|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
5.9.2011 14:34:47   
Tulipan12
Lia spi že 3 ure! Me res zanima, kolko bo jutri v vrtcu spala, ker doma ga zdaj vleče zadnje čase, da je joj! Je pa res, da vstaja pred 6h. ... ampak to že od rojstva.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
5.9.2011 15:12:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

OK, jaz bom tudi tam, pa mislim, da Kokica tudi, Persida pa tak ima še en randi potem!user posted image  Ne vem kako vreme je napovedano, če ne pa gremo v Bumbar (čeprav sploh ne vem ob kolkih se odpre), pa bomo pač za Valentinom me plezale, da Kokica ne bo rabila. Druge ideje pa skorajda nimam.user posted image
Ja, ker Kokica bi ki vmes ostala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4252
5.9.2011 15:13:15   
tasa_m

Lia spi že 3 ure! Me res zanima, kolko bo jutri v vrtcu spala, ker doma ga zdaj vleče zadnje čase, da je joj! Je pa res, da vstaja pred 6h. ... ampak to že od rojstva.
Ja, se zna zgodit da v vrtcu tud dolgo spi, edino če jo hrup moti, pol bo malo bolj hitro gor user posted image

Aja, pa Tulipan je piflarka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4253
5.9.2011 15:15:05   
tasa_m
Ko bi mi tak blo, kak mi ni user posted image  user posted image  user posted image

V službo moram, mene pa kuj želodec od sile boli user posted image user posted image user posted image Ni mi, ni mi, ni mi, ni mi, ni mi, ni mi, ni mi, ni mi, niiiiiiiiiiii mmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
5.9.2011 16:39:12   
Najaa
tasa user posted image naj ti hitro mine.

Meni pa tak ni več do učenjaaaaaaa. user posted image Sem mali dve poslala ha babici, da se gulim naprej, pa nimam neke motivacije. user posted image Še malo, še malo... Pa še zgori sosedi tak ropotajo, kot da (spet user posted image ) pohištvo premikajo. Enim jeres dolgčas v lajfu.

trezika ni za kaj. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
6.9.2011 9:03:41   
Tulipan12
Good morning!user posted image
Luka spi, Lia v vrtcu. Mama kavatajm in rr-če me ne skensla!user posted image  Lia je bila spet pogumna pri vstopu v vrtec. Mi je vzgojiteljica rekla, da če bi bili vsi otroci kot ona, bi bila to njena sanjska služba v pravem pomenu besede!user posted image  Pa glih zdaj, ko mi kile več ne grejo dol mi gre rečt take zadeve, ko špeh raste!!!user posted image user posted image user posted image  No, danes bo prvič jedla tam kosilo in spala. Potem pa greva z Luko po njo. Me zanima, kako bo.
Tasa meni je bilo vedno po dopustu najtežje it v službo. Vsi pravijo kak si nabereš energije na dopustu, jaz pa se vedno tak razvadim, da mi je prvi teden vedno muka. Saj bo!user posted image  Kaj duha in sluha o M? Ker jaz še vstarajam z navijanjem!user posted image user posted image
Naja, si dobre volje danes?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
6.9.2011 9:25:07   
PERSIDA
Lep pozdrav še od mene.O vrtecu raje nebi.Sem bla včeraj na pogovoru z ravnateljem za vrtec in ni variante da gresta v drugo skupino.Tudi za naprej ni obetov.Tako,da moja pogumna fanta bosta govorila takrat ko bosta pripravljena na to.Me je danes klicala njuna logopedinja in povprašala kako smo se zmenili.V glavnem lepo je vedet ,da je nekomu mar za njiju.Drugač pa sedaj sedim v zd in čakam babi ,da vidim kako in kaj,ker je že tretji teden v samih bolečinah po celem telesu in po drugi dozi AB nič boljše.Tako da pestro.com.Pol .pa pokličem mojo drago tasi ,če bo htela z mano na kafe:) da malo pojamram.

Neposredna povezava do sporočila: 4257
6.9.2011 9:30:01   
tasa_m
Dobro jutro, dober dan.
Mi že spet auf od 6h user posted image ubija me taka ura user posted image , tamala pa mi takrat najbolj razlaga, kak je Zoja potisnila Mattea in kak je vzgojiteljica Jasna rekla,da se to ne dela. In ona se najbolj meni, kak se to ne dela, fača mala user posted image

Lia je bila spet pogumna pri vstopu v vrtec.
user posted image user posted image bravo Lia!

