3x mami
|
dobro jutro punce! ja, nas mali ima danes svojo prvo svecko tako da: slavnostno odpiramo sezono prvih sveck madonca, kako hitro je minilo tole leto... vceraj se je sam iz sedecega polozaja dvignil, brez opore. se cisto malo mu manjka, da bo shodil... nas je sprejet v vrtec, lahko bi zacel ze prejsnji teden, ampak smo dogovorjeni, da bo prisel malo kasneje. zdaj ga pocuvamo mal izmenicno - moz, tasca in izjemoma kdaj jaz, ko ne gre drugace. rada bi, da zacne z vrtcem spomladi. pri enem letu so se tako majceni... ampak, ce ne bo druge, imamo vsaj kam ga dat. skratka, bomo videli. aja, glede joka. moja2 nista nikoli jokala pri prihodu v vrtec. mogoce ta srednja, parkrat - je imela eno tako obdobje. se mi je bolj pogosto zgodilo, da sta jokala, ko sta morala domov... anju in missD, se cisto malo, pa bosta se ve na vrsti. anju, skoda za sluzbo. no, imas pa vsaj par mesecev 'podaljsano porodnisko', medtem pa drzim pesti, da najdes kaj! tiste, ki ste na FB. kako so kaj se ostali oktobrcki? kako je caroline1? se je sam na hitro oglasila, da pri njih ni najbolj roznato in od takrat veckrat pomislim nanjo. dopust. ista slabost kot po navadi: prekratek je bil sli smo na morje, otroci so uzivali, kar je tudi bistveno. mi pa sluzbo in vsakdanje skrbi malo na stran, pa je zivljenje takoj lepse.
|