|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
14.9.2011 21:40:12   
bjondi
manna-nič se sekirat ,če ima manca tako veliko nogico,no kakorkoli malo...naša ima še danes majhno nogo že od malega in ja v 6 razredu kupujemo še na otroškem oddelku ,kar pa že meni ne sede nekaj let več ne ,kaj šele pubertetnici...ja itak ,da ne bo imela barbi čevljev ali pa superg z winksicam...ampak isto nogico sem imela tudi jaz no sedaj pa imam 37 in dobim katerekoli čevlje...pa tudi po rasti je bila pri tamičkenih -no je še vedno user posted image ...pa sem jo vsaj lahko malo dlje cartala k je zgledala manjša user posted image ...ne pa tale naš velikan k ga tud ponosit ne morem več ker je in velik in težek...
Sem šla pogledat koliko je bila Karin velika pri dveh letih 82.5 cm...tako malo za tolažbo...Žiga pa je bil velik 89 cm pri dveh letih...tako da vskak otrok je svoj unikat bi rekla tečka...in še fajn ,da ni vse tako enolično a ne...drugače pa sem jaz oba dojila in ne en ne drug ni imel krčkov nikoli niti enkrat samkrat...je pa res da sem pri obeh spila vsaj liter blago obarvanega kamiličnega čaja na dan.To sem brala 12 let nazaj nekje ,da je fajn in proti krčkom in za kvalitetno mleko...sta bla pa pri meni oba bajska od dojenja...tako da čaj sem si skuhala zjutraj in ga spila do popoldneva...mi je pa po treh mesecih gledal že iz povsod ven...
Drugače pa user posted image za mere tvojega škrata ,pa le tako naprej,bravo...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
14.9.2011 21:45:36   
bjondi
Aja sedaj ima nogo veliko 34 z enim prstom lufta user posted image ...ker 33 pa že ne more imet v 6-tem razredu,baje jo vsi čevlji 33 tiščijo user posted image ...sam zakaj ji 34-ka potem skače user posted image ...ja tud jaz sem si v petem razredu,ko sem imela 34 nogo basala papir spredaj,ko sem dobila nove lotoske iz nemčije...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
14.9.2011 21:53:58   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

js sm tud rekla da naslednjega otročka k bom mela bo dobil GH pr 6 mesecih..če je marcel preživel bo tud ta ane..

Itak ,kdaj pa ...jaz sem pri karin celo knec šestega začela dodajat,pri žigcu pa pri 6m...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
14.9.2011 21:57:34   
bjondi

tecka-homeopatske stvari imajo doživljensko dobo..pač nek rok trajanja more bit zapisan že zaradi zakonodaje drugače pa so še ok..
pr ns ne palijo tudi bombončki ne..
bo treba še kej druzga sprobat..
drgač maš pa mailuser posted image

user posted image jap po 50-ih letih imajo isti učinek delovanja...rok pa pač mora biti gor zabeležen sicer je samo za par let sam to itak zarad inšpektorjev pa kaj vem koga še vse ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
14.9.2011 22:05:30   
bjondi
manna jaz za handling pravim ,da je samo modna muha,saj o tem ni bilo nič slišati 11 let nazaj...prav tako o pedipedkah ,ki je ravno tako zame neka modna muha...takrat so imeli samo cicibanove copate in nič drugega,sedaj pa je na tržišču vse mogoče in se starši res odločajo na vseh možnih koncih po čem bodo segli...pri nas je bilo toliko let nazaj obvezno široko povijanje in to z dvojno plenico ,našo smo povijali do 5m...pa še poletna je bila,si predstavljaš...no glede na to da pa ni bila velikanka ,je bila pa vsaj kompaktna za držat od povijanja user posted image ...
Tako da mi je prav zanimiva razlika med taveliko in tamalim...kakšne razlike se delajo in kako gre razvoj na drugih področjih naprej.Pri tamali je obstajal samo benetton,pa špar pa baby center,kar se tiče ponudbe oblačil in igrač...
Sedaj pa imaš zraven ohoho ponudbe...tako da ja evo kako se časi spreminjajo...pa vidiš ,da so samo v dveh letih prešaltali GH iz 6 na 4 m...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
14.9.2011 22:20:52   
Tira
Ojla!

