|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
9.9.2011 7:33:57   
Katte
Janchek81, čestitke za dobro opravljen pregled in za pupiko user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj se pa poskusi zrelaksirati do poroda. Ti bo punca celo življenje kravžljala živčke user posted image .
Kratka, seveda se nam lahko pridružiš pri klepetanju. Smo same fajn punce, ene sicer že predolgo tukaj, ampak se trudimo biti pozitivne in vzpodbujamo ena drugo.
Teya D., dobrodošla tudi tukaj.
witch, lepo, da si se nam oglasila. Očitna ovulacija in 32 dni? To je res super. Potem res tako vpliva psiha? Samo kaj, ko je tako težko odmisliti. No, mislim da midva okrog O še kar v redu furava, user posted image  poleg očitnega razloga tudi z užitkom (ko pa ni O pa samo zaradi užitka).
Ti se pa kar spočij, posveti se samo sebi, projekt baby bo hitro spet na tapeti. Čas mineva resnično hitro...

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
9.9.2011 7:37:38   
Katte
Seznam nezaželenih  user posted image

user posted image crtek.......x.8.2011 user posted image
user posted image leekah.......x.8.2011 user posted image  
 user posted image čebelica1984.......10.9.2011 user posted image
user posted image  Katte..........15.9.2011 user posted image
user posted image  vesica.......18.9.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10.......23.9.2011 user posted image
user posted image  HeLenčica.......23.9.2011 user posted image  
user posted image mladika......29.9.2011 user posted image
user posted image Nusyka.......x.9.2011 user posted image
user posted image Gulia.......x.9.2011 user posted image
user posted image Arual......x.9.2011  user posted image
user posted image  Kratka......x.9.2011 user posted image
user posted image  Teya D. ......x.9.2011 user posted image  
user posted image SamoTi......x.10.2011 user posted image
user posted image  benji......x.10.2011 user posted image
 user posted image Hope_80.........x.x.2011 user posted image
user posted image witch.........x.x.2011 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami

SmInca, dspela

Seznam nedočakanih

user posted image Jackie 7.8.2010 user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010 user posted image
 user posted image nati29 20.10.2010 user posted image
user posted image petrussa x.11.2010 user posted image
 user posted image _Mavrica_ 20.11.2010 user posted image
 user posted image Tatkica 2.12.2010 user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna  18.2.2011 user posted image
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image     
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image
user posted image  Jassika 11.7.2011 user posted image
user posted image ajerdna88 22.8.2011 user posted image
user posted image  lluna x.8.2011 user posted image

Seznam mamic

Wannabemommy 18.4.2010 - Patrik user posted image
Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image
portorož 5.5.2011 - Adelina user posted image
vesna_b 26.5.2011 - Jan  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
9.9.2011 8:19:13   
benji
Hvala Mladika, Witch in Katte...za tolažilne besede in spodbudo. Verjetno bi že obupala, če ne bi bilo vas, ki me vsak mesec spravite nazaj na "pravo pot".

Že dva dni se nakazuje prihod user posted image , pa noč priti. Samo toliko, da me nervira. Smotka. Sem se mislila danes naročit h G, zdaj bo treba pa čakati do ponedeljka(bo čudno izpadlo, če bom rekla da je zadnji dan M jutri user posted image  user posted image ) Upam, da ne bo kot prejšnji mesec, ko sem jo čakala cel teden, potem pa ko si že poln upanja, se pa prikaže user posted image .
Drugače pa se strinjam Katte, ne, res ni fer...16 krogov in več user posted image  user posted image . Jaz upam, da vsaj ti prekineš ta niz enih črtic. Močno držim pesti.
Witch user posted image  user posted image  user posted image , za O, za 32 dni, predvsem pa za umirjenost. Super si, le tako naprej.
Mladika, glede na to da sem pri Reševi, me verjetno čaka poseg v Postojni, če se bo tako odločila. Že tako ali tako mi prav nič ne diši, da bodo "šarili" tam notri, potem pa še, da ne bo zaleglo user posted image . Pa še same sitnosti bodo. Bo treba domačim pojasnjevati, pa v službi,...ko da nimam že tako ali tako polno glavo skrbi.

