|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 čvekajo... 10. del
2.9.2011 8:50:21   
tims
Dobro jutro.

Almera, tole ti pa verjamem da imaš eno urco čist dovolj. Neki podobnega je pri nas, ampak pri tašči. Včasih se obnaša tko, ko da mene ni zraven user posted image . "B...., ti bom to kupila, da boš imel"user posted image . Ampak to recimo pri stvari, ki jo uporabljamo vsi. Če je slučajno pri nas, pa jo kdo kliče, reče da je pri B-ju. Pri tamalih ima vedno tiste for: " To je isto delal tud B... B... je pri teh letih tudi to naraje jedel.....Tim je tak, kot da bi gledala B...." Pa kaj si ti nor?!?!?!?! Da pa pri darilih sploh ne govorim. Ful dela razliko med najinimi in bratovimi otročki. Se mi ful butasto zdi. Pa npr: sem nehala kadit, pa mi je začela s tem, da kako se bom zredila, pa da ne bom mogla shujšat... WTF? A ni boljš da neham kadit? Ja, al pa tiste scene:

Ona: "A veš, sem zadnjič kupila kaki v Hoferju. Ful je bil dober"
Jaz: " A res? Jest pa sploh ne maram kakija."
Ona: " Ja, sej jest tud ne, ampak ta je bil pa res dober."
Pa jest: "Verjamem, sam jest nobenga kakija ne spravim dol. Mi okus ni všeč."
Ona: "Jaaaa, ker nisi doberga probala. Tega morš probat, ker je  res dober."user posted image user posted image user posted image

Pi***, če ne maram kakija, ga pač ne maram, ne tazga ne druzga, ne iz Hoferja in ne iz Pakistana user posted image

Grem rajš delat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
   [Brisano sporočilo]
2.9.2011 9:10:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2477
   [Brisano sporočilo]
2.9.2011 9:13:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2478
   [Brisano sporočilo]
2.9.2011 9:14:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2479
2.9.2011 9:17:51   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

hehehe tims tele tašče so frajrke, nikol v življenju ne bom pozabila almerine, ko ji je česen dala na paradižnikovo solato. Pa almera prav: ja česna pa ne maram ne. Tašča pa : sej sem ga dala čist mal, se ga skor ne čut . WTF

Tale je res svetovna user posted image user posted image user posted image . Ma to je Almera mal čudna user posted image user posted image user posted image

Bor, bravo za prvi dan user posted image

Pri nas je naša tud dober sprejela novi vzgojiteljici in tudi ostale otrokeuser posted image . Je pa bila "tastara" vzgojiteljica še malo z njimi, da se verjetno navadijo en na druzga. Sem si kar oddahnilauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2480
   [Brisano sporočilo]
2.9.2011 9:27:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
   [Brisano sporočilo]
2.9.2011 10:40:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2482
   [Brisano sporočilo]
2.9.2011 11:26:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2483
   [Brisano sporočilo]
2.9.2011 13:37:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2484
2.9.2011 20:54:06   
metuljcek321
hej

i'm drop dead zmatrana ... ej, po skoraj 2 mesecih na off direkt v šolo, razrednik po 4-ih letih, pa urnik na polno ... akcija

turčija se zdi a million years away, really ... glih zdownloadala fotke - ma, kolk je lepo, res presenečena FUL, ful nad tem mestom ... sem pa prejle vidla na fb, da je prijatelj DOL (poročen je s turkinjo, ma nisem vedla, da bi se lahko vidli - smola, no!)

barantanje - ja, tud meni je blo najprej nekako nerodno, ker sistema nisem navajena, ampak mi je steklo res dobro, tko da očitno sem imela to žilico nekje v sebiuser posted image  who would have thought?

anja je tudi iz muckov preskočila k čebelicam - 12 jih je iz prejšnje skupine, pa nekaj novih iz sosendnjih so jih vzeli ... večja učilnica, večja igrala, več idej, ustvarjanja, ....... imajo tudi že angleška imena - naša je little miss lucky  ... in že doma to veselo ponavlja ... linkec do te franšize - little miss ta in ta ali little mr ta in ta: KLIK .... and so english begins ...

mojček, kul za nove stroje ... ej, si kar predstavljam, kakšen užitek je pol prat in sušit. jaz sem pa nedavno nabavila novo indukcijsko ploščo in pečico, pa bi zdaj skoz nekaj kuhala in pekla - čista 10ka, res!

oooo, cuba, četrtek bo tvoj dan - izjemno vesela!

