ne gre skupaj, ker je čist "izvan reda" tole vse skup! Je imela katera podoben primer? Predvidevam, da vgnezditvena krvavitev to ni, ker traja že predolgo in še sveža kri je zraven občasno.

Jaz sem imela enkrat 7 dni pred M že izcedek, pravzaprav vsak drug dan, bila sem utrujena, imela sem krče, pa je potem user posted image vseeno prišla. Seveda pa je čisto možno da si user posted image , ker so bojda rjavi izcedki v zgodnji nosečnosti kar pogosti. Držim pesti, da je to drugo!

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
19.9.2011 6:51:49   
Janchek81
Iluna oooo seveda, da ni to nič prijetno user posted image  se popolnoma strinjam, ampak veš kako sem se jaz tolažila .. če bo samo to bo še ok user posted image  sej veš, mene so druge stvari bolj skrbele ... tko da tudi to bo pojenjalo in bo še OK počutje user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
19.9.2011 7:10:41   
Katte
Dobro jutro.
Wolfina, najlepša hvala za komentar. Moram reči, da se jaz prav veselim laparoskopije. Ker imam občutek, da se nekaj premika, da se približujem cilju. Verjetno me bo sicer strah tik pred operacijo, ampak zaenkrat komaj čakam. V službi bom bolj radovednim rekla, da so mi našli neko (nenevarno) cisto, ki jo je treba odstraniti. Domačim pa verjetno isto.
Lep delovni teden vam želim, punce.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 4290
19.9.2011 7:13:12   
Katte
Seznam nezaželenih  user posted image

user posted image  vesica.......18.9.2011 user posted image
user posted image  Kratka......19.9.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10.......23.9.2011 user posted image
user posted image  HeLenčica.......23.9.2011 user posted image  
user posted image mladika......29.9.2011 user posted image
user posted image Nusyka.......x.9.2011 user posted image
user posted image Gulia.......x.9.2011 user posted image
user posted image Arual......x.9.2011  user posted image
user posted image  Teya D. ......x.9.2011 user posted image
user posted image čebelica1984.......6.10.2011 user posted image    
 user posted image  Katte..........13.10.2011 user posted image
user posted image SamoTi......x.10.2011 user posted image
user posted image  benji......x.10.2011 user posted image
 user posted image Hope_80.........x.x.2011 user posted image
user posted image witch.........x.x.2011 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami

SmInca, dspela

Seznam nedočakanih

user posted image Jackie 7.8.2010 user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010 user posted image
 user posted image nati29 20.10.2010 user posted image
user posted image petrussa x.11.2010 user posted image
 user posted image _Mavrica_ 20.11.2010 user posted image
 user posted image Tatkica 2.12.2010 user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna  18.2.2011 user posted image
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image     
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image
user posted image  Jassika 11.7.2011 user posted image
user posted image ajerdna88 22.8.2011 user posted image
user posted image  lluna x.8.2011 user posted image

Seznam mamic

Wannabemommy 18.4.2010 - Patrik user posted image
Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image
portorož 5.5.2011 - Adelina user posted image
vesna_b 26.5.2011 - Jan  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
19.9.2011 9:23:13   
Kratka
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Drugače pa, meni se še vedno ni ulilo! Že peti dan imam rjav izcedek in kri na wc papirju 2x na dan. Sem mislila, da se bo vsak čas ulilo, pa se še vedno ni. user posted image bi morala dobiti pa šele danes, jutri ali najkasneje pojutrišnjem, jaz pa že tako dolgo krvavim po malem. Pojma nimam več! Prsa so me prej zelo bolela, sedaj me le še na dotik, krčev nimam, prej sem jih imela vse do 2.dne izcedka. Ne vem a je to zdaj user posted image ali še pride, ali kaj? Vse se mi je nekak pomešalo in mi nič ne gre skupaj, ker je čist "izvan reda" tole vse skup! Je imela katera podoben primer? Predvidevam, da vgnezditvena krvavitev to ni, ker traja že predolgo in še sveža kri je zraven občasno.