Danes sem pa prav utrujena... samo letam cel dan. Z Ajdo sva bili pri pediatru in sva dali kri, je ok, inhalirali in dobili za inhalirat ventulin za domov. Upam, da bo kaj pomagalo. Prov smili se mi in upam, da se ne bo to ponavljalo.

Bjondi mi imamo istega poganjalčka in je Marcelu ful všeč.

Ja, naš Marcel je kar velik fant, vidim tudi v vrtcu. Koliko je velik ne vem, ima pa 15,5 kg, nosimo pa št. 92-98. Danes je prvič spal v vrtcu, ampak ko sem prišla ponj, mi je povedal da je jokov in ni spal. Mi je zaspal v avtu ob 15h in potem sem ga nesla v posteljo in je spal naprej do 17h.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
15.9.2011 8:28:26   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: manna

smrketa, očitno potem že ni preveč lačen. Probaj mu nardit palačinko in da jo sam poje iz roke? Naša ima to rada. Ali pa puding, s tem da ga zvrneš iz posodice da je kot tortica. Ali pa da mu daš ene par smarties bonbončkov v navaden jogurt in potem jih "išče" z žlico in med iskanjem poje jogurt. To pali pr nas. Pr nas tudi pali, če si recimo jaz vzamem jogurt s kosmiči in ga mirno začnem jest, njej pa nič ne ponudim, potem namreč priteče in takoj kriči "jaz bom tudiiiiii"

Ja, tudi palačinke mu dajem, samo od 3x ugrizne, pa je. Očitno mu zvečer res ne paše jest.
Ne, smarties bonbončkov mu pa ne dajem zvečer oz. nobene sladkarije od 17h naprej, ker drugače je naspidiran sto na uro in mi zvečer noče zaspat. Jogure hoče jest pa samo v vrtcu, doma niso dobri user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
15.9.2011 8:31:33   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Aja sedaj ima nogo veliko 34 z enim prstom lufta user posted image ...ker 33 pa že ne more imet v 6-tem razredu,baje jo vsi čevlji 33 tiščijo user posted image ...sam zakaj ji 34-ka potem skače user posted image ...ja tud jaz sem si v petem razredu,ko sem imela 34 nogo basala papir spredaj,ko sem dobila nove lotoske iz nemčije...

No, jaz sem imela pa ogromno nogo. V prvem razredu sem imela št. 34. Sedaj imam pa 40, pa sem bolj pri majhnih user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
15.9.2011 8:34:11   
smrketa24

drugače pa sem jaz oba dojila in ne en ne drug ni imel krčkov nikoli niti enkrat samkrat...je pa res da sem pri obeh spila vsaj liter blago obarvanega kamiličnega čaja na dan.To sem brala 12 let nazaj nekje ,da je fajn in proti krčkom in za kvalitetno mleko...sta bla pa pri meni oba bajska od dojenja...tako da čaj sem si skuhala zjutraj in ga spila do popoldneva...mi je pa po treh mesecih gledal že iz povsod ven...

A res? Rahlo obarvan kamilični čaj?? To bom pa tudi jaz poskusila, ker Matej je imel take krče, da sem bila čist fertik. 3 mesece dretja, dobesedno, ker ga je skoz zvijalo. Se splača probat.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
15.9.2011 8:48:34   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

drugače pa sem jaz oba dojila in ne en ne drug ni imel krčkov nikoli niti enkrat samkrat...je pa res da sem pri obeh spila vsaj liter blago obarvanega kamiličnega čaja na dan.To sem brala 12 let nazaj nekje ,da je fajn in proti krčkom in za kvalitetno mleko...sta bla pa pri meni oba bajska od dojenja...tako da čaj sem si skuhala zjutraj in ga spila do popoldneva...mi je pa po treh mesecih gledal že iz povsod ven...

