tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Majuška - kaj češ ene so hruške, druge smo japčka. Tu ni nič kritike vmes, samo definicija postave. Meni se zdi, da niso kile tiste, ki so pomembne, ampak kako ti je fajn. Če npr ne moreš zlest v svoje najljubše cunje, je to meni bolj "pomembno", kot če imam 60 ali 55kg. Po tole se podpišem. Mene tud zdej nonstop sprašujejo, zakaj neki hujšam, če pa itak nisem debela. Ja, kdo pa je rekel karkoli o debelosti? Pač se zdaj trenutno v svoji koži ne počutim glih najboljš. Da so svojih najljubših kavbojkah ne govorim. Jih niti pod razno nisem mogla več zapet, zdej pa še mal, pa jih bom spravla gor . Vržem jih pa prov gotovo ne Ilatic, mi imamo T-4 in sem zadovoljna. A Tarik gre pa v Andersena? Joooooj, tole sem ti pa kr mal fouš. V katero enoto pa gre? To je eden najboljših vrtcev v Ljubljani Flower, si že spakirala? Kaj nervozna? Upam, da boste užival maksimalno . RR-jka, dobrodošla . Si si pa orng počitnice privoščila tuki na RR-ju Majuska, kako si pa ti s kilažo? Te je ta dieta tud verjetno kar pobrala, a ne? Kako se pa počutiš? Populis, sej pol pa lahko normalno ješ, edino za zajtrk se držiš sadja. No, ko sem ravno pri sadju. Dons ga spet mava, sadni dan Almera, ti si zadovoljna s svojo postavo? Men si bila zadnjič v uni oblekci ful lušna. Bi mogla same take oblekce nosit.
|