|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
7.9.2011 11:08:36   
tasa_m
Dan, komaj sem do neta prišla. Sem morala prvo vse resetirat! user posted image Pravi mojster sem v tem.

Lia, tulipan, ati, babice in dedki  user posted image user posted image user posted image user posted image Tulipan, zakaj ti ima špeh rast!! user posted image
trezika oz. Maruša user posted image   super za pleničko.

maladva user posted image user posted image le tako naprej!

Najaa super za izpit, kdaj izveš rezultate?

Persida a praviš da je šel dopust mimo tebe? Kaj si pa te delala doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
7.9.2011 11:08:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Nimam delodiša a mi ga kdo posodi? Pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase 

Kaj je že to delodiš? Mislim, da je šel mimo mene nekje novembra 2010 in se ni vrnil!user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
7.9.2011 11:09:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Nka je šla pa na moooorjeeeee. user posted image Se je odpeljala z vlakom, frajerka mala. Pa babico in dedka je vzela s sabo in seveda nepogrešljivega Mikija in Ikija. Družba taprava. user posted image
frajerka, res. Uf, komu lepše. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
7.9.2011 11:10:35   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

pa še eno vprašanje.... kaj bi lahko pomenile bolečine v spodnjem predelu trebuha.... točno tak občutek imam kot takrat ko sem trebušnjake delala in so me mišice bolele... ampak zdaj v zadnjih dneh nisem nič takega delala, pa me nenormalno boli?? any idea??
Joj, nimam pojma. Edino kaj sem pomislila,je slepič. Kar pa so ti tak že punce tudi rekla...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
7.9.2011 11:11:04   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za babico od Tomaža in Anžeta. Da pride čimprej iz bolnice in da je res krivo sam to!! 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
7.9.2011 11:16:39   
Najaa
Rezultate čakam ko pes na kost. Pojma nimam, kdaj bodo objavili. Upam, da kmalu, ker staremu nič ne verjamem, ko me je tak dolgo j**** s tem.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
7.9.2011 11:25:54   
tasa_m

Rezultate čakam ko pes na kost. Pojma nimam, kdaj bodo objavili. Upam, da kmalu, ker staremu nič ne verjamem, ko me je tak dolgo j**** s tem.user posted image
Jaz verjamem vate in vem, da si nardila user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
7.9.2011 11:30:20   
Najaa
Sej tak je tudi profesor reku sam hočem videt črno na belem.

tasa jaz sem pa že včeraj naredila čistko v Nikini omari, uh kako je fajn ko je pol manj stvari, lakše se diše! user posted image Že sam bodyji naredijo ogromno prostora. Sam kaj, ko prihaja nova pošiljka večjih stvari pa bo spet vse natrpano noter.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
7.9.2011 11:35:08   
PERSIDA
tulipan - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bodi vesela ,da imaš tako piflarko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi vsepovsod guramo zadi,langsam und ziher user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
7.9.2011 11:36:35   
PERSIDA
taši - fuuuuul sem dnare služla ,če že moraš vedetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,biznis ,pa touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
7.9.2011 11:37:06   
tasa_m
Najaa jaz pa včeraj nisem mela časa user posted image , danes ko pa sem hotela pa ste me prepričale, ko ste rekle da bo še lepo vreme. Pa sem si premislila user posted image  user posted image

Sicer pa se moram danes tak fizično in psihično pripravit na službo. Delam namreč s šefico (kar mi ne leži najbolj) in še dopeko kruha imam pa še sreda je, ko je res full natrpano (pripravlja se akcija za jutri) in je res vsaka minuta pomembna..uf, na malci v službi že nisem bla... saj niti ne pomnim user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
7.9.2011 11:37:49   
tasa_m

taši - fuuuuul sem dnare služla ,če že moraš vedetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,biznis ,pa touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Morala sem, morala. Oprosti user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
7.9.2011 11:38:55   
PERSIDA
Aja za druge prevod prejšnjega posta :
prvo vprašanje od user posted image ko sem začela z dopustom kaj si bom začela tri tedne ko greta maladva v vrtec jaz pa domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Še dodaten prevod ali nimaš kaj za šivat (za denar seveda)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja takih biserov ni več.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
7.9.2011 11:40:23   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Morala sem, morala. Oprosti user posted image

Še dobro ,da mi je oče naredil trdo kožo ,pa jezikuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
7.9.2011 11:51:37   
Najaa
Ma vem, da bo še lepo vreme, sej jaz sem v bistvu dala premajhne stvari stran pa bodyji so prostor zavzemal. Kratke hlače in majčke so pa še notri.

Punci sem misla, da se kej nanaša na temo na fb. user posted image Ni kej, nikol ni dober. Tak se svet obrača.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
7.9.2011 12:05:57   
tasa_m
Ma glej, na FB tak veš da je ne prenesem in ko se pride afnat mi gre dobesedno na bruhanje user posted image  user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
7.9.2011 20:53:02   
trezika

Ma glej, na FB tak veš da je ne prenesem in ko se pride afnat mi gre dobesedno na bruhanje user posted image  user posted image  

kaj si prav mislim o kom je govora? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
7.9.2011 22:14:01   
Tulipan12

Eh, sigurno veš, ker vse vete, samo jaz sem padla nekje lani ven iz tega podatka. No, to je tista, za katero jaz ne vem!user posted image  Veš zdaj?user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
7.9.2011 22:17:17   
Tulipan12

Ma vem, da bo še lepo vreme, sej jaz sem v bistvu dala premajhne stvari stran pa bodyji so prostor zavzemal. Kratke hlače in majčke so pa še notri.

