lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: _perla_ Malo preverjam cotike, kaj vse še potrebujemo. pa me zanima sledeče: bodiji na preklop so zakon (to smo že ugotovili ), do katere številke pa jih je najboljše kupovat? Samo 56, ali tudi 62 in 68? Kupila sem sicer ene bodije v Lidlu (taki lepiii in zelo poceni), št. 56 in 62/68, ampak so čisto navadni. zato ne vem, ali naj jih nesem raje nazaj in kupim bodije na preklop. Ker se res ne bi rada obremenjevala s tem, kako spraviti bodi čez glavico, če si lahko olajšam delo, pa še dojenčku bo to verjetno bolj všeč. Pa še to - nekje sem zasledila, da baje ni dobro že za začetek kupovat kakšnih plišastih zadev (plišasti pajaci, trenirkice, hlače, majčke). Nekaj jihj že imam nagledanih, pa ne vem, ali se naj bolj na bombažne osredotočim.. Bodiji na preklop so meni kul na začetku, ker jih lažje oblečeš na malega dojenčka, ki ga sploh dobro ne veš, kako prijet. Večje številke so mi pa najboljši tisti, ki imajo gumbke. Tisti, ki imajo samo preklopljeno ob luknji za glavo, včasih dol z rame lezejo in če ni dober kroj, so včasih malo čudni. Jih pa lahko fajn nategneš na dojenčka in jih dalj časa uporabljaš. Jst mislim, da nisi falila, tudi če si kupila brez preklopa, še posebej večje številke. Kar se tiče pliša, mi pa ni jasno... Zakaj naj ne bi kupovali? Za mraz bi si jst vsekakor izbrala pliš. Aja, pa kar se številk tiče... Boš s časom vidla, da je ful odvisno, v kateri trgovini kupiš. C&A ima zelo majhne številke, H&M pa večje... Danes sem dopolnila 30 tednov!
|