Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 22.8.2011 12:34:35
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Moram pohvalit osebje, ki je bilo tokrat, tako v porodni kot na oddelku. Ne vem, ali se meni samo zdi, ampak kader se je zelo pomladil od takrat, ko sem bila jaz in so bile vse sestre, pa tudi babica v sobi odlične. Nobeni ni bilo nič težko, nobena ni bila tečna. Lepo je slišat take dobre novice . Predvsem me je presenetila množina: sestre in babica. Ko sem bila jaz tam, sva bila večino časa sama z mojim. Kakšne sestre neki, ena babica, ki je prišla le vsake toliko za kakšno minutko (v 5 urah ene 5-6 krat). Bomo videli kako bo tokrat.
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 22.8.2011 18:49:58
|
|
|
|
issa_
|
ja res je lepo slišat pohvale za P. Tudi pri meni pri prvem se v porodni glih niso izkazale, so me pretežno pustile kar samo, na oddelku so ble pa takrat super,.edino ena zdravnica je bila , upam da je ne bo tokrat ko bom na vrsti..
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 24.8.2011 18:09:06
|
|
|
|
*Zvončica*
|
Pozdravljene Štajerke . Me že en čas ni bilo tukaj in vidim da smo v tem času dobili dve novi mamici . Teni RR in barbara85 čestitke, čim več lepih trenutkov in prespanih noči z vajinima . Lepo je tudi slišat pohvale za Mb porodnišnico; jaz sem sicer v prvo imela dobro izkušnjo (babica Erika in babičar Bojan, sem dala več smen skozi) in ponovno upam na takšno. Mi smo v tem času z NS in morja. Na NS vse Ok, na morju tudi super, tako da smo uživali. Sicer pa se moram malo pazit in počivat, se ponavlja zgodba nizke posteljice iz prve nosečnosti (no, sem že na februarkah o tem, pa da se ne bom ponavljala ). Ampak saj bo... Kako ste ve drugače? Kaj počnete v tem vremenu? Verjetno povsod tako vroče kot tukaj v MB; bi prav pasal en bazen. No sin ga sicer ima na balkonu, samo je skoraj malo premali še za mene . Lepo bodite, pa javite se kaj...
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 25.8.2011 10:52:29
|
|
|
|
jaznoseca
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Zvončica* Lepo je tudi slišat pohvale za Mb porodnišnico; jaz sem sicer v prvo imela dobro izkušnjo (babica Erika in babičar Bojan, sem dala več smen skozi) in ponovno upam na takšno. Mislim, da boljše kombinacije ne bi mogla dobit - za ta dva še od nikogar nisem slišala kaj slabega, vse same hvalnice. Žal so pa tud ostale, ki bi morda raje izbrale kak drug poklic.... Ampak, dihamo in upamo. V kratkem poročam .
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 25.8.2011 12:26:59
|
|
|
|
*Zvončica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca IZVIRNO SPOROČILO: *Zvončica* Lepo je tudi slišat pohvale za Mb porodnišnico; jaz sem sicer v prvo imela dobro izkušnjo (babica Erika in babičar Bojan, sem dala več smen skozi) in ponovno upam na takšno. Mislim, da boljše kombinacije ne bi mogla dobit - za ta dva še od nikogar nisem slišala kaj slabega, vse same hvalnice. Žal so pa tud ostale, ki bi morda raje izbrale kak drug poklic.... Ampak, dihamo in upamo. V kratkem poročam . Se zavedam, pa še prazniki so bili , zato si pa res ponovno želim take ekipe. Tebi pa držim pesti da tudi na koga od njiju oz. kakšno drugo super babico naletiš .
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 29.8.2011 14:42:14
|
|
|
|
issa_
|
hej, kje se vse skrivate?? ste zunaj, ko je tako znosno vreme??
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 1.9.2011 12:15:19
|
|
|
|
jaznoseca
|
hejla pupe štajerske, kam ste šle??? Zgleda, da tole po letnikih ne bo zdržalo.... A bi se združile kar vse štajerke kje? Jaz bi potem z bebico nujno potrebovala kakšno dopoldansko druženje na kofetku ?
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 1.9.2011 14:33:58
|
|
|
|
issa_
|
hehehe, ja se strinjam, tole po letih je malce smotano!!!ker večina je že tak fertik, do konca tega leta pa očitno ni več nič štajerk nosečih ,... jaznoseca s kod pa si??
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 1.9.2011 17:36:01
|
|
|
|
jaznoseca
|
Izpod pekrske gorce . Pa ti issa?
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 1.9.2011 19:11:08
|
|
|
|
issa_
|
aaaaaaa, jaz sem sicer polek telekoma (oz čist zraven psihijatričnega oddelka,..tak da če se mi spelje, nimam daleč ) ampak pred dvema letoma sem bila jaz tudi doma čisto pri pekrski gorci, še zdaj se pogosto sprehajam okoli nje, še danes sem se... kam pa ti hodi korenjak v vrtec, naš je v limbušu če drugo ne boma lah kako voziček turo dol vdarle
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 2.9.2011 6:13:15
|
|
|
|
jaznoseca
|
A res? Super, sem takoj za . Mi hodimo v vrtec Studenci - enota Radvanje. Sem pa jaz prej stanovala bližje tebi . V bistvu pri ta velikem Klaseku . Sva malo zamenjali...
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 2.9.2011 9:54:26
|
|
|
|
twiggi
|
jaz sem pa z Teznega. sem pa po duši in srcu Studenčanka tako da poznam vse kote in kotičke tistega kraja. in ko bom tako daleč, da bo moje detece v vozičeku, se vama z veseljem kdaj pridružim.