Punci sem misla, da se kej nanaša na temo na fb. user posted image Ni kej, nikol ni dober. Tak se svet obrača.

Jaz še nisem prišla na idejo, da pospravim bodije, saj jih zdaj brez plenic seveda ne nosi, ampak kaj pa pozimi? Se mi zdi bodi eno tako varno oblačilo, ki lepo zavaruje telo... bom  še premislila, do takrat bo pa gužva v omari.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
7.9.2011 22:24:00   
PERSIDA
tulipanček ti je dolgičasuser posted image

No ,da ti ne bo, ti bom nekaj napisala.Danes sta bila bavca v vrtcu pol je šel ati po njiju,dokler nisem prišla iz službe ,pa ju je ena frendica ,bivša sodelavka pazla.In ti povem ko je kolegica odišla,pa dokler nista šla spat sta me lupčkala ,pa to take sladke in glasne poljubčke ,da ste jih v mb verjetno slišali.Še hlače sta mi slekla spodnje ,ker sem ležala na trebuhu in sta me po riti lupčkala.V glavnem padali in padali so vsepovsod ,po hrbtu ,obrazu,roki ,nogi.....,ki je ,pač prišlo.In me tak k sebi stiskala.No danes sta mi pokazala vse kar znatauser posted image .In ja splača se met raztur doma.Od takih trenutkov bi človek res lahko živel.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4320
7.9.2011 22:26:22   
PERSIDA

Jaz še nisem prišla na idejo, da pospravim bodije, saj jih zdaj brez plenic seveda ne nosi, ampak kaj pa pozimi? Se mi zdi bodi eno tako varno oblačilo, ki lepo zavaruje telo... bom  še premislila, do takrat bo pa gužva v omari.user posted image

Večina mamic se strinja s tabo ,da v bodyu imajo pokrite hrbtenice in ni bojazni da bi kazali hrbet.No pri A.sem jih ukinla ,pa spodnje majčke sem tudi nabavla tak,da .user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4321
7.9.2011 22:45:50   
tasa_m

tulipanček ti je dolgičasuser posted image

No ,da ti ne bo, ti bom nekaj napisala.Danes sta bila bavca v vrtcu pol je šel ati po njiju,dokler nisem prišla iz službe ,pa ju je ena frendica ,bivša sodelavka pazla.In ti povem ko je kolegica odišla,pa dokler nista šla spat sta me lupčkala ,pa to take sladke in glasne poljubčke ,da ste jih v mb verjetno slišali.Še hlače sta mi slekla spodnje ,ker sem ležala na trebuhu in sta me po riti lupčkala.V glavnem padali in padali so vsepovsod ,po hrbtu ,obrazu,roki ,nogi.....,ki je ,pač prišlo.In me tak k sebi stiskala.No danes sta mi pokazala vse kar znatauser posted image .In ja splača se met raztur doma.Od takih trenutkov bi človek res lahko živel.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
7.9.2011 22:51:24   
tasa_m
Čer.
Danes pa sem tak utrujena, da nog ne čutim. Delala sem tak, da ko sem prišla domov sem imela še ves ovratnik moker, tak mi je blo vroče. Da se ne menim, da sem jezik imela tak suh, da sem enga rukera pogledala, če še ga sploh mam user posted image user posted image user posted image
Naslednji teden delam spet 4-krat ampak mislim da mi en dan ne uide še cuj, ker je sodelavec na bolniški. Je se poškodoval pri fuzbalu. Mislim, dva moška imamo v službi in oba na bolniški, eden zarad fuzbala, drug zarad košarke. Te pa bi naj ženske ble štoraste.... user posted image user posted image

Glede bodijev...mi jih še vedno imamo in pozimi mislim, da bo imela ko bo fejst mrzlo. Spodaj sp. hlačke preko pa body z dolgimi rokavi. Verjetno no... zdaj če ji bodo do zime premali, pol novih ziher nebom kupovala,ker imamo polno spodnjih majčk. Če pa smo meli za 2,5€ komplet sp.majčko in sp. hlačke...Mogla sem kupit user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
7.9.2011 22:52:16   
tasa_m

Verjetno, saj drugi mi tam tak ne gre na žice. Še skenslala sem si jo za prijatelja na FB user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
7.9.2011 22:52:35   
tasa_m

Eh, sigurno veš, ker vse vete, samo jaz sem padla nekje lani ven iz tega podatka. No, to je tista, za katero jaz ne vem!user posted image  Veš zdaj?user posted image
Faca, user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

ime za punčko
akvalina

katero ime se ti zdi najlepše?

Ela (45%)

Lea (27%)

Pia (28%)

Število vseh glasov: 305

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!