|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
11.8.2011 12:18:02   
Zojatisa
No to nimam kaj reč 10 brc čez cel dan jih je najbrž tud več, sm sm misla ko nekatere pravte da so cele dneve dejavni vaši otročki zato sm misla.
Itak pa je normaln da je vsak drugačen eni bol mirni drugi navihanči in bol aktivni se razlikujejo že zdaj tako kot mi, ane
lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
11.8.2011 12:21:24   
Sončna30
Pozdravljene!

Včeraj smo imeli pregled (morfologija) pri primariju Cerarju, v LJ porodnišnici. Na vse, kar sem prebrala, sem bila oz. sva s partnerjem bila nad njim pozitivno presenečena. Videl je vse, tudi tisto kar do sedaj nismo videli, ampak nama ni hotel izdati spola user posted image ( mogoče njegov princip). Vseeno, sva bila s pristopom, pregledom in strokovnostjo nadpovprečno zadovoljna. Konec meseca imam ponovni pregled, pri njemu, saj se mu zdi, da zaradi PCO bomo dobili našega user posted image v decembru in ne v novebru (datum so mi iz 24.11., najprej prestavili na 1.12., sedaj pa je prim. Cerar določil 7.12.). Vse bolj se mi dozdeva, da bomo štručko dobili za Miklavža in takrat ima bodoči ati tudi rojstni dan user posted image , čudovito darilo user posted image !

Tudi sama ne čutim bebiko vsak dan enako, včasih je aktivna skozi ves dan, včasih le ob določenih urah (tudi zvečer ali ponoči). Mi je pa OS G povedala, da je tudi veliko odvisno od mojega počutja, razpoloženja, vremena itd. Če zaključim, tudi sama nisem vsak dan enako sposobna za delo, razmišljanje, hojo....

LP user posted image !

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
11.8.2011 12:41:27   
SuzanaF
Pozdravljene!
Evo dmo že spet doma! Konec morja za letos!user posted image Danes sem imela tudi pregled. Izvidi od sladkorne so super le malo sem slabokrvna zato sem dobila železo. Do zdaj pa sem se zredila 4,5 kg. Pikica pa ima glavico že spodaj! Zato pa čutim brce nad popkom! Zdi se mi, da je buši začel iz dneva v dan hitreje rasti!!!

(odgovor članu Sončna30)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
11.8.2011 12:42:45   
spominčica
Dan

O madona...en teden me ni pa ste mi dale tolk gradiva za predelat, hehe. Evo mi2 oz. mi3je smo z morja. Pred morejm je blo na pregledu vse ok, naslednji pregled 29.08.
Sicer pri meni nič novega. še vedno se počutim odlično, biba pa tud ker skoz skače in dela salte tam notri. Težav nobenih, če mi ne bi trebuh rastel spolh ne bi vedla da sem noseča. Včasih tolk skače da se cek trebuh premikakuser posted image . Ponoči pa je pridna, al pa jaz tolk trdno spim da nič ne čutim.
vidim da ste že v polnem zagonu kar se gnezdenja tiče, jaz pa še voziička nimam izbranega. Kolebam med rabljenim Quinnyjem freestyle in novim baby boom ali all terrainx3. Ma bom vidla.
Na dopustu pridelala 1kguser posted image , se pravi v enem tednu, fige so pustile svoj davekuser posted image .

zdej pa do konca prebrat kar ste pridno napisale
pozdravček

(odgovor članu Sončna30)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
11.8.2011 12:49:31   
tassika
Spominčica v tvojem izboru bi jaz imela quinny-a (no pa saj imam, ampak buzz-auser posted image ), pri njemu samo glej, da se sprednje kolo vsrti za 360°, ker baje obstajajo eni, ki se samo nagiba in ga en moreš na mestu obrnit. Mene je to ful zmotilo.

