|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
9.8.2011 10:37:10   
moni23
Pzdravljene!

Mene pa zanima tisti NIVEA NAHBTNIK, ko je ena rekla da ga ma odveč, še čisto novega...sam nevem kera pa kdaj je to bilo....

Če ga še ma, a bi se mi lahko javla:)

HVALA!user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
9.8.2011 11:21:20   
twiggi
mene pa zanima kje vse se dobijo tetra plenice in cena. sem nekje zasledila da bi jih Rutar imel najceneje 10€, drugod bi pa naj bile 15€. a ve katera kaj več? bom mogla it počasi v nabavo, jih pa moram več kupit ( vsaj 30 ), za k meni in za k user posted image , ker se bomo tudi tam zadrževali po več dni.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
9.8.2011 14:41:26   
Natka23
Evo s pregleda.mali je obrjen z nogami navzdol(tak da sem narobe sklepala), ampak je rekla, da je čas da se obrne, vsaj še kak mesec ali pa upam, vsaj v sept enkrat.Me pa zaradi tega vse dol tišči, ker mali z nogami dol pristiska in me posledično spodaj bolj boliuser posted image Moram pa it na obremenitven test za glukozo, ker ne glede da sem se komaj za 5kg zredila in ni nobenega znaka o sladkorni,žal Celjska porodnišnica komplicira, pa je rekla zarad njih, tak da drug teden še touser posted image user posted image No pa še posnele bomo video za Tjašo, da si ga lahko predstavlja, ampak to ob naslednjem pregleduuser posted image

naslednji pregled 14.9

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 9.8.2011 14:42:38 >

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
9.8.2011 15:45:47   
amalija81
Ojla punce.

Kje se dobi kakšna pametna vzmetnica za posteljico 70x140, pa da ni pehuda cena?
Jaz sem drugače kar OK, že lepo okrogla, čeprav se mi ne zdi tako vse dokler se ne pogledam v ogledalouser posted image Do pregleda je še kar dolga, čeprav komaj čakam:)
Gre katera v materinsko šolo v Celje? Jaz se nameravam prijavit po 16.08 (zdaj so na dopustu), moj bo šel pa kar v hitro šolo za očke, da mi ga ne prestrašijo prevečuser posted image
Se bo katera odločila za  akupunkturo? Jaz nameravam poklicat dr. Ocvirkovo v Dobrno, da se pozanimam kdaj se to začne izvajat. Mislim pa da okoli 35 tedna. Ima katera kakšne izkušnje?

Lepo se imejte, vreme nam kar služi,čeprav je deževna dobauser posted image  ne predstavljam si pa, da bi bilo kakšnih 35.stopinj...ker mi je od kar semuser posted image  non-stop vroče.....

pozdravček vsem

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
9.8.2011 16:03:52   
diamantina
Dan!

Amalija, jaz sem jo prvič kupila v Leclerku za 60€ (ali manj, sem že pozabila), imajo jih še zdaj, tko da pojdi tja pogledat. So pa dobre in za tisti dve leti, ko je otrok v mali posteljici (vsaj pri nas je bilo tako) je več kot super.

Tetra plenice sem pa jaz kupila v DM-ju, veliko pa sem imela še svojih, ker je moja mami tako lepo pazila nanje, da so bile še kot nove. Baje da so vredu in poceni tudi iz Dipota in Hoferja, pri slednjem moraš naleteti na akcijo.

(odgovor članu amalija81)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
9.8.2011 16:04:38   
mimsi
twiggi, ja upam, da nama rata izpeljat tale večerni pohod...user posted image drgač pa sem si jaz nakupila teh tetra plenic v tosamini trgovini

http://www.tosama-trgovina.si/b/77_TO-TO

in nekaj jih bom tudi tokrat dokupila kar tam, so pa res po 15e. A, ja pa par onih ta potiskanih si bom kupla. Ne vem, mislim,da jih ima hofer včasih...

