|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
19.8.2011 17:54:17   
twiggi
jaz imam dva kombinizončka. en je št. 56 drugi pa 62. bom za v porodnišnico pripravila manjšega ( ker čeprav je cifra majhna je kr velik ). pa še tak lepi je. sivo rjavi, kosmat, z uhicami in repekom. izgleda kot mali medvedek. user posted image ful mehki. pa še rokavičke ima in stopala v celem. mislim da bo ravno prav.

rabljena posteljnina: se mi zdi da če jo dobro opereš da nima kaj bit. saj tudi ko kupiš novo posteljnino ne veš kje se je vse ''vlačila'' oz. kako so jo imeli shranjeno. na nek način je rizik vedno prisoten. tudi oblačila se velikokrat dobijo sposojena, rabljena,... pa se lepo operejo, posušijo, zlikajo in jih user posted image imajo lahko komot oblečene. pa so tud cel dan v njih.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
19.8.2011 19:26:26   
_perla_
Kaj pa rabljene odejice? Se kar strinjam z vami, da če vredu ppereš, naj ne bi bilo kaj. Ker kupila sem tudi že nekaj rabljenih citk, pa nisem komplicirala user posted image
Malo gledam za vozički. Za kaj služi sploh zimska vreča? A da se da na športni del od spredaj, da ga ne zebe v nogice? Ker ne vem, kam bi se pritrjala na košaro za novorojenčke..

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
19.8.2011 19:45:55   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

Malo gledam za vozički. Za kaj služi sploh zimska vreča? A da se da na športni del od spredaj, da ga ne zebe v nogice? Ker ne vem, kam bi se pritrjala na košaro za novorojenčke..

Ja, zimska vreča gre na športni del.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
19.8.2011 19:49:03   
smrketa24
Oj!
Evo, moja fanta (možek in sin) sta na morju, jaz pa doma. Sploh ne morem verjet kako ju pogrešam. Ampak meni zdravnica ni dala dovoljenja za na morje, tako da sem pač ostala doma. Itak prideta v ponedeljek domov. Jaz bom šla pa jutri malo po BTC-ju pa na kosilo, tako da si bom vzela malo časa zase in bom uživala.

Naša miška v bušiju tudi lepo brca, ne morem verjet, da bo jutri že polnih 29. tednov. Kako gre hitro En, dva, tri, pa bomo cartale naše sončke.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
19.8.2011 19:56:38   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Oj!
Evo, moja fanta (možek in sin) sta na morju, jaz pa doma. Sploh ne morem verjet kako ju pogrešam. Ampak meni zdravnica ni dala dovoljenja za na morje, tako da sem pač ostala doma. Itak prideta v ponedeljek domov. Jaz bom šla pa jutri malo po BTC-ju pa na kosilo, tako da si bom vzela malo časa zase in bom uživala.

Men je mož-fant oodšel v J. Korejo za 12 dni, sicer veliko hodi okol,ampak priznam, da tokrat mi je najtežje, kar v nekem transu sem, se mi zdi, da Tjaši tudi ni čist jaesn, potem me pa še bolj iščeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3480
19.8.2011 20:24:17   
lananai

Pri našem vozičku gre isti del zimske vreče na košaro in na športni del.

Neposredna povezava do sporočila: 3481
19.8.2011 20:34:37   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Pri našem vozičku gre isti del zimske vreče na košaro in na športni del.

Enako, tak da če bom šla na sprehod ga bom imela v košari notri pa zimsko vrečo,pa bom temu prilagajala oblačilauser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
19.8.2011 22:26:01   
Rakica7
IZVIRNO SPOROČILO: Oblačka
Melona 27 si napisala da greš gledat baby boom vozičke v Kamnik. A se jih tud tam lahko ogleda al ni ta trgovina samo v kopru??Sprašujem ker se tudi sama zanimam za ta voziček in mi je Kamnik zelo bližji kot Koper.

