|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
27.8.2011 22:08:27   
sončnica24
Ema vsenajboljše veliko razigranih otroških dni ti želimo.

Pri nas nič novega, danes sma bila z Nikom na enem rojstnem dnevu, jutri ponoči pride moj lubi domov, potem pa baje spet hitro odide, tako da bo dokončna selitev malo počakala moramo bit vsi trije doma, pa nikovo postlo še čakamo jo en kolega dela.

Na srečo se je zunaj že malo ohladilo tako da upam da bo teden ki je pred vrati malo bolj znosen.

Tako lepo nedeljo vam želim in se še kaj tipkamo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
28.8.2011 21:14:10   
Bethany
Ema, vse naboljše! Ma, sej ne morem verjet, da že tri leta minevajo!! user posted image user posted image Kak gre hitro, ane?! Kaj se pa z drugimi forumkami dogaja, ko so tisti čas zraven čvekale? Js vas takrat nekaj časa nisem tako pridno spremljala, se pa spomnim ene, ko je sama pričakovala otroka, brez partnerja... Nisem pa potem več sledila, ko je rodila. Se kira spomni??

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
28.8.2011 21:14:58   
Bethany
kak je pa tole hecno razporedilo, boldan tekst in smajlije??? user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
29.8.2011 8:01:31   
Andromeda
Dobro jutro!

In že je tu ponedeljek, peklenska vročina se je za letos poslovila, upam, da bo jesen lepa in topla, s čim manj megle in dežja user posted image Smo pa soboto kot zadnji vroč dan izkoristili za kopanje v Bohinjskem jezeru. Ker je bil kaos na avtocesti oz. pri Podtaboru, kjer je zožanje, pa še na Bledu je prvenstvo v veslanju, zato smo se odločili, da gremo v Bohinj skozi Soriško planino - zanimiv road trip. Jezero pa ni bilo ravno toplo, ampak ko si se navadil temperature, je bilo prav prijetno notri, res prava osvežitev. Dario sicer plavati ni hotel, se je pa lepo igral na obrežju. Ker je bilo toliko gužve smo bili primorani parkirati na parkirišču od hotela Zlatorog, sicer piše, da je samo za goste hotela, ampak vsa ostala plačljiva parkirišča so bila nabito polna. No, smo vsaj zastonj parkirali. Kopali smo se pa v Ukancu, meni je tam bolj všeč kot pri Ribčevem Lazu, edini minus je, ker se spomnim, da je bila včasih tik ob plaži gostilnica, da si šel lahko po sladoled ali pa na kavo oz. pivičko, swedaj pa je ni več. Tile Gorenjci pa niso preveč podjetni user posted image

Včeraj pa smo šli k tašči na kosilo, mi vsaj kuhati ni blo treba user posted image

bethany - verjetno sprašuješ po caliguli, nekaj časa po porodu se je še javljala, sedaj pa le še na FB miga (kot večina vseh forumovk user posted image )

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
31.8.2011 7:40:52   
_katja_
Jutro!

Vse najboljše EMAuser posted image user posted image user posted image
Orka: tebe pa čist razumem, da nimaš kej preveč časa: trije otroc pa še študij. Bravo in kar tako energično naprej!!!!!

Pri nas očitno Nacetovo bruhanje le ni bilo od hrane, ampak je očitno viroza. Samo da je čist kratka. Ker v nedeljo je mene cel dan ful želodec bolel in mi je bilo slabo, v pondeljek zvečer je mož bruhal, včeraj zvečer pa še Jakec. Zdaj pa upam, da je konec. Ker nisem spala že en teden normalno + skoz pucam pokozlane cunjeuser posted image Upam, da se danes vsi naši trebuščki normalizirajo. Smo pa imeli v nedeljo praznovanje in je še par drugih včeraj bruhalo....ups.

onur: kako vaše zdravje?

Andromeda: midva z dragim sva bila pa v ponedeljek v Bohinju in sva samo noge namakalauser posted image . Mi ni dišalo kopanje. Sta bila fanta pri mojih v Ljubljani, midva sva skočila pa plezat, pa potem na en sprehodek in kavico. Je pa že kar jesensko. Mislim tko temperature.
Podjetni pa res niso tile Bohinjci. Na tej strani jezera je pa sam Kramar odprt. Kjer je ob konicah nemogoče dobit mizo, razen če za sabo vzames + sladoled so imeli vedno ful izropan.

