ada2
|
jap, pri nas je bilo podobno kot pri petardi... le da nimajo prijateljev iz 7 razredov... no, adam ima skrbnico sedmarko - svojo sestro , ki bo v prvi meri skrbela za adamovo pot domov. če sem še včeraj trepetala, da bosta samo dva veeeeliiiika razreda, sem danes toliko bolj srečna, ker je uspelo in so naredili 3 manjše s po 19 učenci, tako so ostali otroci skupaj kot so bili v vrtcu, v vsak razred pa so priključili še enega, ki je obiskoval vrtec drugje, oz. ni hodil v vrtec. tako ima adam samo enega novega sošolca, ostali se poznajo že vsaj 2 leti. učiteljica je super, sem si po tihem prav njo želela, leto mlajša od mene, živela kot otrok nedaleč vstran od mene, skratka poznama se od malih nog, res super punca, sama prav tako mamica dvema sončkoma, vzgojiteljica prav tako poznana od malega (sestra od moje sošolke) - ah, radosti malega kraja dobili so vsak po 2 rutici, kapo z odsevniki, barvice, ravnilo, balone, zajčka, lepilo... pozdravil jih je ravnatelj, drugošolci so jim pripravili lutkovno predstavo, nagovoril jih je policaj, starši smo dobili kavo in pecivo, medtem, ko smo čakali na otroke, da se spoznajo z učiteljicama, potem smo skupaj pomalicali in šli domov.