Moram pa jaz povedat da sem danes tud ful ponosna šla iz vrtca. Že ko sva prišle, sem slišala da nekdo joče. Priznam, upala da ni kdo iz njene skupine. In je bil user posted image fantek Mateo, ki je res ful jokal ampak ga je ati kar nekak zamotil, da je malo pozabil jokat. Je rekel da morata solzice obrisat, da bo lahko puncam mežikal. In mali je nehal jokat in Liji dvakrat pomežiknil. Smo se kar smejat vsi začeli....user posted image Res je blo ful smešno, čeprav zdaj ko bote to prebrale več nebo user posted image
No, v glavnem kaj sem hotela povedat: Gremo (zraven je bila še Sara) po stopnicah nazgor, ko se na koncu stopnic Lija zaustavi da poljubčke obema in teka do igralnice, potrka in kar vstopi. Kar brez mene, jaz sem komaj zadaj prišla. V igralnici pa joče Ana. user posted image Lija šla do vzgojiteljice, da jo je pobožala pol pa se kar igrat. Ma sem bila tako ponosna nanjo, da ni nič zajokala, medtem ko sta oba ful jokala, da vam ne znam povedat! Res se vidi, da jo ima ta vzgojiteljica "rada" in Lija njo in gre zato rada v vrtec.

Pa glih zdaj, ko mi kile več ne grejo dol mi gre rečt take zadeve, ko špeh raste!!!  
  Tebi pa mal šph res lahko zraste, suhica user posted image

Kaj duha in sluha o M? Ker jaz še vstarajam z navijanjem!

okoli 15ega jo bi mogla dobit. In verjetno jo tak bom, se mi zdi da zdaj ko si želim glih nebo... user posted image Sem skoraj malo obupala že, priznam.
Ampak če bo user posted image , pač bo... bomo še naprej vzstrajali, če pa do drugega leta nebo se prijelo, pa bom vse cote prodala,da bom mela plac v kleti. Tak! user posted image

Zdaj pa mi voda za kavico vreje.... Jupi, kofe tajm!

Neposredna povezava do sporočila: 4258
6.9.2011 9:33:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Lep pozdrav še od mene.O vrtecu raje nebi.Sem bla včeraj na pogovoru z ravnateljem za vrtec in ni variante da gresta v drugo skupino.Tudi za naprej ni obetov.Tako,da moja pogumna fanta bosta govorila takrat ko bosta pripravljena na to.Me je danes klicala njuna logopedinja in povprašala kako smo se zmenili.V glavnem lepo je vedet ,da je nekomu mar za njiju.Drugač pa sedaj sedim v zd in čakam babi ,da vidim kako in kaj,ker je že tretji teden v samih bolečinah po celem telesu in po drugi dozi AB nič boljše.Tako da pestro.com.Pol .pa pokličem mojo drago tasi ,če bo htela z mano na kafe:) da malo pojamram.
S tabo vedno in povsod! user posted image

Sicer meni ni jasno, zakaj ne greta ampak saj bom počakala da vidim, kake argumente proti novi skupini ti je dal gospod Zadravec user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
6.9.2011 9:35:49   
tasa_m
Tulipan, si v četrtek zjutraj že zasedena al bi imela čas za kofe? sem fraj user posted image

Vem sicer da ste že starejši samo sem se zdaj komaj spomnila. Imam eno Hipp Baby Rice kašico. Sem jo dobila enkrat za darilo od Hippa. Verjetno je glih za enkrat ampak vseeno. Če bi hotela imet? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
6.9.2011 9:45:14   
Tulipan12
Tasa, boooooooooooooooooo! Prodala boš pa cote zato, ker pride zdaj kak kratkohlačnik pri tebi na vrsto. Boš vidla, ko ti špangice šraufncigri zamenjajo!user posted image  Bravo Lija za vrtec!user posted image  Naše face frače so pogumne deklice!user posted image  V Liini skupini so spet 4je jokali kot dež.user posted image  Ne vem zakaj jih starši kar na vratih odpravijo, če vidijo, da je tak hudo, jaz bi šla na njihovem mestu v igralnico. Jaz grem z Lio vedno, no, ZA njo, ker ona takoj, ko se preobuje, že leti, odpre vrata in se zadere: DOBER DAN!user posted image user posted image user posted image  Notri pa je potem tak žalostno, ko otroci jokajo.user posted image  Pa ne vem al je to povsod, pri nas je vzgojiteljica vedno sama, ko pridem, ne vem kdaj prihaja pomočnica v službo.user posted image
Persida v katero skupino bi ju rada dala? Starejšo, oz. bolj govorečo? user posted image user posted image  za tvojo mami!
Tasa jaz suhica? V nedeljo mi je mama rekla, da bi morala počasi na kak trening!user posted image  Pa moja mama ni nek perfekcionist, je kr realna ženska.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
6.9.2011 9:48:25   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tulipan, si v četrtek zjutraj že zasedena al bi imela čas za kofe? sem fraj user posted image