Oblačka: v Šmarci pri Kamniku v trgovini Urša (Habjanova ulica 1, Šmarca, 1240 Kamnik) se da videti Baby Boom vozičke. Na Googlu poišči številko in pokliči, katere imajo na zalogi, pa meni se zdi, da se lahko preko telefona tudi za soboto zmeniš za pregled.

IZVIRNO SPOROČILO: malanovinka
zanima me kao boste ve uredile otroško sobo?? jaz se nagibam k stenskim nalepkam. rada bi tom in jerryja pa ga nikakor ne dobim nikjer.... oz našla sem ga na ebaju vendar ima zelo lepo ceno....

malanovinka: zadnjič sem videla, da v Cyber-ju v City Parku v Lj delajo tudi stenske nalepke po naročilu. Mogoče se ti splača pogledati ali pa vprašat, koliko bi prišlo. Jaz še kolebam med slikanjem na steno (s projektorjem bi si projicirala sliko in jo potem tako narisalauser posted image ) in stensko nalepko. Sem se pa odločila za tematiko Malega slončka (v izvirniku mu je ime Humphrey user posted image ): http://www.bebe-jou.com/collection/design/32/Humphrey%20tender%20yellow.html

Zdaj imam pa eno prošnjo za tiste, ki boste v prihodnjih dneh kaj po Baby Centrih po Sloveniji hodile (razen po ljubljanskih, ker te sem že obredla, pa jim je zmanjkalo zalog user posted image ). Iščem namreč rumeno veliko previjalno podlogo dimenzij 75x80 s tem slončkom Humphreyem, pa je v Lj nimajo več (http://www.bebe-jou.com/collection/show/804/0/Dresscushions%2075*80.html). Če se bo katera spomnila in mi sporočila, kje bi se jo dalo fizično dobiti, bom potem kontaktirala tisti BC, kjer jo bodo imeli. Ker ne zaupam njihovem sistemu, sem namreč včeraj celo popoldan letala od enega BC do drugega po Ljubljani, ker jim je v BC na Rudniku v sistemu pisalo, da so na zalogi v Šiški in BTC-ju, pa jih dejansko nikjer niso več imeli. In naj mi ne reče kdo, da so ravno po 2 komada v tiste pol ure v obeh trgovinah na enkrat prodali user posted image  user posted image .

Uživajte v vikendu!

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
20.8.2011 8:06:40   
tassika
Rakica, samo ena informacija glede tele podlage. JAz imam enako, samo drug motiv in drugega otročka ni zdržala, po šivih je popokala in zdaj so tam ostri robovi, kljub temu, da sem vedno imela čez pleničko. Zdaj bom vzela eno tako, ki je spodaj nedrseča, mehka, ampak malo manj debela. Sicer zdržala je leto in pol previjanja, tako da spet ni zelo zaničuser posted image

Mi imamo pa doma malo trmo, ta vikend bo spet naporen, trma, vročina in jaz slon, dobitna kombinacijauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
20.8.2011 8:14:53   
Norica
Pozdravljene user posted image !

Še ena nosečka bi se vam rada pridružila user posted image Rok imam 28.11. Pričekujemo user posted image . Doma že imamo eno 3 letno navihanko.
Do zdaj sem vas samo brala ob jutranji kavi, za kaj več ni bilo časa. Upam, da mi bo ratalo bolj pogosto sodelovati, saj bi rada bila v vaši družbi user posted image

Lp

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
20.8.2011 9:13:44   
diamantina
Jutro!

Streptokok - prvič se nisem, pa ni bilo nič narobe, tudi naša G ne predlaga tega sama od sebe. Pa najbrž ne bi bilo neumno it, ampak itak še nikdar v življenju nisem imela vnetja tam spodaj, sicer pa nikoli ne veš.

