|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
5.9.2011 10:33:47   
Katte
user posted image

user posted image

PRIČAKUJEMO : user posted image user posted image user posted image

1.9
Anonimna Pu (4.krog)
jagodka80 (2. ICSI)

5.9
SILVA (xx.krog)user posted image

6.9
Sa.je (4.krog)

9.9
urssi (4. krog)
Mamabear

10.9
    crtek - test 15.9.
polho3006
Anonimna T (1. krog)
*bobika*

11.9
 *SONČEK (2.krog)
zarja28 (1. krog)

12.9
    missmoon (6.krog)
klopek

15.9
Anonimna N. (1. krog)
Katte (16. krog)

16.9
Anonimna user posted image  (1. krog)
Littlesun (7. krog)
Cybelle

18.9
Maat (8. krog)
alysa

20.9
*viva* (19. krog)
S* (1. krog)

21.9
zebr4

23.9.
CariSSa10

24.9
romare

25.9
štručka2503
KajaNagaja

26.9
Mojarožica

29.9
Mladika

30.9
Anonimna Pu (5. krog)

x.9
heln
benji (16. krog)
Teya D. (2. krog)
turquoise (5. krog)

Skupaj nas je: 36

Nosečk:

Navijačice : Katte, SILVA, LittleSun,
rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10,
mojamura, romare, hubika

< Sporočilo je popravil Katte -- 5.9.2011 10:34:58 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 326
5.9.2011 10:35:08   
Katte
Gulia - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Slabo se je začel ta mesec  user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 327
5.9.2011 10:45:42   
Sa.je
Gulia user posted image upam, da ti oktober prinese user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 328
5.9.2011 10:53:59   
LittleSun
Katte nič ne skrbi, je še veliko dni tega meseca in upam, da ne bo kot avgust

*bobika* jaz bi imela tri leta, če bi s februarkami 2008 čvekalauser posted image user posted image , pa se maja žal ni izšlo po pričakovanjih. Tokrat pa upam, da bomo skupaj med majčicami.

Jaz sem bila na malici prej in mi je sedaj tako slabo. Pa še eno stvar opažam, zelo imam pospešeno prebavo. Sej vem, da je prehitro za kar koli, pa vendar......

(odgovor članu Sa.je)
Neposredna povezava do sporočila: 329
5.9.2011 10:56:00   
*bobika*
user posted image  no na žalost se jst selim v oktober.. sem bila ravno na wc-ju in se je že nakazal rjavo rdeči flek.. user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 330
5.9.2011 10:57:22   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Katte nič ne skrbi, je še veliko dni tega meseca in upam, da ne bo kot avgust

*bobika* jaz bi imela tri leta, če bi s februarkami 2008 čvekalauser posted image user posted image , pa se maja žal ni izšlo po pričakovanjih. Tokrat pa upam, da bomo skupaj med majčicami.

Jaz sem bila na malici prej in mi je sedaj tako slabo. Pa še eno stvar opažam, zelo imam pospešeno prebavo. Sej vem, da je prehitro za kar koli, pa vendar......

prebavo sem imela prejšnji teden naštimano na turbo user posted image  ..ampak očitno so bili živčki..

Neposredna povezava do sporočila: 331
5.9.2011 10:57:53   
Katte
Neeeeeee user posted image  user posted image  user posted image .
*bobika* - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 332
5.9.2011 11:01:09   
klopek
Ah jooooj ta grda user posted image  user posted image

Punce držet se pošiljam user posted image user posted image user posted image .

Pa groza no pa tak začetek user posted image

Drgač mam pa tut jst čist pospešeno prebavo zadnje dni user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 333
5.9.2011 11:25:18   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Neeeeeee user posted image  user posted image  user posted image .
*bobika* - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sej še vedn upam da je vgnezditvena..ker zvija me zaenkrat še ne.. razen križ me boli.. ponavad me začne šraufat po trebuhu, pol se mi pa ulije..
No če pride, bom pa vsaj lahk porabla tiste O. teste ki sem jih naročila user posted image  ..vse je za neki dobr..

