|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
3.9.2011 7:47:07   
ada2
ok, je uspelo, ampak spodaj... ne vem kak imate nastavitve zrihtane, ker vsem ne pokažeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
3.9.2011 8:40:33   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nam se bo ja, sam poznam pa vas en kup, ki vam prav prišlo pa bo ravno konec. user posted image

Joj meni se tak ne da več učit, da že komi gledam se te papirje. user posted image Mislim, da bom naredila pavzo čez vikend, čeprav sem rekla, da ker gresta tamali h babici, se bom učila ko zmešana, pa ne bo šlo skozi.

Kdaj pa se to konča?

Misliš kdaj bodo ukinli zakon? Baje, da drugo leto.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
3.9.2011 8:42:16   
Najaa
Dobro jutro. Smo misle danes mal na štajersko šibnat, pa sem prehitro delala plane, preden sem zvedla, da moj že zgodaj gre delat in no go. user posted image V glavnem, sem že naredile druge plane, da nam ne bo dolgčas. user posted image

Tulipan si me nasmejala s tem parkplacom. user posted image Brihtna je tvoja punca, res.

ada lepo se vidi, če klikneš na sliko. Lepa druščina. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
3.9.2011 17:00:16   
tasa_m
Dan.

Ada saj se lepo vidijo tvoji otrokci. Lepi so user posted image In bravo ati za čevlje, copate! user posted image user posted image
Persida nimam pojma, kaj bi lahko nardila za soseda user posted image Upam, da ti je padla kaka ideja v glavo.
Tulipan ti imaš pa res srečo. da dva krat dobiš enak parkplac user posted image user posted image user posted image kje si pa Luka imela ta čas? Ker z njim ne moreš glih v službo, ali?

drugače pa dan kot vsak drug dan. Prvo smo se mislili it kopat, sam glede na to da je včeraj bil dež, zemlja je še mrzla,smo se odločili da se ne gremo in da bomo doma. Lija spi že 3 ure, jaz a sem oprala že  4 stroj. Perem pojštre od sedežne te pa se mi zdi da stroj cel dan leti user posted image user posted image

Ko se a šefica zbudi, pa greve malo ven pogledat, ko je še tak sončkasto.

Lep vikend vsem, zdaj pa je košarkaaaaa user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
3.9.2011 20:17:23   
ada2
tako, otroci skopani, nahranjeni, no, nuša se še kopa, fanta še imata kakih 5 minut risanke, potem pa pravljica, pa spat. jutri greva z user posted image  na en izlet, otroci pa  k babici. malo odklopa, malo odrasle družbe... ah kako bo pasalouser posted image
ok, če normalno vidite moje slike pa še nekajuser posted image

tu se tudi vidi razkika, ko smo mihu postrigli laske

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tasa_m)

Slike iz albuma

Neposredna povezava do sporočila: 4230
3.9.2011 21:42:03   
tasa_m
Ada, a kužka tud imate? user posted image  Ta zadnja slikica pa mi je full lepa user posted image , no saj so vse samo zadnja mi je še posebej.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
3.9.2011 22:00:32   
ada2
tasa doma trenutno nimamo kužka - si ga bomo omislili čez kako leto, ampak majhnega - takega, da bo z nami v hiši. tile kužki na slikah so pa: črna novofundlandka z mladičem je pri tašči - sicer je to psica od user posted image , ki sem mu jo jaz za 30 RD kupila, ampak je potem ostala tam, ker je pri njih ful več prostora, pa tam je 4 leta že živela in sva jo pustila tam, moj itak hodi tja v pisarno vsak dan in je tako vsak dan z njo, pa veliko hodimo vsi tja. tisti beli mladiček je pa od moje sestre - ona ima pa psarno aljaških malamutov in to je eden od letošnjih mladičev. imajo vedno tako srečo, da imajo kakega čisto belega v leglu (kar je ful redko za to pasmo). trenutno imajo 8 mladičkov - če katera pozna koga, ki si želi to pasmo lahko kontaktirauser posted image
pa evo, ko smo že pri tem še nekaj slikic od teh kužkov

