|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
31.8.2011 10:24:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Manj manj. Ma včeri sem bla neki zanič, verjetno ker bom tardečo dobla pa imam pms, že cel teden. user posted image
Kokica, kaj že papirje oddajaš? user posted image aaaa kak gre hitro... user posted image user posted image Zelo zelo zelo uživajte na morju, spočij si, naj te razvajata tvoja dva fanta... kmalu kmalu boste dobili družbo in drugo leto bo že ful pestro na morju haha, a si predstavljaš? Punčica bo stara dobre pol leta in več, takrat bo že sedela, vse ji bo zanimivo... ej pravi čas si zbrala za rodit! user posted image user posted image user posted image

To pa res ja, pa še vročine nebo več in bo v P znosno :)

Upam, da res!

v vsakem primeru oktobra se lažje diha kot v poletnih mesecih :P

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
31.8.2011 10:25:11   
tasa_m
user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
31.8.2011 10:36:02   
KOKICA32
Pozdravi Persido in bavca! A v Lj greste? Tja, kot mislim, da greste?user posted image user posted image user posted image user posted image

Grad- lahko probaš vrniti a po moje ne bo šlo, ker bodo rekli, da ste sami krivi, da se je predrl...kao nestrokovno ravnanje. Probaj pa poročaj! Držim pesti.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
31.8.2011 10:42:51   
tasa_m
Pa se bom pa drla da bo poslovodja prišla in vrnila denar. Tak je že blo, ko sem ji plenice nazaj nesla user posted image

Gremo k yanii na obisk ja. Če so naju marca povabili, te pa je skranji čas da gremo!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
31.8.2011 10:45:33   
KOKICA32

Pa se bom pa drla da bo poslovodja prišla in vrnila denar. Tak je že blo, ko sem ji plenice nazaj nesla user posted image

Gremo k yanii na obisk ja. Če so naju marca povabili, te pa je skranji čas da gremo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, jaz sem mislila, da k Felix! Super!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
31.8.2011 12:05:27   
Najaa

Manj manj. Ma včeri sem bla neki zanič, verjetno ker bom tardečo dobla pa imam pms, že cel teden. user posted image
Kokica, kaj že papirje oddajaš? user posted image aaaa kak gre hitro... user posted image user posted image Zelo zelo zelo uživajte na morju, spočij si, naj te razvajata tvoja dva fanta... kmalu kmalu boste dobili družbo in drugo leto bo že ful pestro na morju haha, a si predstavljaš? Punčica bo stara dobre pol leta in več, takrat bo že sedela, vse ji bo zanimivo... ej pravi čas si zbrala za rodit! user posted image user posted image user posted image

Ja, je treba počasi začeti urejati papirje, ker me drug teden ne bo doma, potem pa bo že skoraj 1 mesec do PDP in da me spet kaj ne preseneti.user posted image

Ja, točno vem, kako bo drugo leto, ker je sorodnica rodila lani oktobra in lahko lepo spremjam kako bomo mi "uživali" drugo leto. Pa pri njej je to šele 1. otrok, jaz pa bom imela še enega triletnika (3,5)  zraven. user posted image Pa saj bo, lepo sproti in počasi. Pustimo času čas.  Sem že rekla, da v tej porodniški bom pa bolj uživala kot v prejšnji. Prvič že zato, ker nekako vem kaj me čaka, drugič pa vem, da ne bom toliko "komplicirala", se bom bolj predala toku, gospodinjstvo ne bo na 2. mestu (za otrokom), kuhala ne bom vsak dan, ker se bom posluževala drugih uslug,...user posted image

Točno tako je bilo pri meni. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
31.8.2011 12:05:33   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

No, pa še Tuševe karte, ki mi manjkajo:

2 12 14 16 23 35 45 47 59 62 93 94 103 104 108 110 113 124 141 142

Imam 14,23,45,110,124. Napiši mi naslov, če hočeš, da ti jih pošljem.user posted image

Danes sem še tri zraven dobila. Šparaj jih, bom malo še počakala, ker teh Tuševih res ogromno dobim. Če pa bo panika na koncu, pa se toplo priporočam.user posted image

Velja. Jaz jih imam še en kup. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
31.8.2011 12:49:13   
trezika
KOKICA daj mi pošlji na zs ali mail svoj naslov... adresar sem nekje založla user posted image prosim....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
31.8.2011 13:06:02   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

KOKICA daj mi pošlji na zs ali mail svoj naslov... adresar sem nekje založla user posted image prosim....