Saj bo bolje, a ne. Danes bo lep sončen dan, vikend tudi,...tako da bo treba dati možgane na off in uživati.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
9.9.2011 8:38:45   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: benji

user posted image , tole je (bil) 16. krog user posted image user posted image .
Moj ima spermiogram O.K., jaz pa en neprehoden jajcevod. Vse bolj sumim na kakšno endometriozo,..se mi pojavljajo občasno res čudne bolečine ko grem na WC user posted image , sicer pa je user posted image  včasih ko da je ne bi bilo, včasih pa cel joj. Kaj pa vem, zdaj sva poskusila prvi krog klomifena, pa mi ni ravno odgovarjal, kar se stranskih učinkov tiče,...O je pa bila, vsaj to. Ampak to je že tako ali tako vsak mesec,..pa kar ne rata.
Verjetno se ne bom mogla več prav dolgo ogibati laparoskopiji, pa mi res ne diši...

Počakala bom še toliko, da se ulije potem pa pokličem G, da se naročim in da vidim kaj sledi. Ali še kakšen krog klomifena, ali laparo ali kar na umetno user posted image . Nobena od teh treh opcij mi ni prav nič všeč, tako da je v bistvu vseeno. Če pa ne storim nič, pa samo podaljšujem to agonijo, ko iz meseca v mesec obupujem.

benji, tudi jaz sem sumila na endometriozo.., bolečine so bile vsak mesec hujše, od težav s prebavo, pritisk na mehur, zelo boleče M, in izcedki tudi po 10 dni pred pričakovano M. Če do decembra ne bi zanosila, bi me G poslala na nadaljne preglede in najbrž na laparoskopijo, če še vedno ne bi bilo nič. K sreči je prej uspelo. Držim pesti, da tudi pri tebi.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
9.9.2011 8:43:54   
lluna
Dobrodošle vse nove, držim pesti, da čim prej čvekate tudi na drugem forumu! user posted image user posted image user posted image
Vse ostale pa lepo pozdravljam, in držim pesti za tiste, ki boste lulale v naslednjih dneh.. k vam pokukakam spet v kratkem, nekaj časa bom namreč zadržana zaradi službe! Lep vikend!

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
9.9.2011 20:40:10   
dspela
Ojla. Vas redno berem, čeprav se ne oglašam pogosto. Malo pa moram poročat o sebi in kaj se dogaja.

Ne vem, če sem že to pisala, bom pa še vseeno.
24.8 sem imela posvet pri G Kuštrin v Velenju. In je rekla, da je lahko pregrada ali genetske napake. Potem pa je rekla, da bi me kr napotnico napisala, če bi bila pri njej...nič čakala 3 mesece in šele na to delala UZ za pregrado. Potem pa sem kr vprašala, če je kakšna možnost, da se prestavim in je rekla, ni problema.
S sestro sva se zmenile, da v ponedeljek pokličem in vprašam,ea kartoteko. Sva že iste dan naredile vpis. V ponedeljek sem pa klicala in kaktoteka je prispela, in napotnico so mi že poslali.

Sem pa šla vprašat v bolnico Celje in sem dobila datum "šele" 10.10.user posted image Prej ni možno, ker je vse polno. 10.10 ob 8 uri imam pregled, zraven moram prinesti izvide od EKG,krvi in vode, dobim odvajala in lahko grem domov.Zvečer pa lahko grem k dežurnemu ali pa nazaj v bolnico po inekcijo zaradi tabletk. Naslednji dan pa operacija.
Sem upala, da bo že ta mesec, pa moram še čakat en mesec. user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo hitro minilo.