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 334
5.9.2011 11:37:00   
Katte
No, saj zato te jaz še nisem obarvala modro user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 335
5.9.2011 11:43:33   
LittleSun
*bobika* naj teta ostane na dopustuuser posted image meni so tudi v kao 5 tednu v prvi user posted image rekli da je bila vgezditvena user posted image user posted image sicer mi je bilo čudno, ampak sem tudi 10 dni čez rok rodila, tako da čisto možnouser posted image user posted image

go away blue, go far far away

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 336
5.9.2011 11:58:59   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

No, saj zato te jaz še nisem obarvala modro user posted image .

no od tega trenutka dalje me lahko..sem šla nardit še test..pa je samo ena črtica spet ..
tako da zdej pa res komaj čakam da že pridejo ti O. testi.. mislim da se bo drug vikend 17,18.9 tresla SLovenija..
no bom pa mal žleht tud zdle..je reku moj : pa itak da se bo v prvem prijelo..a dvomiš vame? user posted image  Moški in njihov ponos .. mu lahko povem, da le ni vse tako na izi..

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 337
5.9.2011 12:08:25   
LittleSun
*bobika* moja en veeelikanski user posted image in eno user posted image za naslednji cikel. Le glej da se bo res treslo. Pa ne samo tista dva dni. Še kak dan, dva ali tri prej in kasneje naj se. Sej je zabavno a ne?user posted image

Ja tvojmu pa kar postriži krilauser posted image user posted image je treba nekaj truda vložit v tole

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 5.9.2011 12:10:08 >

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 338
5.9.2011 12:12:19   
*bobika*

*bobika* moja en veeelikanski user posted image in eno user posted image za naslednji cikel. Le glej da se bo res treslo. Pa ne samo tista dva dni. Še kak dan, dva ali tri prej in kasneje naj se. Sej je zabavno a ne?user posted image

Ja tvojmu pa kar postriži krilauser posted image user posted image

hvala user posted image  
Ja sem se odločila da intenzivno od 13-20.9. vmes pa itak kolker je čas in kolikor nama sonček dopušča.. zabavno je čedalje bolj..kot da sva stara spet 20 let.. malo igrc, mal obujanja spominov, itd..

Neposredna povezava do sporočila: 339
5.9.2011 12:20:45   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*
malo igrc, mal obujanja spominov, itd..

a ni to čudovito? Meni se zdi, da naju je to spet tako zbližalo,itak sva po tistih črnih dneh spet kot sveže zaljubljena, ampak tudi v postelji je zabavno in drugače kot pa tista "vsakodnevna" rutina. Upam da bomo znali v tem uživat tudi ko bomo že imeli sončke v trebuščkih in še bolj pomembno ko jih bomo imeli v rokah.

Dve butasti vprašanji vezani na prebavo user posted image

1. kar nekaj nas je napisalo, da imamo pospešeno...a je to tudi znak?user posted image

2. Jemlje katera elevit tablete? Meni se zdi, da odkar jih jem imam tako temno blato, sej imajo železo, samo ne vem če toliko, da potemnijouser posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 340
5.9.2011 12:40:05   
*bobika*

1. kar nekaj nas je napisalo, da imamo pospešeno...a je to tudi znak?user posted image

pri meni je bil to znak živčnosti...upam da je pri tebi to znak nosečke..

2. Jemlje katera elevit tablete? Meni se zdi, da odkar jih jem imam tako temno blato, sej imajo železo, samo ne vem če toliko, da potemnijouser posted image user posted image

hm to pa ne vem.. jem fembion 1 ...sem sicer v prvi nosečnosti jedla elevit, ampak se ne spomnim ..

Neposredna povezava do sporočila: 341
5.9.2011 12:58:12   
Sa.je
jaz sem pa pravkar zvedela, da je v našem kraju še ena nova nosečka...aaaaaaaaaaaaaaaaa
prov vsak dan izvem, da je ena noseča, kot bi me nekdo hotu malo hecatuser posted image
sej sem vesela za vse, ki jim je uspelo, ampak meni se zdi, da je to vsakič zame ena klofutauser posted image

upam, da nisem preveč sebično izpadla sam kaj, ko se mi zdi, da bodo kar vse prej noseče kot jazuser posted image
pa to take, ki sploh niso imele namena bit!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 342
5.9.2011 13:33:20   
Anonimen
Sa.je, user posted image user posted image user posted image . Sej bo tudi tebi oz. vama uspelo. Jaz sem pa ravno v kontra situaciji. Sodelavka si že več kot pol leta prizadeva zanositi pa še kar nič. In mi je ful hudo, če meni rata v prvem poskusu, kako ji povedati, ker se mi zdi, da jo bo še bolj dotoklo. user posted image  Zato upam, da nama s sodelavko nekako istočasno rata. user posted image