A res? Rahlo obarvan kamilični čaj?? To bom pa tudi jaz poskusila, ker Matej je imel take krče, da sem bila čist fertik. 3 mesece dretja, dobesedno, ker ga je skoz zvijalo. Se splača probat.

Jap,jaz sem dala v liter pa pol dve vrečki v vrelo vodo za par minutk...res preverjeno in sama kvaliteta mleka je bila uau in niti ne vemo kako so zgledal krčki...sam sem pa to delala res 3m vsak dan...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
15.9.2011 8:56:25   
bjondi
Sva šla včeraj iz poganjalčkom na Savo,smo mu obljubili,da bomo hodili s kolesi na savo,ko se dobro nauči vozit.Tastar in Karin sta šla k gasilcem ker se pripravljajo na tekmo ...midva pa sva zavila na Savo,je kar nekaj za prepešačit ,sva lovila še dan,na koncu so pa še konji in pol se še tam zamudiva.Skratka na tej poti je makedam,seveda je zato nekoliko težje poganjat-ker imava na izbiro več poti sva za prvič izbrala krajšo turo...poganjalčka sem nesla samo pri konjih,tam je res težek teren pa še sprehodil se je malo...ko ga le uspem prepričat ,da greva proti domu prideva do ceste,kjer nej bi poganjalček ful letel...matr tok je bil zmatran ,da tud poganjat ni več mogu,še predno pa sva šla ven se je že mencal (ura19)...do doma sva imela še kar nekaj časa on pa prav po polžje...zaspal je 45 minut prej,zjutraj pa je vlekel še 45 minut dlje...ga zbudim za vrtec pa poležava in reče sem utrujen bi še malo počival user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
15.9.2011 9:04:34   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Ja, naš Marcel je kar velik fant, vidim tudi v vrtcu. Koliko je velik ne vem, ima pa 15,5 kg, nosimo pa št. 92-98. Danes je prvič spal v vrtcu, ampak ko sem prišla ponj, mi je povedal da je jokov in ni spal. Mi je zaspal v avtu ob 15h in potem sem ga nesla v posteljo in je spal naprej do 17h.

Tako meni govori ,ker je v novi enoti,da je klical mamico ko je počival user posted image ...imajo pa par malčkov ,ki jih mamice uvajajo in seveda jokajo...potem pa še naši,ki so že izurjeni malo potegnejo z njimi user posted image ...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
15.9.2011 12:56:46   
Mala_princeska
Dh
tudi jaz če odprem avto pri volanu mi not zleze, skače po avtu in noče jit v sedežka,...

v vrtcu mi joka, pa mi še nikoli ni.....

sedaj je obdobje, ko tile naši 2 letniki preizkušajo meje, najbrž....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
15.9.2011 13:10:06   
mini86
no js sm bla pa zlo pridna dons..

zjutri sm šla na uz trebuha in na kavo..
potem sem nama nardila kosilo-pica, ker imam oh dan, skuhala marmelado iz naktarin, jabolk in hrušk pa pospravla, posesala in pomila ceu stanvanje..
no zdj pa pečem tole

http://okusno.je/recept/browniesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
15.9.2011 13:16:10   
mini86
izpit ki sem ga imela..imam zelo dober občutek..mislim da še nikol nisem tok izpita rešla-v vsej zgodovini mojga šolanjauser posted image
sicer iz sestrino in asistentkino pomočjo ampak glavn da je aneuser posted image
tko da v torek čakam na dobre novice..

