|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
31.8.2011 13:06:18   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

IZVIRNO SPOROČILO: cassy

dečve, dajte mi mal svetovat....namreč iščem posteljnino za kinderpet 140/70 z obrobami...  bi šla v avstrijo, pa imajo baje drugačne mere kot pri nas.....
kje pri nas se zna dobit res lepo postelnino, kvalitetno in ne tako fejst drago?

kupujem tudi že kozmetiko za detece.....kaj bote nabavle? že imam olivno olje in trdo milo iz lekarne....kaj še? jih boste kaj mazale s kakimi kremami ali kaj podobnega? baje ni pametno.....

lp

Jaz sem jo kupila v nkd-ju. Glede kozmetike bom kupila mandeljnovo olje in trdo olivno milo in trenutno nič drugega, aja pa sudocrem in hladilno mazilo za ritko.

Enako glede kozmetike.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
31.8.2011 13:11:35   
moni23
Tudi mene je dobra dva ni nazaj bolela cela desna stran, pa še mal spodaj....kr fejst, pa sm ugotovila da je bilo od napihjenosti...je bilo potem bolje:)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
31.8.2011 13:45:29   
cassy
hvala...
kaj pa za temence?to kr z olivnim oljem namažem al kako? ful sem zmedena že od vseh podatkov....
sudocream je pa za kaj?user posted image

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
31.8.2011 13:50:02   
smrketa24

hvala...
kaj pa za temence?to kr z olivnim oljem namažem al kako? ful sem zmedena že od vseh podatkov....

Za temence nisem jaz nič uporabljala, ker jih skoraj nič ni imel. Meni so rekli: česanje, česanje, česanje in je res ful pomagalo. Mož ga je vsak dan po kopanju fejst počesal s krtačko in nismo imeli tememnc.
Sudocrem je pa krema za ritko mazat. Super zadeva, jaz sem jo uporabljala takrat, ko je imel vneto rito in je takoj pomagala, drugače sem pa navadno hladilno mazilo imela.

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
31.8.2011 14:40:36   
Natka23

hvala...

Mandeljevo olje je za temenca,ampak to ne rabiš vnaprej kupit počakaj, če bo sploh imel-a

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
31.8.2011 15:34:28   
muca*maca
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dober večer user posted image no, za mano je današnji pregled, ki je pokazal, da nam bo tale naš škorček še dal vetra user posted image je hotela poslušat srček, pa je user posted image vztrajno brcal v napravico in je G komaj ujela utrip. Živ je kot poper. No, potem sem pa malo pojamrala, da na prejšnjem UZju, torej na morfologiji, ki jo je zaradi odsotnosti moje G opravila neka druga G, nismo dobili nobene slikice, niti 3D UZja ni nič priklopila in me je moja zlata G še enkrat dala na UZ, mi pokazala obrazek našega malega bitjeca in mi sprintala nekaj slikic user posted image sej mi ni treba pravit, da sem bila v devetih nebesih user posted image je pa ta otročiček precej majhen za razliko od svojega starejšega bratca, ki je bil vedno bolj na zgornjih mejah, ima namreč šele 900 g in je na spodnji meji. Je rekla G, da bo ta otroček pa kar ven padel user posted image ni problema, sam da ne bom rodila v avtu user posted image

naslednji pregled imam čez 4T, 28.9., ko me baje spet čaka UZ, da preverimo, kako kaj raste tale škratek user posted image

aja, v petek grem pa na obremenilni test za cukr, sem bila zihr, da me ne bo dala, pa se je vseeno odločila, da me bo. Predvsem zato, ker imamo sladkorno v družini, ampak ima jo moj stari ata, pa še to je starostna sladkorna user posted image ma dobro, si bom pač v petek vzela frej user posted image

je bila pa za mano na vrsti ena mamica v 37. tednu in sva se pri sestri še malo pogovarjali, potem je pa kar naenkrat ratala čist fertik in je prosila sestro, če ji zmeri pritisk. Reva ga je imela 120/170, tko da so kar rešilca klicali, pol jo je še panika zgrabila in je začela jokat. Je bila kar norišnica in je še mene kar iz tira vrglo user posted image so jo priklopili na CTG in se je srček lepo slišal, tako da mislim, da je bilo na koncu vse ok.

Ljubljančanke, v petek se vam ne morem pridružiti, ker ima moj dragi rojstni dan in se moram na ta dan posvetiti njemu user posted image morda pa mi uspe naslednjič.