Vem sicer da ste že starejši samo sem se zdaj komaj spomnila. Imam eno Hipp Baby Rice kašico. Sem jo dobila enkrat za darilo od Hippa. Verjetno je glih za enkrat ampak vseeno. Če bi hotela imet? user posted image

Nič nisem zasedena ta teden, se bolj držim v okolici, če me SLUČAJNO iz vrtca pokličejo, ker je glih prvi teden. Kava absolutno! Ja, bom vesela kašice!user posted image  Ti si fraj?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
6.9.2011 9:53:06   
tasa_m
Tulipan, pomočnica pride okoli 8,30. No, vsaj pri Liji je v prejšni skupini tak hodla. Verjetno pa so tu od 8 do 9h. Ja, ja moj zaželjen otrok bo res poletni. Še sreča da je Lija bila tak mala, da smo poleti še nosli kolekcijo 56 user posted image user posted image

Meni si pa lepa te pa vseeno al maš + al - na tehtnici user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4263
6.9.2011 9:53:35   
Tulipan12
To mi še povejte. Se zgodi, da vzgojiteljice dejansko preoblečejo otroke v manj topla oblačila al jih preoblačijo samo, če se polijejo, umažejo, ipd. Ker jaz sem Lii danes oblekla dolge pajkice, pa kratke hlače dala zraven, pa me zanima, če jo bodo preoblekli, če bo vroče. Ve puščate oblačila za preoblečt v omarici al nosite to dnevno domov? Sploh puščate kaj v omarici?user posted image  No, mi smo brez plenic, tak da ta material odpade, edino 2 suhe robčke za nos ima tam...

Neposredna povezava do sporočila: 4264
6.9.2011 9:55:41   
PERSIDA
Tulipan - logopedinja zahteva da gresta med govoreče,da bi imela večjo motivacijo,zato.Sicer nimam ene pripombe na vzgojiteljico ker ju res ima rada.

Neposredna povezava do sporočila: 4265
6.9.2011 9:56:11   
tasa_m

Nič nisem zasedena ta teden, se bolj držim v okolici, če me SLUČAJNO iz vrtca pokličejo, ker je glih prvi teden. Kava absolutno! Ja, bom vesela kašice!user posted image  Ti si fraj?
Ja, fraj sem. A bove pol en dejt vdarli dol? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4266
6.9.2011 9:56:15   
Tulipan12

Tulipan, pomočnica pride okoli 8,30. No, vsaj pri Liji je v prejšni skupini tak hodla. Verjetno pa so tu od 8 do 9h. Ja, ja moj zaželjen otrok bo res poletni. Še sreča da je Lija bila tak mala, da smo poleti še nosli kolekcijo 56 user posted image user posted image

Meni si pa lepa te pa vseeno al maš + al - na tehtnici user posted image

Aha, te bo verjetno tudi tu tak.
Ha? poleti 56? Pri Lii se ne spomnim, Luka pa je dejansko že na 74!

user posted image  Hvala! Si grem hitro en sendvič naredit!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
6.9.2011 9:59:26   
tasa_m

To mi še povejte. Se zgodi, da vzgojiteljice dejansko preoblečejo otroke v manj topla oblačila al jih preoblačijo samo, če se polijejo, umažejo, ipd. Ker jaz sem Lii danes oblekla dolge pajkice, pa kratke hlače dala zraven, pa me zanima, če jo bodo preoblekli, če bo vroče. Ve puščate oblačila za preoblečt v omarici al nosite to dnevno domov? Sploh puščate kaj v omarici?user posted image  No, mi smo brez plenic, tak da ta material odpade, edino 2 suhe robčke za nos ima tam...
Lija ima samo robčke tam v igralnici, v njeni omarici pa ima en dolg in en 3/4 triko ter kratko majčko. Aja, pa sp. hlačke, če slučajno kaj uide.
Zanekrt pa v našem vrtcu nisem videla, da bi jo preoblekli, razen če se je polila.
Tudi jaz sem danes Liji dolge hlače oblekla, če pa je zjutraj ob 7,30 še mrzlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4268
6.9.2011 10:02:47   
tasa_m

Tulipan - logopedinja zahteva da gresta med govoreče,da bi imela večjo motivacijo,zato.Sicer nimam ene pripombe na vzgojiteljico ker ju res ima rada.
Ja, samo to ni prav. A ne piše nekje v zakonu, da je prvo obdobje do 3 let oz. user posted image lahko gre v 2. obdobje, če je z 1.9 bil star 3 leta.
Jaz se definitivno nebi strinjala da ostane v mali skupini, sploh pa ne ko bi bila stara že 3 leta. Tak dolgo bi vzstrajala,da bi na koncu popustil. Vprašala bi ga, če bi njemu pasalo, da bi njegovi hčerki bili v manjsši skupini, medtem ko njuni vrstniki v starejši.
Nebi se pustila, ker bi šlo za mojega otroka!

