felix7
|
ojlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evo, po 14 dneh spet na delovnem mestu. Dopust je pasal, čeprav je tudi doma prav fino bit po tolikšnem času Sem mislila, da boste ful veliko napisale in da ne bo šans, da preberem za nazaj, pa se mi zdi, da vas je vročina gnala stran od računalnikov no, pa tudi moji sodelavci so bili pridni in so veliko mojega dela opravili sproti, tako da me ni pričakala miza polna papirjev in lahko vmes celo na RR poškilim. Vseeno je preveč, da bi prebrala naenkrat, zato bom tudi komentirala v obrokih IZVIRNO SPOROČILO: kristidream Joj...jst se tut ne morem odloči glede tega Angelcare...sprva je bil 100% na moje seznamu, ker je sinčku od prijatelja "rešil" življenje (sicer, ko je bil že starejši...okoli 1 leta in je bil neki bolan in je med spanjem nehal dihat)....potem sem se pa tut jst zapela okol tega elektromagnetnega sevanja...lih zadnjič, ko sm ždela 3 ure v laboratoriju na testu za sladkorno, sem spet brala o tem in ravno za novorojenčke je pisal, da naj bi bli najbolj občutljivi na e.s. in clo je pisal za te elektronske varuške, da naj bi ble vsaj en meter stran od otroške posteljice, saj naj bi se z oddaljenostjo e.s. nižal, pri oddaljenosti 3m od naprave pa naj bi bil ničeln. Kolkr pa jst razumem, naj bi dojenček na tej napravi direkt spal!? Tko, da zdej se pa res ne morem odločit jaz sem imela pri prvem otroku tudi malo paranoje, ampak šele ko je bil 3 meseca star. In sem resno razmišljala o nakupu AC. Pa me je isto odvrnila ideja o sevanju, pa še ena kolegica, ki ga je imela, je rekla, da če ti otrok zleze tja nekam k nogam, kjer ga blazina ne zazna več, se seveda vklopi alarm. Njej se je to zgodilo 3x in vsakič ji je šlo ene par mesecev življenja, ker se je tako ustrašila, zato je AC enostavno odstranila. IZVIRNO SPOROČILO: kristidream Sm vidla na internetni strani od Ikeje, da imajo potiskane pleničke...ravno v torek grem, pa jih bom najverjetneje kupla (če jih bom našla)...belih imam pa kr nekaj, sm jih dobila zraven cunjic jaz sem dobila en ogromen kup belih navadnih bombažnih plenic in sem kupila barvo za tekstil in jih pol obarvala v zeleno/rumeno samo kot ideja za tiste, ki imate takšne plenice. IZVIRNO SPOROČILO: kristidream Ima še katera otečene noge!? V ponedeljek sm misla, da mi jih bo raznesl, skurl, da se bodo kr ločile od ostalega telesa, ampak niso ble pa tooolk zlo otečene, lih tolk da so me čevlji žulili ... No, zdaj dva dni, ko ni več tako soparno in vroče je tut z mojimi nogami boljše...ampak, še zmeraj, ko pridem iz službe, se mi zdi, da jih bo raznesl...me prav pečejo podplati,...tko, da si jih namakam, eno kremo so mi dali v lekarni, potem pa jih dam v zrak in je malo boljše...no, sej bo za prežvet... meni meča zatekajo, ampak se mi zdi, da predvsem od sedenja. Pa od prekrižanih nog. Tega se pa enostavno ne morem odvadit, oz. noge kar same zlezejo ena čez drugo