|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
22.8.2011 9:49:52   
Zojatisa
Pozdravljene joij še komaj prenašam to vročino za znoret je.
LANANAI- te lahko prosim pol za sredo?
lp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
22.8.2011 10:00:29   
bella106
Pozdravljene user posted image  in souser posted image ,

evo naj se vam še jaz pridružim, upam da me lepo sprejmete, ker ste že tako utečene. user posted image
Vas pa že od vsega začetka kar redno prebiram, časa za pogovor pa ni in ni... No verjetno ga tudi zdaj ne bo veliko, ampak se bom potrudla občasno kaj napisat. Sem opazla da je par punc iz Kamnika oz okolice, upam da najdemo kako skupno besedo, in bomo imele družbo v času vozičkanja.

Moji podatki: PDP 20.11., pričakujemo user posted image , doma imamo pupo user posted image staro 2 leti. Prihajam iz Kamnika. Rodila bom v LJ. Naslednji pregled 16.9. 

No za enkrat, bi bilo to vse z moje strani. Lep dan vsem in čimbolje prenašajte peklensko vročino!!!! user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
22.8.2011 11:03:18   
Oblačka
Rakica 7 hvala za informacijo. Bom poklicala in se pozanimala.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
22.8.2011 11:43:26   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa
LANANAI- te lahko prosim pol za sredo?

Zdej je pa neki prišlo vmes in bom jst mogoče šibala v LJ... Pa lih na sredo. user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
22.8.2011 11:44:13   
lananai
bella, dobrodošla! user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
22.8.2011 11:55:59   
Zojatisa
Dobrodošla BELLA še ena ko imamo na isti dan rok super!
Škoda lananai!
Sicer nevem kok bom prišla sedaj na srečanje ker peš pa se mi res ne da v tej vročini hodit že doma jo komaj prenašam.
lp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
22.8.2011 12:01:54   
tassika
RAKICA7 upam, da boš tole videla, če jo pa katera pozna naj ji pa pove.

Našla sem tvojo previjalno podlago v Domžalah v BC (veleblagovnica). Pokliči jih in rezerviraj, bila je samo ena, sicer sem jo zdaj skrila čisto zadaj, pa upam, da ti je ne prodajo user posted image
BABY CENTER DOMŽALE VELE
Mestni trg 1
1230 DOMŽALE

T/F: 01/721-95-32
e-pošta:
pe40@baby-center.si

[email=pe40@baby-center.si][/email]
DELOVNI ČAS: 8.00 - 20.00, sobota: 8.00 - 17.00, nedelje in prazniki zaprto

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
22.8.2011 12:46:52   
voxaja
Da se še jaz malo oglasim po dolgem času. Smo bili vmes na morju 1 teden. Je prav pasalo, samo kaj ko je tako hitro minilouser posted image Zdaj pa doma. Ta vročina prav ubija, sem čist brez energije- žal ne morm isto rečt za hčerkico, jo vročina prav nič ne moti, tako da moram "veselo" tekat za njo. Še dobro da gre spat za dve uri da si malo odpočijem.
Prejšnji teden sem imela pregled, mi je g naredil ultrazvok in je otroček za 2 tedna manjši.Kot kaže bo tako kot prvič -zastoj rastiuser posted image Upam samo, da ne bo prehud zastoj. Sicer mi je g rekel, da še ni nič kritičnega, morda pa bo samo manjši otrok, glede na to da je trebuh (razdalja S/F) dovolj velik. Bomo vidli kako bo na naslednjem pregledu. Za spol pa tudi ni nič rekel, sama pa ga tudi nisem vprašala, se mi takrat ni zdelo ravno pomembno..

Naslednji pregled 20.9.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
22.8.2011 13:58:33   
Natka23
OJ!!

Ojej a zdej bi srečanje prestavle
????

Vročina  za znoretuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu voxaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
22.8.2011 13:59:14   
Natka23
DOBRODOŠLE NOVE BELLA IN NORICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu voxaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
22.8.2011 14:08:12   
felix7
ojlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

evo, po 14 dneh spet na delovnem mestu. Dopust je pasal, čeprav je tudi doma prav fino bit po tolikšnem času user posted image Sem mislila, da boste ful veliko napisale in da ne bo šans, da preberem za nazaj, pa se mi zdi, da vas je vročina gnala stran od računalnikov user posted image no, pa tudi moji sodelavci so bili pridni in so veliko mojega dela opravili sproti, tako da me ni pričakala miza polna papirjev in lahko vmes celo na RR poškilim. Vseeno je preveč, da bi prebrala naenkrat, zato bom tudi komentirala v obrokih user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kristidream