ps. glede firme in cene. Moj quinny je letnik 2006, zdaj bo dal čez 4 otroka, košara celo 5-ega, pa je kot nov. Košara sploh, pri športnem delu pa sem mogla dat popravit ogrodje, ker tisto za nogice ni več držalo gor, strošek je bil 40€. Jaz moram reči, da sem zelo zadovoljna z njim. Aja pa treba je povedat, da je od leta 2006 ves čas v uporabi - revežuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
11.8.2011 13:28:11   
SuzanaF
Pa še ena inf.-Trgovina lux4kids s otroškimi vozički, ki je do zdaj bila samo v mb se tudi odpira 1.9. v Lj v BTC hali 10 v kletnih prostorih!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
11.8.2011 14:42:35   
lollypop
evo še mene, da se pofočkam... saj sploh ne vem kam čas beži, gužva v službi, popoldne s tamalo in potem sem zvečer čisto crknjena user posted image  drug teden bo bolje, jo mahnemo še malo na morje, upam da vreme bo...

angelcare: mi nismo imeli prvič in tudi sedaj ne bomo.. baje pride bolj prav pri nedonošenčkih... jaz sem jo imela tri mesece pri sebi (v košku v spalnici) in sem včasih ponoči gledala če diha user posted image  čisto napsihirana, no potem sem se pa počasi sprostila user posted image

gibe: jaz sicer ne štejem, jo pa kar čutim čez cel dan.. sicer manj, če sem v gibanju (no takrat ne opazim), v kolikor se pa umirim pa zelo hitro začutim.. sploh zvečer, ko si mažem bušija je vedno zelo dejavna user posted image  ja, pa kakšen košček šokolade, sladoled ali kaj sladkega jo tudi takoj zbudi da začne razgrajat user posted image

< Sporočilo je popravil lollypop -- 11.8.2011 14:44:30 >

Carpe diem

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
11.8.2011 14:52:13   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: lollypop

angelcare: mi nismo imeli prvič in tudi sedaj ne bomo.. baje pride bolj prav pri nedonošenčkih... jaz sem jo imela tri mesece pri sebi (v košku v spalnici) in sem včasih ponoči gledala če diha user posted image  čisto napsihirana, no potem sem se pa počasi sprostila user posted image

Tudi mi ne, isto spala prve 3 mesece pri nama, je pa tak da je ati bil čist pod vtisom očetovstva, prav smešno ga je bilo gledat, ko je ponoči vstaja, vččasih tudi čez dan čičal ob postelji in jo opozoval, no po resnic, ni nobenem kaj preveč privoščil, da so jo po roki nosili, samo on in jaz, je bila kar zaščitniški sicer v mejah normale, ampak prav nasprotno od pričakovanegauser posted image user posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
11.8.2011 19:41:21   
_betty_
Jaz bi samo dodala kar se gibov tiče. V prvi nosečnosti ne vem če bi lahko naštela 10 dni z desetimi gibi. Naša pupa je bila čisto mirna. Srečna sem bila če sem jo začutila enkrat v dnevu. No, kmalu po porodu je postala prava razgrajačka user posted image .

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
11.8.2011 20:19:38   
Zojatisa
Se prabvi da čist odvisno od karakterja otročeka

(odgovor članu _betty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
11.8.2011 22:46:37   
mimsi
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Tudi mi ne, isto spala prve 3 mesece pri nama, je pa tak da je ati bil čist pod vtisom očetovstva, prav smešno ga je bilo gledat, ko je ponoči vstaja, vččasih tudi čez dan čičal ob postelji in jo opozoval, no po resnic, ni nobenem kaj preveč privoščil, da so jo po roki nosili, samo on in jaz, je bila kar zaščitniški sicer v mejah normale, ampak prav nasprotno od pričakovanegauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , sam to lah rečem. Joj, mene je to tolk motilo, ko so malega vsi hotli mečkat...morda sem čudna, ampak sem mela tak občutek, kot da so mene...pa da ne bo pomote, si otroka ne lastim in nisem posesivna, ampak zmotlo me je pa res, prav zaprav ta malga nisem niti spustila z rok...user posted image hm, če tako pogledaš, kako je žival zaščitniška do svojih mladičev, pa človek ne bo?user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
12.8.2011 7:33:00   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: mimsi