Sicer pa zdaj sem lahko pametna, itak pa ima on zadnjo besedo in se lahko polulam na svojo trmo in vse user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
6.9.2011 10:03:08   
Tulipan12

Lija ima samo robčke tam v igralnici, v njeni omarici pa ima en dolg in en 3/4 triko ter kratko majčko. Aja, pa sp. hlačke, če slučajno kaj uide.
Zanekrt pa v našem vrtcu nisem videla, da bi jo preoblekli, razen če se je polila.
Tudi jaz sem danes Liji dolge hlače oblekla, če pa je zjutraj ob 7,30 še mrzlo user posted image

Aha, ok, jaz ji vsak dan zraven nosim spodnje hlače, triko, pa hlače (če se res slučajno polula, da ima vse za preoblečt), kratke hlače, majico s kratki, dolgimi rokavi in jopco. V glavnem outfit za celi teden!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
6.9.2011 10:03:41   
tasa_m
Aha, te bo verjetno tudi tu tak.
Ha? poleti 56? Pri Lii se ne spomnim, Luka pa je dejansko že na 74!

user posted image  Hvala! Si grem hitro en sendvič naredit!user posted image
Ja, Lija je bila ob rojstvu velika samo 46cm, pri 1.mesecu komaj 48 in tak dalje. Ful nikam ni rastla user posted image razen na jezik user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4271
6.9.2011 10:07:22   
tasa_m

Aha, ok, jaz ji vsak dan zraven nosim spodnje hlače, triko, pa hlače (če se res slučajno polula, da ima vse za preoblečt), kratke hlače, majico s kratki, dolgimi rokavi in jopco. V glavnem outfit za celi teden!user posted image
A nimate tam kakšne omarice, da bi lahko tam pustila?
Jaz vse tam pustim in pač sproti gledam, če moram kaj domov odnest.

Neposredna povezava do sporočila: 4272
6.9.2011 10:11:53   
tasa_m
Tulipan, da nebi zdaj ki kakih romanov pisala, samo zato da bi bla 1. na strani user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
6.9.2011 10:15:48   
Tulipan12

Razumem. Logično. Saj sem ti rekla, da tudi mene to muči, ker v Liini skupini mogoče 2 govorita. No, enega sem slišala, pa še to bolj med jokom, tak da ne vem koliko pove, pa ena punčka govori besede. Drugi ne govorijo. Pa je skupina formirana od januarja 2009, tako da so nekateri stari isto kot bavca. Pa še ne govorijo. Meni gre samo za to, da Lia ne bi stagnirala, ker bi mi bilo škoda, če pa se to ne bo odražalo na njej, pa če bo se imela fajn v vrtcu, pa naj ostane tako. Ker pri nas obstaja ena skupina, kjer so stari samo od 2-3, ta Liina pa je od 1,5 dalje in se eni res full mičkeni. Pa tut Lia je edina brez plenic (to smo pač imeli srečo, ker je v zadnjih 14 dneh totalno napredovala in hodi kar sama na kahlico, brez da nama sploh kaj reče), tam pa imajo kahlice na omarahuser posted image , tisti wc-ji pa so ji še malo previsoki in me je strah, da ko bo začutila potrebo, pa mogoče ne bo zg. ali pomočnica fraj, da ji lahko uide. Bomo videli. Ker včeraj sem bila prisotna, ko je Lia šla do vzg. in jo spraševala, kam naj pospravi škatlo z igračami, pa ji je rekla, Lia idi si roke umit. Pa je samo tiho rekla: sem si jih že. Ker si jih je res. Velike skupine so in je res, da se težko posvetijo posamezniku, ampak tu mi je malo hudo, če bo se slučajno zaradi takih stvari polulala.
Kaj pa če počakaš do januarja, ko bosta 3, pa ju potem premestijo? Ta varianta obstaja?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
6.9.2011 10:28:27   
Najaa

Naja, si dobre volje danes?user posted image

ah no, bolj živčna razvalina, ampak popoldne bo boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Nakup igrač
Admin

Kako pogosto kupujete igrače svojim otrokom?

Le ob posebnih priložnostih (rd, božiček...) (52%)

Vsak mesec nekaj novega (11%)

Vsakič, ko opazim igračo, ki bo otroku verjetno všeč (16%)

Ne kupujem igrač (20%)

Število vseh glasov: 44

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!