Zimska vreča - jo imamo, je pa taka, da če daš noter eno tako podlogo, dobiš ven nekaj podobnega košari. Torej najprej služi kot košara, kasneje kot grelec za noge (to bo, če sploh bo, prišlo v upoštev naslednjo zimo, ampak po izkušnjah tamalega, ki od trenutka, ko je začel hodit, ni šans, da bi bil še v vozičku, ne bomo rabili).

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
20.8.2011 9:47:19   
Zojatisa
Norica- dobrodošla med sonosečke ki bomo novembra varvale novega družinskega člana

(odgovor članu Norica)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
20.8.2011 10:57:57   
Rakica7
Norica, dobrodošla user posted image

tassika - hvala za komentar. Po mojem bom vseeno kupila to podlogo, ker mi je res ful všeč, pa bomo potem videli, kako bo. Še vedno lahko kupim novo, glede na to, da bom ostale stvari večinoma dobila sposojene in nimam nekih večjih stroškov z otročkom user posted image .  

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
20.8.2011 13:39:05   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Rakica7
Zdaj imam pa eno prošnjo za tiste, ki boste v prihodnjih dneh kaj po Baby Centrih po Sloveniji hodile (razen po ljubljanskih, ker te sem že obredla, pa jim je zmanjkalo zalog user posted image ). Iščem namreč rumeno veliko previjalno podlogo dimenzij 75x80 s tem slončkom Humphreyem, pa je v Lj nimajo več (http://www.bebe-jou.com/collection/show/804/0/Dresscushions%2075*80.html). Če se bo katera spomnila in mi sporočila, kje bi se jo dalo fizično dobiti, bom potem kontaktirala tisti BC, kjer jo bodo imeli. Ker ne zaupam njihovem sistemu, sem namreč včeraj celo popoldan letala od enega BC do drugega po Ljubljani, ker jim je v BC na Rudniku v sistemu pisalo, da so na zalogi v Šiški in BTC-ju, pa jih dejansko nikjer niso več imeli. In naj mi ne reče kdo, da so ravno po 2 komada v tiste pol ure v obeh trgovinah na enkrat prodali user posted image  user posted image .

Kaj pa, če naročiš preko interneta?

Norica, dobrodošla! user posted image

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
20.8.2011 17:04:29   
Rakica7
lananai - sem že gledala prek interneta, BC je nima v spletni prodajalni, pa pri ostalih slovenskih tudi nisem našla. Lahko bi jo naročila iz Švice, vendar pride že osnovna cena 100 % višja, kaj šele z dostavo user posted image Drugače je pa to nizozemska firma, pa so najbližje spletne trgovine v Avstriji, kjer pa tudi nisem našla. Še sreča, da je še kar nekaj časa, pa bodo mogoče kakšne nove zaloge na BC dobili user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
20.8.2011 17:14:04   
spominčica
Norica dobrodošla med nas.

RAvnokar z Ikee. Nabaviil sobico (veliko omaro, komodo, in regal - dost bo) in previjalno ter par malenkosti (pleničke, brisački, potovalno previjalno, nočno lučko...)

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
21.8.2011 10:46:47   
disko
Welcome norica! user posted image

Govora je bilo o kombinezončkih - jih že imajo? Kje priporočate nakup oziroma kje ste videle luškane? :)

Pa še vprašanje za tiste s povišanim sladkorjem: ali je katera zaradi tega na bolniški? Berem, da naj bi bil sladkor lahko povišan tudi zaradi stresa in sedaj, ko sem tri dni na ultra no-sugar, low GI dieti (kar počla bom od vsega zdravja user posted image ) in če jutri rezultati ne bodo kaj boljši, se mi zdi, da se bom poslovila od pisarne. Se je kateri na bolniški, s spremembo "okolja" sladkor kaj izboljšal (seveda hkrati z dieto)?

