tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Hehehe, ja, Populis, od Majuske mož je pri nas informatik. No, verjetno je še. Ja, vem, da se da narest tko, da greš "mim" blokade, ampak enkrat mi je že moj neki naredil, da sem imela neomejen dopstop na internetu, pa je potem bla kr štala, ko so pršli informatiki neki štimat in so vidl to. tko da ne maram nč kej dost pacat po računalniku...... Naši info. so tko naštelani, da ni šans, da ti bojo kej dal al pa inštaliral gor, če nimaš na pisemno od dir. Imam pa take blokade, da se bog usmil . 3/4 strani ne morem odpret. Kr neki. sem že pred časom slišala, da imate ful enih stvari blokiranih. bi morala prav mojega vprašat, kako je s to rečjo. Saj tudi jaz v službi vedno cvikam, ko hodim na net, vem da lahko v vsakem trenutku preverijo, kaj delam. Zato v službi redko odpiram FB, pišem v tistem času sploh ni čas, RR pogledam na hitro. tims, kaj pa sploh lahko odpreš? Gmail in 24.ur.com, potem pa konec? Skor je potem konec, ja. Npr: pozimi sem hotla mal božične voščilnice pogledat, ... skor na vsaki strani blokada. Razne trgovine blokada, .... Jah, kaj čem. Pa sej niti ne srfam glih neki, ampak včasih pa tud službeno moram mal prečekerat, pa so blokade
|