Poslano na mail!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
31.8.2011 21:31:30   
Tulipan12
Čer!user posted image
Moja cela banda spi že od 21h, mene pa so pustili samo tu, da se mučim s tem vrtcem.user posted image  No, pa Radlerček je zraven, stari dobri...user posted image  Malo se mi zdi, da mi že pri uhah ven gledajo ti Radlerji, mi kr paše, da prihaja zima, da malo pijačo menjam!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
31.8.2011 21:37:42   
Tulipan12

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

Ko boš imela 2 otroka, ti nikoli več ne bo tak tečno! Zato še uživaj kolko se da!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
31.8.2011 22:37:54   
Tulipan12

Ja, je treba počasi začeti urejati papirje, ker me drug teden ne bo doma, potem pa bo že skoraj 1 mesec do PDP in da me spet kaj ne preseneti.user posted image

Ja, točno vem, kako bo drugo leto, ker je sorodnica rodila lani oktobra in lahko lepo spremjam kako bomo mi "uživali" drugo leto. Pa pri njej je to šele 1. otrok, jaz pa bom imela še enega triletnika (3,5)  zraven. user posted image Pa saj bo, lepo sproti in počasi. Pustimo času čas.  Sem že rekla, da v tej porodniški bom pa bolj uživala kot v prejšnji. Prvič že zato, ker nekako vem kaj me čaka, drugič pa vem, da ne bom toliko "komplicirala", se bom bolj predala toku, gospodinjstvo ne bo na 2. mestu (za otrokom), kuhala ne bom vsak dan, ker se bom posluževala drugih uslug,...user posted image

Točno tako je bilo pri meni. user posted image

Pri meni tudi!user posted image

Glede dopusta pa... ti kar direktno povem, da ne bo ravno nekega počitka!user posted image  Iz lastnih letošnjih izkušenj. Pa tvoja pupa bo že na GH, pa ne še na isti kot ostali, pa skrivanje pred soncem... no, vse skupaj lepo začinjeno z radovednim ničesarboječim 3,5 letnikom!user posted image  Pa še lepa plat: do takrat boš na svojih kilcah, brez okornega trebuha, lahko boš čofotala z Valentinom ali počivala v senčki s svojo pupo, ko pa se bo sonček malo spuščal, pa boste vsi 4 kot družinica zaplavali. V. se takrat ne bo bal vode (sem pozabila, če se je ne več), dojenčica pa bo itak uživala!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4037
1.9.2011 7:04:32   
Najaa
Dobro jutro in vesel 1.september vam želim! user posted image user posted image Sem čisto not padla, ko po celem fb berem sam o prvem dnevu vrtca ali šole. Pri nas na srečo vse ostaja isto. Sem se pa ravno včeraj pogovarjala s Tijino vzg. in sva debatirali, kako bo pa drugo leto en oreng zaključek in da bo žalostno, bomo jokali... ma, meni so že zdej silile solze na oči. user posted image Pa imam še celo leto, da se navadim na besedo šola. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4038
1.9.2011 7:57:47   
MalaČebelica

Dobro jutro in vesel 1.september vam želim! user posted image user posted image Sem čisto not padla, ko po celem fb berem sam o prvem dnevu vrtca ali šole. Pri nas na srečo vse ostaja isto. Sem se pa ravno včeraj pogovarjala s Tijino vzg. in sva debatirali, kako bo pa drugo leto en oreng zaključek in da bo žalostno, bomo jokali... ma, meni so že zdej silile solze na oči. user posted image Pa imam še celo leto, da se navadim na besedo šolauser posted image

joj ja - kak so že vlki user posted image user posted image user posted image kak gre čas hitro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro.

mene že dva dni nekaj hoče glava bolet in sem čisto sesuta. komaj čaaaaaakaaaam da pride ati domov....

uživajte

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
1.9.2011 7:58:11   
MalaČebelica
Aja, kaj je zdaj že z onim galičem? se bomo kaj dobile?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
1.9.2011 7:59:25   
KOKICA32

Dobro jutro in vesel 1.september vam želim! user posted image user posted image Sem čisto not padla, ko po celem fb berem sam o prvem dnevu vrtca ali šole. Pri nas na srečo vse ostaja isto. Sem se pa ravno včeraj pogovarjala s Tijino vzg. in sva debatirali, kako bo pa drugo leto en oreng zaključek in da bo žalostno, bomo jokali... ma, meni so že zdej silile solze na oči. user posted image Pa imam še celo leto, da se navadim na besedo šola. user posted image