Danes sva z Jakcem še doma, jutri pa začnemo uvajanjeuser posted image Prav super bo, ko bo bosta oba uvedena v vrtec.

Nc zdej morm pa mal priprav za službo napisat, potem pa ven če bo Jakec ok.

Uživajte!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
31.8.2011 21:36:17   
onur
Živjo, malo zamujanja. Ma sem bila pri naših in tam nimam neta. Smo šli včeraj s Petjo in Vidom, ker je moj delal, potlej pa smo še kar prespali, ker sta bila tam še bratranec in sestrična tako, da je bilo lušno.
Vid je ok. Verjetno je bilo kaj črevesnega, ker je tudi tekoče kakal. Upam, da bo sedaj vse ok in ostane zdrav. Malo me je strah, ker gre jutri Petja v vrtec in da ne bo kaj nosila domov. Trkam. _Katja_, kako je bilo pri vas s tem?

Pa še eno ?, ker sem firbčna. _Katja_, kaj pa delaš?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
31.8.2011 22:29:38   
sončnica24
Hojla, se še jaz malo javim, sem čisto zmantrana, dopoldan v službi, potem letam v blok vsak dan nekaj sčistim, potem po nika malo domov, danes spima v bloku ker se je niku zaluštalo, pa boma zgleda kar tukaj spala zdaj ker full sili v blok, pa mi kar paše da ne bo nobenega problema no če nebo za njim kaj prišlo bomo videli kako bo kaj.

Druga pa nič novega jutri začnemo novo šolsko leto, rešli smo se jaslic in prišli v vrtec, če ne drugo bo vsaj položnica nižjauser posted image .

Lep preostanek tedna ki še je pred nami vam želim.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
31.8.2011 22:51:14   
onur
Druga pa nič novega jutri začnemo novo šolsko leto, rešli smo se jaslic in prišli v vrtec, če ne drugo bo vsaj položnica nižja .

Pr nas se je poznalo samo za 30 evrov (je bila že lani v drugi starostni skupini - kombiniran oddelek). Sem mislila, da bo položnica občutno nižja, pa sem se zmotla.

Neposredna povezava do sporočila: 3408
1.9.2011 8:53:31   
sončnica24
Ja ne to ni ne moja ne bo niti 30€, še manj ampak nekaj pa je se tolažim s tem.

Pa še poročilo odšel v skupino brez problema sta tam že bila dva njegova lanska "prijatelja" - sicer je svoja dva "najboljša" izgubil, samo sem se pogovarjala s pomočnico pa je rekla boljše ker če je bil sam je bil full priden en pa ga same lumparije uči tako da res boljše ker bi verjetno hodo domov kot pravi vragec že tako je zelo živahen.

Noč v bloku minla vredu spala lepo samo jutranja ura je prehitro zvonila - pa to tako vsako jutro prehitro zvoniuser posted image .

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
1.9.2011 9:34:40   
Andromeda
Živjo!

Evo, tudi mi smo prestopili iz jasličnega oddelka v vrtčevski, sedaj je mislim, da v kombinirani skupini, pa me zanima če katera ve, kakšna je pravzaprav razlika med 2. starostnim obdobjem in kombinirano skupino? Razen, to, da je v našem vrtcu razlika v ceni: polna cena 2. obdobja je 351,36 EUR, kombiniranega pa 410,24 EUR, 1. obdobje, kjer je bil do sedaj pa 457,79 EUR. No, nekaj manj bo, ampak sem mislila, da bo občutno manj, pa ni taka razlika...

sončnica - želim ti čim manj stresno selitev v stanovanje, pa upam, da vam tašča ne bo delala problemov. Mi smo bili v nedeljo po dolgem času pri tašči na kosilu, pa da ne rečem, da me ženska niti v oči ne pogleda in pozdravi, takoj zagrabi Daria in obrne hrbet. Ma qrc jo gleda, pa oprostite izrazu. Potem pa itak samo o sebi in svojih problemih naklada, no, na srečo so bili še na kosilu možev brat z ženo in še drugi brat, ki je samski, pa smo malo med sabo debatirali, ker sicer bi se mi v pol ure zrolalo. user posted image Ma vrzeveze, da sploh o njej govorim, ampak vsake toliko se mi paše spihat, če razumete...

