|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
1.9.2011 8:22:56   
*bubi*
Tudi jaz vam želim lep prvi šolski dan user posted image

Nam je prvi velikovrtčevski dan že padel v vodo, tak da upam, da bo vsaj v šoli šlo po načrtih user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
1.9.2011 9:09:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Nam je prvi velikovrtčevski dan že padel v vodo, tak da upam, da bo vsaj v šoli šlo po načrtih user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gremo v šolo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi kaj se je pa zalomilo v vrtcu?

Mi tudi danes premikamo meje...junior je zamenjal vzgojiteljici (zdaj ima vzgojitelja user posted image ), minija smo prvič pustili v varstvu pri moji mamici, midva pa greva s petarditom v šolo. user posted image ....nečakinja je pa tudi šla danes prvič v vrtec pri 2,5 letih..je bila do zdaj privat..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se vse izide, kot se mora. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
1.9.2011 14:12:51   
petarda
Nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image  Navdušeni user posted image user posted image user posted image user posted image ...

So jih najprej sprejeli v telovadnici, potem poklicali vsakega, ki ga je prijel njegov "prijatelj" iz 7. razreda. Mi imamo fantka po imenu Filip. user posted image  Ti prijatelji jih bodo obiskali še večkrat med letom, se z njimi igrali, jim brali pravljice, pomagali v težavah...user posted image

Potem so odšli v razred, tam so se predstavili in odvili veliko darilo nasredi učilnice. Petardito je prebral sporočilo in ugotovil, da je darilo namenjeno vem prvošolčkom. Notri je bil za vsakega en plišast zajček. user posted image  

Po tem smo jih starši prišli obiskat v učilnico, še malo na igrišče in via...na malčko.user posted image Doma ga je v šolski torbi čakal še en DVD z risanko, ter njegov ljubi stric s katerim se je petardito zdaj odpeljal na vikend, kjer bomo popoldne vsi skupaj nazdravili z otroškim šampanjčkom user posted image . Jaz pa zdaj malo pospravim, potem pa po ostala dva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
1.9.2011 15:00:01   
petarda
Naše slikice na FB, paštetka ti poglej prek Suser posted image  profila, urša tebi sem poslala povezavo na mail, upam, da boš videla user posted image . Če sem katero pozabila dodati, ker sem dala pod geslo...naj javi. user posted image  Lepo se imejte, šibam po otroke.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
1.9.2011 16:30:23   
ada2
jap, pri nas je bilo podobno kot pri petardi... le da nimajo prijateljev iz 7 razredov... no, adam ima skrbnico sedmarko - svojo sestrouser posted image , ki bo v prvi meri skrbela za adamovo pot domov.
če sem še včeraj trepetala, da bosta samo dva veeeeliiiika razreda, sem danes toliko bolj srečna, ker je uspelo in so naredili 3 manjše s po 19 učenci, tako so ostali otroci skupaj kot so bili v vrtcu, v vsak razred pa so priključili še enega, ki je obiskoval vrtec drugje, oz. ni hodil v vrtec. tako ima adam samo enega novega sošolca, ostali se poznajo že vsaj 2 leti. učiteljica je super, sem si po tihem prav njo želela, leto mlajša od mene, živela kot otrok nedaleč vstran od mene, skratka poznama se od malih nog, res super punca, sama prav tako mamica dvema sončkoma, vzgojiteljica prav tako poznana od malega (sestra od moje sošolke) - ah, radosti malega krajauser posted image
dobili so vsak po 2 rutici, kapo z odsevniki, barvice, ravnilo, balone, zajčka, lepilo... pozdravil jih je ravnatelj, drugošolci so jim pripravili lutkovno predstavo, nagovoril jih je policaj, starši smo dobili kavo in pecivo, medtem, ko smo čakali na otroke, da se spoznajo z učiteljicama, potem smo skupaj pomalicali in šli domov.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
1.9.2011 18:32:26   
kvaka
Evo se še jaz javljam ...

najprej odgovor Petardi user posted image

... v službi zaenkrat, zelo OK, in bi si želela, da ostane tako, za vse večne čase user posted image

in poročanje današnjega dne:

Najmlajši L kjlub daljši odsotnosti in še včerajšnem joku, da ne gre v vrtec, danes odkorakal ponosno s torbico na rami. Bilo je le malo solzic med vrati, ki so se hitro posušile. Vendar bistveno manj kot spomladi user posted image   Ima pa isti vzgojiteljici kot lani in tudi skupina je ista, le 4. novi otroci so se jim pridružili.