No, tudi jaz sem iz pregleda. Je bla ena mlada nadomestna G in je imela čist drugačen pristop. Mi je razložila, da si ta stari prekaljeni ginekološki mački, lah prvošjo bolj "površno" obravnavo. Tko, da je očitno bolj fajn met kakega zdravniškega začetnika. Se vsaj bolj poglobi, če ne drucga...moj ginekolog bi mi moral še enkrat dat pregledat kri okol 20. tedna, pa me ni. Me je ona zdej napotila. Skratka, zmerila mi je trebuh in poslušala mi je utrip plodka. Tega mi moj G nkol ne nardi. user posted image No, skratka, lepo obravnavo sem imela....čisto šolsko...user posted image

< Sporočilo je popravil mimsi -- 9.8.2011 16:08:18 >

(odgovor članu amalija81)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
9.8.2011 16:36:46   
Natka23
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/seznam-vse-kar-potrebujemo-za-novorojencka.html Mogoče kateri pomaga

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
9.8.2011 18:14:15   
teodora75
Ljubljančanke in tiste ki pridejo do sem: kaj je potem za jutri? Uro ob 17h smo nekako dorekle, kaj pa lokacija?

Sem se spomnila še ene možne v BTCju - pod emporiumom je tudi ena fina slaščičarna (Grad ali kako že) in ponavadi je čisto prazno (čeprav so tortice dokaj dobre). Je pa res, da je to notri, če vas ne moti. Sicer pa Zvezda - ampak tam je vedno gužva popoldan. Ne vem koliko nas bo...

Torej?

T.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
9.8.2011 18:14:42   
teodora75
Ljubljančanke in tiste ki pridejo do sem: kaj je potem za jutri? Uro ob 17h smo nekako dorekle, kaj pa lokacija?

Sem se spomnila še ene možne v BTCju - pod emporiumom je tudi ena fina slaščičarna (Grad ali kako že) in ponavadi je čisto prazno (čeprav so tortice dokaj dobre). Je pa res, da je to notri, če vas ne moti. Sicer pa Zvezda - ampak tam je vedno gužva popoldan. Ne vem koliko nas bo...

Torej?

T.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
9.8.2011 18:15:34   
hopsala
Zdravo punce!

Vidim da pridno pišete, meni pa kar ne uspe najti časa za to... berem vas redno kar preko telefona, da bi pa pisala preko njega pa bolj težko, do računalnika se mi pa ne ljubi user posted image

včeraj je ena pisala nekaj glede mačk okoli stanovanj in to kako jih spraviti v azil, jaz sicer kakšnega nasveta res nimam, ampak moram pa priznati da sem se res pošteno nasmejala (ne vsebini pisanja ampak stilu al kako naj rečem) user posted image user posted image  

mimsi, ja očitno bo res držalo tole glede mladih in starih G...user posted image  

Tudi jaz sem imela ravno včeraj takšno situacijo, je bilo prav pestro... očitno imam spet neke probleme z vnetji in ko sem sla na wc me je skoraj kap ko sem zagledala kri... takoj pokličem v P tam pa me na srečo sestra pomiri in reče da naj se pridem vseeno pokazat.. po res temeljitemuser posted image pregledu neke mlade G in poleg še 3 asistentk ali kakrkoli pač so že bile :) (takrat sem se počutila kot razstavni eksponat user posted image ) ni bilo nikjer videti krvi in gre očitno zopet za vnetje.. sem bila pa res presenečena da me je res čisto pregledala,... naredila oba UZ (trebušni in vaginalni) in še vaginalni pregled... in zgleda da je vse okuser posted image user posted image  sem pa tudi videla našega črmlja ki ima že kar nekaj čez 800g pri 25t. user posted image očitno bo kar velik dec user posted image   in očitno je res da starejši G ki imajo več prakse in vsega to naredijo bistveno hitreje in ne s toliko pregledi user posted image

aja, sem pa bila v baby centru včeraj po pregledu (sem se šla malo pomirit user posted image user posted image ) in kupila komplet posteljninouser posted image user posted image oz. moram pohvaliti mojo mamo ker je ona odprla denarnico user posted image

aja me pa zanima glede teh žabic - to je mišljeno vbistvu spodnji del hlač z nogicami oz. stopali ane?
zanima me pa tudi kaj mislite o napravi za zaznavnje dihanja Angelcare al tak nekako naj bi se ji reklo? mi je zadnjič ena kolegica naredila pravo predstavitev o tem in sedaj sploh ne vem je res tako nujna ali ne?