user posted image user posted image user posted image , sam to lah rečem. Joj, mene je to tolk motilo, ko so malega vsi hotli mečkat...morda sem čudna, ampak sem mela tak občutek, kot da so mene...pa da ne bo pomote, si otroka ne lastim in nisem posesivna, ampak zmotlo me je pa res, prav zaprav ta malga nisem niti spustila z rok...user posted image hm, če tako pogledaš, kako je žival zaščitniška do svojih mladičev, pa človek ne bo?user posted image

Men tudi ni blo všeč, amapk zard tega ker sem dobla občutek, da so se nekateri predvsem tašče hotela dokazovat kak je pa ona uh in oh d otroka..pa sama verjamem da je fajn da otrokni preveč navjen rokuser posted image

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
12.8.2011 8:12:24   
lean
Dan

še moje poročilo z včerajšnega pregleda: vse uredu, edino sem pojamrala, da imam kar obilen izcedek, tako da me je pregledala in dala za vsak slučaj svečke, da bom bolj mirna. Čeprav G pravi, da je tam spodaj vse čisto user posted image . Sem vesela, da je vse ok, samo ta izcedek je prav moteč, ampak verjetno ne bo izginil po jemanju svečk, saj G pravi, da je to normalno, da imamo nosečnice tak izcedek.
Pa na hitro sem vidla bebico user posted image , se ji je pokvarila naprava za poslušanje srčka. Kako sem bla vesela user posted image , srček lepo bije pa zaenkrat je na ritki, a to sem predvidevala, saj močnejše gibe čutim čisto spodaj na sredini, zaradi tega imam zelo pogoste obiske wc-ja user posted image , slabše pa okrog popka, to verjetno kaj telovadi z rokcami.
Glede gibov pa jih tudi jaz ne čutim čez dan, če sem zalo aktivna, razen če se vležem ali vsedem in pojem kaj sladkega ali se umirim. So pa kakšni dan močni pa potem spet slabi, sigurno pa ne dela kakšnih prevalov.
Potem dobila sem še datum za inekcijo Rh-, 29.8. Spet me čaka dolga procedura kot prejšnič. Še enkrat dat kri, da preverijo, če sem res negativna, namreč so imeli primere, ko je prišlo do napake ali so bili na meji, tako da zdaj še enkrat preverijo. Potem čakam na inekcijo in jo še moram odpeljat k svoji G, da mi jo dajo, ker tam ne pikajo, kr neki. Ok to sem pred dvema letoma zastopla, ko sem imela G v bolnici, da sem jo potem tja prinesla, saj je bil samo drug oddelek, a zdaj jo moram peljat v drug kraj k svoji G, da mi jo dajo user posted image .Svašta!
Pa naslednji pregled 15.9., ko bo že spet UZ-morfologijauser posted image user posted image . Kako hitro bodo zdaj šli zadnji trije meseci.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
12.8.2011 8:22:21   
lean

IZVIRNO SPOROČILO: mimsi

Men tudi ni blo všeč, amapk zard tega ker sem dobla občutek, da so se nekateri predvsem tašče hotela dokazovat kak je pa ona uh in oh d otroka..pa sama verjamem da je fajn da otrokni preveč navjen rokuser posted image

