Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Tulipan - logopedinja zahteva da gresta med govoreče,da bi imela večjo motivacijo,zato.Sicer nimam ene pripombe na vzgojiteljico ker ju res ima rada. Razumem. Logično. Saj sem ti rekla, da tudi mene to muči, ker v Liini skupini mogoče 2 govorita. No, enega sem slišala, pa še to bolj med jokom, tak da ne vem koliko pove, pa ena punčka govori besede. Drugi ne govorijo. Pa je skupina formirana od januarja 2009, tako da so nekateri stari isto kot bavca. Pa še ne govorijo. Meni gre samo za to, da Lia ne bi stagnirala, ker bi mi bilo škoda, če pa se to ne bo odražalo na njej, pa če bo se imela fajn v vrtcu, pa naj ostane tako. Ker pri nas obstaja ena skupina, kjer so stari samo od 2-3, ta Liina pa je od 1,5 dalje in se eni res full mičkeni. Pa tut Lia je edina brez plenic (to smo pač imeli srečo, ker je v zadnjih 14 dneh totalno napredovala in hodi kar sama na kahlico, brez da nama sploh kaj reče), tam pa imajo kahlice na omarah , tisti wc-ji pa so ji še malo previsoki in me je strah, da ko bo začutila potrebo, pa mogoče ne bo zg. ali pomočnica fraj, da ji lahko uide. Bomo videli. Ker včeraj sem bila prisotna, ko je Lia šla do vzg. in jo spraševala, kam naj pospravi škatlo z igračami, pa ji je rekla, Lia idi si roke umit. Pa je samo tiho rekla: sem si jih že. Ker si jih je res. Velike skupine so in je res, da se težko posvetijo posamezniku, ampak tu mi je malo hudo, če bo se slučajno zaradi takih stvari polulala. Kaj pa če počakaš do januarja, ko bosta 3, pa ju potem premestijo? Ta varianta obstaja?
|