Janchek81, bravo za uspešno opravljen pregled...super user posted image

Jassika, bravo za dobro opravljeno NS...super user posted image

Vsem nosečkam čestitke za +...vsem ki vas je obiskala user posted image , user posted image . Držim pesti za oktober in veliko user posted image user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
10.9.2011 10:36:48   
Janchek81
Iluna ja itak sem bla vesela tok da groza, pr Cerarju sem kar jokala notri .. kar se tiče kave ... te dve Irske sta iz kavomata v leonišču, vsebujeta min. kofeina, eno sm pa doma spila, turško, za 2 požirka ... ponavadi spijem kar 2 kavi na dan, sploh od zdaj ko imam pritisk tok nizek .. mi je Cerar tud povedal, da ga imam nizkega zaradi širših žil, kar je pa baje super, super ni edino to, da potegne za seboj vrtoglavice ... Ja baje pa da imamo punčko user posted image user posted image  Je pa res, da grem 5.10. še na en 3d Ultrazvok in bomo tam še 100% vidli kaj je ... pa komi čakam, da jo že spet vidim ... sej ni važno kaj pač je, važno da je zdravo, samo moj se je veselil tako punčke, da je v četrtek kar zajokal ko sem mu povedala, tak neprecenljiv trenutek ...še danes mi hodi na jok od veselja user posted image  

SamoTi ja hvala za vašo podporo .. samo ... kaj naj bi mi pa drugega rekle ... ne bo ok??? user posted image  user posted image  Po tisti prvi izkušnji me je pač bilo res izjemno strah, pulza sem imela 125, cerar me je pa miril tko da me je po trebuščku božal user posted image  res je bil faca no user posted image  Tko, da upamo zdej samo še na to, da bo do januarja vse ok in da se nam v januarju pridruži naša mala zlata prikupna zdrava ( pa še bi lahko naštevala user posted image  )... štručka user posted image

Katte ja sej me že zdej moja pupika ponoč zbuja, ko pa očka da gor roko se pa umiri ... aha .. se ga že boji user posted image  definitivno da se zdaj počutim veliko bolje, bolj sem umirjena, lažje diham in upam, da bo tudi tako vse do konca user posted image

Jassika iiii že posluškaš srčka ... kdaj maš ti rok? Kok si zdej user posted image  Ja se pa strinjam s tabo, če mi bojo še kakšne bad diagnoze dajal valda bom šele ko se otrok rodi mirna ... ampak azenkrat mam kr v glavi, da bo vse ok in uživam končno v user posted image  in v brckanju ( včasih res hudem ) naše user posted image   Joj sva se zadnjič z mojim smejala, ker skoz govoriva pač da je punčka, da nama pa rečejo na 3D UZ da bo pa user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Pol bom Cerarju pisala, naj si kup nova očala user posted image user posted image

dspela joj pozdravljena, veš kolikokrat se spomnem na tebe, res ...  kako si drugače? Se držiš? Ja kajpak .. seveda, da se .. saj se moraš, je tako ... Boš vidla da bo 10.10 kmalu ... men se je tud takrt vse skupej tok vlekl ko so mi določene datume dajal, pa se je tko hitr vse približevalo, da niti sama nisem mogla verjeti ... Glavo pokonci in srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
10.9.2011 18:46:12   
čebelica1984
Včeraj je brez kakršnih koli znakov prišla moja user posted image , ponavadi sem kakšen dan prej vedela da bo prišla, tokrat pa nič. Sem bila že ful vesela, da je ne bo... pol pa pride user posted image Še dobro da je šel danes moj dragi v službo, da sem sama doma in se lahko sami sebi smilim. Jutr bo pa že vredu. V četrtek imava 1. obletnico poroke in bi bil + res lepo darilo.
Držim pesti za vse bi boste lulale v kratkem user posted image user posted image user posted image
dspela 10.10. bo kmalu tu, držim pesti da bo vse hitro potekalo in da boš tudi kmalu zagledala user posted image
Jassika in Janchek zelo lepo je brati, da se vajina nosečnost lepo odvija

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
10.9.2011 18:47:25   
čebelica1984
Še to, moj novi datum je 06.10.

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
11.9.2011 15:55:15   
Kratka
čebelica1984 user posted image držim pesti za 6.10.!
dspela naj ti čim prej mine tisti datum in da bo potem kmalu kakšen user posted image ali pa user posted image
Katte in lluna, hvala za dobrodošlico!user posted image   Je pa moj datum 19.9.

