|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
23.8.2011 11:19:51   
mimsi
bella, evo ena kandidatka iz Kamnika za kavo in kasnejše vozičkanje...od 12. septembra sem v dop. urah na razpolago, ker bo mali šel nazaj v vrtec, jaz pa ne bom mela kej sama s sabo počet...user posted image tako da se priporočam...user posted image

Drgač pa ja, crkujem od vročine tudi jaz. Sem sama sebi že zoprna. Ma, ker dokler ne gre sonce dol, se enostavno ne ohladi. Sej ne moreš vrjet. Pa sem misnla, kako bova z malim hodila na bazen...ma kak bazen, če te za šalo užge takoj. Morda drug teden potem, ko pravijo, da naj bi vročina malo poustila. Močno upam...

Sva bila pa z M v petek na 3D...wiii, kaj sem se raznežla...tako lepo se je vidlo vse. In ne morem verjet kako zelo sta si moja dva fanta podobna. Sem malo upala, da si bosta različna, pa se mi zdi, da ne bo tako....user posted image Je pa tale moj fant kar močno pridobil na kilaži. Sem si kar malo oddahnila, ker na morfo jie bil na spodnji meji, zdej ima pa 1 kg (26t) in je celo termin poroda malo prej izračunal računalnik na UZ.

oblekice..vidim, da ste že zelo pridne z nakupi in pripravami...eh, meni se v tej vročini še razmišljati ne da, kaj da bi pa še kaj kupovala...bom potem, ko bom sama oz. ko bo mali v vrtcu, da imam sploh čas o tem razmišljat. Bom pa na novo nakupla tisto kar rabim še za dokupit. Kombinezonček in par toplejših oblačil. Bom pa verjetno kar preko nexta naročila, pa v Zaro bom šla še pogledat. A, ja pa verjetno bom kako stvar še na Gap-ovi strani pogledala, če je za vzet kaj. Ma to predvsem za starejšega....

joške, ma jes sem cela bomba že....se kar kotalim povsod...kaj čmo, sej bo pol bolš, ko rodim in ko neham dojit...user posted image sem že vajena...

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
23.8.2011 11:55:10   
voxaja
IZVIRNO SPOROČILO: Norica

IZVIRNO SPOROČILO: voxaja

Da se še jaz malo oglasim po dolgem času. Smo bili vmes na morju 1 teden. Je prav pasalo, samo kaj ko je tako hitro minilouser posted image Zdaj pa doma. Ta vročina prav ubija, sem čist brez energije- žal ne morm isto rečt za hčerkico, jo vročina prav nič ne moti, tako da moram "veselo" tekat za njo. Še dobro da gre spat za dve uri da si malo odpočijem.
Prejšnji teden sem imela pregled, mi je g naredil ultrazvok in je otroček za 2 tedna manjši.Kot kaže bo tako kot prvič -zastoj rastiuser posted image Upam samo, da ne bo prehud zastoj. Sicer mi je g rekel, da še ni nič kritičnega, morda pa bo samo manjši otrok, glede na to da je trebuh (razdalja S/F) dovolj velik. Bomo vidli kako bo na naslednjem pregledu. Za spol pa tudi ni nič rekel, sama pa ga tudi nisem vprašala, se mi takrat ni zdelo ravno pomembno..

Naslednji pregled 20.9.

Voxaja, v katerem tednu si? Pušenjak pravi, da pred 30 tednom ne moremo govoriti o zastoju rasti. Za takšno ugotovitev mora obstajati še kakšna druga indikacija. Tako je meni razlagal na morfologiji.

