|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
10.8.2011 9:01:33   
diamantina
Dan!

Angelcare - ne bomo imeli, tudi prvič nismo.
Oblačila za iz porodnišnice - št. 56. Te bo imel še zagotovo kakšen mesec.
Žabice - ja, to pa bomo imeli, ampak bombažne, ne plišaste. Naš taprvi je bil doma oblečen samo v bodi, žabice in copatke pa zavit v odejo (februarja) in mu ni bilo prevroče. Če so prišli obiski in smo ga imeli zunaj postelje, pa sem dala pliš pajac navrh. Imeli pa bomo in tiste za zapet na ramenih in tiste, ki so do pasu, ampak tiste pridejo v upoštev, ko so mal večji, npr. nosijo št. 62 ali 68 (to bo nekje že januarja oz. februarja).
Tudi, ko ga bom pozimi peljala ven, bo oblečen v bodi + žabice, pliš pajacek, bombažna kapica in zimski pajac s kapučko, pa dekca čez in še vreča od vozička, tko da mu zagotovo ne bo premrzlo.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
10.8.2011 9:03:56   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Tetra plenice sem pa jaz kupila potiskane v Mullerju. Nisem jih sicer še nič sprobala, ampak izgledajo čist ok. Cena je bila pa cca. 3-4 eur za komplet treh plenic. Jaz sem vzela samo 2 kompleta, ker jih imam še od prej (navadne bele), pa sem hotela imeti še nekaj tetra pleničk z vzorčki, zato sem jih kupila user posted image

Ker veliko hodite v Ikeo, poglejte pleničke še tam. So tudi take simpatične, potiskane in dobra kvaliteta za normalno ceno.

Juhu, se torej vidimo danes.
Aja, še tole: ali pridejo starejši otroci z vami?

T.

Neposredna povezava do sporočila: 3327
10.8.2011 9:05:54   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Tetra plenice sem pa jaz kupila potiskane v Mullerju. Nisem jih sicer še nič sprobala, ampak izgledajo čist ok. Cena je bila pa cca. 3-4 eur za komplet treh plenic. Jaz sem vzela samo 2 kompleta, ker jih imam še od prej (navadne bele), pa sem hotela imeti še nekaj tetra pleničk z vzorčki, zato sem jih kupila user posted image

Ker veliko hodite v Ikeo, poglejte pleničke še tam. So tudi take simpatične, potiskane in dobra kvaliteta za normalno ceno.

Juhu, se torej vidimo danes.
Aja, še tole: ali pridejo starejši otroci z vami?

T.

Jaz pridem sama.

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
10.8.2011 9:30:49   
mimsi
Ja, da imajo v Ikei potiskane pleničke, sem tudi jaz slišala in tudi posteljnino za otročke imajo tudi menda lušno in ugodno, sam je mal problema, ker se mi samo zaradi tega ne splača it tja. No, mogoče, če bi šla na kak izlet do Celovca...user posted image

teodora, jaz pridem sama, ker če malega pripeljem zraven, bom sam user posted image za njim...

Neposredna povezava do sporočila: 3329
10.8.2011 9:43:44   
twiggi
če nameravate kupiti posteljnino v Ikei, morete zraven kupiti tudi odejico in vzglavnik, ker imajo neke čudne mere in samo na njihove stvari posteljnina paše. enako kot za posteljico če kupijete v Ikei, morate zraven dokupit še jogi, ker drugi not ne pašejo.

hvala vsem za tetra plenice. bom šla kar v Müllerja pogledat, ker me te potiskane tetra plenice kar zanimajo. čeprav je fajn da imam tudi kakšne navadne bele, sploh za široko povijanje ( v MB je obvezno za vse ).

