Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.9.2011 20:05:14
|
|
|
|
Jassika
|
dspela najprej hvala za lepe želje. Tudi jaz se pridružujem mislim, da se pogosto spomnim nate - ko sva bili skupaj na decemberčicah sem res močno držala pestke, da bi se vsaj tebi lepo izteklo, če se že meni ni..., no pa kako kruto . Zato pa tako čakam, kdaj boš spet zagledala in poročala o zdravem poteku Res ti iz želim, da se ti uresniči čimprej! čebelica, lluna hvala da mislite name - pošiljate pozitivno energijo tudi meni in najini mali žabi Tudi jaz msilim na vas vse in vam srčno, srčno, srčno želim, da čimprej ugledate janchek ja z AS sva že prav "prjatla" - res je lep fiiling sem pa v 14 tednu (13t 3d). Sem dobila še razultate od dht in mam skorej isti rezlutat Čudno, ampak HB mi vsaj poslabšalo ni, tako da komej čakam na morfo, da izvem (vsaj upam), kaj skrivamo in nosimo pod srčkom . Skratka, lepo bodite, vsak dan vas berem, samo za pisat sem bolj lena - trepetam pa z vsako posebej, ko čaka na lulanje. Navijam, navijam, navijam!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 7:00:52
|
|
|
|
Janchek81
|
Jassika No super za dober izvid še DHTja, jaz sem ga dobila en dan pred morfo k so takrat vse zmučkali ... groza res, tale naše zdravstvo ... želim ti res prijetno in da bo vse tako kot treba Za druge pa držim pesti da boste čimprej ugledale
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 9:33:59
|
|
|
|
Kratka
|
Jančika, hvala! Imaš sporočilo na FB . Dej mi samo še napiši, sem te pozabla vprašat: kateri predčasni test si to kupila, kje? Če me slučajno prej premami skušnjava Punce, kako dolgo že poskušate ostale? Za Katte vem, da že zelo zelo dolgo, kaj pa ostale? Pije katera krvomočnico?
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 9:44:43
|
|
|
|
Janchek81
|
Kratka joj zdj točn že spet ne vem kako se imenuje .. je od Mullerja, men se zdi da Duscche ( Mullerjevea firma ) in piše, da je predčasni test ... pa še ugodni so teli testi u Mullerju v primerjavi z Celarblue al pa First sign .. itd . Drgač sm pa jst tud pila predn sm zanosila krvomočnico in še isti mesc zanosila
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 9:51:21
|
|
|
|
HeLenčica
|
Ojla, punce moje! Čebelica, žal mi je za , a obenem stiskam pesti že za oktober! Katte in LittleSun, upam, upam, upam, da bo vsaj ena od vaju končno zagledala ali . Poročajta! Kratka, pri meni teče zdaj 11. krog...sem 10 dni pred . Janchek, torej verjameš, da ti je krvomočnica pomagala? Še te dni jo kupim . Se vam tudi kdaj zgodi, da imate kakšne "težave" že od O naprej? Jaz kak mesec sploh nimam nobenih "znakov" M, kak mesec pa me muči takoj po O. Zdaj, na primer, sem imela O v nedeljo, danes me pa že bradavice bolijo...sem imela isto junija, tako da to ni znak nosečnosti pri meni . Takrat so me tako bolele, vsak dan bolj dokler ni prišla . Ah, te ženske težave
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 10:10:36
|
|
|
|
Kratka
|
Aha, v Mullerju še pa nisem kupovala testov. Joj, upam, da me res ne premami že prej, da zdržim vsaj do ponedeljka, če ne bo prej prišla... Helenčica, upam, da bo tale krog uspešen Imam težave že od O naprej, ravno ta mesec so se začele v trebuhu me boli, čutim napetost vse od O do zdaj...sicer s prsmi ni nič posebnega, samo kipnali sta kot krofa, tako kot vsak mesec . Bradavice so me v 1.nosečnosti nenormalno pekle in skelele, komaj sem nosila modrc in to še pred testom. Bomo videli kateri znaki bodo tokrat pravi
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 10:37:04
|
|
|
|
Janchek81
|
HeLenčica pri meni je bla 'paranoja' ta, da sem imela prej ful čudno ( po UPNju ) .. ful švoh, polna ene sluzi, tko nč kej vredna in potem so mi svetval za krvomočnico katero sm si isti mesec ko sem za njo slišala, šla kupit .. kupila sem jo v začetku aprila in konec aprila zanosila ... mislm, da je pomagal no ... al pa je to le v moji glavi Kratka sej če tega predčasnega kupiš prej in ga delaš kasneje ni nč hudga ... ti bo le še prej pokazal
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 11:42:27
|
|
