|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
1.9.2011 11:56:38   
KOKICA32
Pa Klaro še zraven pripelji! user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
1.9.2011 11:58:26   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro in vesel 1.september vam želim! user posted image user posted image Sem čisto not padla, ko po celem fb berem sam o prvem dnevu vrtca ali šole. Pri nas na srečo vse ostaja isto. Sem se pa ravno včeraj pogovarjala s Tijino vzg. in sva debatirali, kako bo pa drugo leto en oreng zaključek in da bo žalostno, bomo jokali... ma, meni so že zdej silile solze na oči. user posted image Pa imam še celo leto, da se navadim na besedo šolauser posted image

joj ja - kak so že vlki user posted image user posted image user posted image kak gre čas hitro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro.

mene že dva dni nekaj hoče glava bolet in sem čisto sesuta. komaj čaaaaaakaaaam da pride ati domov....

uživajte

user posted image user posted image user posted image zate.
Meni letošnje poletje sploh ni bilo naklonjeno, skoz sem bila nekaj bolana. Sej si rečem, raje jaz kot otroci sam vseeno ni fajn sredi največje vročine, da te vročina trese. user posted image
Čebela, ti nisi v službi?

hvala za pikepoke. mah jaz sem pa bla celo pomlad taka - nek padec imunskega sistema al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image si res ne predstavljam kak je poleti - če si takrat bolan. nikoli ni fajn, takrat pa po moje še najmanj. pa zdaj si ok?

jaz sem v službi ja - si privoščim malo pavze vsake toliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
1.9.2011 11:59:24   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

PRVAAAAAAAAAAAAA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo še danes in jutri (dve urci)!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

važička user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
1.9.2011 12:04:15   
MalaČebelica
Persida user posted image user posted image user posted image user posted image za Anžetovo lulanje

Najaa - ziher ni blo preveč smešno včeraj z Niko in njenim lulanjem, samo jaz sem se pa zdaj morala prav nasmejat. Samo se moram delat da nekaj resnega delam, ker mi imamo vrata od pisarn odprta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše mere. naša je pa bolj drobiž pa je tudi nisem že dolgo vagala in merila. tehta ne vem če kakih 11kg, v višino pa te tudi mora biti kakih 90cm... bom zmerila pa poročam

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
1.9.2011 12:06:16   
MalaČebelica
glej jo kak me je prehitela - tak se trudim, pa nisem niti prva na strani bla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

seveda da bom Klaro pripeljala - kdaj pa te grem kam sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4080
1.9.2011 12:50:00   
PERSIDA
11.september od 11 ure naprej smo mi na pikniku nedonošenčkov pod pohorjem.Toliko v vednost.Ve se zmenite uro ,pa če nam znese se vidimo sicer ,pa drugič.Lahko ,pa vas vse vzamemo sabo in greste z nami .Prireditev bo ,pa v šotoru.

Najaa ob tem bi ti rada rekla samo veš kakšna razlika je med lj in mb v tem pikniku.Res prava žalost ,da pri nas ni toliko posluha ali česa že.Tam je res vse tako veeeeliko.Pri nas je ,pa skoz denar problem.Mater ,če bi dobila loto bi takoj nakazala pediatriji.No saj podrobnosti bom lahko primerjala ko bo piknik mimo.Ne res take stvari,pa me ful žalostijo.Kako šele mora bit tem ljudem ko stvar organizirajo in prosijo za pomočuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4081
1.9.2011 12:54:29   
KOKICA32
Ja, Persida, kaj pa če se dogovorimo spet za uro 09.30, kot zadnjič na Ptuju. Pa greste vi iz enega srečanja na drugega?

Sedaj sem bila s sodelavko zunaj na pijački in tortici. Mnjami je pasalo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
1.9.2011 12:59:31   
PERSIDA

Ja, Persida, kaj pa če se dogovorimo spet za uro 09.30, kot zadnjič na Ptuju. Pa greste vi iz enega srečanja na drugega?

Sedaj sem bila s sodelavko zunaj na pijački in tortici. Mnjami je pasalo.user posted image user posted image user posted image

Nam je čist vseeno.Mi smo tu,pa tam ,pa vsepovsoduser posted image .Najbolj me čebela skrbiuser posted image .
Nekaj vidim ,da je spet naokoli priletela ,pa bi bla rada glavna na vasiuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
1.9.2011 13:01:53   
PERSIDA
Kokica moram še ti to povedat včeraj s tašo nisva do kopra vžgale sva šle pravi čas z avtocesteuser posted image user posted image user posted image .In beri nič krožle po ljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Najaa hvala.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
1.9.2011 13:03:06   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Nam je čist vseeno.Mi smo tu,pa tam ,pa vsepovsoduser posted image .Najbolj me čebela skrbiuser posted image .
Nekaj vidim ,da je spet naokoli priletela ,pa bi bla rada glavna na vasiuser posted image .