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tasa_m)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 4232
3.9.2011 22:14:15   
tasa_m
Ko bi taki mali ostali, pol bi bilo super. Samo kaj ko taaak zrastejo in če nimaš prostora je res bolje, da jih nimaš  user posted image
So pa ful lepi, ko so mali user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
3.9.2011 22:29:34   
PERSIDA
Ada ful so srčkani tak kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ok zdaj ,pa resno res so zlati,beri jaz nisem user posted image .
Imam rada velike pse ampak za mene ga čez nemškega ovčarja ni.
Ada takoj bi ga vzela ,če bi imel nareti boks tako,pa nekoč nekje.Upam,da pridejo v prave roke.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
3.9.2011 22:32:37   
tasa_m
Dolgo si rabla, da si sem prišla. Te je FB premamil, ha? Ti, ti... user posted image  user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
3.9.2011 23:08:48   
PERSIDA
Zdaj sem sosedu izdelovala napis na majco.Spredaj sam svoj mojster pri 40-ih ,zadaj,pa Tatovom nastavljam pastiuser posted image .Saj niti ni tako smešno samo vseeno sem mogla,ker jima kar naprej vlamljajo v ta vikend.Pa da bi kaj pametnega odnesli ,te ,pa plastični pribor ,pa krožnike no pa wc papiruser posted image .Samo ,da je naredil škodo na ključavnici bedak ej.Iščem po netu eno res grozno veliko ključavnico tako obešanko ,pa nikjer ne najdem.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
3.9.2011 23:13:57   
tasa_m
Aha, tisti sosed ima RD. Jaz pa sem mislila, da zgornji. user posted image

Oni bi potrebovali alarm in ne ključavnice.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
3.9.2011 23:39:12   
Tulipan12
Čer! Na hitro bom pojamrala in grem spat!user posted image
Celo noč nisem spala. Luko nekaj muči, ne vem kaj, ne pomaga ne duda, ne voda, ne nošenje, ne petje... samo joška-pa ni lačen. V glavnem, ne spimo. Zjutraj vstanem, stanovanje tako kot da ne bi šla spat v istem?user posted image  Vsi trije so vstali pred mano in so v pol ure taki raztur naredli, da me je skoraj kap. Nisem vedela al naj grem Luko hranit al pospravljat al pomivat al naj kričim... taki neki val panike me je zgrabil.user posted image  OK, zadiham, porihtam stanovanje, plan: Celje na Kindyroo. Uspavam Lio, se zbudi Luka, vmes vse spakiram, pripravim... Luka ob 14.30 že totalna koma, ga dam spat. Lia je spala do 15h - 3 ure!!! Luka do 16h. Celje odpade, ker za eno ur se pa nam ni splačalo vozit tja. Joj, sem bila besna. Gremo pod Pohorje, Luka pokaka celi avto, Lia joče, ker so trampolini zasedeni... Pridemo domov, Luka laaaaaaaaačen!!! Ga uspavam in greva zd dragim na margerito v Cantante!user posted image user posted image user posted image  Čez uro in pol že kliče taščica, zadaj pa alaaaaaaaarm - Luka. Prideva domov, se dere kot bi ga iz kože dajali, ga primem jaz, vtihne in spi naprej!user posted image

Malo sem jezna, ne?user posted image user posted image

Saj ne rabite brat te packarije, sam sem se mogla malo izkašljat.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
3.9.2011 23:43:51   
Tulipan12
ada lepi otročki!user posted image
persida nimam ideje, ampak vidim, da si že rešila.user posted image
Naja al Tasa, ne vem, katera me je vprašala, Luka je bil doma, babi je prišla k njemu, ko sva šli z Lio v vrtec. Sem glih danes razmišljala, da sem jo jaz nameravala vozit v vrtec, ko sem še doma. Potem pa sem se spomnila, da bi moral Luka itak z nama in bi mi bilo full grozno, da bi morala njo tam pustit, njega bi pa odnesla, pa kak bi si ona to predstavljala... ne, ne, jo bo ati vozil tja, midva bova pa po njo hodila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4239
4.9.2011 8:49:26   
Najaa
A on pa sploh niste šli v Celje? user posted image No sej, plani se podirajo pri takih malih vragcih.
O, jaz sem pa skoraj vsak dan zjutraj napokala oba otroka, tamalo v voziček in lepo do vrtca. Tija ni komplicirala glede tega, kam in zakaj midve greva, je bilo pa luštno se tak zgodi sprehodit pa pol je kavica padla... user posted image

