kristidream
|
Joj...jst se tut ne morem odloči glede tega Angelcare...sprva je bil 100% na moje seznamu, ker je sinčku od prijatelja "rešil" življenje (sicer, ko je bil že starejši...okoli 1 leta in je bil neki bolan in je med spanjem nehal dihat)....potem sem se pa tut jst zapela okol tega elektromagnetnega sevanja...lih zadnjič, ko sm ždela 3 ure v laboratoriju na testu za sladkorno, sem spet brala o tem in ravno za novorojenčke je pisal, da naj bi bli najbolj občutljivi na e.s. in clo je pisal za te elektronske varuške, da naj bi ble vsaj en meter stran od otroške posteljice, saj naj bi se z oddaljenostjo e.s. nižal, pri oddaljenosti 3m od naprave pa naj bi bil ničeln. Kolkr pa jst razumem, naj bi dojenček na tej napravi direkt spal!? Tko, da zdej se pa res ne morem odločit Diamantina...super...meni bo ful prav prav prišla tvoja informacija, kako in koliko oblečti dojenčka za ven... Sm vidla na internetni strani od Ikeje, da imajo potiskane pleničke...ravno v torek grem, pa jih bom najverjetneje kupla (če jih bom našla)...belih imam pa kr nekaj, sm jih dobila zraven cunjic Samo za info...urikult je bil očitno OK, ker so mi rekli, da me bodo takoj poklicali, če bo kaj narobe (no, vsaj z bakterijami sm zaenkrat opravila in pitje večjih količin vode očitno deluje, tako da ostajam vsaj na 3 litrih )...tudi sladkor je v mejah normale, železo je 115 (prejšn mesec je bil 114), ampak mi je rekla, da naj ne pričakujem, da se bo normaliziral, da je uspeh že, če se ne zniža Naslednji pregled 8.9. Ima še katera otečene noge!? V ponedeljek sm misla, da mi jih bo raznesl, skurl, da se bodo kr ločile od ostalega telesa, ampak niso ble pa tooolk zlo otečene, lih tolk da so me čevlji žulili ... No, zdaj dva dni, ko ni več tako soparno in vroče je tut z mojimi nogami boljše...ampak, še zmeraj, ko pridem iz službe, se mi zdi, da jih bo raznesl...me prav pečejo podplati,...tko, da si jih namakam, eno kremo so mi dali v lekarni, potem pa jih dam v zrak in je malo boljše...no, sej bo za prežvet... Lep dan vseeeeem!!!
|