Starši in otroci 1. razreda smo se zbrali v jedilnici, kjer nas je nagovoril oz. pozdravili ravnatelj, učiteljica, vzogjiteljica in učiteljica, ki jih bo imela podaljšano bivanje. Nato so jih prišli iskat učenci 9ega razreda, vsakega posebej poklicali na oder, jim zaželeli dobrodošlico in izročili rutke, ter jih odpeljali v 1. razred. Kjer jih je čakala torta in še ostala presenečenja. Starši smo ta čas počakali v jedilnici, poslušali nasvete policista in kramljali ob kavi, pecivu in soku.
Nato so se vrnili naši prvošolčki, nam zapeli pesmico, ki so se jo v dobri uri naučili. Tako smo se s samimi pozitivnimi vtisi odpravili domov. Smo pa vse stvari, ki jih potrebujejo za 1. razred že danes dostavili v šolo.

JinA pa že cel dan govorita, da so učiteljice veliko bolj prijazne od vzojiteljic v vrtcu in da bo sedaj v šoli veliko bolj lušno kot je bilo v vrtcu. user posted image  

Pa še k verouku smo se vpisali. Tako, da smo začeli s polno paro user posted image

< Sporočilo je popravil kvaka -- 1.9.2011 18:35:06 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
1.9.2011 20:16:58   
*bubi*
Vrtec - bubika danes ni šla v vrtec, ker smo imeli pestro noč user posted image  S tem, ko sem jo imela zjutraj doma, je seveda v vodo padel ves načrt, kako si bova z bubijem naredila dan.

V šoli je bilo lušno, sprejem s programom je bil v skupnem prostoru, vsaka učiteljica je poklicala svoje otroke in smo šli skupaj v razred, kjer je na mizi čakala rutica, kapica, Ciciban, sokec,...

Potem so šli otroci z drugo učiteljico in učiteljico PB v "brlog" kakor so ga imenovali. To je bivši kabinet ob učilnici, ki so ga preuredili v mini igralnico.
V tem času nam je učiteljica zelo brzinsko podala osnovne informacije, vse ostalo pa konec septembra na roditeljskem sestanku.

Jutri moramo prinesti vse v šolo. Večina stvari bo ostajala tam, bodo pa tudi naši šolarčki torbice nesli vsak dan domov - z mapico in tistim, kar so tisti dan počeli (v pregled, dopolnitev,...). V petek pa vse, kar so tisti teden počeli.

V razredu je veliko otrok iz vrtčevske skupine, tako da ne bo dolgčas user posted image  in baje vse tri učiteljice zelo ok user posted image

Bubi že komaj čaka 2. šolski dan user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
1.9.2011 20:20:20   
NinaŠ
Pri nas je bila "šolska procedura" podobna Adini user posted image , kasneje pa smo ležerno uživali po željah otrok. Mi2 s Tino sva šli mal štahnat po trgovinah, saj sem ji bila še dolžna nagrado ker se je na dopustu tako trudila, da se je naučila dobro plavat user posted image - izbrala si je ročno uro in en parfumček. user posted image in Anže sta tačas nabijala žogo na športnem igrišču. Popoldne sem zdaj, ko je evropsko prvenstvo v košarki itak samohranilka user posted image , smo se zunaj podili s prijatelji, ko pa je začelo deževati smo šli k njim na kavicoin Wii user posted image - sem razturala v bowlingu user posted image .

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
1.9.2011 20:21:34   
*bubi*
deževati user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
1.9.2011 20:33:04   
NinaŠ
bubika danes ni šla v vrtec, ker smo imeli pestro noč

o joj user posted image user posted image user posted image

ja deževati - saj potem ni bilo veliko od dežja, ampak pod streho nas pa je zjagal user posted image . Je bilo celo popoldne zelo pusto vreme user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
1.9.2011 20:34:37   
NinaŠ
Petarda, bohve zakaj mi na FBju tvojih novih fotografij ne da med "vroče novice" ali "najnovejše" (tud če skrčim izbor na "slike") user posted image user posted image user posted image . Če ne bi tu omenila, bi jih še zgrešila user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
1.9.2011 21:44:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Petarda, bohve zakaj mi na FBju tvojih novih fotografij ne da med "vroče novice" ali "najnovejše" (tud če skrčim izbor na "slike") user posted image user posted image user posted image . Če ne bi tu omenila, bi jih še zgrešila user posted image

ups....očitno zato, ker mene vpraša, če želim objaviti na zidu, pa zmeraj dam preskoči, ker se bojim, da bi pokazalo na zidu vseh mojih prijateljev in ne samo izbrane družbe user posted image ...šele zdaj sem pomislila, da verjetno vrže med vroče novice samo tistim, ki sem jim pač dovolila vpogled....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
1.9.2011 21:47:00   
petarda

Vrtec - bubika danes ni šla v vrtec, ker smo imeli pestro noč user posted image   

user posted image user posted image user posted image  a je imela more?...vsekakor upam, da bo današnja noč mirna in se orng naspite. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
1.9.2011 21:48:15   
petarda
A ste vsi dobili zajčka?