flower, megastično za dopust, shit za bris ... vse se bo ok skombiniralo, you'll see ... jaz imam pa v pon. pregled - sem zadnjič dobila vabilo: "pregled v nadstandardni ambulanti" well, my ass ... 50 čukov bom dala za razkrečenje nog, kaj čmo ... sem pa hotla tega ginekologa, ki je tako lepo skrbel zame, ko sva se trudila za najino malčico
opera in balet - to je tudi meni tuje, priznam, sem pa zadnič NORO uživala v mjuziklu hair - k sem 2 karti zadela, se spomnite? mega so bli, kakšna energija, pa še lulčke smo vidli, he, heuser posted image

spreminjanje okusa - ej, jaz sem spomnim, kolk sem v najstniških letih travmirala, da kako bom pa jaz živela brez diskača, k bom odrasla - to mi je blo totalno nepojmljivo - evo, pa sem čist ok - so far so good

bravo, aleksander za travo ... to je res svojevrsten užitek ... midve sva enkrat spomladi skupaj na morju, pol je pa čist not padla in je zalivala res marljivo - da bo trava dobro rastla

btw: bli smo med zadnjimi, k smo se znebili pleničk, pa moram rečt, da je tko kul zapopadla, da ji je ušlo samo 2x po tistem, k se je odločila, da jih ne bo več imela - resnično nobel ... sredi noči pa zdaj nekaj tednov vstaja točno ob pol polnoči, da gre lulat - me pokliče, gre, potem pleničko gor & je suha ... na dobri poti, torej

majuška, kako se počutiš? bolje? kdaj se boš lahko vrnila na prejšnje jedilnike? kako sicer? berem, da mama-sestra-hči nekaj šteka - things can only get better

kako novi vrtičkarji? berem, da so začetki ok & i'm happy about it

populis, a neki skrivni forumi so, al kaj? jaz sem za, da presedlamo tja, če ste tud druge ... kaj pa je treba narest?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2485
2.9.2011 21:02:14   
metuljcek321
noblesa - imam novo baterijo za laptopa - stara je šla po dobrih 2 letih - sodelavec mi je zrihtal fake s kitajske - zaenkrat ok, surfam na kavču, gledam tole simpatično romantično zadevico na pop tv-ju z mandy moore (že tretjič - jaz sem vedno za take pocukranke, he, he), grickam arašide, pijem domači grozdni sok in se veselim, da se film konča, ker me čaka res fantastična knjiga Služkinje - ameriški Jug (moja tema magisterija & doktorata - sem zaljubljena vanjo) - mississippi, izpovedi služkinj, gospodaric - res mi je mega - je katera brala? priporočam 100/uro

mimogredefižolainkrompirja: v turčiji smo se pogovarjali vse živo in ugotovili, da smo prebrali na tone odličnih knjig & bi bilo fajn, da bi vse te naslove nekje zbrali, tko da smo ustanovili the so-called knjižni klub, dol sem nabavila zvezek, opremila naslovnico, zdaj pa se bodo filali naslovi ... vas zanima? za prijetna večerna jesenska branja ...

ajde, gudnajt

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
3.9.2011 0:22:26   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

i'm drop dead zmatrana ... ej, po skoraj 2 mesecih na off direkt v šolo, razrednik po 4-ih letih, pa urnik na polno ... akcija

upam, da si boš za vikend uspela odpočiti user posted image

spreminjanje okusa - ej, jaz sem spomnim, kolk sem v najstniških letih travmirala, da kako bom pa jaz živela brez diskača, k bom odrasla - to mi je blo totalno nepojmljivo - evo, pa sem čist ok - so far so good

jaz še nekako poslušam, kar sem pred leti, sem se pa zdaj podala tudi med druge zvrsti. Opera mi je kul, poslušam kar nekaj glasbenikov, ki delujejo v pop in klasični glasbi, metal mi ni več zoprn - ok, dead metal mi je res mimo! - še marsikaj drugega bi se našlo. Ja saj se logično, da se nam okus spreminja, starejši smo, nove izkušnje imamo, drugače gledamo na svet. Jaz to najbolj vidim po knjigah, ki sem jih kot najstnica požirala, danes pa se sprašujem, kako sem lahko brala take traparije user posted image

bravo, aleksander za travo ... to je res svojevrsten užitek ... midve sva enkrat spomladi skupaj na morju, pol je pa čist not padla in je zalivala res marljivo - da bo trava dobro rastla

ja user posted image smo imeli nekaj prav hecnih situacij ...