za kompletek iz pordnišnice bom pa kupila kar št. 56. kaj vse pa mora vsebovat oz. kako boste oblekle svoje otročeke za domov? mislim da je že bilo govora o tem, samo se ne spomnim kaj točno.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
10.8.2011 9:45:54   
kristidream
Joj...jst se tut ne morem odloči glede tega Angelcare...sprva je bil 100% na moje seznamu, ker je sinčku od prijatelja "rešil" življenje (sicer, ko je bil že starejši...okoli 1 leta in je bil neki bolan in je med spanjem nehal dihat)....potem sem se pa tut jst zapela okol tega elektromagnetnega sevanja...lih zadnjič, ko sm ždela 3 ure v laboratoriju na testu za sladkorno, sem spet brala o tem in ravno za novorojenčke je pisal, da naj bi bli najbolj občutljivi na e.s. in clo je pisal za te elektronske varuške, da naj bi ble vsaj en meter stran od otroške posteljice, saj naj bi se z oddaljenostjo e.s. nižal, pri oddaljenosti 3m od naprave pa naj bi bil ničeln. Kolkr pa jst razumem, naj bi dojenček na tej napravi direkt spal!?  Tko, da zdej se pa res ne morem odločit user posted image

Diamantina...super...meni bo ful prav prav prišla tvoja informacija, kako in koliko oblečti dojenčka za ven... user posted image

Sm vidla na internetni strani od Ikeje, da imajo potiskane pleničke...ravno v torek grem, pa jih bom najverjetneje kupla (če jih bom našla)...belih imam pa kr nekaj, sm jih dobila zraven cunjic user posted image

Samo za info...urikult je bil očitno OK, ker so mi rekli, da me bodo takoj poklicali, če bo kaj narobe (no, vsaj z bakterijami sm zaenkrat opravila user posted image in pitje večjih količin vode očitno deluje, tako da ostajam vsaj na 3 litrih user posted image )...tudi sladkor je v mejah normale, železo je 115 (prejšn mesec je bil 114), ampak mi je rekla, da naj ne pričakujem, da se bo normaliziral, da je uspeh že, če se ne zniža user posted image

Naslednji pregled 8.9.

Ima še katera otečene noge!? V ponedeljek sm misla, da mi jih bo raznesl, skurl, da se bodo kr ločile od ostalega telesa, ampak niso ble pa tooolk zlo otečene, lih tolk da so me čevlji žulili user posted image ... No, zdaj dva dni, ko ni več tako soparno in vroče je tut z mojimi nogami boljše...ampak, še zmeraj, ko pridem iz službe, se mi zdi, da jih bo raznesl...me prav pečejo podplati,...tko, da si jih namakam, eno kremo so mi dali v lekarni, potem pa jih dam v zrak in je malo boljše...no, sej bo za prežvet...

Lep dan vseeeeem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3331
10.8.2011 9:47:47   
smrketa24
Punce, bom še tu vprašala: ali tiste, ki ste na bolniški greste letos kaj na morje? Jaz bi šla zaradi sina, ker si ful želi it, po drugi strani se pa ne upam, da ne bi ravno takrat dobila obisk komisije. Imam pa možnost it konec avgusta, zastonj.

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
10.8.2011 9:55:25   
Zojatisa
Gled morja je tako jaz sem se posvetovala z G in je reku da naj kar grem in uživam da glede kopanja pač da ne bo premrzla voda in da bo dokaj čista voda(to je mislu da nebi bilo v bližini kakšnih kanalizacij in tega )
tako je men reku.
Ker mislim pa da če ti G dovoli lahko greš brezkrbil.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 3333
10.8.2011 10:08:51   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa

Gled morja je tako jaz sem se posvetovala z G in je reku da naj kar grem in uživam da glede kopanja pač da ne bo premrzla voda in da bo dokaj čista voda(to je mislu da nebi bilo v bližini kakšnih kanalizacij in tega )
tako je men reku.
Ker mislim pa da če ti G dovoli lahko greš brezkrbil.
lp