nič, lepo bodite!
Cau

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
9.8.2011 18:45:38   
disko
IZVIRNO SPOROČILO: hopsala

aja me pa zanima glede teh žabic - to je mišljeno vbistvu spodnji del hlač z nogicami oz. stopali ane?
zanima me pa tudi kaj mislite o napravi za zaznavnje dihanja Angelcare al tak nekako naj bi se ji reklo? mi je zadnjič ena kolegica naredila pravo predstavitev o tem in sedaj sploh ne vem je res tako nujna ali ne?

Če ima katera konkretno izkušnjo ali preverjene info o tejle napravici, jo bom zelo vesela tudi sama. Brala sem, češ da napravica rešuje življenja. Če bi bilo res samo to, ne glede na to, da ni nujno potrebna, bi jo kupila nemudoma. Vendar me zanima, koliko naj bi bilo zdravo za eno miceno, nežno in krhko bitje, da vsak dan preživi polovico dneva na "odejici", ki oddaja neke vrste elektromagnetično sevanje? Kaj mislite? Mene je tega veliko bolj strah, kot npr. smrti v zibki (gre za minimalen procent možnosti, medtem ko s to napravico otročka garantirano izpostaviš sevanju in to v najbolj občutljivem obdobju).

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
9.8.2011 19:05:04   
melona27
user posted image user posted image Evo nas, lih pršli s 3d UZ v Litiji!user posted image Vse je super, kako noro je videt otročka v 3D tehniki, že prava mala žabica dojenčkastauser posted image user posted image Pri 24t 4 dni ima malo čez 800g, tko da pridno raste in pridobiva na teži;)

Smrketa24- lepo te je blo spoznat, pa čeprav na hitro, morm rečt, da si zelo simpatična punca!user posted image Sj mislim, da se vidimo jutri na srečanju Ljubljančank, js bom prišla za dobre pol urce najverjetneje, meni je vseeno kje, lahko tudi Zvezda, čeprav sem rekla, da tja ne stopim večuser posted image user posted image

Lep dan vsem!!user posted image

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
9.8.2011 19:16:52   
_betty_
Angelcare; priznam, da se o škodljivosti te naprave nisem nikoli vprašala (sevanje in podobno) in sem jo pri prvem otroku imela (ker je nisem utegnila prodat-serijska proizvodnja user posted image , jo bom imela tudi tokrat). Sem malo panika (slabe življenske izkušnje), tako da sem z njo zelo zadovolna. Ne vem če ravno rešuje življenja. Naprava zaznava otrokovo dihanje. Je pa dobro da jo jemlete malo z rezervo. Ko se sprazni baterija (če je na baterijo) začne piskati. Ko je otrok malo večji in se po postelji že premika, se zna zgoditi da ga naprava ne zazna in začne spet piskati. Hočem reči, da vas naj ti piski ne prestrašijo preveč.

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
9.8.2011 20:21:43   
Kamca
Ljubljančanke mene tudi zanima kje jutri?
kar v zvezdi ali tam pod emporiumom? user posted image

(odgovor članu _betty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
9.8.2011 20:38:02   
punsha
Vidim, da sprašujete, pa bom kar napisala za jutri...mene sicer ne bo, je pa potrjeno na FB da srečanje je. Na FB jih je 5 potrdilo da pridejo.