Oooo, kje se pa dobiti, v katerem lokalčku??? Jaz bi tudi prišla, da vas končno spoznam!

Pregled sem imela včeraj, poslušali smo srčka, je bilo ok, morfologija je pri meni za razliko od felix bila super, priklopila me je tudi na 3d in dobila sem kilometer slikic (ista nadomestna ginekologinja), zato je bilo pa včeraj na kratko, pa se vse izravna.
naslednji pregled imam pa šele 5. 10. čez 5 tednov!

in tudi mene je hotela dat na sladkorno, pa sem pojamrala, da ta teden res nimam časa (v petek bi morala it) in mi zdaj ni trebam, juhuhu! Samu jutri zjutraj moram bit tam na tešče user posted image user posted image  si predstavljate nosečko na tešče, mislim, da bom pol pojedla vse žemljice na tem svetu, hahaha.
No, testu sem se izognila - zaenkrat - ker zdaj so novi standardi in traja test 2,5 ure. Pri Maksu je trajal eno uro. Moram dat pa še kri za Rh- in ziher dobim v petek tisto injekcijo v rito... mah, bom že preživela, sam da mi ni treba 2,5 ure tam viset. je pa res, felix, da ne bova mogle klepetat

tolk na hitr za zdele, čau

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
31.8.2011 15:53:04   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Oooo, kje se pa dobiti, v katerem lokalčku??? Jaz bi tudi prišla, da vas končno spoznam!

Dobimo se v petek ob 17h pred Supernovo - tisti lokalček zunaj.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
31.8.2011 16:08:27   
lananai
kupujem tudi že kozmetiko za detece.....kaj bote nabavle? že imam olivno olje in trdo milo iz lekarne....kaj še? jih boste kaj mazale s kakimi kremami ali kaj podobnega? baje ni pametno.....

Mi bomo imeli isto kot za prvo babiko. Navadno trdo milo za kopanje, baby olje od Johnson's za po kopanju, ribodermin za ritko (se je najbolj izkazal). To je to.

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
31.8.2011 16:10:17   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23
jaz še nisem nič kupla, bom kupla pa v lekarni hladilno mazilo, pa olivno olje alkohol oz tiste alkoholne robčke, trdo milo bom kar v mullerju, ribje mazilo, sem pa študirala ker bo zima, da se moram pozanimat kako kremo kupit za lička in za Tjašo in za malega, ker pri Tjaši je bila reakcija na bubchen in niveouser posted image user posted image

Mi smo ji lani pozimi mazali z Afroditino Bebico (je dobila za darilo). Je toliko tega, da se je res težko odločit.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
31.8.2011 16:12:21   
lananai

Naša tudi ni imela temenc. Ko se ji je nekaj podobnega pojavilo pri dveh letih, sem namazala kar z baby oljem Johnson's, ki ga imamo itak vedno doma. Baje pomaga vsaka bolj mastna stvar, celo margarino dajejo.

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
31.8.2011 17:15:08   
Norica
MalinaNina, držim pesti, da zdržita do konca. user posted image

Jaz sem si danes uredila 4 urno bolniško pri osebni zdravnici. Nič ni komplicirala. Me križ boli za znoret. Rekla mi je, da delam vaje za hrbtenico in medenico pa da počivam bolj pogosto user posted image Jutri začnem s telovadno za user posted image v zd Bežigrad. Upam, da bo potem bolje.

Zadnja 2 tedna se mi dogaja, da sem ful žejna ponoči. Na eno uro se zbujam, spim kozarec vode, lulat pa nazaj spat in tako 5x. Zjutraj sem posledično kot zombi. Zdravnica pravi, da je to znak za sladkorno in naj prosim G za napotnico za OGT test. Moj G pa meni, da če nimam glukoze v vodi, da ne rabim se testirat. Vprašala sem na polikliniki, če lahko samoplčniško pa pravijo, da ne in zdaj ne vem kaj naj naredim. Tiste, ki imate nosečniško sladkorno, a ste imeli kakšne znake za sladkorno? Zakaj vas je G dal testirati?

Sudokrem je tudi meni zakon. Spomnim se, da odkar smo začeli uporabljat to kremo ni nikoli imela vneto ritko. Za temenca sem kupila peno za temenca od Mustele in sem jo samo 1x umila in je bilo v redu. Samo to ni treba kupovat vnaprej.