nič bat, mi smo našo prve tri mesece morali skoz nosit, je samo jokala, skoz jo je nekaj matralo. Potem ko je samo en dan prišel, da se je nehalo in je bla skoz nasmejana pa enostavno ni več hotla bit v naročju, še uspavat se je ni dalo tako. Ji je bil ležalnik bolj všeč, ker je potem vse vidla okrog sebe. Se prav spomnim, kako je tašča skoz prigovarjala, a ni to čudno, da noče bit v naročju,mogoče je kaj narobe user posted image . He,he sem si mislila, konec tvojih km po moji bajti user posted image , saj je prej bla skoz pri nama na "obisku", da je lahko tamalo nosila okrog, ampak jaz sem bla tud taka zaščitniška, čeprav sem bla zelo utrujena, sem še vedno raje vidla, da ne hodi skoz k nama. No pri drugem otroku tega verjetno ne bo, saj dvomim, da ji bo to N. pustila. Bo verjetno kar iskala pozornost, ko bo kdo prišel.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
12.8.2011 9:27:26   
melona27
Tud js se javljam s pregleda, ki sem ga imela včerajuser posted image ..tudi mene je dala na UZ na hitro, tako da sm spet videla bebico, vse je ok, izvedela sem tud rezultate krvi, urina in glukoze. Kar sem bila presenečena je to, da imam hemoglobina 128user posted image user posted image , sm bla zihr, da bo železo fuul nizko, ker imam pač skos težave. Tud urin je v redu, da o glukozi ne govorim:)user posted image Za spit mi je bila dobra, v bistvu bi lahko šeuser posted image , samo mi je bilo potem čez 3 ure kr precej slabo, pa tresla sm se zarad prevelke količine cukra...Glukoze mam pa 6,7mol/l.user posted image

Tamali tehta okrog 850g, je naredila meritve, je pa vse skoraj identično meritvam na 3d UZ.
Aja, pa rekla mi je , da kr precej visoko nosim, pa da imam za 25t kr velik trebuhuser posted image user posted image

Naslednji pregled: 7.9. 2011

Lep vikend želim vsem, sončen,pa ne prevročuser posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
12.8.2011 9:34:55   
_perla_

user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, morfologija, 3D/4D UZ, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.8., Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.8., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image   user posted image
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , Štajerska user posted image user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , okolica Lj. user posted image   user posted image
cassy, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image   user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 14.9., Savinjska user posted image   user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska user posted image   user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 1.9., Gorenjska user posted image  user posted image
polonal99, 3 user posted image

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 19.8., Ljubljana user posted image  user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image   user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana  user posted image  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 13.9., Ljubljana user posted image user posted image
breskvica13, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Ptuja user posted image
mishel, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 31.8. user posted image  user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.8., Gorenjska  user posted image   user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , okolica Kranja user posted image   user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image , Kranj user posted image user posted image   user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image   user posted image
malanovinka, 28 let, 31.8., Primorska    
disko, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 14.8., Ljubljana user posted image user posted image

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 31.8., Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Mariborsko okrožje user posted image user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.8., Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Ljubljane user posted image
Urugu, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image user posted image
MinnieMouse, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje
mary003, 23 let, 2 , 1 , Škofljica

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 17.8., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 29.8., Gorenjska  user posted image  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 14.9., Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted imageLjubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.8., Maribor  user posted image user posted image
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 12.8., 29.8. (UZ), Štajerska user posted image  user posted image
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.8., okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image   user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 26.8., 26.8., Savinjska user posted image   user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image
miskica1983, 27 let, 1 user posted image , 0  user posted image , 1.9., Ljubljana user posted image user posted image

15.11.
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image  user posted image

16.11.
alsa88, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lovrenc na Pohorju user posted image user posted image

17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 18.8. user posted image   user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.8. user posted image

19.11.
lean, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 15.9., okolica MS user posted image user posted image

20.11.
Zojatisa, 28 let, 25.8., Prebold user posted image  user posted image
hopsala, 21 let, 26.8., Zasavje user posted image  user posted image
jass1,  user posted image
kristidream, 32 let, 1 , 0 , 8.9., 17.8., Ljubljana user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 17.8., user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted image , 18.8., Prlekija user posted image   user posted image
MojP, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image   user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Domžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , okolica Ljubljane user posted image   user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Domžal user posted image
tjasyka, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Slovenj Gradec user posted image user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 19.8., Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , 25.8., Ljubljana user posted image user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image
vesna91, 2 , 1 user posted image
Lotosova, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.8., Ljubljana user posted image user posted image