Hvala za odgovor, bom G poklicala, pa jo vprašala.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
10.8.2011 10:14:29   
_betty_
komplet iz porodnišnice; naša pupa je bila ob porodu velika 49 cm. Na pregledu pri dveh mesecih pa že 60 cm. Kljub temu mislim da bom kupila kompletek za iz porodnišnice 52 (razen kombinezončka seveda), vse ostalo pa 56. Je pa spet odvisno od št. Če so št. manjše bom vzela 56, če so večje pa 52.

tetra plenice; imam vse potiskane in sicer iz hoferja (je pa res da je treba počakati na akcijo oz. jih nimajo na zalogi) in Müllerja. Oboje čisto zadovoljive kvalitete. Nisem prepričana ali jih imajo, se pa po moje splača pogledat v kakem Kiku. 

smrketa24; jaz sem bila na bolniški 14 dni, nato mi je osebni zdravnik napisal da se je počutje nekoliko izbolšalo (tako sem vzela 10 dni dopusta in odšla na morje, da nisem bila v strahu zaradi komisije). Ko sem se vrnila z morja sem šla ponovno na bolniško. To sicer ni ravno pošteno do podjetja pa kljub temu....

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
10.8.2011 11:25:17   
disko

IZVIRNO SPOROČILO: kristidream

Kolkr pa jst razumem, naj bi dojenček na tej napravi direkt spal!?  Tko, da zdej se pa res ne morem odločit user posted image

Sm vidla na internetni strani od Ikeje, da imajo potiskane pleničke...ravno v torek grem, pa jih bom najverjetneje kupla (če jih bom našla)...belih imam pa kr nekaj, sm jih dobila zraven cunjic user posted image

Samo za info...urikult je bil očitno OK, ker so mi rekli, da me bodo takoj poklicali, če bo kaj narobe (no, vsaj z bakterijami sm zaenkrat opravila user posted image in pitje večjih količin vode očitno deluje, tako da ostajam vsaj na 3 litrih user posted image ).

1. napravica: ja, na tej "odejici", ki zaznava otrokovo dihanje naj bi škrat spal. jaz sem včeraj delala objektiven research (tudi pri zdravnikih) - moj pikc ne bo na tem spal. ga bom rajš skoz gledala, če še diha user posted image . ker tut že vem, da gsm-ja ne bom imela nikoli v njegovi bližini, tko da se tut tega ne bomo šli.

2. aaaiii, bravo za ne-bakterije. pa hvala, ker si me spet spomnila na vodo. že šibam po kozarec!

3. ikea tetra plenice - jaz sem jih že kupila in so zakon. luškane pisane, pa dobre kvalitete (kupila sem ene bele v muellerju pa se mi zdijo slabše kvalitete). zaenkrat imam dva paketka, pa bom najbrž prihodnjič vzela še dva. ostale pa tosamine bele.

4. ne znam oziroma se mi ne glih najbolj dosledno citirati. se opravičujem.

5. kooooomiii čakam podaljšan vikend. če bo vse po sreči, greva/gremo v Bohinj (ampak baje je že vse zaseden. držte pesti!)

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu kristidream)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
10.8.2011 14:28:08   
kristidream
Disco:

1. se "verij mač" nagibam k temu tudi jaz. Tut, če sm morda (preveč) obsedena, ampak tole sevanje ni kr neki...vsaj za dojenčke ne...

2. user posted image sm vesela, sm vesela, sm vesela...ker včasih se mi zdi, da sem "pohopsala" čist vse možne zadeve, ki jih nosečnice lahko, tko da...vsaj eni sm se trenutno izognlauser posted image , no pa sladkorni, k sm bla pa prepričana, da je nimam. Pa brž na kozarec vode, ja user posted image

3. SUPER, SUPER, SUPER...v torek bojo tut v moji vrečki

4. nimam kaj rečt...user posted image ker tut js tut ne znam user posted image

5. no, upam, da dobite prostroček...in ko ga dobite, da ne bo dež (ker kadaroli grem js v Bohinj namreč ščije in smo veseli k user posted image )

< Sporočilo je popravil kristidream -- 10.8.2011 14:29:34 >

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
10.8.2011 18:10:17   
_betty_
Očitno vas večina uživa na srečanju. Poročajte kako je bilo.