Srečanje: kdaj: sreda, 10.8. ob 17.00 - 20.00; kje: Zvezda BTC

Uživajte user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Kamca)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
9.8.2011 20:50:58   
smrketa24
Evo, 3d uz za nami. sem šele sedaj uspela priti do računalnika, je bilo treba najprej sinkota zrihtat user posted image No, mi bomo pa tokrat imeli punčko, pri 27t 3d ima 1035g. Prava mala punca user posted image Ji je pa udobno tako, da sedi v trebuščku. Me prav zanima kdaj se namerava obrnit, ker je sedaj tik pod rebri. Skoz je lepo migala, tako da je bilo užitek gledat. Bom na fb jutri pripopala eno fotko. Sedaj sem preveč utrujena in vidim samo še posteljo user posted image

melona27 - super je bilo tudi tebe spoznat. ful sta lep parček s tvojim. saj se itak vidiva jutri, pa bova še kakšno rekli.

angel sound - tudi mi imamo to napravico, smo jo pri prvem uporabljali in jo bomo tudi pri drugem. meni je bila zlata vredna, ker je že od začetka spal v svoji sobici in se nisem rabila nič sekirat glede dihanja, pa še lepo sem se naspala.

(odgovor članu _betty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
9.8.2011 20:51:35   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Vidim, da sprašujete, pa bom kar napisala za jutri...mene sicer ne bo, je pa potrjeno na FB da srečanje je. Na FB jih je 5 potrdilo da pridejo.

Srečanje: kdaj: sreda, 10.8. ob 17.00 - 20.00; kje: Zvezda BTC

Uživajte user posted image

Ja, ob 17h v Zvezdi.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
9.8.2011 20:53:49   
twiggi
mene pa zanima kolikšno številko kompleta za domov iz porodnišnice boste kupile. 56?

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Kamca)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
9.8.2011 21:42:53   
Cari
Oj,

Oblekica za iz porodnišnice:
Najina mala je bila velika 53 cm, pa kakor koli že, manj kot 56 št ne bi kupila. Mislim da sem po nasvetu materinske šole kupila takrat 62 in je bila čist izgubljena. TAko da tokrat gremo v šoping in kuujemo št. 56. Razen zimski kombinezonček, ki bo kar ostal kot je bil, čeprav čisto prevelik... Pa upam da ga še ne bomo rabili in da bo lepa jesenuser posted image

Cari

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
9.8.2011 21:46:18   
Kamca
hvala user posted image se vidimo jutri user posted image

a facebook skupino imamo tudi? user posted image al kako se to prek facebooka menite? user posted image

lp user posted image

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
9.8.2011 22:21:00   
mimsi
hopsala, no si imela ti tudi lepo izkušnjo z mlado dohtarco, vidiš...je fajn občutek, ko se ti nekdo mal bolj posveti, a ne? user posted image   a, ja pa žabice, naj bi bile take hlačke s stopali, ja.user posted image

twiggi, jaz bom kupla 56, ja. Sem mela pri prvem takšno št. kar nekaj časa, skoraj 3m, pa ni bil majhen dojenček.

kamca, FB skupina obstaja, ja. Na seznamu imaš link do tja...user posted image

angel care, tudi mene ne prepriča. Ravno zaradi tega elektromagnetnega valovanja...user posted image

Za jutri smo pa za enkrat v Zvezdi dogovorjene....super...komej čakam tortico...juhu...user posted image

< Sporočilo je popravil mimsi -- 9.8.2011 22:25:16 >

(odgovor članu Kamca)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
10.8.2011 7:49:48   
lean
Dobro jutro user posted image