|
|
Kratka
|
No, jaz sem tudi imela po UPN-ju zelo švoh M in mi je pri tem pomagal Dabroston. M so se izboljšale, so zelo zelo močne in tud vmesne krvavitve so se zmanjšale. Zdej bom pa vidla, če ta mesec dobim M, začnem pti krvomočnico, sej škodit mi ne more, lahko pa pomaga zanosit...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 11:46:55
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 HeLenčica pri meni je bla 'paranoja' ta, da sem imela prej ful čudno ( po UPNju ) .. ful švoh, polna ene sluzi, tko nč kej vredna in potem so mi svetval za krvomočnico katero sm si isti mesec ko sem za njo slišala, šla kupit .. kupila sem jo v začetku aprila in konec aprila zanosila ... mislm, da je pomagal no ... al pa je to le v moji glavi Ja, pol bo pa treba probat, če 25. spet pride
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 12:02:35
|
|
|
|
Katte
|
Halo. Samo da povem, da pri meni še ni nič novega. Nič še ni priteklo, čeprav imam že nekaj dni občutek, kot da bo vsak trenutek. Živčna sem pa prav neverjetno. Na WC hodim kar naprej čekirat, če je še vse belo. Pa ne počutim se najbolje. Že včeraj sem imela zvečer malo vročine. Sicer samo 37,1, ampak jaz imam običajno ful nizko in povišano praktično nikoli. Če bi imela 37,4, bi me že položilo. Zjutraj sem imela lepo 36,3, zdaj imam pa spet občutek, da sem malo vročična. Kratka, vem, da se ti zdi mojih 16 krogov zelo zelo dolgo, ampak nekatere na teh forumih se trudijo še veliko več časa. Na žalost ne gre vedno vse po planih . Pa bo že, samo obupati ne smemo.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 12:03:35
|
|
|
|
Katte
|
Pa še to: HVALA HVALA vsem za držanje pesti .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 12:37:27
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte pa veš zakaj tko maham .. ker sta dve moji kolegici tkole zbolele ko sta čakale na in sta dobile vročino in se slabo počutile in potem delale test in jima je pokazal .. baje da zna nosečnica zbolet oz. se jim poviša temperatura, ker je tak hormonski premik .. upam da je to to HeLenčica morš mislt na to, da je že zdaj ne bo Kratka ne nima ti kej škodit, samo pravilno jo je potrebno piti
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 12:43:11
|
|
|
|
Katte
|
Hehe, upam, da imaš prav . Ker to res ni običajno zame.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 15:34:22
|
|
|
|
SamoTi
|
Katte - se mi zdi, da zdaj že vse nas bolj manjka firbec kot tebe Držim pesti!!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 16:38:19
|
|
|
|
Kratka
|
Samo res Katte, meni se zdi tale temperatura malo sumljiva . Če zanosiš, ostane od O naprej temperatura povišana ...torej, čakamo na
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 17:17:58
|
|
|
|
HeLenčica
|
Katte, res upam, da je to to! Upam, da jutri ne priteče, potem bo pa že zamujala, a ne? Janchek81, saj upam, da je zdaj ne bi bilo, ampak je že tolikokrat prišla, ko sem res mislila da je ne bo, da se mi sploh ne zdi realno da bi se to zgodilo. Potemtakem pa upam, da bom dobila vročino
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.9.2011 23:27:21
|
|
|
|
Arual
|
Hey. Meni datum prestavite na oktober, ne vem kateri ker je vse v totalnem kaosu. Saj ne vem, če sem sploh imela sedaj ponovno menstruacijo, ker sem jo imela na koncu avgusta, pa spet čez 14 dni krvavitve, pa saj skoz neke krvavim al pa so krvavi izcedki. Nič kaj lušno . Sem pa vesela ker sem že na - 10 kg, tako da bo lepo počasi. Res je, nekateri se že res dolgo trudimo da bi nam uspelo. Jaz sem zdaj že v 45. krogu al tu nekje. Vem da sem že čez 40, ker so že 4 leta, od kar si želimo . Ampak jaz verjamem, da bo in bo tudi nam enkrat uspelo. Zdravniki, pač vedno nekaj najdejo, no jaz imam PCO in seveda probleme s težo, samo veliko punc poznam, ki so še močnejše kot jaz in imajo otroke. Nič se ne bom izgovarjala, sem na tem da zmanjšamo. Še -20 pa sem v dobri formi . Punce, nikoli ne obupajte - enkrat nam bo uspelo, pa če je to enkrat še nekje daleč
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.9.2011 6:57:32
|
|
|
|