že zdj k pomislm da bom nardila-no vrjetn mam rosne oči..kaj bo šele v torekuser posted image user posted image

ne res..tok bom vesela če nardim..to mi je največji uspeh v življenju..bolj srečna bom za tole mato kokr pa ko bom dobila v roke diplomo..

uz trebuha-hja nč novga..takrat sem po vsej verjetnosti imela vnet želodecuser posted image user posted image
sm pa ful razočarana no..plačala sem 45€ in če mu nebi povdala za kamne jih sploh nebi opazuuser posted image od zadnjega pregleda sem pridelala še enga..pa sem uprašala če je kritično da bi jih dala vn predno zanosim pa je reku da če ni napadov da ni kritično..tko da srčno upam da bodo počakal ene 3 leta da jih dam vn..

mam pa oktobra tisto zapleteno operacijo modrostnega in se že počas psihično pripravljam..mal sem potolažena k bom dobila pomirjevalo, ampak vseeno me je groza..
bolj bi bla vesela če bi dobila uspavalouser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
15.9.2011 13:16:36   
manna
živjo
bjondi, saj jaz sem pa do zdaj vsak dan spila cca 1,5 litra čaja za dojenje pa so bili vseeno krčki. No, danes pijem kamilico, kot si priporočila. Ma sej nima prou orenk krčev, samo mal ga matrajo kupčki, pa zrak. Ogromno zraka pogoltne in potem riga kot taprav dec...verjetno mu zato tudi v črevesju potem zrak nagaja. V glavnem, sab simplex in gas bimbi mu res pomagajo ker je boljš zadnje 4 dni.
smrketa, joj tri mesece je mel krče?! Upam da gospodična sestrica ne bo imela teh težavuser posted image Mimogrede, a imate že izbrana imena?
mini, njami take marmelade bi tud jst..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
15.9.2011 13:20:36   
manna
mini, sej na operaciji zoba ne boš nič čutla bolečin.. Sicer nevem kako bodo tebi delali, meni so prerezali dlesen in vlekli ven zob kr je bil postrani. Potem pa še zašili. Pa res ni blo panike. Bolelo ni popolnoma nič, edino malo cuka potem po enem tednu ko vlečejo šive ven. Sem pa imela tako modro podplutbo kot bi me eden orenk užgal v brado in jedla sem samo sladoled, čokolino, juho..približno 4 dni.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
15.9.2011 13:24:50   
mini86
najbolj zanimivo je da tok marmelad delam pa jih sploh neki ne jemo..u bistvu jih sploh neuser posted image moj ma rajši evrokrem..no tega pa še ne znam narestuser posted image
bo pa za potalat..

čaj proti krčem..
js sm pila od začetka čaj iz janeža,kumine,kamilica..pač čez cel dan
pol sem pa vsa ponosna povedala patronažni kok sm pridna da ne bo mel krčov mi je pa čist vn padla in rekla da se to če se ga tok spije doseže kontra učink in ima potem krče..naj bi se ga spilo max dve skodelice na dan..
vem da smo mel v pirodnišnici za večerjo gres..in pol pridem domov in sm rekla nam že prvi dan jedla kao normalno in sem si še enkrat nardila gres..pa mislm da sm za zajtrk jedla čokolino..pa ko me je patronažna uprašala kaj sem jeda je spetbla zaprepadena da ni čudno da se zvija če je pa preveč mlečnih stvari..tako sem se odločla da bom jedla vse, razen izločla sem limonado, zelje in pa od začetka svinjino..pa jih je doubu 14 dni pred tretjim mesecem..
sj ne rečem hrana ki napenja mu naredi slabše samo tukaj pri krčih gre pač za nerazvito črevo in nobena hrana tok ne vpliva da jih nebi bilo..
če ne verjameš-zakaj pa pol zvija tud tiste k so na AMuser posted image user posted image

bjondi-če se prav spomnem si napisala da si mela kvalitetno mleko..kako si pa to vedla..a ni tko da ne/kvalitetno mleko ne obstaja..al je al ga pa ni..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
15.9.2011 13:27:10   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: manna
smrketa, joj tri mesece je mel krče?! Upam da gospodična sestrica ne bo imela teh težavuser posted image Mimogrede, a imate že izbrana imena?

