|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
9.9.2011 23:06:53   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz pa sem si zdaj goveje župe zaželela in sem vso kar je od kosila ostala, pohamsala user posted image  user posted image
Mislim, hodim laufat in se trudim, da grem mal dol pol pa grem ob 22,40 župo z rezanci jest. Me je T. vprašo, če se hecam, da bom zdaj jedla. No, pa se nisem user posted image

Mi imamo 3 pice, od vsake samo par kosov pojedenih, smo že sedeli v piceriji in naročili, ko je Lia bruhala. Pa smo vzeli za domov, še T.-jeva starša sta bila zraven, pol pa so bile take štale z Lio, da skoraj nič nismo pojedli. Zdaj pa samevajo v škatlah. Prideš?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
9.9.2011 23:08:14   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

OK, jaz bom tudi tam, pa mislim, da Kokica tudi, Persida pa tak ima še en randi potem!user posted image  Ne vem kako vreme je napovedano, če ne pa gremo v Bumbar (čeprav sploh ne vem ob kolkih se odpre), pa bomo pač za Valentinom me plezale, da Kokica ne bo rabila. Druge ideje pa skorajda nimam.user posted image
Ja, ker Kokica bi ki vmes ostala user posted image

user posted image user posted image user posted image

Si mogla it nazaj brat,ha? user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
9.9.2011 23:09:26   
tasa_m

Hmmm, ne vem....očitno je zbruhala tak vse, kar je imela v želodčku in bo sedaj mir.
user posted image

Ja, se strinjam z Kokico. Poslušaj jo, Tulipan. Ona že ve kaj govori user posted image

Tak dolgo je ni blo, da jo MORAM jezit.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 9.9.2011 23:10:29 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
9.9.2011 23:10:11   
tasa_m

Jaz pa sem si zdaj goveje župe zaželela in sem vso kar je od kosila ostala, pohamsala user posted image  user posted image
Mislim, hodim laufat in se trudim, da grem mal dol pol pa grem ob 22,40 župo z rezanci jest. Me je T. vprašo, če se hecam, da bom zdaj jedla. No, pa se nisem user posted image

Mi imamo 3 pice, od vsake samo par kosov pojedenih, smo že sedeli v piceriji in naročili, ko je Lia bruhala. Pa smo vzeli za domov, še T.-jeva starša sta bila zraven, pol pa so bile take štale z Lio, da skoraj nič nismo pojedli. Zdaj pa samevajo v škatlah. Prideš?user posted image
Zdaj sem sita. Šparaj za mojo Lijo, Je atiju pred spanjem rekla, če bo ji za zajtrk ju3 pico naredo user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
9.9.2011 23:10:13   
Tulipan12

OK, jaz bom tudi tam, pa mislim, da Kokica tudi, Persida pa tak ima še en randi potem!user posted image  Ne vem kako vreme je napovedano, če ne pa gremo v Bumbar (čeprav sploh ne vem ob kolkih se odpre), pa bomo pač za Valentinom me plezale, da Kokica ne bo rabila. Druge ideje pa skorajda nimam.user posted image

Hvala!

Pot do Galiča bi ŠE prosila! user posted image

http://sc-galic.si/o-centru.html

to bi ti moralo zadoščat, če ne pa ti jaz še po domače napišem!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
9.9.2011 23:11:05   
KOKICA32

Kake lušte si mi sedaj naredila! user posted image Mnjami! Jutri nabavim potrebno.

No, tudi mi napredujemo z odvajanjem. Sedaj sem v enem tednu na morju porabila le 6 pleničk in še te so bile le za ponoči.user posted image user posted image user posted image V kampu je tak zakon, ker je bil skoz nagec, pa kahlico je imel na vidiku, pa tudi nalepke.user posted image Tudi kakec je že padel v kahlico.user posted image Pa, ko smo šli z avtom je lulal pred vožnjo in potem ko smo se ustavili tudi. Le, danes ni mogel in se je potem sredi Poreča zgodila nesreča. Pa se je jokal zaradi tega, revček.

Sedaj me pa zanima kako ste ve prakticirale vožnjo z avtomobilom (daljšo od 10 minut), da niso otroci zmočili sedeža?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
9.9.2011 23:11:25   
tasa_m

to bi ti moralo zadoščat, če ne pa ti jaz še po domače napišem!user posted image
Men to ne zadošča.
Vas čakam pr Qulandii user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4382
9.9.2011 23:11:34   
Tulipan12

Zdaj sem sita. Šparaj za mojo Lijo, Je atiju pred spanjem rekla, če bo ji za zajtrk ju3 pico naredo user posted image

Klasiko, z morskimi sadeži al z lososom in kaviarjem? Kaj želi mini gospodična?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
9.9.2011 23:12:25   
KOKICA32

Hmmm, ne vem....očitno je zbruhala tak vse, kar je imela v želodčku in bo sedaj mir.
user posted image

Ja, se strinjam z Kokico. Poslušaj jo, Tulipan. Ona že ve kaj govori user posted image

Tak dolgo je ni blo, da jo MORAM jezit.