Janchek81
|
Arual oooo kako so mi take punce všeč k si ti .. optimizem, optimizem in optimizem in ne objokovanje, ker ne rata na primer v roku enega leta, čeprav je težko, ne rečem, bi bila sama tudi žalostna in tako naprej ampak če si močen in odločen ... pa menda da bo ratalo al kako maybe sm lahko pametna ... samo sama sem mislila, da od tega k sm zgubila otroka da se ne bom k seb spravla, pa sem vedno samo optimistično gledala naprej in še vedno pač gledam, čeprav je včasih prisoten strah .. res občudujem take ljudi ... 1A si Bravo bravo ... HeLenčica ja sej so se druge stvari tud že stokrat zgodile pa je bilo potem enkrat malo drugače, tako bo tudi tukaj ... ja je prišla že velikrat ampak enkrat je pa pač ne bo .. to tko gre Katte jaz sem celo noč mislila nate, še kr sanjal se mi je o teb Upam, da nam javiš dobro novico
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.9.2011 6:58:45
|
|
|
|
Katte
|
Arual - . Ampak super za kilograme . Jaz vas bom pa seveda spet razočarala. Že včeraj sem našla malo malo rjavine, pa še to samo zato, ker sem jo iskala. Do zdaj sicer še ni prišla, test sem pa danes zjutraj delala samo zato, ker imam danes G, da sem 100%. In seveda je bil negativen. No, če se ne ulije do 11ih, me bo G lahko celo še pogledala. Drugače sem kar v redu zaenkrat. Držite pesti, da se bo pri G hitro odvijalo. Menda lahko obravnava kar traja...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.9.2011 7:45:35
|
|
|
|
Janchek81
|
Katte mah ta 'rjavina' še ni nujno da pomeni Me bomo še naprej držale pestke
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.9.2011 8:23:51
|
|
|
|
čebelica1984
|
Katte mi smo optimistke do konca, dokler ne priteče. Ampak pri tebi je ne bo, je šla na dopust ha ha ha Še naprej držim pesti
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.9.2011 10:34:44
|
|
|
|
dspela
|
Jassika, hvala, da misliš nama, jaz nate tudi. Hvala za lepe želje. Bravo za dobre izvide. kar tako naprej Kako je poslušati z AS srčka? Vrjetno zelo lepo in nepozabno? Jaz ga imam ,samo na žalost sem isti dan, ko sem ga dobila, šla na pregled in zvedela , da ne bije več. Upam, da bom ga kmalu začela uporabljat in slišala bitje katte, še vedno držim pesti, da je ne bo
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.9.2011 11:48:03
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 HeLenčica ja sej so se druge stvari tud že stokrat zgodile pa je bilo potem enkrat malo drugače, tako bo tudi tukaj ... ja je prišla že velikrat ampak enkrat je pa pač ne bo .. to tko gre Naj se ti besede pozlatijo!!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.9.2011 14:24:48
|
|
|
|
lluna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka iiii čestitam Iluna za !!! A majčica si? Tudi jaz sem bila nekoč...6.5. sem imela rok...kako se pa kaj počutiš? Slabosti te matrajo kaj? Joj punce, po dveh dneh sem prišla domov pa vam sploh ne sledim več, klepetulje!!! Kratka, tvoje sporočilo sem pa čisto spregledala. Najprej hvala za čestitke in zelo mi je žal, da si se morala posloviti od majčic! Počutim se kar OK, le slabosti so me začele precej matrati. Vlečejo se čez cel dan in moram se prav prisiliti jesti, ker mi čisto nič ne paše. Še slabše, ko pomislim na hrano, se mi kar želodec obrne.., k sreči le bruham ne, trk trk. Katte, jaz še kar držim pesti, uapm, da nas presenetiš z lepo novičko. Vsekakor upam, da je bil tudi obisk G pozitiven!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.9.2011 14:57:39
|
|
|
|
Katte
|
No, moja se je prikazala. In to ravno pred pregledom pri G. Sem šla vseeno. Dobila sem kar dober vtis. Kljub začetku me je pregledala in naredila UZ. Našla je eno cistico na jajčniku in omenila še morebitno pregrado oz. povečan en rog maternice. Ni bila sigurna. Čez 2 tedna imam še enkrat UZ in če cistica ne bo izginila, bom dobila datum za laparo. Pa Femaro bom verjetno dobila. To me je ravno zanimalo - če dajo tablete kljub temu, da imaš svoje ovulacije. Ja, dajo, da se še ekstra vzpodbudi jajčnike. Zdaj pa v nove boje.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.