Danes sem dobila nov katalog Pikapolonice. Ena je spraševala za jogi. Jaz ga imam, tako da niti približno nevem kaj je ugodno, ampak notri je en jogi v akciji, mislim da 70 eur. Meni se zdi vreden ogleda.

Pa še poročilo iz današnjega pregleda. Zgleda vse ok. Zdaj sem v 28t in se je naš fant obrnil na glavo. Upam da do porada ostane v tej pozi. Prvo sem namreč rodila z ritko (medenična vstava), pa me je bilo kr malo strah da se ne bi zgodba ponovila.

Lep večer.

(odgovor članu kristidream)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
10.8.2011 22:01:08   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: _betty_

Očitno vas večina uživa na srečanju. Poročajte kako je bilo.

Luštno je bilo. user posted image
Pa smo pogrešali še kakšen trebušček več. Je bila tam še ena miza z nosečkami, pa nismo vedele, če so 'naše' ali ne user posted image

A bo tudi tukaj kje kakšna fotka ali samo na FBju? (Tja pač ne grem user posted image )

Lepo noč!

T.

(odgovor članu _betty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
10.8.2011 22:27:14   
mimsi
Ja se strinjam s teodoro, da bi kak trebušček več lahko bil zraven...pa drugičuser posted image teodora, sem se potem spomnila, da nimaš FB, pa ti bom poslala slikice na ZS. Če pa želiš jih lahko tudi objaviš. user posted image

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
10.8.2011 22:35:09   
mimsi
teodora, po ZS ti ne morem slikic poslat...user posted image napiši mi mail naslov, pa ti bom tja poslala...user posted image

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
10.8.2011 23:03:40   
Kamca
ja res je blo luštno na tortici... user posted image same fejst punce user posted image user posted image

upam da nismo res v dveh skupincah sedele tam v zvezdi... user posted image

bo pa naslednjič še kakšen buši več ko bo konec z dopusti user posted image

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
11.8.2011 9:08:23   
Natka23
OJ!

jaz sem se pa danes čist zlomjena zbudilauser posted image Sred noči je mal a hotla lulat, no potem me je pa trebuh tak bolel, predvsem spodaj mali pa še zraven nabijal, sej je G rekla, da dokler se ne bo obrnil me bo špikalo sam uhuser posted image user posted image

Kak ste pa kaj veuser posted image

(odgovor članu Kamca)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
11.8.2011 9:55:08   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Kamca

ja res je blo luštno na tortici... user posted image same fejst punce user posted image user posted image

upam da nismo res v dveh skupincah sedele tam v zvezdi... user posted image

bo pa naslednjič še kakšen buši več ko bo konec z dopusti user posted image

Super je bilo, res. Sem mislila, da bo scarlett tudi prišla, pa melona seveda. Se bomo pa naslednjič videle.
Pa namesto tortice bo sadna kupa user posted image Njami, kako je dobro izgledala user posted image

(odgovor članu Kamca)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
11.8.2011 10:01:08   
Zojatisa
Hay punce kako smo tud jz sm dans nevem bol švoh ker sm se celo noč premetavala ker me je zvečir začel križ bolet upam da bo dans kej bolš zaenkrat je kar no.
Me pa neki zanima ali kira ve v kaki pozi bi lahk bil zdej moj otrok da ga večina čutim(brce) na desni strani popka sicer drugod tudi občasno ampak večina tako.
Pa se mi zdi da prej ko je bil obrjen tako kot bi stal sm ga čutla bol pogosto no sicer tud bol rahlo zdej pa parkarat na dan pa takrat oring da se trebuh cel zatrese, najbolj zjutri in večir telovadi.
Najbol se mi zdi smešno ko na levi strani čutim da me tišči mal pobožam in takoj za tem na desni dobim brciko.
Lp v sončen dan

