pokamoka
|
heeej... se oglašam po pregledu... Eeemmm... smo pa res pridne s pisanjem zadnjih par dni... se pozna: slabše vreme, porodniške so v polnem teku, priprave naprihod novega člana pa tudi... prav je tako, da si delimo mnenja in izkušnje (no, jaz teh še nimam, si jih pa nabiram:) Pregled vse o.k. ctg-ja nisem imela, ga imam naslednji teden. Itak ne čutim, da bi se kaj dogajalo in zato, ker ctg-ja nisem imela, ne delam nobene panike. Fajn mi je, ker mi je naredil UZ... dete raste normalno, ima še dovolj prostora (no, zmanjkalo mu ga bo bolj težko, ker sem velika), ni pa še nič spuščen, torej čaka... upam, da počaka do določenega termina. Zdaj je vse dokončno... imela bom cr, grem v P na isti dan, kot mi ga bodo delali, mi naredijo vse potrebno in dete bo tu:) Me je pa vedno bolj strah... res. Jaz nekega blaznega izcedka nimam. Imam ga malo malo zjutraj in potem ne več. Tudi meni so rekli, da imam malo povešen trebuh, ampak jaz na te govorice ne dam nič... če mi je danes moj G rekel, da je dete še čisto v normalno visoki legi, je to to. Je pa res, ja, da vstopam zdaj v 38. teden... jupi... smo pridni:) Kilogrami... pri meni vse štima glede tega... niham med +9 in +10, vendar pa opažam, da imam zadnje dneve večjo željo po sladkem v poppoldanskem času... ampak ni panike. In sem zadovoljna, da se nisem nekaj razširila. Imam trebušček in to je to. Glede tega, koliko je to v familiji pa takole: pri nas so se vse ženske, ki so bile noseče (mama, stare mame, sestre, sestrične...) zredile po več kot 20kg, tudi 30kg in jaz sem se bala, kaj bo z menoj naredilo... ampak... sem očitno izjema... razen če se zdaj v dveh tednih ne bom zredila za 10kg , da jih dohitim... ampak ne verjamem... ohranjam iste prehrambene navade, kot sem jih imela in to je to. Mislim pa, da se mi obrestuje tole, ker jem večkrat na dan po malem. Res jem na dve ali tri ure, ampak malo... Tak da... se ne bom pritoževala glede kilogramov. Tudi G me je pohvalil, da se lepo držimo:) Upam pa, da bo šlo z dojenjem in aktivnostjo po porodu vse lepo dol (pa še kakšna zraven). hja, toliko za zdaj... se beremo... pa pa
|