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
21.8.2011 17:50:41   
_perla_
Hej user posted image !
Malo preverjam cotike, kaj vse še potrebujemo. pa me zanima sledeče: bodiji na preklop so zakon (to smo že ugotovili user posted image ), do katere številke pa jih je najboljše kupovat? Samo 56, ali tudi 62 in 68? Kupila sem sicer ene bodije v Lidlu (taki lepiii in zelo poceni), št. 56 in 62/68, ampak so čisto navadni. zato ne vem, ali naj jih nesem raje nazaj in kupim bodije na preklop. Ker se res ne bi rada obremenjevala s tem, kako spraviti bodi čez glavico, če si lahko olajšam delo, pa še dojenčku bo to verjetno bolj všeč.
Pa še to - nekje sem zasledila, da baje ni dobro že za začetek kupovat kakšnih plišastih zadev (plišasti pajaci, trenirkice, hlače, majčke). Nekaj jihj že imam nagledanih, pa ne vem, ali se naj bolj na bombažne osredotočim..

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
21.8.2011 19:36:11   
diamantina
Saj ne oblečeš otroku na golo kožo tega pliša. Ti kompletki so samo za povrhu in ne bo prav nič narobe, če mu boš dala takoj plišatega gor. So pa ti kompletki zelo topli in se jih v prehodnem vremenu (ko je zunaj še nekje 15 stopinj), ne priporoča (itak ga že spodaj precej oblečeš, seveda v bombaž, pol pa še to navrh in še dekice čez ... savna), ko je mrzlo, pa vsekakor ja ... v stanovanju je pa tudi lahko dete samo v bombažu, odvisno, koliko boš imela toplo in ali ga boš nosila po rokah, ali bo toplo zavit v odejici.

Bodiji na preklop - res so fajn, sicer mi tudi z onimi za čez glavo nismo imeli prav nobenih problemov. Je pa čisto odvisno od tega, kje ga boš kupila, 56 v HM so dovolj veliki za kakšen mesec in pol, tisti drekasti iz BC (ista št.) so pa pri nas bili v uporabi (dva smo dobili v dar) pol meseca. Svetujem, da kupiš nekaj pt. 56, vendar ne veliko in dokupiš kasneje, ko boš videla, kako bo dete rastlo ... brezveze je prej kupovati, potem boš pa stvari v omari gledala ...

< Sporočilo je popravil diamantina -- 21.8.2011 19:40:41 >

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
21.8.2011 19:43:09   
Tjasa27
perla - jz sem imela bodije na preklop, dokler obstajajo - to je do št. 74, pa še bi jih kupila če bi se jih dalo dobit. glede pliša se strinjam z diamantino, jz sem ga urbanu dost oblačila ker je bil rojen januarja, pa še na teži ni lepo pridobival in so mi skoz govoril, da ga morm toplo oblačit da ne kuri energije za ogrevanje.

drugač je pa men tako grozno vroče, ležim pod klimo pa še eno pivo sem si odprla, pa mam da se ohladim

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
21.8.2011 21:17:07   
Natka23
pliš se strinjam z diamantino men se zdi, da bojo prav prišli glede na letni čas , ki ga bomo imele ko bomo rodile in kasnejeuser posted image
body na preklop sem imela 5, 3 št 56 in 2 št 62, ostalo pa navadne in men osebno niso delal težav, tokrat sem dobila veliko navadnih in zelo lepih tak da jih bomo veselo ponucaluser posted image user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
21.8.2011 23:32:17   
Cari
Oj,

se samo toliko oglasim, ker ravno vidim, da je govor o podlogah za na previjalno. Mi smo jo tudi imeli (jo še imamo) pa je ne uporabljamo, ker smo našli boljšo rešitev:
- kupili smo peno kot je armaflex, mislim da nekje v Britofu pri Kranju ti jo odrežejo na mero al na meter, se ne spomnim več točno. Je mehka, ni vpijala tekočine, položili smo jo čez celo previjalno mizo in še po stranicah, kar je prišlo zelo prav pri naši živahni deklici,,... čez sem dala tiste papirnate podloge, ki jih kupiš v Mulerju in so, dokler se kaj ne zgodi :) pa potem čez še eno lepo pleničko... Upam da se vam ne zdi preveč zakomplicirano, ker sploh ni. Največkrat zamenjaš itak pleničko. Tako če bi bilo kateri všeč. Je pa res, da nimajo ravno ne vem kaj barv. Naša je modra, mislim da imajo še rdečo. Je pa tudi super podloga za igro na tleh. Meni se je super obneslo.

