lean
|
Dobro jutro res ste pridne, komaj vas sfolgam brat potem pa se mi pisat ne da, ampak zdaj se že dolgo nisem oglasila, tako da je že treba . Je pa tudi to, da nas je velikooo in se mi potem ne da ponavljat o stvareh, če je pa že vse napisano. Najprej pa vsem za uspešne 3d preglede, mi bomo še nekaj časa čakali preden vidimo našo bebico, bo uz verjtno šele v 32 td. Pa par stvari: tetra plenice ne jih kupovat v rutarju, so res poceni samo so zanič, po več pranjih zgledajo obupno pa skoz se cufajo, raje jih kupte v tosami ali v bc. oblačilo iz porodnišnice v ta prvo mi je blo kar žal, da nisem imela 50 št. Čeprav je bla naša povprečen dojenček z merami 50 in 3300, no domov smo šli z 300 manj, ji je bla št. 56 zelo prevelika. No zdaj bom spet kupla 56, saj pravijo, da vsak naslednji otrok je potem večji pa že zdaj me je G opozorila, da ima dolge noge, tako da 50 bo verjetno premajhno. Je pa tako za fantke se vam ne splača kupovat veliko 56, saj jih hitro prerastejo, že v prvem mesecu, medtem ko deklice jo bodo ziher nosile 2 do 3 mesece, tako je bilo tudi pri nas. So pa tudi izjeme in se lahko že v ta prvo rodijo velike punce. angle care nismo imeli, tudi zdaj ne. Komaj čakam, da otrok pride na svet, da ga bom imela pri sebi in nonstop gledala , se spomnim kako sem se vmes ponoči zbujala in skoz preverjala kako je z mojo princesko pa podnevi sem jo tud hodila vmes čekirat, ko je bil čudež in je spala. Kaj pač češ, bila je najlepši dojenček na svetu, se je nisem mogla nagledat žabice so lahko različne, so pa vse s stopalci. Tiste ta prave kot jih nosijo večji otroci in mi. Sem jih takrat imela dvoje za novorojenčka pa sem mislila kako težko bo to zvlečt na majhne nogice pa je čisto enostavno, jih bom zdaj še dokupla. Potem imaš tiste žabice-hlačke do pasu, se ne prilegajo, so malo širše. So super za spat pa tako za doma, da jim ni prevroče, saj bomo takrat že vsi na polno kurili. Zato je tudi super, če je spodaj pod majčko bodi s kratkimi rokavi in ne z dolgimi. Zna dojenčke to zelo motit, če jim je prevroče. Potem pa so še bombažne žabe take, ki se zapnejo na ramenih, so v bc zelo lepe in še poceni so. Tud super za doma, so zračne in veliko boljše kot kakšni plišasti pajaci ali kompleti.
< Sporočilo je popravil lean -- 10.8.2011 7:51:03 >