Andromeda
|
Živjo! Evo, tudi mi smo prestopili iz jasličnega oddelka v vrtčevski, sedaj je mislim, da v kombinirani skupini, pa me zanima če katera ve, kakšna je pravzaprav razlika med 2. starostnim obdobjem in kombinirano skupino? Razen, to, da je v našem vrtcu razlika v ceni: polna cena 2. obdobja je 351,36 EUR, kombiniranega pa 410,24 EUR, 1. obdobje, kjer je bil do sedaj pa 457,79 EUR. No, nekaj manj bo, ampak sem mislila, da bo občutno manj, pa ni taka razlika... sončnica - želim ti čim manj stresno selitev v stanovanje, pa upam, da vam tašča ne bo delala problemov. Mi smo bili v nedeljo po dolgem času pri tašči na kosilu, pa da ne rečem, da me ženska niti v oči ne pogleda in pozdravi, takoj zagrabi Daria in obrne hrbet. Ma qrc jo gleda, pa oprostite izrazu. Potem pa itak samo o sebi in svojih problemih naklada, no, na srečo so bili še na kosilu možev brat z ženo in še drugi brat, ki je samski, pa smo malo med sabo debatirali, ker sicer bi se mi v pol ure zrolalo. Ma vrzeveze, da sploh o njej govorim, ampak vsake toliko se mi paše spihat, če razumete... onur - lahko ti povem iz druge roke oz, po pripovedovanju sosed, ki imajo več otrok, da je žal tako, da večji nosijo domov viruse, potem pa še tamali zbolijo. Po moje dokler jo boš doijla, ne bo takih težav, meni je soseda, ki je lani julija rodila, da dokler je dojila, je bilo kar OK, razen kak zamašen nosek, potem se je pa začelo... katja - mene tudi firbca, kam greš delat? Nič, sedaj pa moram it med knjige, ker imam v torek izpit, pa sem tako brez volje do učenja, ma polhn kufr mam tega faxa, ampak edina rešitev, da se ga dokončno znebim, je prav učenje
|