|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
15.8.2011 13:16:15   
pedikerka
evo se še jaz malo javim.. tudi midva bova vzela kar denar namesto določenega paketa. moj mali pikec je verjetno že ves čas obrnjen z glavo navzdol (že na morfologiji je bil). mi je pa ful hecno ker na orfologiji pretoki niso bili v redu in mi je rekla da jih bova zopet pogledali na naslednjem pregledu. si je tudi v materinsko knjižico z rdečim kulijem napisala da morava preverit. tega ni naredila, zdej mi je pa rekla da mi svetuje da si za naslednji pregled samoplačniško plačam ultrazvok, da e vidi če je vse v redu. ampak glede na to da mora to tako ali tako pogledati, me zainma ali naj si ga vseeno plačam ali počakam in vidim kaj bo? nasploh je mahnjena na denar in mi ni niti najmanj všeč. tudi partnerjev ne pusti zraven na nobenem pregledu, še slikice mi noče natistnit ko jo prosim in rečem da ji plačam. pa mi je rekla da če hočem slikico naj se naročiva na 3d in bova tam dobla slikice, js sem pa sam eno uno majhno hotla na morfologiji dobit. ma ne vem, ali js pretiravam ali ne, ampak sem res v dilemi kaj nej zdej naredim. ko sem ji na zadnjem pregledu omenila, da sva rekli da bova pogledali pretoke ker niso bili okej, je rekla da to je še čas.. se priporočam če ima katera kak nasvet, lepo se imejte in božajte bušije :))

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
15.8.2011 18:55:57   
Urugu
Pa sem še jaz z dopusta. toliko ste napisale, da sem prečekirala samo zadnji 2 strani user posted image

Jaz sem ok, kar ne morem verjeti da bom že konec 28 tedna. V sredo imam še prestavljeni test za sladkorno, ker smo takrat že veselo plavali. Upam, da bo vse ok, ker sem se kar naenkrat zredila za cca 3 kg user posted image no ja v 3 tednih. Zdaj sem tako na 7+

Me je čakalo pa doma tako luštno presenečenje, namreč voziček so dostavili že po 14 dnehuser posted image , čeprav so rekli v štacuni, da bo trajalo cca 5 tednov.
Aja naročila sem pa Mutsya - transporter v čokoladno rjavi barvi s košaro in dežnimi prevlekami. zraven sem kupila še od Maxi cosija avtosedež, ki paše na voziček in za vse plačala 550€

V toysu sem pa naletela še na ugodno ceno koša za plenice -mAngel care 12€ in ga kar kupila.
no sedaj res vem, da me daje gnezditveni sindrom.user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu pedikerka)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
15.8.2011 19:59:56   
Tjasa27
oj!

evo tudi mi z morja. jz bi šeeeee. jutri pa v službo za dobre 14 dni pol pa konc. mam pa jutri pregled za žile na dermatološki ker so se mi ful pojavile in me grozno bolijo. komi hodim.

sem vidla da sem zamudila srečanje user posted image  naslednjič pridem

morm pa mal pokomentirat- vidim da ste se pogovarjale o angel care al kako je že ta naprava za dihanje. jz sem jo imela in dejansko je enkrat ponoč takrat ko je bil urban star ookli 3 mesece zapiskala in urban takrat res ni dihal. tko da ne vem kako bi se končal če takrat tega ne bi imel. pa sevanje gor al dol. jz mislim da tega sevanja spet ni tok, da ga glih tko dobi če je v bližini prižgan televizor, računalnik al pa mobitel. kok nas zdej v nosečnosti tipka na leptop, ki ga ima v naročju??? pa smo spet pri sevanju. in mislim da je nemogoče bedet tok noči in čekirat a otrok diha al ne. vsaj jz sem bila po več kot enemu mesecu neprespanih noči - ja smo imel "srečo" in je imel kr hude krče- izkoristila vsako sekundo da sem lahko mal spala ker smo že tko zelo malo. no to je moja izkušnja. tako da zdej ga bom imela sigurno spet. bom vsj bolj misrno spala.

drugač sem mal pregledala cunjice in mi neki ne manjka dost. a so v štacunah že dobili zimsko koelkcijo da grem v nabavo po manjkajoče cunje?

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Urugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
15.8.2011 21:17:58   
_betty_
pedikerka; saj ne morem verjet, da kdo premore toliko bezobraznosti. Jaz bi se na tvojem mestu odločila za samoplačniški pregled, da bi bila mirna oz. da bi vedla na čem smo. Bi se pa naročila na UZ k drugemu ginekologu (pač prosiš za drugo mnenje). Definitivno ne bi plačevala njej.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
16.8.2011 8:32:09   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: _betty_

pedikerka; saj ne morem verjet, da kdo premore toliko bezobraznosti. Jaz bi se na tvojem mestu odločila za samoplačniški pregled, da bi bila mirna oz. da bi vedla na čem smo. Bi se pa naročila na UZ k drugemu ginekologu (pač prosiš za drugo mnenje). Definitivno ne bi plačevala njej.