onur - lahko ti povem iz druge roke oz, po pripovedovanju sosed, ki imajo več otrok, da je žal tako, da večji nosijo domov viruse, potem pa še tamali zbolijo. Po moje dokler jo boš doijla, ne bo takih težav, meni je soseda, ki je lani julija rodila, da dokler je dojila, je bilo kar OK, razen kak zamašen nosek, potem se je pa začelo...

katja - mene tudi firbca, kam greš delat? user posted image

Nič, sedaj pa moram it med knjige, ker imam v torek izpit, pa sem tako brez volje do učenja, ma polhn kufr mam tega faxa, ampak edina rešitev, da se ga dokončno znebim, je prav učenje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3410
2.9.2011 11:17:40   
orka
helow
Bom na hittro izkoristila minuto časa in vam še jaz malo pojamrala...
Mene in mojega možeka vsako jutro zelo potolče ko morava gledati Emo kako nerada gre v vrtec...to je zame vse novo saj pri prvih2 nisem nikoli imela težav.Ema pa je pred počitnicami sklenila,da zdaj pa ona noče več v vrtec hodit,pa združevali so se med dopusti pa od včeraj so v drugi sobi, pa vzg. gre na porodniško in še in še bi lahko naštevala...me pa najbolj boli ker ona sploh ne joče in trmari tako kot nekateri ampak gre v naročje vzg in pomočnice in ji samo solze tečejo kot v potoku....no zdej pa še men.....saj vem,kasneje se vnese in ko jo pridem iskat pravi da se je imela super in doma pravi da jutri pa ne bo jokala in je vsa navdušena a ko je jutro tu in vrata vrtca pred nami je pa hudo...no mal sem pojamrala ....

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 3411
2.9.2011 12:21:12   
Andromeda
orka - te lahko potolažim, da jo bo minilo. Samo potrebuje čas, da se navadi na vse spremembe, pa bo bolje. Važno, da se potem unese in več ne joka.

Dario pa je včeraj kar stekel skozi vrata nove igralnice in k novi vzgojiteljici. Danes pa je jokal oz. vpil, da ne gre v vrtec, ampak po moje ne zato, ker mu tam ni všeč, ampak ker ne more s sabo 200 igrač, ki mu pridejo zjutraj pod roke vzet. Tudi ta noč je bila malo čudna, se je zbudil ob pol dveh, pa ne da bi jokal, ampak je klical oslička (eno igračo, ki smo jo kupili na morju) in potem razlagal, da gre jahat oslička...midva z možem bi pa tako spala user posted image

Nič, moram it, lep dan želim!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
2.9.2011 13:43:12   
onur
Mi vse po starem. S tavečjo kolesarimo, kolikor se da. Ma premišljujem, če naj grem še zvečer ali ne (ko se shladi), ker ko pridem domov tamali joče do onemoglosti, pa ga ne more noben potolažit. Pa pravim možeku, da ga uspava prej ko rata siten. A, ja, ti deci. user posted image user posted image user posted image user posted image Tečem pa tudi še.
Tavečja je šla v vrtec brez joka na moje presenečanje in se ni nič puntala. user posted image user posted image user posted image user posted image V vrtcu pa ima itak svoje fore, vendar jo poznajo in jo tisti čas pustijo pri miru, pa gre mimo. Ni kaj, je trmast karakter. Pravim jaz po teti, pa še škorpjon je.

Orka, je bila pri naši tudi parkart kriza, pa je minila kot je prišla. Je pa težko otroka gledat, Ma ni kaj, če zdaj popustiš, pogoriš na celi črti. Sej, če se potem zaigra in sodeluje ni panike.

Neposredna povezava do sporočila: 3413
2.9.2011 21:51:44   
sončnica24
Orka, se spomnim jaz lanskega šolskega leta, ko je nik naenkrat začel tako jokat, ko sma prišla v vrtec da je bila groza, ko pa sem prišla po njega pa vse je bilo vredu lepo sem se imel, druga dan isto. No potem je to minilo tako da bo tudi tvojo samo verjetno rabi čas, naši lumpi so še vseeno mali in rabijo čas da se navadijo.