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
11.9.2011 19:01:06   
dspela
Janchek81, drugače sem kr vredo. Se poskušam držat, so pa tudi trenutki ko bi samo user posted image  . Smo bili čez teden na dopustu v Čatežu in je bilo kar nekaj nosečk pa dojenčkov in otrok do 1 leta. Sem se en dan zlomila in sem se morala zjokat, tako mi je bilo hudo.
Hvala, ker misliš name user posted image ...jaz nate tudi se spomnem

čebelica1984, user posted image .. držim pesti za oktober.

čebelica1984 in kratka. jaz tudi upam, da bo kmalu user posted image  ali user posted image  .... in da bo tokrat pravi,ki bo z mano ostal 9 mesecev.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
12.9.2011 7:04:31   
Janchek81
dspela oooo prov vem kako se počutiš oz. kako si se ... men je blo takrat tud zelo težko ko sem videla nosečke in še kakšne otročke ... sam jst sm se takrat več al manj res zadržvala notri, potem ko je minilo ene 4 mesce ali pa 3 sva šla z mojim u Žusterno, da sem se mal odklopila, mal zadihala pa moram priznat, da je res pomagalo ... je pa valda težko ... samo moramo preboleti, iti dalje in iti novim bojem nasproti user posted image   in optimizem in verjeti v to, da se boš kaj kmalu veselila rasti novega bitja v trebuščku user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
12.9.2011 7:52:39   
Katte
Hej, punce.
čebelica1984user posted image user posted image user posted image . Vem, kako se počutiš. Vse bo pozabljeno, ko bomo zagledale user posted image .
Tudi jaz sem v pričakovanju in sicer kar user posted image , ker nočem biti spet razočarana. Se bom raje pustila prijetno presenetiti, če bo slučajno user posted image . Občutki so pa takšni kot vsak mesec.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 4238
12.9.2011 7:54:40   
Katte
Seznam nezaželenih  user posted image

user posted image  Katte..........15.9.2011 user posted image
user posted image  vesica.......18.9.2011 user posted image
user posted image  Kratka......19.9.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10.......23.9.2011 user posted image
user posted image  HeLenčica.......23.9.2011 user posted image  
user posted image mladika......29.9.2011 user posted image
user posted image Nusyka.......x.9.2011 user posted image
user posted image Gulia.......x.9.2011 user posted image
user posted image Arual......x.9.2011  user posted image
user posted image  Teya D. ......x.9.2011 user posted image
user posted image čebelica1984.......6.10.2011 user posted image   
user posted image SamoTi......x.10.2011 user posted image
user posted image  benji......x.10.2011 user posted image
 user posted image Hope_80.........x.x.2011 user posted image
user posted image witch.........x.x.2011 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami

SmInca, dspela

Seznam nedočakanih

user posted image Jackie 7.8.2010 user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010 user posted image
 user posted image nati29 20.10.2010 user posted image
user posted image petrussa x.11.2010 user posted image
 user posted image _Mavrica_ 20.11.2010 user posted image
 user posted image Tatkica 2.12.2010 user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna  18.2.2011 user posted image
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image     
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image
user posted image  Jassika 11.7.2011 user posted image
user posted image ajerdna88 22.8.2011 user posted image
user posted image  lluna x.8.2011 user posted image

Seznam mamic

Wannabemommy 18.4.2010 - Patrik user posted image
Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image
portorož 5.5.2011 - Adelina user posted image
vesna_b 26.5.2011 - Jan  user posted image

[/quote]

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
12.9.2011 17:49:01   
lluna
Punce živjo. Za mano je prvi pregled in user posted image je lepo utripal!!!!! Sem izredno vesela, priznam, da sem bila precej prestrašena pred pregledom. Rok imam pa 1. maj. user posted image
dspela user posted image , verajamem, da ti je težko, upam, da te user posted image čim prej osreči! Držim pesti za 10.10.!
čebelica1984 user posted image žal mi je, da te je user posted image spet presenetila, naj je oktobra ne bo!
Jassika in Janchek81, vidve pa lepo uživata naprej v teh lepih trenutkih nosečnosti... in da se vama, nam, vse ostale čim prej pridružijo, a ne?
katte, še malo... držim pesti!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
12.9.2011 18:04:41   
Kratka
iiii čestitam Iluna za user posted image !!! A majčica si? Tudi jaz sem bila nekoč...6.5. sem imela rok...kako se pa kaj počutiš? Slabosti te matrajo kaj?

