Janchek81
|
Iluna ja itak sem bla vesela tok da groza, pr Cerarju sem kar jokala notri .. kar se tiče kave ... te dve Irske sta iz kavomata v leonišču, vsebujeta min. kofeina, eno sm pa doma spila, turško, za 2 požirka ... ponavadi spijem kar 2 kavi na dan, sploh od zdaj ko imam pritisk tok nizek .. mi je Cerar tud povedal, da ga imam nizkega zaradi širših žil, kar je pa baje super, super ni edino to, da potegne za seboj vrtoglavice ... Ja baje pa da imamo punčko Je pa res, da grem 5.10. še na en 3d Ultrazvok in bomo tam še 100% vidli kaj je ... pa komi čakam, da jo že spet vidim ... sej ni važno kaj pač je, važno da je zdravo, samo moj se je veselil tako punčke, da je v četrtek kar zajokal ko sem mu povedala, tak neprecenljiv trenutek ...še danes mi hodi na jok od veselja SamoTi ja hvala za vašo podporo .. samo ... kaj naj bi mi pa drugega rekle ... ne bo ok??? Po tisti prvi izkušnji me je pač bilo res izjemno strah, pulza sem imela 125, cerar me je pa miril tko da me je po trebuščku božal res je bil faca no Tko, da upamo zdej samo še na to, da bo do januarja vse ok in da se nam v januarju pridruži naša mala zlata prikupna zdrava ( pa še bi lahko naštevala )... štručka Katte ja sej me že zdej moja pupika ponoč zbuja, ko pa očka da gor roko se pa umiri ... aha .. se ga že boji definitivno da se zdaj počutim veliko bolje, bolj sem umirjena, lažje diham in upam, da bo tudi tako vse do konca Jassika iiii že posluškaš srčka ... kdaj maš ti rok? Kok si zdej Ja se pa strinjam s tabo, če mi bojo še kakšne bad diagnoze dajal valda bom šele ko se otrok rodi mirna ... ampak azenkrat mam kr v glavi, da bo vse ok in uživam končno v in v brckanju ( včasih res hudem ) naše Joj sva se zadnjič z mojim smejala, ker skoz govoriva pač da je punčka, da nama pa rečejo na 3D UZ da bo pa Pol bom Cerarju pisala, naj si kup nova očala dspela joj pozdravljena, veš kolikokrat se spomnem na tebe, res ... kako si drugače? Se držiš? Ja kajpak .. seveda, da se .. saj se moraš, je tako ... Boš vidla da bo 10.10 kmalu ... men se je tud takrt vse skupej tok vlekl ko so mi določene datume dajal, pa se je tko hitr vse približevalo, da niti sama nisem mogla verjeti ... Glavo pokonci in srečno
|