Me pa moj nik čisto preseneča, vsak dan grema brez problema v blok spat pa na sploh je rad tukaj upam da tako ostane, da ne bo kakšnih večjih travm. Tašča ja upam da bo dala mir čeprav vem da bo slej ko prej prišla s svojimi fintami.

Sma pa tudi midva včeraj full slabo spala pa zjutraj se je zbudil s posušeno krvjo okrog nosa pa nimam pojma al se mu je ponoči kar sama od sebe vlila ali je krivo ker se je z jogija na pod skotalil in se vdaro, je pa blo zdaj čez dan vse ok. Upam samo da bo današnja noč kolko tolko ok.

Lep vikend vam želim in izkoristite ga bo baje še lepo vreme.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
2.9.2011 21:54:12   
onur
Kaj naj povem. Novo, sem prav žalostna. Tamali je spet zakuhal, pa lih popoldan in za vikend ko P ne dela. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3415
2.9.2011 22:53:36   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Kaj naj povem. Novo, sem prav žalostna. Tamali je spet zakuhal, pa lih popoldan in za vikend ko P ne dela. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojej, upam, da bo kmalu popustila vročina. Sicer pa pojdi k dežurnemu, da ne boš po nepotrebnem zaskrbljena. user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
3.9.2011 11:18:20   
onur

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Ojej, upam, da bo kmalu popustila vročina. Sicer pa pojdi k dežurnemu, da ne boš po nepotrebnem zaskrbljena. user posted image

Bila zjutraj pri dežurnem in kot na srečo, je bila dežurna naša pediatrinja. Ga je pregledala in reče, da je vse ok, lahko pa da gre za uroinfekt. Dala napotnico za v bolnico, če bi se poslabšalo oziroma bi jutri imel še visoko vročino, drugače pa se v ponedeljek oglasimo pri njej na kontroli urina.

Neposredna povezava do sporočila: 3417
3.9.2011 22:26:51   
sončnica24
Onur, upam da je danes z malim pikecom vse vredu. Nama je tudi dan hitro mino, dopoldan sem še nekaj pakirala pa vozla sem pa tja, popoldan sma še malo po trgovinah letala pa znakupla vse kar rabima. Jutri pa počivam ker če ne bom pregorela - bi peklensko rabla par dni dopusta pa kaj ko je v službi taka gužva da lahko znorim in ni šanse da si privoščim dopustuser posted image . Najinega lubija še do četrtka ne bo tako da sma do četrtka še sama, pa saj na srečo dnevi hitro minevajo. Niku je očitno v vrtcu full všeče ker bi on danes šel v vrtec user posted image .

Lep preostanek vikenda pa izkoristite jutrišnje lepo vreme v ponedeljek pravi neko poslabšanje, upam da ne bo dolgotrajno ker ta sonček še kar paše - bo tako prehitro pobegnil.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
5.9.2011 13:09:35   
poli*
Pozdravljene. Midve sva iz dvotedenskega počitnikovanja (zdravljenja na Debelem rtiču)- moram reči, da je bilo fajn, edino zadnje dni sva malo pogrešali očija, čeprav je bil vmes 3 dni z nama. Pa zelo slabo sem spala dol, tko da sem komaj čakala svoj Dormeo user posted image .
Ejj, zdej sm se neki spomnila user posted image . Saj se mi boste smejale user posted image . Meni in tamali je na morju ZELO slabo delala prebava (prehrana je bila primerljiva z domačo, aktivne sva bile tudi, wc sva mele svoj- uglavnem, ni bilo ovir). Jaz pa kar nisem in nisem šla dosti dni na potrebo.... mož se mi je smejal in se hecal, ma ko je prišel on k nama za 3 dni se mu je tudi totalno ustavilo- navadno hodi tudi po 3x dnevno. Potem pa prideva midve domov in po dveh urah so naju začeli tolk vetrovi dajat, obe sva šle na wc.... ma ni da ni... in jaz razmišljam, da je to nekej na pritisku (al kaj vem čemu)- uglavnem, neka velika razlika je med "zrakom" tu in zrakom pri morju.
Se je še kateri kaj takega kdaj zgodilo???