majuška, kako se počutiš? bolje? kdaj se boš lahko vrnila na prejšnje jedilnike? kako sicer? berem, da mama-sestra-hči nekaj šteka - things can only get better

jedilniki - po mojem bo še kar trajalo, vsaj do novembra.

sicer štekata pa kar dva odnosa: mama - hči in sestra - sestra. Ma bo že, vsaj upam. Če ne, se bo pa potrdil moj feeling.

populis, a neki skrivni forumi so, al kaj? jaz sem za, da presedlamo tja, če ste tud druge ... kaj pa je treba narest?

jaz imam že nekaj časa pripravljen osnutek ... ni treba veliko popravkov, če hočemo seveda samo forum user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
   [Brisano sporočilo]
3.9.2011 9:53:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
   [Brisano sporočilo]
3.9.2011 10:49:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2489
3.9.2011 12:00:42   
Majuska
Hej,

predolgo bila v kuhinji, ne morem zaželeti dobro jutro ... user posted image

pa vendar

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2490
3.9.2011 12:02:27   
Majuska

Zasledial sem , da so na FB "skrivne" skupine, česar pa čist ne štekam, bo mogoče majuska kaj več vedela :)

majuska: a to imaš osnutek za forum ali skupino na FB?

Ne vem, koliko je tega na FB ... ampak že ful dolgo nazaj sem mojega zamorila, da sva naredila osnutek za forum, na najinem serverju. Zadeva je na stand-by, ampak najbrž nimam več veliko dela, da bi zadevo oživila user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2491
   [Brisano sporočilo]
3.9.2011 12:20:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2492
   [Brisano sporočilo]
3.9.2011 14:00:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2493
3.9.2011 14:43:00   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Zasledial sem , da so na FB "skrivne" skupine, česar pa čist ne štekam, bo mogoče majuska kaj več vedela :)

majuska: a to imaš osnutek za forum ali skupino na FB?

Ne vem, koliko je tega na FB ... ampak že ful dolgo nazaj sem mojega zamorila, da sva naredila osnutek za forum, na najinem serverju. Zadeva je na stand-by, ampak najbrž nimam več veliko dela, da bi zadevo oživila user posted image

Bolje bi že bilo, če bi lahko čvekale privat, kot pa javno. user posted image

Vsekakor, ker smo tri + metuljčica za, ( 75% sklepčnost mora bit ne ?) dajemo žegn da nas preseliš :)

delam na tem, da zadevo spravim vsaj v osnovno stanje user posted image

obveščene boste po mailih, nočem tule objavljati linka, ok?

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2494
   [Brisano sporočilo]
4.9.2011 7:51:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2495
   [Brisano sporočilo]
4.9.2011 11:15:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2496
4.9.2011 12:18:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Dobro jutro!

Ze veselo gledamo Ziv Zav, zdaj se celo Ronja nekaj prwj zbuja. Je Bor ze kar zaspanc ratal.

Glede zasebnih forumov; me septemberke imamo odprto temo na mojforum.si. Tam imamo potem vse teme zaklenjene in je odprto samo za nas, ki smo povabljene. se mora pa potem ena javit, da bo moderatorka.

Vsak forum se lahko naredi zaseben, Almera.

Najinega dosedanjega so videli samo tisti, ki so bili člani. Zaradi mene greste lahko na na mojforum, ampak potem povejte zdaj in ne čez en teden, ko bom imela že vse postavljeno. Moderiranje/ administriranje pa tudi ni nek big deal.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2497
   [Brisano sporočilo]
5.9.2011 7:24:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2498
5.9.2011 8:03:08   
tims
Dobro jutro user posted image .

Jaz bi tud čvekala na zasebnem forumu, ampak ne na FB, ker se ne morem prijavit iz službe, doma pa itak nimam nč kaj dost časa za comp.

Naša Nina je pa dons mela spet krizouser posted image . Kr ni hotla ostat v vrtcu user posted image .

Metuljčica,  mene pa zanima tale knjižni klubuser posted image . Velikrat se mi zgodi, da bi rada kaj prebrala, kakšno dobro knjigo, pa enostavno ne vem, kaj bi. In če je tako na kupu več knjig, se potem kar lažje odločiš. Sej itak vprašanje, če ti je potem res všeč, ampak vsaj en izbor je narejen.

Neposredna povezava do sporočila: 2499
   [Brisano sporočilo]
5.9.2011 8:03:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

ime za otroka
suzy124

Katero ime bi izbrale za dojenčka?

Nik (19%)

Gal (16%)

Mai (11%)

Sven (8%)

Tim (20%)

Žan (25%)

Število vseh glasov: 324

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!