Včeri smo se pa nahodile... Že dopoldan smo eno turo naredile, pol je pa šla Tija h babici, Nika je mal spala po kosilu več kot dve uri in sem razmišljala, da jo bo treba fajn zmatrat, da bo zvečer zaspala. In sva šle ob 16h mal okol, na kavico pa veliko hodile do 19h. Vam povem, da ko sta šli ob pol devetih v posteljo, sta po dolgem času zaspali skoraj brez piska. user posted image user posted image Svaka čast Niki, res je pridna za hodit. Tija ni bila tako. Mislim, da bomo voziček počasi pospravli. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4240
4.9.2011 22:19:27   
PERSIDA
Hoja ,kaj je to hoja ? nebi vedela.Ja pri nas se rajši nesemo na ramah.Ja edina škoda ,ker mati nima 4ih ramuser posted image user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
4.9.2011 22:56:52   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image  Persida! Res škoda, da nimaš dodatnih ram!
Pri nas je hoja enako kot vse druge stvari. Včasih tak aktualna (beri: bi tekla na Piramido), da je joj, včasih pa že ko zapremo ograjo, reče mami, nesi me. No, odpremo ograjo, vzamemo voziček in pičimo!user posted image  Če gremo recino s poganjalčkom, je še ok, ker ga obesimo na Lukin voziček, en vzame Lio v naročje in gremo. Če pa gre Lia s kolesom, potem je največja štala, ker nimaš kam dat onega velikega bicikla in ga vlačiš kot mula.
Smo pa se zdaj dogovorili, da bomo začeli jeseni, ko malo ta vročina popusti, hodit na Pohorje, pa do kod pridemo, pač pridemo. Luka bo pa v kengurujčku, čeprav bom si verjetno nahrbtnik sposodila, da ga sprobam, pa da vidim, če ga bomo kupili.
Tasa kaj ti boš Lijo v Zapleši.si vpisala? Sem ti na FB link dala za Plesni park, kamor je Lia lani hodila in mi je bilo fajn. Bom pa letos šla tudi na Zapleši.si pogledat, čeprav so se mi malo zamerili, ker ko sem lani klicala in povedala koliko je Lia stara (pri njenih 17m), so me kar po telefonu odpravili, češ, da tak mali še ne morejo plesat. Ko sem pa v Plesni park poklicala, pa mi je ućiteljica rekla, naj se prideva pokazat, ker včasih nekdo pri letu in pol več pokaže kot nekdo pri 4. In sva šli, je bila učiteljica full navdušena in sva takoj začeli hodit.

danes sem od kolegice dobila dve zimski bundici za Luko in par jopc, sem full vesela, da nimam še s tem stroškov in se lahko lepo osredotočim na Liino zimsko garderobo.user posted image  Rabi pa tak vse, od čevljev do bunde, mi je že zdaj slabo kak bodo everčki leteli. Aja, sem jo potem še enkrat stehtala, je kazalo 13.3 kg, tak da očitno sem jo prav natehtala.

Po včerajšnjem 3-urnem spancu, je Lia danes popoldan spala 4 ure, pa še to sva jo zbudila!user posted image user posted image user posted image  
Grem zdaj spat, da jutri ne zamudim vrtca!user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
5.9.2011 8:51:43   
Najaa
Dobro jutro. Sem za zajtrk pojedla kremšnito pa sploh nimam potrebe po kavi, ker me je cuker tak dvignil. user posted image Uf ni to za mene, taki težki zajtrki. Sam zdej, ko se učim, moram jest, da funkcioniram.

Naš vikend je bil prelep, sploh včeri na enem RD, kjer so otroci jahali konja, se družili z živalmi (koze, ovce, zajci), jih hranili in cartali... Tija je bila skoz tam in dajala kozam za jest, tak lepo jo je bilo gledat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4243
5.9.2011 9:44:46   
tasa_m
Daaaaan, evo sem na pol poti pri peglanju user posted image pa sem si vzela malo pauze.
Lija bla v vrtcu že ob 7,30, ker je šefica bla gor že nekaj čez 6to user posted image

Tulipan, sem pogledala tist link. Če bota hodli tja, se verjetno vidimo... user posted image Sicer greza s Saro danes tu na telovadbo na OŠ Tabor 1 pogledat in bom videla,če bo Sara rekla, da ji je zanimivo, pol bo hodla na telovadbo, drugače pa bove šle še na plesne pogledat in bom se na koncu odločla kak pa kaj.
En čas pravi da bo hodla plesat, danes zjutraj je rekla, da bi šla telovadit. Te pa več nena vem... user posted image

Nič grem še nekaj delat, če e kosila ne rabim. Imam kanelone ter fižolovo solato. Mi je včeraj tašča dala, tak da samo ene spečem, drugo pa skup naredim in je kosilo nareto! 3-krat hura za mojo taščo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
5.9.2011 13:00:40   
trezika
Najaa HVALA za slikice user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
5.9.2011 13:51:43   
Tulipan12
Jutro!user posted image
O, Naja, to pa je zajtrk!user posted image  Čuj, jaz sem jo pa včeraj za večerjo jedla, pa ko si jo zdaj omenila, mi je kr malo slabo postalo, ker mi je bilo tak težko!user posted image
Super za lep vikend!user posted image