Pregled sem imela pri 27t6d. Vem, da še ni 100% da gre za zastoj rasti, ampak glede na prvo izkušnjo imam sedaj nekako 50% možnosti, da se situacija ponovi. Sem pa tudi že kontaktirala Pušenjaka na njegovem forumu in njegov odgovor je bil:" 2 tedna odstopanja pri 28 tednih je še znotraj normalnega razpona za gestacijo, zato težko govorimo o zastoju rasti. Če želimo biti bolj dosledni, bi morali dodati še podatke o količini plodovnice ter izmeriti značilnosti pretoka krvi skozi maternico ter plodove žile (popkovina in srednjo možgansko arterijo). Če je vse to v redu, potem z veliko verjetnostjo lahko trdimo, da ne gre za zastoj rasti temveč za normalno rast pri manjši genetski zasnovi."  Tako me je na nek način pomiril, ker plodovnice je primerno, za pretoke pa ne vem, ker mi moj ginekolog tega ni preveril. Sicer se skušam čim manj obremenjevati s tem in pač upam, da vseeno ne bo prišlo do zastoja, vsaj ne prehudega. Bom vidla kakšne bodo mere na naslednje uz, čeprav je ta še daaleč.

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
23.8.2011 12:40:58   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: mimsi

bella, evo ena kandidatka iz Kamnika za kavo in kasnejše vozičkanje...od 12. septembra sem v dop. urah na razpolago, ker bo mali šel nazaj v vrtec, jaz pa ne bom mela kej sama s sabo počet...user posted image tako da se priporočam...user posted image

Še ena, sicer sem iz Mengša, ampak sem zelo velikokrat v Arborutumu z našo flenčo.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
23.8.2011 12:57:05   
Spetmami
Hoj, nosečke!

Po dolgem času se vam spet oglašam...
Pregled sem imela v petek, mi je spet naredil UZ in prečekiral, če je vse ok. Naj bi bilo... user posted image
Glede spola se bo uresničila želja bodoči big sister, ki že tako in tako ves čas pravi, da bo sestrica.
Ok, bo pa še ena user posted image   user posted image
Naslednji pregled imam 20.09.
Delam še točno šest dni, potem pa na bolniško... Po pravici povedano - mi bo kar pasalo, ker sem ponavadi konec dneva že kar fino utrujena, čeprav ne delam fizično. Me pa prelaganje papirjev in telefoni tudi izčrpajo user posted image

No, zaenkrat toliko...
Naj vam tale vročina ne nagaja preveč.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
23.8.2011 13:42:17   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: amalija81
Komaj čakam pregled v petek, včeraj sem začela hodit v ZD Celje na vadbo za nosečke in sestra je res zelo prijazna in deluje pomirajočeuser posted image ... pa še materinsko šolo ima, tako da sem se prijavila za začetek septembra!

Sestra Pavlina? Ona je ful fajn in te tako zna pomirit, res super ženska. Jst sem k njej 2 leti nazaj hodila v materinsko šolo.

(odgovor članu amalija81)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
23.8.2011 14:33:57   
MalinaNina
Hej hej!
Vroooče... me kar mal mine, da bi sploh kam šla... jutri pa v službo, se mi je namreč iztekel dopust (šolstvo) user posted image Včeraj sem dobila injekcijo RH-, pa sem tudi že bila v 30 tednu, tako da ni panike, ker ste nekatere spraševale.
Imam pa sedaj jaz eno vprašanje/željo. Dajmo narest en seznam katere papirje vse moramo urediti pred rojstvom naših bebic.
Na CSD:
- očetovstvo (nisva poročena)
- za paket za novorojenčka
- za porodniško
... za doklade pa najbrž po rojstvu kajne?

Kaj pa.. kako je s temi enkratnimi zneski, ki jih občina nameni novorojencem? Kje in kdaj to urejamo? Še kaj drugega?