Ma ja, grozno je bilo. Res je veliko jokal, potem se je pa na srečo umirilo. Samo vseeno se mi je vleklo. 3 mesece ni tako malo. Res je, upam, da nam bodo sedaj krčki prihranjeni. Bom res probala s temi kamilicami, kot je rekla bjondi.
Imena....hm, ja, za punčko sva izbrala, če bo pa slučajno fant (čeprav so rekli, da bo 100% punčka - samo nikoli ne veš), se bova pa kar v porodni odločila user posted image

Sem imela pa v torek pregled. Nimam več nizko ležeče posteljice, pa lepo se je na glavo obrnila, tako da ne bo potreben CR. Sem ful vesela. Samo MV se mi kar hitro krajša. V 5ih tednih se mi je skrajšal za skoraj 15mm. Upam, da vsaj še 4 tedne zdrži, potem je pa lahko akcija user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
15.9.2011 13:27:24   
mini86
če bi blo tko simpel kot si napisala bi bla vesela..
namreč jaz ga imam malo zunaj, korenina pa objem kost čeljusti in pa v en zob nazaj..in bo mel kr dela..vem da ni bolečin..sam un občutek pa pritisk..baaaa
raj ne razmišlam preveč
hb se me je usmilu z pomirjevalom
je reku da nj bo en z mano k pol taka ne morem po svetu hodt-pomoje bom zadeta k minauser posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
15.9.2011 13:29:19   
mini86
hm, ja, za punčko sva izbrala,

mačka okol vrele kaše..a bi povedala noooo
tud peciva ne grem pogledat dokler ne poveš..pa makar se zažgeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
15.9.2011 13:37:47   
smrketa24

tud peciva ne grem pogledat dokler ne poveš..pa makar se zažgeuser posted image user posted image user posted image

Ej, ne morem user posted image Sej veš, da so tuki gor zmeri kakšni, ki firbcajo (beri: moji kolegi, ki nočem, da še izvejo za ime).

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
15.9.2011 14:34:50   
bjondi

bjondi-če se prav spomnem si napisala da si mela kvalitetno mleko..kako si pa to vedla..a ni tko da ne/kvalitetno mleko ne obstaja..al je al ga pa ni..

Kako veš da je kvalitetno mleko...če se ti otrok zredi v prvem mesecu 1400g...potem je mleko zagotovo kvalitetno...eni se pač manj ,ker je mleko manj kvalitetno...definitivno pa iz svojih izkušenj povem ,da pri svojih verjetno najmanjših joškicah tlele na rr ...in zagotovo ni odvisno to od kok imaš velike in notri mleka,temveč koliko je kvalitetno...a se strinjava user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
15.9.2011 14:38:21   
bjondi

user posted image ...pomoje bo Maja...Matej in Maja...smrketa kdaj bomo šele zvedl to...kdaj maš konc oktobra rok...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
15.9.2011 15:26:44   
mini86

Kako veš da je kvalitetno mleko...če se ti otrok zredi v prvem mesecu 1400g...potem je mleko zagotovo kvalitetno...eni se pač manj ,ker je mleko manj kvalitetno...definitivno pa iz svojih izkušenj povem ,da pri svojih verjetno najmanjših joškicah tlele na rr ...in zagotovo ni odvisno to od kok imaš velike in notri mleka,temveč koliko je kvalitetno...a se strinjava user posted image ...

ne žal ne..
mislim da ni glavnega pomena mleko pri temu kok se otrok redi ampak presnova oz vse ostalo..ti bom kr prlepla..in ne tudi velikost jošk ni odvisna od količine mleka..

Če ima mati slabo prehrano, se kratkoročno to na mleku ne more poznati, saj je telo v ta namen naredilo zaloge v nosečnosti. Tam pač črpa tisto, kar manjka v vsakodnevni prehrani. Torej je materino mleko vedno pravšnje in dobre kakovosti, vsebuje določeno raven vitaminov in mineralov, ki jih potrebuje vaš otrok. Seveda je stvar drugačna, če je mati bila že pred nosečnostjo podhranjenja ali celo anoreksična.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?