Tulipan12
|
Persida! Res škoda, da nimaš dodatnih ram! Pri nas je hoja enako kot vse druge stvari. Včasih tak aktualna (beri: bi tekla na Piramido), da je joj, včasih pa že ko zapremo ograjo, reče mami, nesi me. No, odpremo ograjo, vzamemo voziček in pičimo! Če gremo recino s poganjalčkom, je še ok, ker ga obesimo na Lukin voziček, en vzame Lio v naročje in gremo. Če pa gre Lia s kolesom, potem je največja štala, ker nimaš kam dat onega velikega bicikla in ga vlačiš kot mula. Smo pa se zdaj dogovorili, da bomo začeli jeseni, ko malo ta vročina popusti, hodit na Pohorje, pa do kod pridemo, pač pridemo. Luka bo pa v kengurujčku, čeprav bom si verjetno nahrbtnik sposodila, da ga sprobam, pa da vidim, če ga bomo kupili. Tasa kaj ti boš Lijo v Zapleši.si vpisala? Sem ti na FB link dala za Plesni park, kamor je Lia lani hodila in mi je bilo fajn. Bom pa letos šla tudi na Zapleši.si pogledat, čeprav so se mi malo zamerili, ker ko sem lani klicala in povedala koliko je Lia stara (pri njenih 17m), so me kar po telefonu odpravili, češ, da tak mali še ne morejo plesat. Ko sem pa v Plesni park poklicala, pa mi je ućiteljica rekla, naj se prideva pokazat, ker včasih nekdo pri letu in pol več pokaže kot nekdo pri 4. In sva šli, je bila učiteljica full navdušena in sva takoj začeli hodit. danes sem od kolegice dobila dve zimski bundici za Luko in par jopc, sem full vesela, da nimam še s tem stroškov in se lahko lepo osredotočim na Liino zimsko garderobo. Rabi pa tak vse, od čevljev do bunde, mi je že zdaj slabo kak bodo everčki leteli. Aja, sem jo potem še enkrat stehtala, je kazalo 13.3 kg, tak da očitno sem jo prav natehtala. Po včerajšnjem 3-urnem spancu, je Lia danes popoldan spala 4 ure, pa še to sva jo zbudila! Grem zdaj spat, da jutri ne zamudim vrtca!
|