metuljcek321
|
hej i'm drop dead zmatrana ... ej, po skoraj 2 mesecih na off direkt v šolo, razrednik po 4-ih letih, pa urnik na polno ... akcija turčija se zdi a million years away, really ... glih zdownloadala fotke - ma, kolk je lepo, res presenečena FUL, ful nad tem mestom ... sem pa prejle vidla na fb, da je prijatelj DOL (poročen je s turkinjo, ma nisem vedla, da bi se lahko vidli - smola, no!) barantanje - ja, tud meni je blo najprej nekako nerodno, ker sistema nisem navajena, ampak mi je steklo res dobro, tko da očitno sem imela to žilico nekje v sebi who would have thought? anja je tudi iz muckov preskočila k čebelicam - 12 jih je iz prejšnje skupine, pa nekaj novih iz sosendnjih so jih vzeli ... večja učilnica, večja igrala, več idej, ustvarjanja, ....... imajo tudi že angleška imena - naša je little miss lucky ... in že doma to veselo ponavlja ... linkec do te franšize - little miss ta in ta ali little mr ta in ta: KLIK .... and so english begins ... mojček, kul za nove stroje ... ej, si kar predstavljam, kakšen užitek je pol prat in sušit. jaz sem pa nedavno nabavila novo indukcijsko ploščo in pečico, pa bi zdaj skoz nekaj kuhala in pekla - čista 10ka, res! oooo, cuba, četrtek bo tvoj dan - izjemno vesela! flower, megastično za dopust, shit za bris ... vse se bo ok skombiniralo, you'll see ... jaz imam pa v pon. pregled - sem zadnjič dobila vabilo: "pregled v nadstandardni ambulanti" well, my ass ... 50 čukov bom dala za razkrečenje nog, kaj čmo ... sem pa hotla tega ginekologa, ki je tako lepo skrbel zame, ko sva se trudila za najino malčico opera in balet - to je tudi meni tuje, priznam, sem pa zadnič NORO uživala v mjuziklu hair - k sem 2 karti zadela, se spomnite? mega so bli, kakšna energija, pa še lulčke smo vidli, he, he spreminjanje okusa - ej, jaz sem spomnim, kolk sem v najstniških letih travmirala, da kako bom pa jaz živela brez diskača, k bom odrasla - to mi je blo totalno nepojmljivo - evo, pa sem čist ok - so far so good bravo, aleksander za travo ... to je res svojevrsten užitek ... midve sva enkrat spomladi skupaj na morju, pol je pa čist not padla in je zalivala res marljivo - da bo trava dobro rastla btw: bli smo med zadnjimi, k smo se znebili pleničk, pa moram rečt, da je tko kul zapopadla, da ji je ušlo samo 2x po tistem, k se je odločila, da jih ne bo več imela - resnično nobel ... sredi noči pa zdaj nekaj tednov vstaja točno ob pol polnoči, da gre lulat - me pokliče, gre, potem pleničko gor & je suha ... na dobri poti, torej majuška, kako se počutiš? bolje? kdaj se boš lahko vrnila na prejšnje jedilnike? kako sicer? berem, da mama-sestra-hči nekaj šteka - things can only get better kako novi vrtičkarji? berem, da so začetki ok & i'm happy about it populis, a neki skrivni forumi so, al kaj? jaz sem za, da presedlamo tja, če ste tud druge ... kaj pa je treba narest?