felix7
|
dober večer no, za mano je današnji pregled, ki je pokazal, da nam bo tale naš škorček še dal vetra je hotela poslušat srček, pa je vztrajno brcal v napravico in je G komaj ujela utrip. Živ je kot poper. No, potem sem pa malo pojamrala, da na prejšnjem UZju, torej na morfologiji, ki jo je zaradi odsotnosti moje G opravila neka druga G, nismo dobili nobene slikice, niti 3D UZja ni nič priklopila in me je moja zlata G še enkrat dala na UZ, mi pokazala obrazek našega malega bitjeca in mi sprintala nekaj slikic sej mi ni treba pravit, da sem bila v devetih nebesih je pa ta otročiček precej majhen za razliko od svojega starejšega bratca, ki je bil vedno bolj na zgornjih mejah, ima namreč šele 900 g in je na spodnji meji. Je rekla G, da bo ta otroček pa kar ven padel ni problema, sam da ne bom rodila v avtu naslednji pregled imam čez 4T, 28.9., ko me baje spet čaka UZ, da preverimo, kako kaj raste tale škratek aja, v petek grem pa na obremenilni test za cukr, sem bila zihr, da me ne bo dala, pa se je vseeno odločila, da me bo. Predvsem zato, ker imamo sladkorno v družini, ampak ima jo moj stari ata, pa še to je starostna sladkorna ma dobro, si bom pač v petek vzela frej je bila pa za mano na vrsti ena mamica v 37. tednu in sva se pri sestri še malo pogovarjali, potem je pa kar naenkrat ratala čist fertik in je prosila sestro, če ji zmeri pritisk. Reva ga je imela 120/170, tko da so kar rešilca klicali, pol jo je še panika zgrabila in je začela jokat. Je bila kar norišnica in je še mene kar iz tira vrglo so jo priklopili na CTG in se je srček lepo slišal, tako da mislim, da je bilo na koncu vse ok. Ljubljančanke, v petek se vam ne morem pridružiti, ker ima moj dragi rojstni dan in se moram na ta dan posvetiti njemu morda pa mi uspe naslednjič.