Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem si zdaj goveje župe zaželela in sem vso kar je od kosila ostala, pohamsala Mislim, hodim laufat in se trudim, da grem mal dol pol pa grem ob 22,40 župo z rezanci jest. Me je T. vprašo, če se hecam, da bom zdaj jedla. No, pa se nisem Kake lušte si mi sedaj naredila! Mnjami! Jutri nabavim potrebno. No, tudi mi napredujemo z odvajanjem. Sedaj sem v enem tednu na morju porabila le 6 pleničk in še te so bile le za ponoči. V kampu je tak zakon, ker je bil skoz nagec, pa kahlico je imel na vidiku, pa tudi nalepke. Tudi kakec je že padel v kahlico. Pa, ko smo šli z avtom je lulal pred vožnjo in potem ko smo se ustavili tudi. Le, danes ni mogel in se je potem sredi Poreča zgodila nesreča. Pa se je jokal zaradi tega, revček. Sedaj me pa zanima kako ste ve prakticirale vožnjo z avtomobilom (daljšo od 10 minut), da niso otroci zmočili sedeža? Valentin! Tudi Lia joče, ko se ji zgodi nesreča. Na morje smo se vozili 8 ur in sem ji dala plenico, imela jo je tudi v kinu, ko smo se šli kopat v Avstrijo, pa sem ji rekla naj se vsede na kahlico, ker gremo na pot, pa da se ne bi ustavljali in sem se tudi jaz na školjko vsedla, češ, da pač vidimo, če nas tišči. Drugih daljših poti nismo imeli v tem času, bom pa sigurno vztrajala, naj proba lulat, če ne gre, pa nič.
|