Ljubljančanke, jaz bi se tudi rada udeležila srečanja v petek, samo žal ne morem, ker glih takrat sem naročena na depilaciji. Bom pa z veseljem prišla naslednjič.

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
31.8.2011 17:57:28   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Norica
Moj G pa meni, da če nimam glukoze v vodi, da ne rabim se testirat. Vprašala sem na polikliniki, če lahko samoplčniško pa pravijo, da ne in zdaj ne vem kaj naj naredim. Tiste, ki imate nosečniško sladkorno, a ste imeli kakšne znake za sladkorno? Zakaj vas je G dal testirati?

Ne vem, kako je s tem. Ampak mene je G dala na test in pravi, da daje vse nosečnice nad 24 let. Na srečo ni pokazalo sladkorne. Kaj pa, če bi ti tvoja osebna zdravnica dala napotnico za test? Bolje preprečiti kot zdraviti, pravijo.

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
31.8.2011 17:58:47   
lananai
MalinaNina, tebi pa želim, da bi vaš user posted image počakal še malo pri tebi. Povej mu, da je še zelo vroče odzunaj in da se še nič ne mudi. user posted image

< Sporočilo je popravil lananai -- 31.8.2011 17:59:04 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
31.8.2011 19:24:06   
MalinaNina
Hvala debeluške za vzpodbudne besede user posted image
Mi je pa všeč, da se pogovarjate o vseh kremcah in podobnih zadevah. Sedaj bom po preostale nakupe morala poslati kr mojga user posted image , tako da počasi urejam seznam kaj mora dokupiti. Pa vsak napotek pride prav. Lep preostanek dneva še naprej!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
31.8.2011 19:41:25   
cassy
oj, spet jaz.....ja kozmetike je tolk na trgu,da sploh neveš kje bi začel in kje končal.....sem bla zadnjič 1 uro v dm-u da bi diplomirala iz nje, pa sem na koncu zapustila trgovino s prazno vrečko....lol

zaj pa še mal pojamram.....sem v 31 tednu pa 4 dni pa je stanje tako......nonstop otrdeva trebuh, vseskozi mi nekaj dol tišči, da si res trebuh kr polcam....kr naprej na wc hodim, ker mala z nečim vsake toliko časa pritisne na mehur in čeprav je skoraj prazen imam občutek, da se bom polulala....se mi včasih ne da it na wc, pa jo malo spodbudim da se preobrne......za nekaj časa mi včasih celo uspe....ponoči imam tudi neko hudo pekočo bolečino od žličke pa do popka, kot da bi bil neki krč al kaj.....da še dihat ne morem....n ko popusti, si ne upam niti premaknit....ker boli ko hudič.... drgač pa totalno brez energije....ko pa se kaj spostopim it delat....npr posesat bajto al pa kaj čisto malega, bi trebuh otrdi ko kamen.....groza....
no, zdaj me najbolj zanima boleča žlička....ima katera kaj pojma? mala menda ne tišči nič vanjo, ker se kar naprej premika, tak da bi se bolečina kdaj pa kdaj pojavila, je pa vseskozi prisotna....
hvala nosečke že v naprej....

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
31.8.2011 19:58:50   
muca*maca

Jaz sem si danes uredila 4 urno bolniško pri osebni zdravnici. Nič ni komplicirala. Me križ boli za znoret. Rekla mi je, da delam vaje za hrbtenico in medenico pa da počivam bolj pogosto user posted image Jutri začnem s telovadno za user posted image v zd Bežigrad. Upam, da bo potem bolje.

Zadnja 2 tedna se mi dogaja, da sem ful žejna ponoči. Na eno uro se zbujam, spim kozarec vode, lulat pa nazaj spat in tako 5x. Zjutraj sem posledično kot zombi. Zdravnica pravi, da je to znak za sladkorno in naj prosim G za napotnico za OGT test. Moj G pa meni, da če nimam glukoze v vodi, da ne rabim se testirat. Vprašala sem na polikliniki, če lahko samoplčniško pa pravijo, da ne in zdaj ne vem kaj naj naredim. Tiste, ki imate nosečniško sladkorno, a ste imeli kakšne znake za sladkorno? Zakaj vas je G dal testirati?

Sudokrem je tudi meni zakon. Spomnim se, da odkar smo začeli uporabljat to kremo ni nikoli imela vneto ritko. Za temenca sem kupila peno za temenca od Mustele in sem jo samo 1x umila in je bilo v redu. Samo to ni treba kupovat vnaprej.