Hvala za pomoč in se tipkamo!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
23.8.2011 14:34:45   
bella106
IZVIRNO SPOROČILO: mimsi

mimsi - super, vendar jaz žal še delam , tako da kavice v dopoldanskem času zaenkrat še ne pridejo v poštev, lahko pa v popoldanskem času, imam doma pupo staro 2.leti user posted image

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
23.8.2011 14:41:47   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: MalinaNina

Hej hej!
Vroooče... me kar mal mine, da bi sploh kam šla... jutri pa v službo, se mi je namreč iztekel dopust (šolstvo) user posted image Včeraj sem dobila injekcijo RH-, pa sem tudi že bila v 30 tednu, tako da ni panike, ker ste nekatere spraševale.
Imam pa sedaj jaz eno vprašanje/željo. Dajmo narest en seznam katere papirje vse moramo urediti pred rojstvom naših bebic.
Na CSD:
- očetovstvo (nisva poročena)
- za paket za novorojenčka
- za porodniško
... za doklade pa najbrž po rojstvu kajne?

Kaj pa.. kako je s temi enkratnimi zneski, ki jih občina nameni novorojencem? Kje in kdaj to urejamo? Še kaj drugega?

Hvala za pomoč in se tipkamo!

Na našem seznamčku imamo linke do teh dokumentacij in kdaj jih je treba urejat.

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
23.8.2011 16:57:59   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: MalinaNina

Ne vem, naša občina to sama "uredi" in 2x na leto pokliče vse novorojenčke na srečanje z županom. user posted image Dobimo pa bone za Mercator za 150€ - bolš kot nič, pride prav.

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
23.8.2011 17:33:07   
mimsi
tasa.m, u, arboretum, sliši se super...menda imajo fajn igrala za naše škrate...se že res prov dolgo odpravlja, pa nikoli ne rata...naju kdaj vzameta s sabo?user posted image

bella, ko se ti bo zahotelo družbe, pa sporoči...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
23.8.2011 20:22:35   
Zojatisa
JUTRI PA SREČANJE V PREBOLDU KOMI ČAKAM DA VIDIM VAŠE BUŠIJE!!!!!
LANANAI- potem bova pa midve tk skupi na tem srečanju novorojenčkov z županu, pa pol kasnej skup hodle na govorilne ure v šolo hahaha.

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
24.8.2011 9:00:31   
disko
Nejčka, hvala za odgovor glede sladkorne. user posted image user posted image

Jaz sem bila včeraj po doooolgem času spet na "telovadbi" (joga za nosečnice) in moram rečt, da se taaaaaakoooo DOBRO že dolgo nisem počutila. user posted image Tko da sem si včeraj že zdownloadala en 65 in en 30 min nosečniški program in že komaj čakam svojo vsakodnevno rutino - če katera želi, ji lahko pošljem svoje linke (programa sta sicer plačljiva).

Uživajte maximalno!

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
24.8.2011 12:57:09   
twiggi
disko: jaz bi se priporočala za link. user posted image sama bi se udeležila tega probgrama, samo se zaradi bolniške ne morem.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
24.8.2011 13:04:41   
jagodaaa
DISCO:

sladkorna:

jo imam in so me dali takoj na bolniško. ravno tako mojo sestro. stres je ogromen dejavnih pri povišanem sladkorju. je pa od tebe odvisno ali greš na bolniško, ali ne.
sestra npr. je imela med tednom vedno zelo povišan sladkor, med vikendom ko je doma, pa očitno znižan. odvisno tudi od službe, ki jo opralvljaš.

se pa ginekoligi glede tega zelo razlikujejo.

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
24.8.2011 13:28:42   
natka28
...vročeee.....user posted image

(odgovor članu jagodaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
24.8.2011 13:59:45   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa

LANANAI- potem bova pa midve tk skupi na tem srečanju novorojenčkov z županu, pa pol kasnej skup hodle na govorilne ure v šolo hahaha.