Lio sem zjutraj odpeljala v vrtec, pa me je vzgojiteljica prosila, če lahko malo ostanem, ker sta dva fantka že 1 uro neutolažljivo jokala, pa da ne bi še ona začela. Sem se vsedla in opazovala dogajanje, pa mi Lia čez 5 min reče: mami, zakaj si v vrtcu?user posted image  No, sem razumela kot da moram ituser posted image , sva šli lulat, si roke umit in počakat na zajtrk in sem šla. Je bila res kul in upam!!!, res srčno upam, da tako ostane. Danes imajo petje in ples, ker imajo ob ponedeljkih to vse skupine skupaj! To bo Liica vesela.user posted image  Ob 11h pa že grem po njo!user posted image
Luka spi.user posted image
Morala bi pospravljat, pa se mi ne da. Danes so na vrsti igrače, jih moram malo posortirat, ker je totalna bomba in nič več ne najdemo.
Pa moja omara. To pa zahteva že celega človeka!user posted image  Dajte me naženite, da zmečem proč stvari, ki jih ne nosim, ker to nima smisla. Imam polno omaro cot, ko pa kaj rabim, pa nimam kaj za oblečt. Vam je znano?user posted image  Misli, da je jesen pravi čas za kako čistko!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
5.9.2011 14:04:55   
Tulipan12
Evo, ta spis sem napisala že zjutraj, pa mi ga ni šlo objavit. HB za copy paste!user posted image
Mi že zdavnaj doma iz vrtca, Lia je začela jokat, ko me je videla, ker je hotela ostat.user posted image  Pa mislim, da ni bila v tem finta, bila je grozno zaspana, je v avtu kar rekla, da se greva malo vozit, da bi ona spala. No, sva šli vseeno domov, pa je eno Larino zvezdico pogledala in spavanac. Zdaj ji je ta Larina zvezdica top risanka! Tudi meni je všeč.user posted image  Edino kar me moti je to, da nimamo nobene na dvd-ju in mora na računalniku gledat, kar je slabo za oči, torej v trgovino kupit al pa kaj dol cuknit!
Vzgojiteljica je rekla, da je bila spet pridna, čeprav mi je Lia rekla, da je jokala, ker me ni bilo...user posted image  zdaj pa ne vem, al je res al pa je to rekla kar tako, ker so vsi jokali. No, jutri vsekakor ostane cel dopoldan, s sapnjem vred in bomo videli, kaj bo.
Tasa hura hura hura za taščico!user posted image user posted image user posted image
Aha, glede telovadbe in plesa ti predlagam, da če maš čas, jo pelji oboje pogledat, tak al tak je ena ura vsepovsod zastojn, pa naj si sama ustvari sliko, kaj ji je ljubše. Jaz bom Lio tut na Zaplesi.si peljala pogledat, da vidim kak tam zgleda, se pa nagibamo k Plesnemu parku... Ati pa je včeraj izrazil željo, da bi hodil z njo na telovadbo tako kot sta hodila lani, sem na Studence. Bi jo pa še na plavanje vključila, ampak če bo hodila na telovadbo, jo ne bom, bomo hodili tu pa tam kot družinica.user posted image  Plesne pa vsekakor ostanejo-dokler bo želela.
Jaz pa kuham makaronflajš in ker sem začela brez soli, da ne rabim posebej za Luko kuhat, sem potem naknadno solila in tak presolila omako, da je user posted image ! Zdaj z vodo rešujem, kar se da rešit!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4247
5.9.2011 14:07:14   
Tulipan12
Galič v nedeljo ob 9.30 še velja? Jaz sem spet dobila nekaj slikic, pa predlagam, da če katera kaj rabi, napiše proti koncu tedna, jaz bom pa takrat tudi svoje manjkajoče napisala, pa višek prinesem zraven. Ste vedele, da ni več albumov Smrkcev za dobit?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4248
5.9.2011 14:26:01   
tasa_m
Ja, mislim da Galič še velja, saj ni nobena rekla, da ne!?
Jaz bom v glavnem tam user posted image user posted image

samo upam, da ne bo dežja, nekaj napovedujejo?

Neposredna povezava do sporočila: 4249
5.9.2011 14:33:10   
Tulipan12
OK, jaz bom tudi tam, pa mislim, da Kokica tudi, Persida pa tak ima še en randi potem!user posted image  Ne vem kako vreme je napovedano, če ne pa gremo v Bumbar (čeprav sploh ne vem ob kolkih se odpre), pa bomo pač za Valentinom me plezale, da Kokica ne bo rabila. Druge ideje pa skorajda nimam.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

velika noč
Lelly28 RR

Ali boste letos veliko noč praznovali klasično (s pirihi, potico in vsemi drugimi dobrotami) ali boste malce omejili hrano, zaradi kornavirusa?

klasično (41%)

malce drugače (53%)

ne vem še (6%)

Število vseh glasov: 34

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!