Neposredna povezava do sporočila: 3419
5.9.2011 13:47:40   
onur
Ejj, zdej sm se neki spomnila . Saj se mi boste smejale . Meni in tamali je na morju ZELO slabo delala prebava (prehrana je bila primerljiva z domačo, aktivne sva bile tudi, wc sva mele svoj- uglavnem, ni bilo ovir). Jaz pa kar nisem in nisem šla dosti dni na potrebo.... mož se mi je smejal in se hecal, ma ko je prišel on k nama za 3 dni se mu je tudi totalno ustavilo- navadno hodi tudi po 3x dnevno. Potem pa prideva midve domov in po dveh urah so naju začeli tolk vetrovi dajat, obe sva šle na wc.... ma ni da ni... in jaz razmišljam, da je to nekej na pritisku (al kaj vem čemu)- uglavnem, neka velika razlika je med "zrakom" tu in zrakom pri morju. Se je še kateri kaj takega kdaj zgodilo???

Zaenkrat kamor sem šla ni bilo težav. Trkam.

Mi smo od pediatrinje nazaj. V urinu je malo bakterij, na en izvid moramo počakati še do jutri. Žrelo malo pordelo, tako, da je malo prehlajen.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
5.9.2011 23:02:47   
Andromeda
Poli - meni se na morju isto dogaja s prebavo! Prvih nekaj dni sem povsem zaštopana, potem se pa očitno telo navadi na drugačno klimo in spet zalaufa user posted image Letos mi je blo pa sploh muka, ker sem zaradi abrazije imela že tako napet občutek v medenici, potem pa še zaprtje...Sem jedla slive, fige, pila jamnico, kavo...No, 3. dan (ravno na poti na plažo) pa me je zagrabilo user posted image

Mene pa zanima, če vaši malčki tudi besede na p* itd. veselo pobirajo in potem še bolj veselo ponavljajo? Danes pridem Daria iskat v vrtec, se greva preobut in ker ima nove superge, ki jih je težko obut, je tako lepo zaklel "****ti svetca". Sem se naredila, da ne slišim,. ko pa je nato rekel še j* mater, sem mu pa rekla, da te besede nič lepega ne pomenijo in da ni lepo, da jih govori. Sicer je na morju začel s temi kletvicami, normalno je mene in moža slišal in naenkrat rekel pida, seveda se človek takoj zamisli, kakšen besednjak ima in je to odličen trening za lepše izražanje user posted image In ko nekaj dni ni slišal nobene take besede, je bil mir. Je pa zadnjič v piceriji en fant, ki je sedel za nami na ves glas rekel pi* in Dario je veselo začel nazaj "p* m*, cele picerija se je začela smejat in četudi moramo biti vzgojni, sva se tudi z možem zasmejala. In potem danes prideva pred naš blok, pa na stopnicah neke punce sedijo in je ravno takrat ena od njih prav "lepo" zaklela, Dario je pa takoj za njo ponovil. Me prav zanima, kaj vse v vrtcu govori, verjetno če bi bla zraven, bi se v zemljo vdrla.

No, drugače ima pa prav simpatične besedne pogruntavščine, se je včeraj med kosilom z juho polil in mi rekel, da je moker in ima lužo na majici user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 5.9.2011 23:04:37 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
6.9.2011 7:55:14   
sončnica24
Nas še te kletvice čakajo je enkrat za enim sorodnikom nekaj ponovil pa sem mu rekla da se mu bo jezik posušil in je bil potem mir. Kako boma zdaj to reševala nimam pojma ker slej ko prej bo s tem prišel domov ziher, ker vsi otroci to z vrtca nosijo. Mislim pa da če bi v vrtcu to zelo pogosto ponavljal da bi vas vzgojiteljica opozorila, so pa verjetno navajene da se to dogaja in jih preslišijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3422
6.9.2011 8:56:41   
_katja_
čao!

Punce, sama sem doma user posted image Je kr čudno. Oba fanta v vrtcu. Jaka bo danes probal že spat. Upam, da zaspi. Zjutraj se dere na polno. So šle še meni danes solze ko sem odhajala iz vrtcauser posted image No Nace se pa ne upira več. Vsako jutro sicer reče, da ne gre v vrtec, ampak joka ni več.

Malo me je strah, ker gre jutri Petja v vrtec in da ne bo kaj nosila domov. Trkam. _Katja_, kako je bilo pri vas s tem?