Me pa veseli, da so vsi novembrčki navdušeni nad šolo..naj tako ostane! user posted image

Bubi mi bomo torbico nosili enako kot vi. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
1.9.2011 22:12:38   
Urša

Hvala. Je bilo lepo, jutri pa že s šolsko torbico! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
1.9.2011 22:14:49   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

So jih najprej sprejeli v telovadnici, potem poklicali vsakega, ki ga je prijel njegov "prijatelj" iz 7. razreda. Mi imamo fantka po imenu Filip. user posted image  Ti prijatelji jih bodo obiskali še večkrat med letom, se z njimi igrali, jim brali pravljice, pomagali v težavah...user posted image

Pri nas je tudi tako, samo da so zraven petošolci. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
1.9.2011 22:16:10   
Urša
Petarda, ful si lep fotošuting naredila, res mu paše torbica! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
1.9.2011 22:17:39   
Urša

Doma ga je v šolski torbi čakal še en DVD z risanko, ter njegov ljubi stric s katerim se je petardito zdaj odpeljal na vikend, kjer bomo popoldne vsi skupaj nazdravili z otroškim šampanjčkom user posted image .

Waw, vi ste pa to orng zastavili! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
1.9.2011 22:24:55   
*bubi*

A ste vsi dobili zajčka?

danes jih je na mizi čakal Ciciban z rutico, šilt kapa, Barni pecivo in sok. Je pa učiteljica povedala, da so to darila sponzorjev, da jih je še več in jih bodo dobivali zdaj postopoma.... tako da mogoče dobijo tudi kakšno igračko user posted image

No, pri nas je bilo danes vse v slogu zmaja. Knjižničarka jim je tudi eno pravljico o zmaju povedala.
V razredu pa je bil n atabli en velik zmaj (učiteljica), na rep pa bodo otroci prilepili male zmajčke, ki so jih barvali in izrezovali danes. Samo niso še vsi končali.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
1.9.2011 22:26:41   
*bubi*
Aja, še to sem hotela napisati - koliko časa bosta pri vas v razredu prisotni obe učiteljici? (no, kolikor jaz razumem, sta pri nas obe učiteljici, ni vzgojiteljice)

pri bubiju bosta obe hkrati 3 šolske ure, ker je toliko otrok v razredu. Prvo uro bo samo učiteljica.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
1.9.2011 22:30:35   
*bubi*

Vrtec - bubika danes ni šla v vrtec, ker smo imeli pestro noč user posted image   

user posted image user posted image user posted image  a je imela more?...vsekakor upam, da bo današnja noč mirna in se orng naspite. user posted image user posted image user posted image

ne more, ampak user posted image  razsaja nekaj, je tudi v vrtcu obvestilo user posted image
danes bubike ni doma, je ostala pri babici. Ker ne vem, kako bi se jutri spravili v šolo - eno in drugo user posted image  pa samo upam, da se bubi ni okužil

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
2.9.2011 0:34:50   
NinaŠ
A ste vsi dobili zajčka?

user posted image zajček BTW reče se mu švigazajček pripada vsem prvošolcem (praksa že nekaj let). Naši imajo že prvo nalogo - do ponedeljka ga morajo obleči user posted image . Tina je seveda to že naredila - dobil oz. dobila user posted image je majčko in krilce njenih barbik user posted image .

Pri nas sta 2 učiteljici prisotni 2 šolski uri dnevno (v razredu jih je 16).

Bubi za vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
2.9.2011 8:27:41   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

...po dooolgem času frej dopoldne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , popoldne imam pa itak šiht user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
2.9.2011 8:35:18   
NinaŠ
šolarčka user posted image danes zjutraj
user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
2.9.2011 12:24:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

šolarčka user posted image danes zjutraj
user posted image   

Lušna sta! Kdo pa čez okno špeja? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?