Cari

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
22.8.2011 8:04:55   
Norica

Dobro jutro!

Hvala za dobrodošlico user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

perla - jz sem imela bodije na preklop, dokler obstajajo - to je do št. 74, pa še bi jih kupila če bi se jih dalo dobit. glede pliša se strinjam z diamantino, jz sem ga urbanu dost oblačila ker je bil rojen januarja, pa še na teži ni lepo pridobival in so mi skoz govoril, da ga morm toplo oblačit da ne kuri energije za ogrevanje.

Jaz tudi sem uporabljala bodije na preklop, dokler so imeli številke, ker mi je bilo ful enostavnejse za oblačit. Pliš smo tudi nosili, pa nisem opazila, da je bilo kaj narobe. Tako, da tudi za novorojenčka bomo imeli. Jaz nimam še nič pripravljeno za user posted image se mi zdi, da je še velik časa. Potem pa bo zadnji trenutek panika user posted image

Zdaj pa služba kliče...

Lep dan vsem!

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
22.8.2011 8:40:53   
lananai
Malo preverjam cotike, kaj vse še potrebujemo. pa me zanima sledeče: bodiji na preklop so zakon (to smo že ugotovili user posted image ), do katere številke pa jih je najboljše kupovat? Samo 56, ali tudi 62 in 68? Kupila sem sicer ene bodije v Lidlu (taki lepiii in zelo poceni), št. 56 in 62/68, ampak so čisto navadni. zato ne vem, ali naj jih nesem raje nazaj in kupim bodije na preklop. Ker se res ne bi rada obremenjevala s tem, kako spraviti bodi čez glavico, če si lahko olajšam delo, pa še dojenčku bo to verjetno bolj všeč.
Pa še to - nekje sem zasledila, da baje ni dobro že za začetek kupovat kakšnih plišastih zadev (plišasti pajaci, trenirkice, hlače, majčke). Nekaj jihj že imam nagledanih, pa ne vem, ali se naj bolj na bombažne osredotočim..

Bodiji na preklop so meni kul na začetku, ker jih lažje oblečeš na malega dojenčka, ki ga sploh dobro ne veš, kako prijet. Večje številke so mi pa najboljši tisti, ki imajo gumbke. Tisti, ki imajo samo preklopljeno ob luknji za glavo, včasih dol z rame lezejo in če ni dober kroj, so včasih malo čudni. Jih pa lahko fajn nategneš na dojenčka in jih dalj časa uporabljaš. user posted image Jst mislim, da nisi falila, tudi če si kupila brez preklopa, še posebej večje številke.

Kar se tiče pliša, mi pa ni jasno... Zakaj naj ne bi kupovali? Za mraz bi si jst vsekakor izbrala pliš.

Aja, pa kar se številk tiče... Boš s časom vidla, da je ful odvisno, v kateri trgovini kupiš. C&A ima zelo majhne številke, H&M pa večje...

Danes sem dopolnila 30 tednov! user posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
22.8.2011 9:18:21   
Rakica7
Pozdravljene souser posted image ,

vroči vikend za nami, vroči teden pred nami ... ampak, saj bo user posted image . Zanima me, ali se je (bo) katera odločila za sodelovanje v raziskavi materinega mleka (http://www.moje-mleko.si/). Mene malo mika, pa se še nisem odločila. Dobiš pa lahko dobre napotke za prehranske navade, ki ti lahko koristijo za naprej, pa še otrokov razvoj podrobno spremljajo.

lananai user posted image  za 30. teden.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?