Se strinjam z betty. čeprav po mojem mnenju bi ti morala sama narediti brezplačen UZ.

(odgovor članu _betty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
16.8.2011 10:10:29   
Zojatisa
Punce kako smo upam da čim bolše?
Jz se nimam kej pritoževat razn včeraj je bil pa tak zrak za crknat sm misla da bo kej dežja pa nič da bi mal zrk spucal.
Še otročku se ni dal nevem kaj preveč brcat upam da bo dans kej bol aktiven.
Lp

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
16.8.2011 12:55:47   
Natka23
Oj!

Evo mi smo doma user posted image , sicer že od včeraj ponoči.
Danes sem šla naredit test za sladkorno , pa priznam ni blo panike je ena sorodkinja tak nakladala, kak je hudo, ampk potrpiš pa je.Drugače sem ok.

paket vzela bom denar

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
16.8.2011 15:36:01   
moni23
Mene pa zanima, kje si kupila voziček? (da si seveda dobila še gotovinski popust)...ker me namreč zanima za ABC Design tri tech.

Hvala:)

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
16.8.2011 15:37:15   
moni23
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Dobro jutro!

Včeraj sva se dokončno odločila in kupila voziček, nekje je pač treba nehat,potegnit črto in se odločituser posted image user posted image user posted image . Odločila sva se za ABC design cobra in ga imava tudi že doma, takega http://www.mimovrste.com/artikel/4030069830/otroski-vozicek-abc-design-cobra-aqua-dark-brown. Dobila sem ga (še s popustom na gotovinouser posted image )za 260 eurov kar se mi zdi ugodno. Ima športni del in globoko košaro, avtosedež pa bom najverjetneje naročila stane pa 85 eurov.
No pa sem začela gnezdit, hehe. Kupila sva še stojalo in banjico (stojalo sem slučajno našla za 10 eurov, kar se mi zdi zelo poceni) ter par malenkosti (škarjice, glavniček,....). Včeraj je bil dober dan za nakupovanje.
Za previjalno mizico sva se odločila da jo bova naredila sama, ker kokrkol razmišljam bi jo še najraje imela v kopalnici da imam vodo blizu, da mi ne bo treba nekih posodic in vode v sobo nosit, pol se pa drekec tam po posodi goni, kopalnica pa je seveda takih dimenzij da nič kuplejenega ne bo šlo not in nama je najlažje da narediva sama, no ja....naredi sam - jaz pa bom idejni vodja, hehe.

Mislim da se tako še nisem razpisala, hehe.

Pozdravček

Za spominčico vprašanje:)

Neposredna povezava do sporočila: 3409
16.8.2011 17:45:28   
spominčica
Trgovina Bambi v Lescah v MCju. Imajo pa tudi splretno stran - http://www.bambi.si/

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
16.8.2011 19:51:49   
moni23
Spominčica HVALA:)

Kja mi še lahko poveš koliko si potem dobila popusta na gotovino, ker gledam da je spletna cena cenej kot njihova redna v trgovini, mi imamo pa do lesc daleč...

Hvala za dogovor:)

Neposredna povezava do sporočila: 3411
17.8.2011 7:56:19   
spominčica
ob torkih imajo 10% popusta

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
17.8.2011 8:20:15   
tassika
Ojla, jaz se pa že dva dni tako kolektivno slabo počutim, da je groza. Slabo mi je, jesti mi ne paše, če kaj pojem ali nič, mi je še vedno slabo. Komaj živim tukaj v službi. A ima katera recept proti slabostim. sploh ne vem, zakaj mi je, ker ko mi pritiska na želodec, me zgaga peče ni mi pa slabo.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3413
17.8.2011 8:31:51   
spominčica
Meni je ginekolog v začetku nosečnosti rekel naj proti slabosti jemljem B complex za kislino pa Rupurut. JAz tega seveda nisem jemala, ker mi je zadostoval Donat Mg. Je pa baje v zadnjem trimesečju to pogosto.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
17.8.2011 8:50:23   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ojla, jaz se pa že dva dni tako kolektivno slabo počutim, da je groza. Slabo mi je, jesti mi ne paše, če kaj pojem ali nič, mi je še vedno slabo. Komaj živim tukaj v službi. A ima katera recept proti slabostim. sploh ne vem, zakaj mi je, ker ko mi pritiska na želodec, me zgaga peče ni mi pa slabo.user posted image

Verjetno ti dojenček pritiska na želodec. Tudi meni. In me nonstop boli. Samo nimamo kaj, saj se bodo kmalu spustili user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
17.8.2011 11:23:40   
twiggi
pa je pregled za mano. vse je tako kot mora bit. poslušali smo srčeka. user posted image naslednjič bo preverila v kakšni legi je. na morfologiji je bil z nogicami naprej. čez dva dni, ko sem imela ponovitev morfologije v bolnici, pa je bil z ritko naprej. bomo videli kako bo septembra. dala mi je tudi svečke zaradi izcedka. naslednji pregled 14.9.2011.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
17.8.2011 12:55:29   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: twiggi

pa je pregled za mano. vse je tako kot mora bit. poslušali smo srčeka. user posted image naslednjič bo preverila v kakšni legi je. na morfologiji je bil z nogicami naprej. čez dva dni, ko sem imela ponovitev morfologije v bolnici, pa je bil z ritko naprej. bomo videli kako bo septembra. dala mi je tudi svečke zaradi izcedka. naslednji pregled 14.9.2011.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
17.8.2011 16:54:09   
Anonimen
Pozdravljene!