Škoda, ker me ni bilo zraven danes. Upam, da ste se imele fajn in da ste se naklepetale. user posted image

Ja, srečanje z županom bomo imeli skupaj verjetno. user posted image Pa mogoče bosta naša user posted image skupi v skupini v vrtcu (če ga bosta dala). V šoli pa skor sigurno ne, ker se bomo mi selili v Tabor, ko bo hiška stala. user posted image Vidva imata svoje stanovanje / hišo? Midva sva pri moji tašči in tastu.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
24.8.2011 14:15:22   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Škoda, ker me ni bilo zraven danes. Upam, da ste se imele fajn in da ste se naklepetale. user posted image

Ja, srečanje z županom bomo imeli skupaj verjetno. user posted image Pa mogoče bosta naša user posted image skupi v skupini v vrtcu (če ga bosta dala). V šoli pa skor sigurno ne, ker se bomo mi selili v Tabor, ko bo hiška stala. user posted image Vidva imata svoje stanovanje / hišo? Midva sva pri moji tašči in tastu.

A na tabor se boste selili, potem pa mogoče kaj veš kakšne so reference hišk v taboru. Midva gledava, da bi jo tam kupila user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
24.8.2011 14:37:59   
tassika
Imam pa še eno vprašanje, tistim, ki otrok dol pritiska, kakšen je občutek, mene že dva dni doli peče, ne ves čas, ampak me, pa nimam vnetja. Malo me skrbi, samo ne vem zakaj bi hodila k g. ker drugih težav trenutno nimam.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
24.8.2011 14:41:34   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Smo te pogrešale, smo bile do 12ih tam, no smo mal upale da pa le prideš.Na tabor to misliš Vransko a neuser posted image Se ne spoznam na kraj še čist tuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
24.8.2011 14:43:14   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Imam pa še eno vprašanje, tistim, ki otrok dol pritiska, kakšen je občutek, mene že dva dni doli peče, ne ves čas, ampak me, pa nimam vnetja. Malo me skrbi, samo ne vem zakaj bi hodila k g. ker drugih težav trenutno nimam.

Mene v bistvu boli, ne pečeuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
24.8.2011 15:13:00   
Norica

IZVIRNO SPOROČILO: disko

Jaz sem bila včeraj po doooolgem času spet na "telovadbi" (joga za nosečnice) in moram rečt, da se taaaaaakoooo DOBRO že dolgo nisem počutila. user posted image Tko da sem si včeraj že zdownloadala en 65 in en 30 min nosečniški program in že komaj čakam svojo vsakodnevno rutino - če katera želi, ji lahko pošljem svoje linke (programa sta sicer plačljiva).

Uživajte maximalno!

Disko, kje si bila na telovadbi? Jaz sem povsod v Lj spraševala, pa začnejo šele jeseni...za linke se priporočam user posted image Hvala!

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
24.8.2011 15:15:58   
Norica

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Jaz pa čutim pritisk, pa zaboli tudi malo...peče me pa ne.

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
24.8.2011 16:15:18   
oblekica
Pozdravljene novemberke!

Se opravičujem ker vdiram v vašo debato. Če bi katera želela po ugodni ceni prodam oblačilca za dojenčka od 0-12mesecev. In sicer za deklico. Oblačilca so kot nova . To so vsa oblačila od moje hčerkice in jih je ogromno(bodiji, žabice, kompletki , oblekice, kavbojke.....skratka vse kar potrebuje od rojstva do prvega leta). Zraven dam tudi blazino za dojenje in glasbeni vrtiljak za nad otroško posteljico. Prodam tudi lupinico(rdeče barve) od peg perega, ter globoko košaro navetta rdeče barve- peg perego za voziček GT3.
Moj tel 031 468 333  Maja

lepo nosečnost želim vsaki izmed vas

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
24.8.2011 16:21:06   
disko
Hvala vsem "cukerašicam". Do torka sem na "bolniški" oziroma delam od doma, kar sem prepričana, da bo pripomoglo tudi k nižjemu sladkorju (službo imam n-o-r-o in če bom vsaj lahko delala od doma bo to že PRECEJ).

Norica in twiggi, vama na ZS pošljem link.

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
24.8.2011 16:38:12   
Zojatisa
Ja res je blo super smo mal poklepetale upam da se še kej srečamo.
Ja po vsej verjetnosti bo v vrtcu.
Smo držale pesti da prideš boš pa naslednič ane.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?