Ni bilo grozno. Mislim smo smrkali pa tko, ampak ni bilo tolk hudo. Sem imela Naceta pozimi, od ene 20 decembra do 20.januarja doma. Jaki je imel 2 xbronhialitis in smo potem NAceta ven vzeli. So bili pa takrat itaq prazniki, pa potem januarja smo šli smučat in sem ga itaq misnla 1 teden prej ven vzet. Aja točno zdaj se spomnim, prej sta bila 1 mesec zdrava, na smučanju sta imela pa oba vročino. Murfi. Smo pa imeli napravo za kisik merit s sabo, tako da nisem bila v skrbeh. No sem malo zašla....prinese kaj domov, ampak tolk hudo ni. Sem ju pa pozimi filala z vitamini, pa zunaj smo bili dosti. Se pa potem prej prekuži in mogoče ni tak šok, ko gre potem drugi v vrtec user posted image Bomo vidl.

Pa še eno ?, ker sem firbčna. _Katja_, kaj pa delaš?

V šoli. Letos sem v podaljšanem bivanju. Pa par ur knjižnjice bom še imela. Drugače sem pa prof.športne vzgoje. Samo je vse polno...

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Evo, tudi mi smo prestopili iz jasličnega oddelka v vrtčevski, sedaj je mislim, da v kombinirani skupini, pa me zanima če katera ve, kakšna je pravzaprav razlika med 2. starostnim obdobjem in kombinirano skupino? Razen, to, da je v našem vrtcu razlika v ceni: polna cena 2. obdobja je 351,36 EUR, kombiniranega pa 410,24 EUR, 1. obdobje, kjer je bil do sedaj pa 457,79 EUR. No, nekaj manj bo, ampak sem mislila, da bo občutno manj, pa ni taka razlika...

Čudno tole. Mogoče je kombiniran dražji, ker je še nekaj otrok iz 1.starostne skupine. Pojma nimam.
Je pa drugače fajn, ker zdaj ko imam dva v vrtcu plačujem manj, kot lani ko je bil samo Nace. 2. otrok je oproščen plačila + če imaš dva otroka v vrtcu se plačilni razred zniža za enega. user posted image Fajn, a ne? user posted image

Kletvice: hehe pri nas je zaenkrat samo "bemti sunce". Sliši pa strica. Midva načeloma ne preklinjava, včasih pa tudi kaj uide.

Zaprtost: Jaz mogoče en dan ne grem, ko gremo kam. Drugače nimam težav. Zjutraj spijem na tešče kavo in grem. S prebavo imam res srečo.

Besedne pogruntavščine: so res simpatične tudi pri nas. user posted image Se človek od srca nasmeje.

sončnica: dobra si da folgaš takole, ko si velikokrat sama.

poli: WB!

Vikend je bil fajn, smo imeli v soboto piknik za 40 let. V nedeljo smo si pa izposodili prikolico za na kolo in šli s kolesi od Gozd Martulka do Belopeških jezer. Tamaledva sta uživala notr, edino skoz sta se nekaj cufala. Jaka je lump, ker se ne zna drugače branit, kot da ugrizne.

Lep teden!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
6.9.2011 13:34:31   
poli*
Kletvice: naša ima že nekaj tednov mir, sicer je bil pa "poko dijo" prisoten vsakič, ko ji je šlo kaj narobe. Prav znala ga je umestiti v stavek in situacijo user posted image ... ne saj vem, ni smešno. Večinoma preslišiva, če pa to ponovi dvakrat jo opozorim, da se tega ne govori. No, saj ne rečem, da tega nikoli ni slišala doma, ampak tudi druge nosi iz vrtca.

Andromeda: ok, potem nisem edina user posted image . Sva bile na morju 2 tedna, pa se ni nič privadilo. Prav grozen je občutek napetega trebuha, če ga sicer nimaš!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
6.9.2011 14:43:05   
onur
Živjo. Zjutraj je bilo malo hladno, ma je sedaj zagrelo. Ni šlo še poletje po gobe. Nič kaj presenetljivo novega. Klicala sem še za izvid za tamalo čebelo. Ga morajo poslati še v Koper in bo nato videla, kaj bo naredila. Če bodo kaj našli, nas bo poslala še k nefrologu na pregled sečil. Drugače pa imamo jutri kolke, drugi teden pa posvetovalnico.
Z možekom tečeva še zmeraj, jaz pa še s tamalo furam na kolesu. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?