Joj...jst se tut ne morem odloči glede tega Angelcare...sprva je bil 100% na moje seznamu, ker je sinčku od prijatelja "rešil" življenje (sicer, ko je bil že starejši...okoli 1 leta in je bil neki bolan in je med spanjem nehal dihat)....potem sem se pa tut jst zapela okol tega elektromagnetnega sevanja...lih zadnjič, ko sm ždela 3 ure v laboratoriju na testu za sladkorno, sem spet brala o tem in ravno za novorojenčke je pisal, da naj bi bli najbolj občutljivi na e.s. in clo je pisal za te elektronske varuške, da naj bi ble vsaj en meter stran od otroške posteljice, saj naj bi se z oddaljenostjo e.s. nižal, pri oddaljenosti 3m od naprave pa naj bi bil ničeln. Kolkr pa jst razumem, naj bi dojenček na tej napravi direkt spal!?  Tko, da zdej se pa res ne morem odločit user posted image

jaz sem imela pri prvem otroku tudi malo paranoje, ampak šele ko je bil 3 meseca star. In sem resno razmišljala o nakupu AC. Pa me je isto odvrnila ideja o sevanju, pa še ena kolegica, ki ga je imela, je rekla, da če ti otrok zleze tja nekam k nogam, kjer ga blazina ne zazna več, se seveda vklopi alarm. Njej se je to zgodilo 3x in vsakič ji je šlo ene par mesecev življenja, ker se je tako ustrašila, zato je AC enostavno odstranila.

Sm vidla na internetni strani od Ikeje, da imajo potiskane pleničke...ravno v torek grem, pa jih bom najverjetneje kupla (če jih bom našla)...belih imam pa kr nekaj, sm jih dobila zraven cunjic

jaz sem dobila en ogromen kup belih navadnih bombažnih plenic in sem kupila barvo za tekstil in jih pol obarvala v zeleno/rumeno user posted image samo kot ideja za tiste, ki imate takšne plenice.

Ima še katera otečene noge!? V ponedeljek sm misla, da mi jih bo raznesl, skurl, da se bodo kr ločile od ostalega telesa, ampak niso ble pa tooolk zlo otečene, lih tolk da so me čevlji žulili ... No, zdaj dva dni, ko ni več tako soparno in vroče je tut z mojimi nogami boljše...ampak, še zmeraj, ko pridem iz službe, se mi zdi, da jih bo raznesl...me prav pečejo podplati,...tko, da si jih namakam, eno kremo so mi dali v lekarni, potem pa jih dam v zrak in je malo boljše...no, sej bo za prežvet...

meni meča zatekajo, ampak se mi zdi, da predvsem od sedenja. Pa od prekrižanih nog. Tega se pa enostavno ne morem odvadit, oz. noge kar same zlezejo ena čez drugo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu kristidream)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
22.8.2011 14:41:43   
Norica

IZVIRNO SPOROČILO: voxaja

Da se še jaz malo oglasim po dolgem času. Smo bili vmes na morju 1 teden. Je prav pasalo, samo kaj ko je tako hitro minilouser posted image Zdaj pa doma. Ta vročina prav ubija, sem čist brez energije- žal ne morm isto rečt za hčerkico, jo vročina prav nič ne moti, tako da moram "veselo" tekat za njo. Še dobro da gre spat za dve uri da si malo odpočijem.
Prejšnji teden sem imela pregled, mi je g naredil ultrazvok in je otroček za 2 tedna manjši.Kot kaže bo tako kot prvič -zastoj rastiuser posted image Upam samo, da ne bo prehud zastoj. Sicer mi je g rekel, da še ni nič kritičnega, morda pa bo samo manjši otrok, glede na to da je trebuh (razdalja S/F) dovolj velik. Bomo vidli kako bo na naslednjem pregledu. Za spol pa tudi ni nič rekel, sama pa ga tudi nisem vprašala, se mi takrat ni zdelo ravno pomembno..

Naslednji pregled 20.9.

Voxaja, v katerem tednu si? Pušenjak pravi, da pred 30 tednom ne moremo govoriti o zastoju rasti. Za takšno ugotovitev mora obstajati še kakšna druga indikacija. Tako je meni razlagal na morfologiji.

Bella, dobrodošla!user posted image

Angelcare: Tiste, ki imate AC od prej, zanima me zakaj ste se odločili za nakup? A je dojenček spal v dugi sobi?