Ljubljančanke, jaz bi se tudi rada udeležila srečanja v petek, samo žal ne morem, ker glih takrat sem naročena na depilaciji. Bom pa z veseljem prišla naslednjič.

Norica, dej mi povej, kako je s to telovadbo v ZD Bežigrad, jaz bi namreč tudi rada hodila, pa mi ni uspelo priklicati te gospe.
v prejšnji nosečnosti sem hodila na več različnih telovadb in sem bila na koncu najbolj zadovoljna prav v ZD.

Kar se tiče sladkorne - mogoče bi tvojemu G. omenila, da je v družini, npr. da jo ima tvoja babica (tudi če je nima) in potem te že skoraj mora poslati, ker je mene hotela na vsak način, pa ima moja babi samo starostno sladkorno, šele 2 leti in živi brez tablet.
Zateži, to je to.

LP

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
31.8.2011 20:23:17   
Natka23

Men je rekla, da se moram testirat, ker kao celjska porodnišnica komplicira odkar je prišla ta novost.Prviič se nisem, pa recimo je moj oče imel sladkorno tipa 2, tokrat pa je rekla, da zard porodnišnice, ker druge podlagae zakaj pri emn ni bilo pa razum  touser posted image user posted image user posted image V glavnem za mano in ok po pričakovanjuuser posted image

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
31.8.2011 20:47:48   
disko
Meni je moja ginekologinja rekla, da je to testiranje skoraj vsake nosečnice "modna muha". No, ampak mene je dala testirati, ker sem se tok zredila, pa češ da naj bi imela ful velik trebuh, to je pa vse, nobenih specialnih znakov. Pa sem jo fasala. Tko da sem zdej na dieti in sem cukr po enem tednu samo z dieto spravila v normalno stanje, ampak moram še vedno non.stop čekirati (tako nivo sladkorja v krvi kot ketone v urinu) - čeprav sta za mano peklenska tedna in sem že čist na robu, tko da sem si zdejle privoščila dve palačinki. user posted image

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
1.9.2011 6:55:00   
tassika
Jutro, a lahko še jaz malo pojambramuser posted image

Za mano je še ena grozna noč. Že prejšnjo nismo spali, včeraj zvečer pa mali čisto tako za BZ izmerim vročino in evo 38,7user posted image  iz lepega. Pa saj je spala do 3-zjutraj, potem pa žurka do 4,30, sirup, pila, rokico,... Zdaj jo ima moja mami, ker sem šla jaz v službo še nekaj zrihtat pred dopustom.

Trebuh - totalno odveč, sploh ker je sam trebuh, nič drugega. Težko se premikam, na miru stat sploh en morem, ker me vse boli in otrdi. Tudi meni ful otrdeva kljub magneziju in donatu. Jesti mi ne paše oz zelo malo in konstantno me peče zgaga. Ruperut je moj najboljši prijatelj zadnjih 14 dni. Res moram malo bolj počivat, vlak in vsakodnevna hoja sta zgleda terjala svoj davek, ker prvič ko sem bila doma, se teh težav ne spomnim.

Nič šibam na kavo, da se zbudimuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
1.9.2011 6:58:01   
disko
Lahko jamraš, včasih res kr mal pomaga, a ne? user posted image

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
1.9.2011 7:06:38   
Norica

Norica, dej mi povej, kako je s to telovadbo v ZD Bežigrad, jaz bi namreč tudi rada hodila, pa mi ni uspelo priklicati te gospe.
v prejšnji nosečnosti sem hodila na več različnih telovadb in sem bila na koncu najbolj zadovoljna prav v ZD.

Kar se tiče sladkorne - mogoče bi tvojemu G. omenila, da je v družini, npr. da jo ima tvoja babica (tudi če je nima) in potem te že skoraj mora poslati, ker je mene hotela na vsak način, pa ima moja babi samo starostno sladkorno, šele 2 leti in živi brez tablet.
Zateži, to je to.

LP

muca maca, telovadba se začne danes ob 17h. Poteka vsak četrtek ob 17h. Jaz sem se prijavila preko maila: mateja.fink@zd-lj.si. Če prideš, se vidiva user posted image

Za testiranje bom vsekakor zatežila G. Komaj čakam ponedeljek, ko imam pregled.