(odgovor članu Sa.je)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
5.9.2011 13:44:55   
mladika
Punce za vse ki vas je obiskala ta grda...user posted image user posted image user posted image user posted image .Ni besed več,ki bi vam jih človek izrekel,samo vedite da smo tukaj,da tolažimo in spodbujamo druga drugo.Pri meni se bo tut M kmalu poslovila,jutri,pojutrišnjem in bo akcija!!!
SILVI-maš ti kak pregled u kratkem pri Bokalovi???
Punce jst držim pesti,da nam uspe v čimvečjem številu,da nas bo pri majčicah čimveč čvekalo!!Drugače bo pa pri nama že 2 leti kar delamo na user posted image !!!user posted image user posted image eh ja...ful gre hitr čas,se mi zdi kot učiri ko sva se odločla da je počasi čas za naraščaj,bebice pa od nikoder....user posted image user posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
5.9.2011 14:18:06   
SILVA
Mladika pregled imam 28.9 pri Bokalovi in potem nas bo dala direkt na IVF, vsaj na zadnjem pregledu je tako rekla...jaz pa še vedno upam, da zagledam magični plus pred tem, hehe

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 345
5.9.2011 18:50:35   
mladika
Aha...no jst ga mam pa 5.10. pa pojma nimam kaj lahk pričakujem...user posted image user posted image upam,da nič in da ugledava plusek pred pregledom!!user posted image Ej pa je tebi delala še kake preiskave al sam laparo??Pa je tvoj tut biu že na spermiogramu??
Lahka mi tut na zs pišeš,če želiš,da nava mele kle sam midve dialoge!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 346
5.9.2011 20:31:50   
zebr4

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*
malo igrc, mal obujanja spominov, itd..

a ni to čudovito? Meni se zdi, da naju je to spet tako zbližalo,itak sva po tistih črnih dneh spet kot sveže zaljubljena, ampak tudi v postelji je zabavno in drugače kot pa tista "vsakodnevna" rutina. Upam da bomo znali v tem uživat tudi ko bomo že imeli sončke v trebuščkih in še bolj pomembno ko jih bomo imeli v rokah.

LittleSun jaz tudi jemljem Elevit tablete in res je da ti blato zelo potemni tudi meni je. Mislim, da piše tudi v navodilih, da je to eden izmed stranskih učinkov. Vmes sem imela obdobje, ko ga nisem jedla (ker ga jem že 2 leti) in je blato po dveh dneh, ko nisem vzela Elevit bilo spet normalne barve.

Glede pospešene prebave je pa tako: moja je že tako zelo pospešena, drugače pa lahko ogromno stvari vpliva na pospešeno prebavo (hrana, stres, diaretiki,...)..... lahko pa, da je tudi kaj drugega....

Neposredna povezava do sporočila: 347
5.9.2011 20:46:41   
Teya D.
Za vse ki nam ni uspelo en velik objem v tolažbo in gremo z dvignjeno glavo v nov mesec!
Res te potre ampak moramo dalje,upanje umre zadnje.Upam,da cimprej ugledamo + !
To bi bilo daleč najlepše darilo.

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 348
5.9.2011 21:08:50   
Anonimen
Mene je popoldne premamilo in sem šla delat test. Ampak je bil zgleda test "pokvarjen", ker se tus testna črtica ni pojavila. user posted image V glavnem treba bo it po novega in ponovi vajo. user posted image Je pa moj možek zelo trdno prepričan, da sem noseča. Tako kot je že ena prej rekla, moški ponos pa to. user posted image Je pa res, da mi tudi vaga kaže 1,5 kg plusa. Tko da sta samo dve možnosti, ali sem napihnjena zaradi prihajajoče user posted image ali pa zaradi prihajajočega user posted imageuser posted image user posted image user posted image

V glavnem držim pesti za vse, tistim, ki imate tetko na obisku, pa pošiljam en ogromen objemček. Jaz pa poročam, ko mi uspe narediti test.

Nočko, anonimna T

(odgovor članu Teya D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
5.9.2011 23:36:12   
Anonimen
Punce a vas lahko nekaj vprašam - a te digitalni O testi clearblue so za enkratno uporabo al kako? Kolk pa stanejo? Nisem še šla v lekarno...

Jaz ne pričakujem 27.9., prosim dajte me na seznam. Ne vem pa kater krog sem, sem pozabila. user posted image  Mislim da isto kot LittleSun user posted image

LittleSun in vse ostale, ki imate še upanje, držim pesti user posted image

A ve vse točno veste kdaj imate O? Jaz sem taka smotka, da se do sedaj sploh nisem okol tega ukvarjala...Pa zgleda se bo treba.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?