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu voxaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
22.8.2011 15:08:56   
lananai
AngelCare - mi ga imamo. Zakaj smo se odločili za nakup? Živimo v hiši, smo dosti zunaj pa tudi ne sliši se od povsod joka iz spalnice. Nameravala sva itak kupit eno v redu varuško, na katero se bova lahko zanesla. Potem sva se pa odločila za AC, ki ima tudi senzor dihanja zraven. Bolš preprečiti kot zdraviti, pravijo. Itak so ga kupili moji starši za darilo ob rojstvu. user posted image Še zdej ga uporabljamo (sicer že dolgo brez senzorja dihanja), ker tamala spi v drugi sobi in jo lahko slišiva, če naju kliče ponoči. Sva zadovoljna z nakupom.
Edino nekaj vam še povem. Morajo pa biti te senzor plošče na ravni podlagi (torej npr. deski) in ne na letvicah, ki jih imajo nekatere posteljice in večina postelj za odrasle. Najina posteljica ima sicer polno desko in na njej jogi, so nama pa to kako leto po našem nakupu eni povedali. Da vas v naprej opozorim, da baje senzor na teh letvicah ne dela pravilno.

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
22.8.2011 15:49:46   
Rakica7
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

RAKICA7 upam, da boš tole videla, če jo pa katera pozna naj ji pa pove.

Našla sem tvojo previjalno podlago v Domžalah v BC (veleblagovnica). Pokliči jih in rezerviraj, bila je samo ena, sicer sem jo zdaj skrila čisto zadaj, pa upam, da ti je ne prodajo user posted image
BABY CENTER DOMŽALE VELE
Mestni trg 1
1230 DOMŽALE

T/F: 01/721-95-32
e-pošta:
pe40@baby-center.si

[email=pe40@baby-center.si][/email]
DELOVNI ČAS: 8.00 - 20.00, sobota: 8.00 - 17.00, nedelje in prazniki zaprto

tassika SUPER SI!!! user posted image  Sem že klicala in so mi jo dali na stran. HVALA!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
22.8.2011 17:52:30   
disko
Jaz se kar citiram, ker sem se izgubila v bodijih na preklop, plišu in vročini. :) Ali res nobena nima "sladkornih izkušenj"? No, sej vam privoščim, da ne bo pomote ;)

IZVIRNO SPOROČILO: disko

Welcome norica! user posted image

Govora je bilo o kombinezončkih - jih že imajo? Kje priporočate nakup oziroma kje ste videle luškane? :)

Pa še vprašanje za tiste s povišanim sladkorjem: ali je katera zaradi tega na bolniški? Berem, da naj bi bil sladkor lahko povišan tudi zaradi stresa in sedaj, ko sem tri dni na ultra no-sugar, low GI dieti (kar počla bom od vsega zdravja user posted image ) in če jutri rezultati ne bodo kaj boljši, se mi zdi, da se bom poslovila od pisarne. Se je kateri na bolniški, s spremembo "okolja" sladkor kaj izboljšal (seveda hkrati z dieto)?

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
22.8.2011 18:52:41   
natka28
Disko - Jaz ti ne morem pomagat, ker sem itak brez službe in sem doma, vem pa, da če se ne gibljem (po vsakem glavnem obroku grem na sprehod), se mi poviša sladkor )-: Mislim pa, da je veliko odvisno tudi od stresa. Pa maš tudi dieto? Jaz si ne predstavljam, da bi hodila v službo in se hkrati držala diete, ker ves čas mislim samo na hrano in kaj bom jedla za naslednji obrok, potem pa še to pikanje in preverjanje sladkorja trikrat na dan....

Punce, a je vam tudi tako vroče kot meni? Počasi se bom skuhala,....

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
22.8.2011 20:03:36   
Natka23

Jaz se kar citiram, ker sem se izgubila v bodijih na preklop, plišu in vročini. :) Ali res nobena nima "sladkornih izkušenj"? No, sej vam privoščim, da ne bo pomote ;)

Welcome norica! user posted image

Govora je bilo o kombinezončkih - jih že imajo? Kje priporočate nakup oziroma kje ste videle luškane? :)

Pa še vprašanje za tiste s povišanim sladkorjem: ali je katera zaradi tega na bolniški? Berem, da naj bi bil sladkor lahko povišan tudi zaradi stresa in sedaj, ko sem tri dni na ultra no-sugar, low GI dieti (kar počla bom od vsega zdravja user posted image ) in če jutri rezultati ne bodo kaj boljši, se mi zdi, da se bom poslovila od pisarne. Se je kateri na bolniški, s spremembo "okolja" sladkor kaj izboljšal (seveda hkrati z dieto)?

kombinizončki no men so bli všeč vedno v ca, hm in kuku so jih nekatere kupovaleuser posted image

povišan sladkor in služba nimam izkušenj žaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
22.8.2011 22:27:53   
Nejčka71
Disko - glede sladkorne: jz sem na bolniški, ampak sem na inzulinu user posted image . Mi je edukatorka na diabetološki rekla, da sem lahko na bolniški do poroda zaradi tega, ker sem na inzulinu, ampak jaz sem do 23. tedna delala (in vmes koristila dopust), od sredine julija sem pa na bolniški. Mi je blo pa težko hodit v službo in skrbet za vse obroke hrane ter opravljat stalne kontrole višine sladkorja + 4x na dan inzulin user posted image .

