Mica Potica
|
dobro jutro, joj kako je men všeč tole vreme. Ko zjutraj odprem vsa okna in je prav svež zrak.. in tako ostane tudi cel dan... Iiiiiiiiiii no, in sedaj imam pa res po moje dovolj cotk. Včeraj sem šla dokupiti še povsem navadne bodije in hlačke, čist enobarvne, le da niso roza. in zdaj še operem to, potem pa je tuto kompleto zrihtano. :) Doma je pospravljeno, kot še nikoli. Ker sva bila prej oba zelo predana sluzbi in vedno delala nadure, domov prihajala utrujena in prosti čas porabljala za sprostitve, sploh ni bilo časa pospravljati. In čez čas se je to nekako kar kopičilo. Ko je bil čas, smo pospravili najnujnejše. Zdaj, ko sem pa doma, pa je tipi topi, moti me že vsak kozarček, ki ostane na mizi in podobno. Kot da to ne bi bila jaz. Prej sem bila res bolj smotana za vsa gospodinjska opravila. Čez teden sva oba kosilala v sluzbi, ob vikendih so naju vedno vabili starsi, doma naju itak nič ni bilo, tako da naju sploh ni motil ves kaos, ki je nastajal ponavadi zjutraj, ko sva se spravljala v sluzbo. Likali smo zelo malo in zato imeli večjo skrb, da smo ja pravi čas ujeli zakljjuček programa sušenja, da smo lahko hitro zložili in preprečili zmečkanine. :) Hmmm, zdaj pa je kontra zgodba. Mi je moj rekel v nedeljo, ko sva jedla ( seveda sem na mojo željo kuhala jaz - kar je bilo še 3/4 leta nazaj nekaj neverjetnega ), da postajam prava mamica. In, joj, kako lepo se mi je zdelo. To po moje naredijo hormoni. Me prav zanima, kako bo, ko bom enkrat sla nazaj v sluzbo. a bom preveč pomehkuzena ali ne. Upam, da tam ne, ker za tisto delovno mesto moraš biti iz zeleza, kot nekakšna Železna lady. :)))) tak da, tako je to pri nas. skratka - ČAKAMO. Danes še 4.akupunktura in v petek zadnja. Potem smo mi READY. :)
|