Pazi se me v nedeljo!user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
9.9.2011 23:13:11   
KOKICA32

Hvala!

Pot do Galiča bi ŠE prosila! user posted image

Pa to sem gledala, pa ne poznam imen ulic in ne vem...pa ne me vprašati, če vem kje se gre za Pekrsko g. , ker NE vem!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4385
9.9.2011 23:13:56   
tasa_m
No, tudi mi napredujemo z odvajanjem. Sedaj sem v enem tednu na morju porabila le 6 pleničk in še te so bile le za ponoči.user posted image user posted image user posted image V kampu je tak zakon, ker je bil skoz nagec, pa kahlico je imel na vidiku, pa tudi nalepke.user posted image Tudi kakec je že padel v kahlico.user posted image Pa, ko smo šli z avtom je lulal pred vožnjo in potem ko smo se ustavili tudi. Le, danes ni mogel in se je potem sredi Poreča zgodila nesreča. Pa se je jokal zaradi tega, revček.

Sedaj me pa zanima kako ste ve prakticirale vožnjo z avtomobilom (daljšo od 10 minut), da niso otroci zmočili sedeža?

BRAVO Valentin user posted image user posted image user posted image No, mami pa bo. Pa si se bala da nebo še tak hitro,

Jaz že trkam, da se mi Lija ni niti enkrat polulala v avtu. Tudi ko smo v Čatež šli je vzdržala. Gre pa ponavadi prej na wc pol pa vzdrži. Če je res tak da ne morem zaustavit ji pač rečem, če lahko še malo vzdrži, in ponavadi reče, da lahko. Če pa ne gre, pa zaustavimo tudi na AC  (a ne Persida ? user posted image )

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
9.9.2011 23:14:26   
tasa_m

Klasiko, z morskimi sadeži al z lososom in kaviarjem? Kaj želi mini gospodična?user posted image
tune ni? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4387
9.9.2011 23:15:48   
Tulipan12

Kake lušte si mi sedaj naredila! user posted image Mnjami! Jutri nabavim potrebno.

user posted image user posted image user posted image  Valentin!

Tudi Lia joče, ko se ji zgodi nesreča.

Na morje smo se vozili 8 ur in sem ji dala plenico, imela jo je tudi v kinu, ko smo se šli kopat v Avstrijo, pa sem ji rekla naj se vsede na kahlico, ker gremo na pot, pa da se ne bi ustavljali in sem se tudi jaz na školjko vsedla, češ, da pač vidimo, če nas tišči. Drugih daljših poti nismo imeli v tem času, bom pa sigurno vztrajala, naj proba lulat, če ne gre, pa nič.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
9.9.2011 23:15:57   
KOKICA32
Aha, Tasa, tako te...sem pa že razmišljala, da bom dala neko brisačo v avto, ki jo bom v primeru nesreče položila na sedež, da ne bom na mokrem sedel. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
9.9.2011 23:16:16   
tasa_m

user posted image

Jaz te imam tudi rada user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
9.9.2011 23:16:23   
KOKICA32

Glej, ko kak bi izbirala!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
9.9.2011 23:16:45   
KOKICA32

user posted image

Pa bejži mi s toto mačko!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
9.9.2011 23:17:24   
Tulipan12

Zdaj si pa za sebe naročaš, a???? Ti bom kako konzervo dala v žep!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
9.9.2011 23:17:37   
tasa_m

Aha, Tasa, tako te...sem pa že razmišljala, da bom dala neko brisačo v avto, ki jo bom v primeru nesreče položila na sedež, da ne bom na mokrem sedel. user posted image
Ja, tudi lahko ja. Al pa mogoče kar ono previjalno podlogo iz Mullerja. Mi imamo tisto kar na jogiju, samo imamo kontra obrnjeno!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
9.9.2011 23:18:46   
tasa_m

user posted image
kako si jo sedaj užalila user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
9.9.2011 23:18:58   
KOKICA32

Ja, tudi lahko ja. Al pa mogoče kar ono previjalno podlogo iz Mullerja. Mi imamo tisto kar na jogiju, samo imamo kontra obrnjeno!

Kake pa so mere? Bi pasalo tudi na jogi 90x200?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
9.9.2011 23:19:20   
tasa_m

Zdaj si pa za sebe naročaš, a???? Ti bom kako konzervo dala v žep!user posted image
oooo, kak si ti fajna. Prosim v nedeljo mi jo kuj cuj prnesi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4397
9.9.2011 23:19:46   
Tulipan12

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  HK bi lahko pomenilo Hello Kokica!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
9.9.2011 23:20:24   
KOKICA32

user posted image
kako si jo sedaj užalila user posted image

user posted image user posted image

Eh, menda ja ne!

PA saj je trpežna mačka. Glej, kako dolgo nas že maltretira  s svojo prisotnostjo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
9.9.2011 23:21:00   
KOKICA32

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  HK bi lahko pomenilo Hello Kokica!user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa še ti!user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?