Torej srečanje mariborčank v nedeljo 11.09.2011 ob 09.30h pri Galiču!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim za napotke kako do tja!user posted image

Čebela si prebrala? user posted image Pazi, da prideš, da te ne bo Persida pogrešala. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
1.9.2011 13:03:10   
PERSIDA
In ja sedaj poznam že veliko lj.Sem ratala prava študentkauser posted image .Samo že zoo mormo najt ,pa smo zmagaliuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
1.9.2011 13:04:08   
KOKICA32

Kokica moram še ti to povedat včeraj s tašo nisva do kopra vžgale sva šle pravi čas z avtocesteuser posted image user posted image user posted image .In beri nič krožle po ljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Najaa hvala.

user posted image user posted image user posted image user posted image Uuuuu, to pa je dosežek! Kaj je Tasa imela usta zalepljena?user posted image

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
1.9.2011 13:04:17   
PERSIDA
Grem sedaj načrt delat kokica samo za tebeuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
1.9.2011 13:05:09   
KOKICA32

In ja sedaj poznam že veliko lj.Sem ratala prava študentkauser posted image .Samo že zoo mormo najt ,pa smo zmagaliuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
1.9.2011 13:05:27   
PERSIDA

Najaa hvala.

user posted image user posted image user posted image user posted image Uuuuu, to pa je dosežek! Kaj je Tasa imela usta zalepljena?user posted image

user posted image

Jaaaaaaaaa.Pa veš zakaj ker je sedaj mala glavnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa še zraven mene sedi mala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
1.9.2011 13:05:28   
KOKICA32

Kaj si že bla tam?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
1.9.2011 13:06:23   
KOKICA32

Najaa hvala.

user posted image

Jaaaaaaaaa.Pa veš zakaj ker je sedaj mala glavnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa še zraven mene sedi mala user posted image user posted image user posted image user posted image

kak to? Čakaj, kak ste se te lahko z enim avtom peljale?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
1.9.2011 13:06:47   
PERSIDA

Kaj si že bla tam?

Ne mimo samo hodimo s tamalima ko gremo pod pekersko gorcouser posted image .Pa randije sem mela tam včasih ,no malo  vstran v šumiuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
1.9.2011 13:07:51   
KOKICA32

Kaj si že bla tam?

Ne mimo samo hodimo s tamalima ko gremo pod pekersko gorcouser posted image .Pa randije sem mela tam včasih ,no malo  vstran v šumiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti, ti, ti!

Pa jaz niti ne znam priti do Pekrske gorce?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
1.9.2011 13:08:46   
PERSIDA

Najaa hvala.

user posted image

Mala miss ima sedež na prednjem zicu mamico ,pa zadaj na sredino med A. in T. potisnemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
1.9.2011 13:11:31   
KOKICA32

Najaa hvala.

user posted image

Mala miss ima sedež na prednjem zicu mamico ,pa zadaj na sredino med A. in T. potisnemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja? Pa se jih lahko vozi na sprednjem sedežu v tem avtosedežu? Nisem vedela, super ideja za kdaj!user posted image

Eh, te pa tak ni imela šanse, da spregovori.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
1.9.2011 13:22:07   
PERSIDA
Kokič a poznaš papeževo cesto.To je tista nasproti obija ko prideš mimo betnavskega gozda ,proti vzpenjači.?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
1.9.2011 13:25:16   
KOKICA32

Kokič a poznaš papeževo cesto.To je tista nasproti obija ko prideš mimo betnavskega gozda ,proti vzpenjači.?

Ja, poznam!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
1.9.2011 13:36:24   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Najaa - ziher ni blo preveč smešno včeraj z Niko in njenim lulanjem, samo jaz sem se pa zdaj morala prav nasmejat. Samo se moram delat da nekaj resnega delam, ker mi imamo vrata od pisarn odprta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej meni je zdej tudi smešno, včeri mi pa ni bilo. Da se boš še mal smejala, ti povem še to, da za nameček sem še rezervne gatke pozabla vzet s sabo na wc in sem ji zabičala, da me tam počaka (sam dva koraka stran je bila naša miza), pa me seveda ni, ampak je z NAGO! in umazano ritjo od peska letala po celem igrišču! user posted image user posted image Sem se počutla tak... grrrr... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4099
1.9.2011 13:36:55   
Najaa

11.september od 11 ure naprej smo mi na pikniku nedonošenčkov pod pohorjem.Toliko v vednost.Ve se zmenite uro ,pa če nam znese se vidimo sicer ,pa drugič.Lahko ,pa vas vse vzamemo sabo in greste z nami .Prireditev bo ,pa v šotoru.

Najaa ob tem bi ti rada rekla samo veš kakšna razlika je med lj in mb v tem pikniku.Res prava žalost ,da pri nas ni toliko posluha ali česa že.Tam je res vse tako veeeeliko.Pri nas je ,pa skoz denar problem.Mater ,če bi dobila loto bi takoj nakazala pediatriji.No saj podrobnosti bom lahko primerjala ko bo piknik mimo.Ne res take stvari,pa me ful žalostijo.Kako šele mora bit tem ljudem ko stvar organizirajo in prosijo za pomočuser posted image .

Škoda res, sam v Lj se mi zdi pa že preveč vsega. Preveč dogajanja, prenaglas muzika, tudi vse za denar, vse drago... No vsaj mamice imamo 1x letno dober razlog, da se vidimo, to pa vse odtehta. user posted image

Hvala za kaj?user posted image

Daj še meni povej, če se res lahko spredaj vozijo otroci? user posted image Kako to? Nam bi pa večkrat prav prišlo, sam tega nisem vedla.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?