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 2.9.2011 14:38:40
|
|
|
|
issa_
|
jee pa bomo vozičkali skupaj , jaz že zdaj ko je še v trebuhu grem od mene pa do pekrske en korg in pol nazaj,..vmes pa se v qulandiji ustavim da si nadomestim padec sladkotja v krvi... jaz pa sem svoje otroštvo preživela na teznem, tam ko je picerija Perla...še laufle to??
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 4.9.2011 20:46:04
|
|
|
|
*Zvončica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca Izpod pekrske gorce . IZVIRNO SPOROČILO: issa_ aaaaaaa, jaz sem sicer polek telekoma (oz čist zraven psihijatričnega oddelka,.. Jaz sem tudi s Tabora ; prej pa smo bili v bližini Pekrske - no Novi vasi; samo sem ful rada gor hodila...odkar sem noseča pa še nisem bila tam .
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 6.9.2011 16:17:47
|
|
|
|
Romanca23
|
Hej štajerke kako kaj? Midva z malčkom sva super, brca kot pravi nogometaš. Pričelo se je zadnje trimesečje . Danes gremo v šolo za starše prvo srečanje. Se že veselim. Tudi večji del stvari smo že nabavli (posteljica,voziček, itd.), zdaj pa še vse tisto morem kaj sem pozabila Lepo bodite in uživajte
< Sporočilo je popravil Romanca23 -- 6.9.2011 16:18:28 >
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 6.9.2011 17:34:29
|
|
|
|
twiggi
|
issa: jaz sem doma blizu Perle. laufle še, samo bolj bogo. mislim da so njeni taboljši časi že mimo.
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 6.9.2011 21:21:19
|
|
|
|
Romanca23
|
twiggi to misliš pizzerijo Perlo? Ker imam jaz starše tam lp
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 7.9.2011 10:26:29
|
|
|
|
karmen7
|
Da se spet malo javim po dolgem času . Mi smo ok, včeraj je bil naš gospodič prvič cepljen, je samo ob pikecu zajokal in je blo takoj spet vse ok. Smo zrastli, smo se zredili, v glavnem vse tak kot se šika. Sem pa jaz tudi drugače iz Tezna, samo tam bolj iz začetka - blizu Kovinarja, zdaj sem pa v Novi vasi. Če se boste kaj podružile bi se zato jaz priključila - če lahko seveda. Gremo pa mi v soboto končno na morju in mama že veselo odšteva dneve, ker že komaj čakam. Letos prvič kot družinica v troje.
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 7.9.2011 15:25:01
|
|
|
|
twiggi
|
Romanca23: ja picerijo Perlo
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 7.9.2011 16:49:23
|
|
|
|
issa_
|
e joj klavidja, lušte delaš,..jaz bi tudi šla eh tota perla, mislim da je najbolj delala itak takrat ko so jo odprli, pol pa bolj bogo,... zdaj že kar par let nisem bila nič v teh koncih.... jooj, malo še, komaj čakam da bom jaz tudi cartala,.. moja rebra potrebujejo počitek..
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 9.9.2011 8:04:59
|
|
|
|
Romanca23
|
V Perli sem bla samo 1x pa še to pred leti pa jo imam tako blizu ko sem na tistem koncu. Jaz sem pa drugače na Pobrežju. issa_ se ti pridružujem glede reber, sploh zadnja dva dni ima neko veselje tja brcat ....
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 11.9.2011 8:08:51
|
|
|
|
rainbow
|
Ojla! Vidim, da ste aktivne, jaz pa že dva tedna brez računalnika, a ni to grozno Še tu pojamram, da sem že čez PDP, bil včeraj, bogvekdaj se bo to naše dete spomnilo ven prit. očitno mu je ful fajn noter, ker še veselo brca, rit premika, ko pa z rokami krili, potem pa je hudo, boli kot Vidim, da ste bolj ali manj vse z one strani Drave. A je katera s centra? Moja lokacija sprehodov bo na začetku gotovo park. Držite se, tiste, ki imate še več časa, skrajno uživajte in da bo vse bp
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 11.9.2011 8:30:17
|
|
|
|
issa_
|
joj rainbow tole čakanje je pa najhujš,ne....miganje pa ja boli res ko sto , sploh ko semoj odloči z ritjo zamigat, res mu že zmanjkuje placa take podvige, glede na to da imam majhen trebuh,.... vsak dan mu povem datum, in ga vprašam če mu je všeč... očitno mu do zdaj ni bil noben,..mam pa še 5 dni do pdp....se lahko pride prej kak dan, mu dovolim drugače pa mb vseeno ni tako velik, da nebi mogli prehodit,..jaz sem sicer tu čisto pri magdalenskem parku, samo mislim da nebom glih tu vozičkala, je prevelika galama mladostnikov....
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 11.9.2011 8:46:17
|
|
|
|
Romanca23
|
rainbow saj pa Mb ni tako velik kot pravi issa_ jaz vedno grem peš do centra in prav paše..res pa da sem večinoma v europarku če kaj nakupujem huh kaj me se caka...mene zaenkrat občasno tak brcne da zaboli ali pa rebra nastradajo ...najbolj pa ima zvečer ko bi rada zaspala akrobacije in si me privošči lp
|
|
|
|
RE: Štajerske nosečke 2011 11.9.2011 9:07:04
|
|
|
|
issa_
|
heheh romanca23 te ko bi rada se spočila te je vedno tak, ravno takrat je akcija,.. kaj naj rečem, navadi se.... tak bo tudi pol,...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?