25.11.
sana_83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.8. user posted image
felix7, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.8., okolica Grosuplja user posted image  user posted image

26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0, 24.8.,  user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image ,  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 31.8., Gorenjska user posted image user posted image
dilady, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
tevža, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje user posted image user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image  user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.8. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , Trbovlje user posted image

29.11.
Manja87, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Radelj user posted image

30.11.
7.12.
Sončna30, 31 let, 1  , 0  , 22.8.,  okolica Celja

x.11.
tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  
kužika   
007sissi, user posted image    
polikana, Brežice user posted image
_betty_, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 105
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 19
user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 26
user posted image PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO user posted image : 13

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
    - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
         - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
12.8.2011 9:35:26   
_perla_

user posted image

datum pregleda
nick, PDP, kraj

12.8.
Maja_V., 11.11., Štajerska

14.8.
disko, 7.11. Ljubljana
lananai, 31.10., Savinjska

16.8.
Edinka, 18.11.
Lotosova, 24.11., Ljubljana
_tina_ 11.11., okolica Jesenic

17.8.
voxaja, 10.11., Posavje
twiggi, 11.11., Maribor
Spetmami, 21.11
Oblačka, 29.10., Primorska + injekcija za Rh-

18.8.
Tjasa27, 17.11.
natka28, 21.11., Prlekija

19.8.
teodora75, 2.11., Ljubljana

22.8.
Sončna30, 1.11., okolica Celja

23.8.
Nejčka71, 22.11., okolica Ljubljane

24.8.
moni23, 26.11. + glukozni test

25.8.
scarlett_, 24.11., Ljubljana
sana_83, 25.11.
Zojatisa20.11., Prebold

26.8.
amalija81, 12.11., Savinjska
hopsala, 20.11., Zasavje

29.8.
Maja_V., 11.11., Štajerska (UZ)
punsha, 8.11., Gorenjska
MalinaNina, 6.11., Gorenjska
spominčica, 11.11., Gorenjska
lean, 19.11., okolica MS (injekcija Rh-)

30.8.
felix725.11., okolica Grosuplja
muca*maca, 27.11.

31.8.
malanovinka, 7.11., Primorska
lisicamica, 26.11., Gorenjska
diamantina, 8.11., Štajerska
mishel, 5.11.

1.9.
miskica1983, 14.11., Ljubljana
lollypop, 1.11., Gorenjska

8.9.
kristidream, 20.11., Ljubljana

13.9.

smrketa24, 5.11., Ljubljana

14.9.
Natka23, 11.11., Šmartno ob Paki

15.9.
lean, 19.11., okolica MS

user posted image

user posted image

datum pregeda
nick, PDP, kraj

17.8.
kristidream, 20.11., Ljubljana

19.8.
mimsi, 23.11., Kamnik

26.8.
amalija81, 12.11., Savinjska

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
12.8.2011 9:50:55   
Zojatisa
Neki me zanima če gre katera v Trbovlje rodit, ali je tam obvezno imeti materinsko šolo ali kako je s tem?
Pojma nimam pa sem že parkrat misla vprašat G pa vedn kej takega špol prej pove da jz avtomacko pozabim.
lp

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
12.8.2011 10:35:19   
mimsi
zojatisa, tako bom rekla...jaz v materinsko šolo nisem hodila in tudi tokrat ne bom, pa sem rodila brez tega "pogoja". Sej te ne morejo odslovit, če je nimaš. Tko, da ti ni treba ravno samo zaradi tega hodit na predavanja. Je pa druga stvar, če te pa to zanima. Rodit moreš z ali pa brez materinske šole, ne glede na to v kateri porodnišnici boš...user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
12.8.2011 11:55:55   
Natka23
,
IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa