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
12.9.2011 18:07:18   
m_o_i
se pardoniram, ker vdiram, ampak moram...

kratka, ne ves, kak moooocno stiskam pestkeuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
12.9.2011 18:17:43   
Kratka
ooooo user posted image pozdravljena! Hvala za pestke, upamo da bodo tokrat pomagale. user posted image Kako ste pa vi? Mali že v vrtcu?user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
13.9.2011 6:53:19   
Janchek81
Iluna iii super, da je za tabo prvi uspešen pregled in da je vse ok .. zdej pa kar pogumno naprej in bo user posted image  dons mi je končno naša 'mala' pustila spat user posted image  me ni ob 2h al pa 3h zutri zbudila user posted image user posted image  jaz probam čim bolj uživati v nosečnosti zdaj .... komi pa čakam 5.10 user posted image  da vidim našo pupiko ... al pa našga fanta user posted image user posted image user posted image  kar vsak teden bi bla na UZ in jo/ga gledala ... ne vem zakaj kr ne morm verjet, da je Cerar reku da je punčka ... pa za vsak slučaj dajem še možnost da je fantek user posted image user posted image  Boš ti hotla vedt kaj imaš?

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
13.9.2011 7:11:13   
Katte
Bravo za user posted image , lluna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!!!
Kako lepo je to slišati. Naše user posted image , hvala, ker nas obveščate o napredovanju svojih pikic in nam dajete upanje za naprej.
Pri meni se bo pa počasi začelo živčno preverjanje, če je že kaj priteklo.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 4245
13.9.2011 8:21:09   
Janchek81
Katte joj spomnem se tega občutka, k vse kar 'priteče' ven komi čakaš da greš na wc gledat kaj je to ... samo pozitiva ... če bo pa kej prtekl bo pa to BEL tok user posted image  Držim pestke user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
13.9.2011 9:37:02   
lluna
Hvala Janchek81 in Katte!!! Sem res vesela, da je zaenkrat vse OK.
Janchek81, ja, če se bo videlo, nimam nič proti temu, da izvem ali je user posted image ali user posted image . Prvič sem bila že takoj povsem prepričana, da je fantek, sploh nism podvomila, kar mi je G tudi zelo kmalu potrdila...
Katteee, držim, držim pesti!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4247
13.9.2011 10:20:24   
Janchek81
Iluna jaz sem bila pri prvem tud 100% da je fantek in je bil .. zdaj sem pa na začetku mislila, da je tudi fantek ( pač povezava, da sem imela na isti dan rok ... itd ), potem pa  vedno bolj sem razmišlala vedno bolj mešane občutke sem imela ... čeprav mi je Cerar reku da imamo user posted image  pa tud nisem še 100% user posted image  Bomo videli na 3D ali nazadnje ko priveka bitjece na svet user posted image  Mi je pa vseeno ali je user posted image  ali user posted image  samo da je bitje zdravo, res ... je pa potiho valda vedno ena želja kaj bi raje imel ... user posted image  Kdaj si pa dobila pri prvem potrditev da je fantek? Nuhalna? morfologija?

Katte jaz resnično upam, da ne bo user posted image  in da boš zagledala kaj kmalu user posted image  ... potem pa pridem do tebe te objamem, polupčkan in od veselja bom skakala do neba in nazaj, res .. že toliko časa te spremljam in ti resnično želim, da ti ŽE uspe ..

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
13.9.2011 10:23:11   
Katte
HVALA user posted image .

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 4249
13.9.2011 14:07:02   
dspela
janchek81, hvala....jaz tudi upam, da bo pikica kmalu spet v mojam trebušku.

lluna, bravo za uspešno opravljen prvi pregled. user posted image . Močno drži pesti za 10.10.

Katte, držim pesti da bo +.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.