Po moje je višina sladkorja tudi lahko povezana s stresom. Jz sem že na začetku nosečnosti imela kr zlo visoke vrednosti sladkorja (tudi zaradi stresa) - sem že v enem prejšnem postu napisala. Ko pa smo bili na dopustu, sem si doze inzulina celo zmanjšala (zaradi nižjih vrednosti glukoze), ker smo res živeli na "izi", veliko sprehodov, plavanja, pa hrana je bila vsak drugi dan morska. Zdej pa počas doze zopet povečujem user posted image . Jutri grem na kontrolo, pa bom vidla, kaj mi bodo povedal.

Je pa pri sladkorni zelo pomembno kakšno hrano ješ (saj veš - dieta) in gibanje - po možnosti po vseh glavnih obrokih. Ampak meni zdele ne uspeva glih najbolj - je prevroče, pa se kr notr držim.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
23.8.2011 8:59:26   
shanliang
men se tako vlečejo teli dnevi do prvega pregleda... ma še v prvi nisem bila tako neučakana kot pa sedaj sej vem da bo ful hitro minilo vse skupaj sam vseeno.. še cele tri tedne, saj se mi bo kar zmešalo... mogoče še bolj zato, ker sploh nimam nobenih znakov da sem nosečka.. no razen očitnega da nimam in pluskov na testih seveda sam res komaj čakam prvi pregled, pa da vidim srčka naše pikice, da se lahko sprostim in začnem uživati...

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
23.8.2011 9:05:24   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: shanliang

men se tako vlečejo teli dnevi do prvega pregleda... ma še v prvi nisem bila tako neučakana kot pa sedaj sej vem da bo ful hitro minilo vse skupaj sam vseeno.. še cele tri tedne, saj se mi bo kar zmešalo... mogoče še bolj zato, ker sploh nimam nobenih znakov da sem nosečka.. no razen očitnega da nimam in pluskov na testih seveda sam res komaj čakam prvi pregled, pa da vidim srčka naše pikice, da se lahko sprostim in začnem uživati...

Ti si pa najbrž falila temo, kaj? Tule imamo že očitne znake za nosečnost - velike trebuhe. user posted image

(odgovor članu shanliang)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
23.8.2011 9:10:06   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

DOBRODOŠLE NOVE BELLA IN NORICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodošli user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
23.8.2011 9:11:28   
lananai
Dobro jutro vsem!

Savinjčanke - mene jutri na žalost ne bo. Če se boste vseeno dobile, se imejte lepo. Drugače se pa za drug datum zmenimo.

Moj user posted image in moj tast sta že na parceli, valjata tampon za temeljno ploščo. user posted image Začelo se je, juhu! user posted image

Zdej grem pa neki pojest. Je naredila moja taščica tako super jagodno marmelado... mmmmm... user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
23.8.2011 10:33:01   
malanovinka
zdravo.....

mi smo pa imeli v nedeljo manjšo prometno nezgodo.... in sem včeraj prosila ginekologa če lahko kar pridem preveriti mojo user posted image če je vse ok z njo..... tako da najnovejši podatki so, da ima moj user posted image 1600 gramov - je pravi velikan user posted image in je že z glavico dol. g je rekel, da je težko verjetno, da bi se še obrnil, tako da bo verjetno ostalo kar tako - mi je prav odleglo po vseh teh postih o medenični vstavi.
za spol nisva hotela vedeti saj se lahko zmotijo, pa rada bi bila presenečena user posted image
nasledni pregled 21.09. do takrat pa še vedno 4 ure bolniške.....

lep vroč dan... ko bi le imela avto, da bi se lahko odpeljala malo do morja.....

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
23.8.2011 10:47:54   
Zojatisa
SHANLIANG-verjamem da se ti vleče do prvega pregleda ker se je nam tudi itak bo pa vse ok.
Samo se mi zdi da si malo res falila kajti mi že počasi razmišlajmo o porodu in ne v znalih nosečnosti, nič hudega
sm da bo vse ok.
lp

SAVINJČANKE- kkako stanje je za jutri, sm jz peš žal ne morm je prevroč.
lp

(odgovor članu shanliang)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
23.8.2011 10:53:41   
amalija81
Savinjčanjke: Kako je za jutri? Jaz bi se vam lahko pridružila-ampak le za dobro urico (ker delam)
Zojatisa: lahko te poberem če potrebuješ prevoz- piši mi na FB prosim
Vročina: za znoret, ampak ne bo več dolgouser posted image

Komaj čakam pregled v petek, včeraj sem začela hodit v ZD Celje na vadbo za nosečke in sestra je res zelo prijazna in deluje pomirajočeuser posted image ... pa še materinsko šolo ima, tako da sem se prijavila za začetek septembra!

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?