Tudi jaz želi vsem enako!user posted image Najbolj pa Lii in njeni mamici, ki verjetno ravnokar zadržuje solze in ji je težkooo pri srčku! Tulipan drži se! user posted image user posted image user posted image Lia bo uživala v družbi vrstnikov! user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem zjutraj oddala Valentina v novo igralnico, za cca 10 metrov stran od lanske, bližje parkirišču!user posted image Nekaj se me je oklepal zjutraj, ker je bila v jutranjem varstvu ena gospa, ki je še menda ni videl a potem sva videla eno deklico (ni drugače v njegovi skupini), ki jo pozna, pa je bilo vse okej. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
1.9.2011 8:00:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dobro jutro in vesel 1.september vam želim! user posted image user posted image Sem čisto not padla, ko po celem fb berem sam o prvem dnevu vrtca ali šole. Pri nas na srečo vse ostaja isto. Sem se pa ravno včeraj pogovarjala s Tijino vzg. in sva debatirali, kako bo pa drugo leto en oreng zaključek in da bo žalostno, bomo jokali... ma, meni so že zdej silile solze na oči. user posted image Pa imam še celo leto, da se navadim na besedo šolauser posted image

joj ja - kak so že vlki user posted image user posted image user posted image kak gre čas hitro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro.

mene že dva dni nekaj hoče glava bolet in sem čisto sesuta. komaj čaaaaaakaaaam da pride ati domov....

uživajte

kdaj pa pride?

Neposredna povezava do sporočila: 4042
1.9.2011 8:02:14   
KOKICA32

Aja, kaj je zdaj že z onim galičem? se bomo kaj dobile?

Ja, se bomo ja, v nedeljo 11.09.!

Neposredna povezava do sporočila: 4043
1.9.2011 8:13:53   
Najaa

pa dobro jutro.

uživajte

user posted image user posted image user posted image zate.
Meni letošnje poletje sploh ni bilo naklonjeno, skoz sem bila nekaj bolana. Sej si rečem, raje jaz kot otroci sam vseeno ni fajn sredi največje vročine, da te vročina trese. user posted image
Čebela, ti nisi v službi?

Neposredna povezava do sporočila: 4044
1.9.2011 8:16:37   
Najaa
user posted image za Tulipan, vidiš bejba, mislimo nate. Sej bo. user posted image Pa tudi Timon od yanie danes prvič prestopa vrata vrtca sam on je car, tak z veseljem reče, da gre v vrtec, kjer so otroci. user posted image
Ko sem peljala Tijo, sem vidla dva nova otročka, ki se jim bosta pridružila, dvojčka, in revčka sta že v garderobi tak jokala. user posted image

trezika oprostiiiii, danes pa res oddam. Včeri sploh nisem do pošte prišla, danes pa moram še nekaj it iskat tak da ti oddam. Imam pa že dva dni zapakirano in naslovljeno.user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 1.9.2011 8:17:45 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
1.9.2011 8:18:30   
KOKICA32

user posted image za Tulipan, vidiš bejba, mislimo nate. Sej bo. user posted image Pa tudi Timon od yanie danes prvič prestopa vrata vrtca sam on je car, tak z veseljem reče, da gre v vrtec, kjer so otroci. user posted image
Ko sem peljala Tijo, sem vidla dva nova otročka, ki se jim bosta pridružila, dvojčka, in revčka sta že v garderobi tak jokala. user posted image

Saj to ja, to mene najbolj gane, ko jih vidim jokati. No, jaz danes nisem imela nekega velikega cmoka v grlu, nisem pa šla ravnodušno tja, priznam.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
1.9.2011 8:19:24   
KOKICA32
Trezika, jaz pa sem ti včeraj že oddala na pošto. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
1.9.2011 8:23:32   
Najaa

Saj to ja, to mene najbolj gane, ko jih vidim jokati. No, jaz danes nisem imela nekega velikega cmoka v grlu, nisem pa šla ravnodušno tja, priznam.user posted image

A veš, kaj me še bolj gane? Ko vidim 1.9. tiste male bavce, kako z rutkami in velikimi ruzaki hodijo ob starših proti šoli. user posted image Po moje, da bom drugo leto reees jokala, ko bom Tijo peljala. Ob tem mam pa res že zdej cmok v grlu. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
1.9.2011 8:24:14   
Najaa

Trezika, jaz pa sem ti včeraj že oddala na pošto. user posted image

Važička!! user posted image user posted image user posted image al ne, kot reče Tulipan - PIFLARKA!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
1.9.2011 8:46:48   
KOKICA32

A veš, kaj me še bolj gane? Ko vidim 1.9. tiste male bavce, kako z rutkami in velikimi ruzaki hodijo ob starših proti šoli. user posted image Po moje, da bom drugo leto reees jokala, ko bom Tijo peljala. Ob tem mam pa res že zdej cmok v grlu. user posted image

To pa tak, da ne govorim, ko sem samo zjutraj poslušala po radiu v avtu o tem, mi je šlo na jok.user posted image

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?