Danes po 2 mesecih ponovno vrtec. Imam malo treme, ker hčerka menja skupino. Upam, da ne bo problema. Tiste, ki imate otroka/e v vrtcu, a ste razmišljale kaj boste naredile, ko pride user posted image A bo otrok nadeljaval z vrtcem ali pa ga boste nekaj časa zadržali doma? Mi se nikakor ne moremo odločitiuser posted image december je tak lep mesec v vrtcu, ko veliko ustvarjajo, hkrati pa največ bolezni...

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
1.9.2011 7:19:52   
Natka23

Zateži, to je to.

LP

muca maca, telovadba se začne danes ob 17h. Poteka vsak četrtek ob 17h. Jaz sem se prijavila preko maila: mateja.fink@zd-lj.si. Če prideš, se vidiva user posted image

Za testiranje bom vsekakor zatežila G. Komaj čakam ponedeljek, ko imam pregled.

Danes po 2 mesecih ponovno vrtec. Imam malo treme, ker hčerka menja skupino. Upam, da ne bo problema. Tiste, ki imate otroka/e v vrtcu, a ste razmišljale kaj boste naredile, ko pride user posted image A bo otrok nadeljaval z vrtcem ali pa ga boste nekaj časa zadržali doma? Mi se nikakor ne moremo odločitiuser posted image december je tak lep mesec v vrtcu, ko veliko ustvarjajo, hkrati pa največ bolezni...

Naša gre tudi v drugo skupino in sem še kar jezna, samo njo so dal v drugo skupino ostali sošolčki so pa skupaj, sej bi se šla lahko pritožit, sam sem potem študirala, da itak se mora kaj takega navadit.user posted image jaz je ne bom vzela iz vrtca, ker prvo se mi zdi, da bom jaz v tistem času lahko veliko naredla, ona pa bo imela pozornost oz družbo, razen če bi slučajno bila skoz bolana, ampak prvo leto ni bila nič, pa upam, na enako letouser posted image

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
1.9.2011 7:46:19   
tassika
Jaz jo imam sicer v privat varstvu. Prvi teden bo pomoje z nami, da se malo navadimo, pa da ne bo prevelik šok. Potem pa računam, da bo nekako pon in pet doma, ostalo tam. Predvsem, ker se mi finančno izplača, ker če je ni ne plačam celega dneva.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
1.9.2011 8:26:24   
tasa.m
Oj,

pri nas tudi dajejo vsako nosečko za preverjanje sladkorja.

Vrtec, pri nas gre tudi danes v novo skupino, v bistvu je spremeba samo ime skupine in ne bo več v jasličnem oddelku, tako da dobijo 5 novih, druga igralnica, isti vzgojiteljici... tako da mi je že včeraj vse pokazala, kje ima zdaj garderobo in igralnico. Po rojstvu user posted image , bo pa verjetno toliko časa z nami, kolikor bo imel moj dopusta potem pa normalno v vrtec oz. bo verjetno v petkih frej, razen če ne bo sama želela iti, ker po 14. dneh na dopustu, me je že sama spraševala, če gre jutri že v vrtec. Tako da kar rabi družbo otrok user posted image .  Pa še jaz ne bom imela tolk pestro in se bom potem popoldne, ko pride iz vrtca malo bolj nje posvetila.

Sem pa tudi jaz že en hipo, me je samo trebuh, je še enkart večji kot v 1. user posted image  in se tudi komaj že obračam.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
1.9.2011 8:36:08   
smrketa24
No, pa se zgleda počasi pri vseh začenjajo težave. Mene je včeraj zvečer zagrabil 2x tak krč v trebuh (tam, kjer je slepič), da kar nekaj časa nisem prišla k sebi. Danes me boli pa pri popku. Mala pa nenormalno brca v mehur. Imam občutek, da bo kar nogica ven pogledala. Joj, kje je še 37. tednov.

Vrtec- jaz ga bom verjetno imela v vrtcu, samo prvi teden razmišljam, da bi ga obdržala doma, da se privadimo. Potem pa obvezno v vrtec, ker je njemu doma nenormalno dolgčas user posted image Prvo leto je bil kar veliko bolan (do januarja), potem se je pa umirilo. pravijo, da prvo leto so bolj bolni, potem jim pa odpornost zraste, tako da upam, da bo zdrav user posted image

Sladkorna - mene ni poslala na test, pa jo imamo tudi v družini.

Joj, kje je še 13.9., ko imam pregled. Se mi zdi, da se zadnje 14 dni do pregleda takoooooo vleče.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?