Punce poglejte kaj sem našla.. Mogoče katera išče kaj takega http://www.gugu.si/prodaja.html?page=show_ad&adid=8787&catid=316

(odgovor članu Natka23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3418
17.8.2011 21:55:53   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: twiggi
zanima me koliko imate izkušnje z čajem iz malinovih listov ( doma nabrani in posušeni listi )? sploh tiste ki ste že rodile in ste ga uporabljale. sama sem danes nabrala mlade liste in vršičke od malin, zdaj jih pa sušim. mislim da nimam kaj zgubit če bom pila ta čaj. kvečjemu lahko samo kaj pridobim.

Jst sem ga pila. Koliko je pomagal, ne vem. Rodila sem hitro, 37t5d. user posted image Ga bom tokrat tudi, škodit ne more.

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
17.8.2011 21:57:28   
lananai
Pa dober dan. Smo nazaj z morja. user posted image Brala za nazaj vas ne bom, je bilo vsega preveč. Če je bilo kaj posebej zanimivega za pokomentirat (al pa kake pikantne podrobnosti user posted image ), pa povejte.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
18.8.2011 6:35:31   
Edinka
Pozdravljene vse skupaj!

Evo, dopust je za mano, podopustniški pregled tudi. Vse ok.

Mi je pa G priporočala oz. svetovala, naj se pri naslednjem pregledu odločim za samoplačniški UZ. Je še kateri?

Naslednji teden me čaka injekcija zaradi moje krvne skupine, naslednji pregled pa je 12.9.

Lepo bodite in naj vam vročina ne pride do živega! user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
18.8.2011 6:43:18   
Edinka
Aja, vidim da se vse precej odločate za nakup novih vozičkov. Midva sva se odločila za rabljenega, pa mi vsakega pred nosom prodajo. user posted image No, takega kot sva si izbrala. Pa še nekaj me zanima. Ima katera izkušnje s PP GT3? Me zanimajo predvsem slabe strani, opevajo ga že tako dovolj. user posted image

Pa da se še malo pohvalim. Sem zdaj na dobra +2 kg od začetka nosečnosti. Sicer je bilo prej nekaj odvečne podlage, ampak sem vesela, da niso šle kile v nebo. user posted image

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
18.8.2011 16:00:11   
Maja_V.
Pozdravljene,

še 2 dni in se začne 28. teden, malček brca, en dan bolj, drugi dan manj, včasih mi pa trebušček kar zaplapola. user posted image Občutki so nepopisni... Malo me trenutno moti moja razdražljivost in slabše počutje, sladkor mi kar nagaja, sem na insulinu. Čas sem si zdaj krajšala s pranjem, likanjem in zlaganjem majhnih cunjic. user posted image

A že kaj nakupujete oblačila za odhod domov iz porodnišnice? katero številko boste nabavile?

Mogoče ste že pisale o tem, ampak vseeno bi vas vprašala, za katero porodnišnico ste se kaj odločile??? Sama sem iz Slovenskih Konjic, nosečnost  vodim v Ljubljani, ker imam tam ginekologinjo. Ne vem pa, za katero porodnišnico bi se odločila.. malo razmišljam o Ptuju.. sicer, če mi voda odteče ko bom sama doma, me bodo tak reševalci odpeljali, predvidevam da, v Celje...

Kaj menite?

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
18.8.2011 16:09:36   
lananai
Pri nas bo najbrž moj skočil po kompletek za iz porodnišnice, ko bomo vidli mere našega user posted image . Tamala je bila le 47cm, mi pa doma nič v številki 50. user posted image
Rodit bom šla v CE, sem šla tudi prvič. Najprej zato, ker mi je najbližje, drugič pa zato, ker nisem komplikator in sem bila tudi v prvo zelo zadovoljna in brez pripomb.

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
18.8.2011 17:24:00   
twiggi
kompleteka še nimam kupljenega. v nabavo bom šla 1x septembra, za 1x se še ne mudi. bom pa kupila številko 56. se mi zdi da je boljše če je malo večje kot pa premalo. me ne moti če so rokavi zavihani.

rodit pa bom šla v MB. če bom slučajno na dolenjskem pri mojem pa v CE ( če ne bo časa prit v MB user posted image ). V NM me ne mika.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?