Neposredna povezava do sporočila: 3345
11.8.2011 10:54:02   
Oblačka
Heyla,
da se vam še malo tukaj javim. Na fb-ju sem malo bolj pridna tukaj pa malo manj:). Srečanje uspelo videla fotke ful ful ste lepeuser posted image . Men je blo tak žal, da nisem mogla priti septembra pa ziher pridem k bo mal več busov na razpolago zdj k so počitnice je taka suša. No ja sj sm si sama kriva, če bi mela izpit ne bi blo problema tk pa sm lumpa pa ga še zdj nimam no sej tu to enkrat pride na vrsto. Vsem čestitke za uspešno opravljene preglede zdj pa naše bebice že tak pridno rastejo, jest ga mam pa u sredo pa tud komi čakam da vidim kok smo kej zrasli pa, če se je že obrnu z glavico navzdol občutk mam da ja lahk se pa motim. Tud moja bebica ne brca vsak dan enako k sva bla dva dni na morju se sploh ni nč oglasila tko da sm se prou ustrašla le zvečer k mi je moj buši namazal je parkrat pomigala pol je blo pa konec drugač smo pa kar aktivni čez dan in ponočiuser posted image pa tud ne vsak dan enako.
Jst bi tud mogla it v Ikeo,če mi ne rata u Celovec pa vsaj v Gorico, ker mam poleg stvari za bebija za kupit še polno za najino novo gnezdece, Jej zdj pa gre h koncu, majstri so zaključl zdj so pa ploščice na vrsti kopalnica je že skoraj fertik sm čist navdušena nad njo.Kar ne morem verjet, da bom mela svoje stanovanje pa da bomo živeli kot družina. Do zdaj sm se skoz selila čez vikend gor čez tedn dol zdj pa ne bo treba več lahk pospravm potovalkeuser posted image .

No zdj sm se pa mal razpisala, uživajte v tem sončnem dnevu čaw-čaw

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
11.8.2011 11:46:58   
Zojatisa
Se pravi da je lahko kakšen dan ki je otroček skoraj popolnoma miren

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
11.8.2011 11:55:17   
tassika
Načeloma so meni govorili, da mora biti vsaj 10 gibov na dan, jaz zjutraj ko vstanem preštejem in grem user posted image  saj čez dan jih je pol še več, ampak teh 10 mam kr v glavi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
11.8.2011 12:03:03   
twiggi
oblačka čestitam za stanovanje. user posted image naju to čaka čez nekaj doooooooooolgih let, do takrat pa kot si napisala, čez teden tu čez vikend tam, vmes pa potovalke pripravljat, pospravljat. vsaj za otročeka ne bom rabla pripravljat stvari, ker urejam kotiček tako pri meni kot pri mojem. so sicer dvojni stroški, samo gre.

mene pa prav skrbi kako bom naštela teh 10 gibov čez dan oz. v 12 urah. moj user posted image namreč ni preveč dejaven. ko se spomni takrat malo pomiga, drugače pa nič. zjutraj in zvečer se oglasi čez dan pa očitno spi. se morem o tem pogovorit z mojo G.

zanima me če boste kupile čaj malinovih listov oz. če se ta čaj lahko tudi doma naredi? tako da se ti listi naberejo in posušijo.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
11.8.2011 12:10:42   
tassika
Twigi, če bi se ulegla bi ga sigurno začutila, jaz ga v službi tudi manj čutim, razen če čudno sedim in ga stisnem, baje pa pomagajo tudi počepi, čokolada, vse da se ga zbudi, ampak sem sigurna, da 10 jih je. Važno je da malo pobrca, bolj bi bila kriza če ga res ne bi nič čutila, jaz bi takrat paniko zagnala. Že iz preventive.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?