crtek
|
Zdravo punce! ajjoj...3dni ne pridem gor, pa takoj 10strani več za prebrat da ne bo pomote, to mi je zelo všeč, samo kaj, ko sm porabla skoraj 2uri za prit do konca vas bom pa še js malo psihirala z znaki...js moje ne pričakujem jutri, ma testa sigurno ne bom šla delat pred koncem drugega tedna...če seveda zdržim je pa pri meni tako, da se mi tokrat res zdi, da je nebo okoli namreč: js mam ponavadi zelo čisto kožo, še v puberteti se mi je naredu komaj kšn mozolj na pol leta....do zdaj. zdej zgledam, kot da bi mela 15let in nobenega pojma o čiščenju kože. pol so slabosti....ni sicer, da bi me prou na bruhanje sillo, ma je tko...prvo lačna miljardo usake 2ure...ponavadi sm sicer jedla na ene 3ure, ma tko kšno japko, pa valda kosilo, večirjo, zdej obroka skoraj ne morem dočakat, pol pa takoj neki črviči pa slabo pa vrti se mi...v zadnjem tednu se mi je celo parkrat zgodilo, da se mi je prou zmeglilo pred očmi, pa sm že misnla, da me bojo potleh pobirali...mam namreč hude probleme s slabim zrakom in me v kšnih neprezračenih gužvastih prostorih hitro zmanjka, tko da mi omedlevanje ni tuje...samo zabavalo me je pa to, kr se mi je zmeglilo zunaj na najlepšem svežem zraku, pa še večir je bil v vseh treh primerih, tko da niti vročine ni blo, da bi jo lahko krivila...to se mi pa še res ni nikoli zgodilo...nevem zakaj, ampak resno mam feeling, da tokrat je ratalo....nevem povedat, ampak nekaj se mi zdi drugače....nevem kaj....mogoče so krivi mozolji, mogoče kej drugega, ampak res se mi zdi, da je nekaj drugače...sicer sigurna itak ne morem bit, dokler ne izostane, oz.dokler se ne narišejo, ampak meni se že zdej zdi, da je to to. fuuuuul upam, da ni samo moja psiha, komaj čakam, da bo že enkrat končno ju3, da vidim če priteče al ne, ampak nekako mam kr feeling, da je ne bo... se je kšni že kdaj to zgodilo? čestitke novima , držim pesti za vse ostale, da bomo tokrat res vse roza
|