res ste pridne, komaj vas sfolgam brat potem pa se mi pisat ne da, ampak zdaj se že dolgo nisem oglasila, tako da je že trebauser posted image . Je pa tudi to, da nas je velikooo in se mi potem ne da ponavljat o stvareh, če je pa že vse napisano.
Najprej pa vsem user posted image user posted image user posted image  za uspešne 3d preglede, mi bomo še nekaj časa čakali preden vidimo našo bebico, bo uz verjtno šele v 32 td.
Pa par stvari:
tetra plenice ne jih kupovat v rutarju, so res poceni samo so zanič, po več pranjih zgledajo obupno pa skoz se cufajo, raje jih kupte v tosami ali v bc.
oblačilo iz porodnišnice v ta prvo mi je blo kar žal, da nisem imela 50 št. Čeprav je bla naša povprečen dojenček z merami 50 in 3300, no domov smo šli z 300 manj, ji je bla št. 56 zelo prevelika. No zdaj bom spet kupla 56, saj pravijo, da vsak naslednji otrok je potem večji pa že zdaj me je G opozorila, da ima dolge noge, tako da 50 bo verjetno premajhno. Je pa tako za fantke se vam ne splača kupovat veliko 56, saj jih hitro prerastejo, že v prvem mesecu, medtem ko deklice jo bodo ziher nosile 2 do 3 mesece, tako je bilo tudi pri nas. So pa tudi izjeme in se lahko že v ta prvo rodijo velike punce.
angle care nismo imeli, tudi zdaj ne. Komaj čakam, da otrok pride na svet, da ga bom imela pri sebi in nonstop gledala user posted image , se spomnim kako sem se vmes ponoči zbujala in skoz preverjala kako je z mojo princesko pa podnevi sem jo tud hodila vmes čekirat, ko je bil čudež in je spala. Kaj pač češ, bila je najlepši dojenček na svetu, se je nisem mogla nagledat user posted image
žabice so lahko različne, so pa vse s stopalci. Tiste ta prave kot jih nosijo večji otroci in mi. Sem jih takrat imela dvoje za novorojenčka pa sem mislila kako težko bo to zvlečt na majhne nogice pa je čisto enostavno, jih bom zdaj še dokupla. Potem imaš tiste žabice-hlačke do pasu, se ne prilegajo, so malo širše. So super za spat pa tako za doma, da jim ni prevroče, saj bomo takrat že vsi na polno kurili. Zato je tudi super, če je spodaj pod majčko bodi s kratkimi rokavi in ne z dolgimi. Zna dojenčke to zelo motit, če jim je prevroče. Potem pa so še bombažne žabe take, ki se zapnejo na ramenih, so v bc zelo lepe in še poceni so. Tud super za doma, so zračne in veliko boljše kot kakšni plišasti pajaci ali kompleti.

< Sporočilo je popravil lean -- 10.8.2011 7:51:03 >

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
10.8.2011 8:05:06   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Cari

Oj,

Oblekica za iz porodnišnice:
Najina mala je bila velika 53 cm, pa kakor koli že, manj kot 56 št ne bi kupila. Mislim da sem po nasvetu materinske šole kupila takrat 62 in je bila čist izgubljena. TAko da tokrat gremo v šoping in kuujemo št. 56. Razen zimski kombinezonček, ki bo kar ostal kot je bil, čeprav čisto prevelik... Pa upam da ga še ne bomo rabili in da bo lepa jesenuser posted image

jaz tudi neuser posted image

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
10.8.2011 8:32:24   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: twiggi

mene pa zanima kolikšno številko kompleta za domov iz porodnišnice boste kupile. 56?

Ja, jaz bom tudi kupila št. 56. Čeprav sem v prvo morala vseeno kupiti nekaj bodije št. 50 (rodil se je z 51cm), ker je v 56 kar plaval. Tako da je kakšen mesec še nosil 50, potem pa 56.

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
10.8.2011 8:34:24   
smrketa24
Tetra plenice sem pa jaz kupila potiskane v Mullerju. Nisem jih sicer še nič sprobala, ampak izgledajo čist ok. Cena je bila pa cca. 3-4 eur za komplet treh plenic. Jaz sem vzela samo 2 kompleta, ker jih imam še od prej (navadne bele), pa sem hotela imeti še nekaj tetra pleničk z vzorčki, zato sem jih kupila user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?