Neki me zanima če gre katera v Trbovlje rodit, ali je tam obvezno imeti materinsko šolo ali kako je s tem?
Pojma nimam pa sem že parkrat misla vprašat G pa vedn kej takega špol prej pove da jz avtomacko pozabim.
lp

jaz bom šla še enkra, mogoče kaj novega zvem, predvsem pa hočem, da ima M.papir da sva jo opravla, ker bo tokrat zraventuser posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
12.8.2011 11:56:24   
_perla_
Pisale ste tudi o Ikei.. Tudi jaz nameravam iti tja, verjetno v Graz. Hmm.. ampak če nimajo več ne vem kakšne izbire, bom še premislila. Kdaj pa dobijo novo zalogo?
Nekaj vas je tukaj tudi študentk.. Zanima me, kako se ureja to z preživnino s strani staršev? Kje se to uredi, kako sploh to gre - ali je bolje, da te še starši preživljajo naprej, ali je bolje, da daš, da te partner preživlja. Ampak je potrebno neko pogodbo sestavit, kolikor vem.. Pa kako to vpliva na finance staršev, ali pa na finance partnerja (glede dohodnine in teh stvari).. joj, nič ne vem, kaj vse bo še potebno uredit.. Pa kam vse je potrebno it user posted image Tako da če ima katera kakšne izkušnje, kaj vse je potrebno uredit pred otrokovim rojstvom in kakšne vloge je vse potrebno kam nesti, bi prosila za pomoč user posted image

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
12.8.2011 11:59:56   
Zojatisa
Aha no moj ne bo šel zraven

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
12.8.2011 12:14:53   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

Pisale ste tudi o Ikei.. Tudi jaz nameravam iti tja, verjetno v Graz. Hmm.. ampak če nimajo več ne vem kakšne izbire, bom še premislila. Kdaj pa dobijo novo zalogo?
Nekaj vas je tukaj tudi študentk.. Zanima me, kako se ureja to z preživnino s strani staršev? Kje se to uredi, kako sploh to gre - ali je bolje, da te še starši preživljajo naprej, ali je bolje, da daš, da te partner preživlja. Ampak je potrebno neko pogodbo sestavit, kolikor vem.. Pa kako to vpliva na finance staršev, ali pa na finance partnerja (glede dohodnine in teh stvari).. joj, nič ne vem, kaj vse bo še potebno uredit.. Pa kam vse je potrebno it user posted image Tako da če ima katera kakšne izkušnje, kaj vse je potrebno uredit pred otrokovim rojstvom in kakšne vloge je vse potrebno kam nesti, bi prosila za pomoč user posted image

Jaz sem bila pri prvem še študentka. Kolikor se spomnim je tako, da ko imaš enkrat svoje otroke, te starši ne morejo več preživljat (lahko pa seveda še vedno živiš pri njih, samo sta vidva z otrokom svoja družina in ti njih ni treba zraven prijavljat, kar je dobro zate). Lahko si ali samohranilka ali pač s partnerjem. Odvisno kako bosta naredila, samo šit je, če te kdo zatoži (če boš dala da si samohranilka). Najbolje je, da greš na CSD in tam dobiš vse papirje, ki jih potem izpolnjene prineseš nazaj.
Ne vem pa, če je še tako. Lahko da se je kaj spremenilo.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
12.8.2011 12:39:49   
tasa.m
Oj,

jaz sem pa danes frej, sem bila zjutraj na pregledu za cukr in mi je še zdaj slabo od tiste vode. Sem mislila, da bom šla še v šoping pa me je tisto čakanje čisto zmatralo.

Tudi mi smo našo flenčo prve tri mesece prenosili po rokah zaradi krčev in zaradi tega ni bilo kakšnih posledic. Je šlo pa meni ful na živce, ker so vsi samo ugotavljali komu je podobna, moja tašča, da je mojmu, moji pa da je ista kot jaz user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
12.8.2011 12:51:22   
Zojatisa
Ja to je ful smešn ko se prerekajo komu je podobno vsak na svojo vleče.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?