ona
|
Ojla! Pa to ni res, da se moram oblečt vetrovko in dolge hlače,ker je tako mraz...sem zdej psa peljala ven in je res mrzlo in smotano vreme Pa kaj ne more bit vsaj ta dva meseca lepo in toplo Bogi uni,ki so zdej na dopustu oz. na morju,sej ses ploh kopat ne morejo Zdej prav čakam sms od ene prijateljice,ki so včeraj šli na Pag,da mi javi kako so in kakšno imajo vreme. Sem pa zadovoljna,da gremo mi v toplice,ker tam vsaj ni važno kakšno je vreme,ker se da pa noter kopat.Zgleda,da bomo dopust na morju kar odpisali.Evo,ponavadi smo šli tudi zadnji teden v juliju na morje,da se nismo gužvali avgusta in si kar ne predstavljam,če bi zdej bla kje na morju...kaj naj bom z vetrovko na plaži Drugače se kar učim,ker se bojim,da mi bo časa zmanjkalo...zdej sem v slovenščini-slovnica, na dopust bom pa književnost vzela in resnično upam,da mi bo ratalo kaj se naučit.Po drugi strani pa ne vem kaj se sploh sekiram,če ne bo šla ta matura,bom šla pa še enkrat drugo leto jo delat Otroci so prišli domov, sem jih šla že v soboto iskat,ker itak ne zdržista več kot 2 dni pri moji mami...sta pač taka otroka,ki sta rada doma Pol smo šli v soboto v Ikeo in sem kar nabavla nekaj praktičnih stvari,pa nove povštre za dnevno za na kavče,ker sem imela take prej,da so bli vsi scufani,tako,da so prav klicali po novih.Je šla tudi mama z mano,ker je vzela eno omarico in smo se imeli prav fajn tam,sem prišla ob 20 uri domov V tej Ikei pa itak si lahko 4 ure,prej,ko kej pogledaš in najdeš Včeraj smo poležavali doma,no vsi razen mene in niti ven nismo nič šli,sem mogla sama psa peljat ONOUR, Kako je z Petjo,je kej boljše? APRILČICA, Kakšen parfum si kupla? Me martra firbec,ker jaz nikoli ne dobim nič pametnega,bi pa zdej prav rada si kakšnega nabavla,pa če veš še kakšni so kej uredu vonji,ker se mi ne da sprobavat Itak imam kmalu RD,tako,da moram naročit parfum komu,da mi prinese Ala,uživejte!
|