Jaz sem imela enkrat 7 dni pred M že izcedek, pravzaprav vsak drug dan, bila sem utrujena, imela sem krče, pa je potem user posted image vseeno prišla. Seveda pa je čisto možno da si user posted image , ker so bojda rjavi izcedki v zgodnji nosečnosti kar pogosti. Držim pesti, da je to drugo!

user posted image nisem, ker danes so se začeli krči in tudi sluz se je pojavila v krvi. Tako, da je moj nov datum 17.10.
Helenčica, meni so se rjavi izcedki pred jemanjem Dabrostona pojavljali tudi od O naprej in vse do M, vendar so bili samo rjavi brez krvi. Čim se je pojavilo kaj krvi, sem tisti ali naslednji dan dobila user posted image . Tokrat je pa ni in ni bilo. Očitno imam spet bogo sluznico, ker ne jem več Dabrostona...user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
19.9.2011 10:11:20   
Katte
Kratka, pošiljam ti poln koš virtualnih user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
19.9.2011 10:12:22   
Katte

user posted image  vesica.......18.9.2011 user posted image
user posted image  Kratka......17.10.2011 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami

SmInca, dspela

Seznam nedočakanih

Seznam mamic

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
19.9.2011 10:28:05   
benji
Hvala vsem...ste me potolažile in mi dale nekaj idej, kako se ogniti neprijetnim vprašanjem.
Še par dni do pregleda,..ma sem živčna in neučakana user posted image . Karkoli bo, samo da se kaj premakne.

Kratka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
20.9.2011 20:10:41   
vesica
Punce pozdravljene končno nazaj med Vami sem bila nekaj dni brez neta pa kot kakšna zguba :)

no da Vam sporočim moja user posted image je prišla včeraj,je pa prišla prav pohvalno moram potrkat brez kakršnih bolečin niti v jajčnikih niti v prsih prvič  user posted image nimamo kaj ta mesec ni bil najina tako da gremo veselo v novega drugači pa je ne pričakujem 16.10. srčno upava da naju bo že enkrat kaj presenetilo

no drgači pa imam v Torek spet pregled zaradi maternice če je vse vredu po tistem premikanju in upam da nam da datum za laparroskopijo da se rešimo tega in uspešnoooo dočakva tudi midva user posted image vse kolegice so že skoraj rodile tko da se kdaj res malce bed počutim ..

kako ste ostale ???

user posted image user posted image user posted image VSEM KI SE TRUDITE ŠE VEDNO VELIKO SREČE UPAM DA BOMO KMALU V DRUGI TEMI :)

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
21.9.2011 7:03:29   
Katte
vesica, tako je prav. Kar pozitivno v nov krog. Saj drugega nam itak ne preostane, ko pride user posted image .
Jaz sem kar v redu, čakam naslednji petek, da grem še enkrat na UZ, potem pa dobim datum za laparo.
user posted image  se je poslovila, zdaj pa veselo naprej.

Still hoping.

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
21.9.2011 7:04:32   
Katte

user posted image  vesica.......16.10.2011 user posted image
user posted image  Kratka......17.10.2011 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami

SmInca, dspela

Seznam nedočakanih

Seznam mamic

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
21.9.2011 20:36:31   
CariSSa10
hei hei punce da se vam še tukaj malo javim.. sem nazaj iz super dopusta. lepo sma se spočila, sprostila in seveda bla  pridna v slončkanju user posted image ....vidim da sem prva na seznamu, tak da še malo počakam in vam poročam če sma kaj pridelala...user posted image tečka bi mogla prit danes al pa ju3 (upam da je ne bo) torej delam testek v petek...znaki mi dobro kažejo ampak dokler ne zagledam pluseka, ne verjamem nič! user posted image  upam da se preselim na drugo temo in tam ostanem vsaj do pomladi user posted image  ker zdaj pa bo vse ok z mojo pikico!!!!! držim pesti za vse vas da se nam čimprej uresniči največja želja po user posted image
objemčki za vse user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
22.9.2011 6:59:33   
Janchek81
CariSSa10 oooooooooo kok lepo prebrat, da sta se imela lepo in da sta se spočila, pridelala pa tud UPAM, da sta kej user posted image  bom pestke držala in upam, da tečka ne pride, je nč ne rabmo ane user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CariSSa10)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.