Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.9.2011 12:25:29
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro ...po dooolgem času frej dopoldne , popoldne imam pa itak šiht Važno, da se maš fajn!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.9.2011 12:34:19
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ šolarčka danes zjutraj Lušna sta! Kdo pa čez okno špeja? ti pa tudi vse vidiš no, ampak jaz ne vidim nikogar za nobenim oknom drugače pa... ful lepe šolarje imamo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.9.2011 13:03:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ šolarčka danes zjutraj Lušna sta! Kdo pa čez okno špeja? ti pa tudi vse vidiš no, ampak jaz ne vidim nikogar za nobenim oknom jaz tudi ne bi opazila , vem pa da je bil tam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 2.9.2011 13:45:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Lepa šolarčka Tak, moram jaz tudi pogledat, kaj je ratalo na fotoaparatu.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.9.2011 14:49:51
|
|
|
|
ada2
|
smo bili včeraj malo v šopingu - miha je nujno potreboval čevlje in nove copate za vrtec (btw št. noge ima že 25 in se mi zdi veliko, glede na to, da ima adam 30, pa te poletne še kar 29) in si je še adam izbral ene spiderman ( ) z lučkami in je čisto navdušen nad njimi. je rekel, da bo v šoli policaju povedal, da je on dobro označen, ker poleg odsevne rutke in kape ima še čevlje z lučkami, da ga vozniki bolje vidijo petarda koliko ima junior mere? miha ima 16 kg, in je velik 1 m (ok, mogoče cm manj - sem sama merila).
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.9.2011 20:25:03
|
|
|
|
ada2
|
evo nekaj slik od sestrinih kužkov... pa če katera koga pozna, ki bi želel aljaškega malamuta naj me montaktira
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.9.2011 20:50:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa če katera koga pozna, ki bi želel aljaškega malamuta naj me montaktira moja otroka , ampak jima ne dam tvoje telefonske številke ...nimam časa še za take špase
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.9.2011 22:02:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa če katera koga pozna, ki bi želel aljaškega malamuta naj me montaktira moja otroka , ampak jima ne dam tvoje telefonske številke ...nimam časa še za take špase Moja tudi ...pa jima tudi ne dam številke Juniorja pa že dolgo nisem merila, nazadnje, ko sem ga tehtala...kakšna dva meseca nazaj... pa je imel 13 kg
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.9.2011 22:02:38
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lepa šolarčka Tak, moram jaz tudi pogledat, kaj je ratalo na fotoaparatu. in?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 3.9.2011 22:05:41
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa če katera koga pozna, ki bi želel aljaškega malamuta naj me montaktira moja otroka , ampak jima ne dam tvoje telefonske številke ...nimam časa še za take špase Moja tudi ...pa jima tudi ne dam številke Juniorja pa že dolgo nisem merila, nazadnje, ko sem ga tehtala...kakšna dva meseca nazaj... pa je imel 13 kg ha, ampak od petardita pa imam jaz številko drugače pa ja, se strinjam, za takega psa je potrebno veeeeliko časa.... ampak nina, glede na vaš športni slog bi bil pa idealen za vas.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.9.2011 7:48:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Tak, moram jaz tudi pogledat, kaj je ratalo na fotoaparatu. in? sem samo pogledala, naložila pa ne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.9.2011 9:00:45
|
|
|
|
*bubi*
|
No, pa da še vam povem: včeraj sem postala drugič teta Par uric bi počakal mali , pa bi imela z bubiko na isti dan RD .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.9.2011 13:16:25
|
|
|
|
Urša
|
Vse najboljše, Bubika! Pa čestitke, tetka! Jaz sem pa sama! To se ni zgodilo že ohoho dolgo! So šli ven, da skuham v miru kosilo. Pa skoz poslušam, če se je Izak že zbudil-vbistvu ga pa sploh ni doma!
< Sporočilo je popravil Urša -- 4.9.2011 13:20:13 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.9.2011 13:24:28
|
|
|
|
Urša
|
Za bubiko:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.9.2011 18:40:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubika vse najboljše Tina (in Anže tudi ) komaj čaka, da bo jutri kooooončno spet šola jeh, še čimveč takih nedelj Ada ja, saj bi imela še kakega "partnerja za športat" , še medvedov me potem ne bi bilo strah in bi pravgotovo še več okrog hodila, a take odgovornosti si pač (še) ne mislim nakopat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 4.9.2011 20:32:35
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina (in Anže tudi ) komaj čaka, da bo jutri kooooončno spet šola jeh, še čimveč takih nedelj Enako pri nas! Jaka si je sam vse pripravil, celo obesil na kljuko, da slučajno ne pozabi. Pa za učiteljico je nekaj izdelal sam od sebe, niti nisem gledala kaj točno, nekaj je risal in strigel.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.9.2011 10:45:27
|
|
|
|
Paštetka
|
dodala sem slike našega šolarja. zdaj pa mi malo pomagajte.... dodala sem pod rubriko vidno samo meni. A potrebujete ve kakšno geslo ali kaj moram označiti, da ga boste videle?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.9.2011 11:02:16
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka nimam pojma. Meni je ta album na RR čisto mimo. Jaz dodam na FB, vidno samo meni ali ožjim prijateljem, potem pa od tam skopiram na RR samo tisto sliko, ki jo želim. Ali pa pošljem na mail. Bubika vse najboljše tudi od nas ...bodi še naprej taka srečna srčica!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.9.2011 12:11:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Vse najboljše, Bubika! Pa čestitke, tetka! Jaz sem pa sama! To se ni zgodilo že ohoho dolgo! So šli ven, da skuham v miru kosilo. Pa skoz poslušam, če se je Izak že zbudil-vbistvu ga pa sploh ni doma! točno vem kaj misliš...se tudi meni dogaja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.9.2011 19:21:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka dodala sem slike našega šolarja. zdaj pa mi malo pomagajte.... dodala sem pod rubriko vidno samo meni. A potrebujete ve kakšno geslo ali kaj moram označiti, da ga boste videle? hm, jaz teh fotk ne vidim , al' pa ne najdem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 5.9.2011 19:26:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina se je odločila - trenirala bo nogomet OK . Sicer pravgotovo le zato, ker ga bo tudi njena prijateljica ... ...pa itak se je s klubom treba še dogovorit za treninge v Mojstrani (ali prevoz do Kr.Gore).... ...tko da še ne vemo kako bo stavr stekla... ampak jutri imajo prvi trening in sem zelo vesela, da se bo tud naša babnca mal zmigala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?