|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
25.7.2011 9:14:10   
ona
Ojla!

Pa to ni res, da se moram oblečt vetrovko in dolge hlače,ker je tako mraz...sem zdej psa peljala ven in je res mrzlo in smotano vreme user posted image user posted image user posted image
Pa kaj ne more bit vsaj ta dva meseca lepo in toplouser posted image
Bogi uni,ki so zdej na dopustu oz. na morju,sej ses ploh kopat ne morejo user posted image Zdej prav čakam sms od ene prijateljice,ki so včeraj šli na Pag,da mi javi kako so in kakšno imajo vreme.
Sem pa zadovoljna,da gremo mi v toplice,ker tam vsaj ni važno kakšno je vreme,ker se da pa noter kopat.Zgleda,da bomo dopust na morju kar odpisali.Evo,ponavadi smo šli tudi zadnji teden v juliju na morje,da se nismo gužvali avgusta in si kar ne predstavljam,če bi zdej bla kje na morju...kaj naj bom z vetrovko na plaži user posted image user posted image
Drugače se kar učim,ker se bojim,da mi bo časa zmanjkalo...zdej sem v slovenščini-slovnica, na dopust bom pa književnost vzela in resnično upam,da mi bo ratalo kaj se naučit.Po drugi strani pa ne vem kaj se sploh sekiram,če ne bo šla ta matura,bom šla pa še enkrat drugo leto jo delatuser posted image
Otroci so prišli domov, sem jih šla že v soboto iskat,ker itak ne zdržista več kot 2 dni pri moji mami...sta pač taka otroka,ki sta rada domauser posted image Pol smo šli v soboto v Ikeo in sem kar nabavla nekaj praktičnih stvari,pa nove povštre za dnevno za na kavče,ker sem imela take prej,da so bli vsi scufani,tako,da so prav klicali po novih.Je šla tudi mama z mano,ker je vzela eno omarico in smo se imeli prav fajn tam,sem prišla ob 20 uri domov user posted image V tej Ikei pa itak si lahko 4 ure,prej,ko kej pogledaš in najdeš user posted image
Včeraj smo poležavali doma,no vsi razen mene in niti ven nismo nič šli,sem mogla sama psa peljat user posted image

ONOUR, Kako je z Petjo,je kej boljše?
APRILČICA, Kakšen parfum si kupla? Me martra firbec,ker jaz nikoli ne dobim nič pametnega,bi pa zdej prav rada si kakšnega nabavla,pa če veš še kakšni so kej uredu vonji,ker se mi ne da sprobavat user posted image
Itak imam kmalu RD,tako,da moram naročit parfum komu,da mi prinese user posted image

Ala,uživejte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
25.7.2011 9:23:01   
aprilčica07
Zebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sem oblečena, ampak imam japonke obute, ker drugega nisem najdla zjutraj. In mi je precej mraz. To vreme je res noro. user posted image user posted image  Saj ne da je una vročina fanj, ma to je pa tudi nenormalno, da te 25 julija zebe ko psa.

ona: kupla sem si od BVLGARI, Green jade, meni ful dobro diši. Sicer težko najdem nekaj, da mi je všečno. Prisegam na D&G Light blue, pa od  Elisabeth Arden so mi tudi dobri (jih pa v Limoni v NG nimajo), včasih še kakšen Davidoff, pol se pa kr konča. Pred leti sem imela od Armanija, pa ne delajo niti enga več iz tiste kolekcije, pa so noro dobro dišali. user posted image

onur: kako je tamala?

Grem delat. user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
25.7.2011 16:50:58   
onur
Živjo. No midve s tamalo sva se šle danes pokazat do Mugoške, ker pediatrinja še ne dela in tamala še špara nogo. Jo je pogledala, sva šle potlej v lekarno kupit en gel. Rekla pa je, če ne bo boljše, da gremo do kirurga, je dala napotnico. Tako bomo počakali do konca tedna, pa da vidimo.
Eno ?, za vsak slučaj, kaj v Šempetru slikajo tudi popoldan?

Ona, boš vidla, da bo šla matura brez problema.

Jaz pa bi mogla kaj hišo pospravt, pa mi nekako ne znese. Se kakšna javi?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
26.7.2011 7:20:31   
aprilčica07
Jutro

spet na šihtu. Ojoj, kako bi še spala...

onur: dvomim, da slikajo tudi popoldan, mislim, da ne. Razen, če je NUJNO. Za zihr pa provaj poklicat in vprašat. Mogoče se je kaj spremenilo. Ah pospravljanje bajte, tudi meni glih ne gre najboljše. Pa volje tudi nimam. Grem raje z tamalima ven. user posted image user posted image

Bi mogla kaj začet delat. Pa saj do treh je še daleč. Lahko še malo zabušavam, a ne? Danes dela moj popoldan in ima zdaj tamala dva. Popoldan pa bomo sami. Bo pestro. user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
26.7.2011 8:21:48   
onur
Dobro jutro.

Jaz pa čiham kot norc. Sem alergična na pršico, ma ne vem ali jih je toliko ali sem še kaj na drugega. Noro, zjutraj tako čiham in mi gre prav na živce.
Študiram, da bi mogli it danes v knjižnico, ker sem knjige že enkrat podaljšala in jim zdaj preteče rok. Za jutri, pa bom šla z mladinci mogoče pogledat do sestrice, ker moj itak dela cel dan.

Neposredna povezava do sporočila: 4080
27.7.2011 9:19:29   
ona
Jutro!

No,pa je že sreda. Še malo,pa letimo v Čatežke user posted image
Letos mi kar ne sede ta dopust,ne vem sploh ni unega pričakovanja,da gremo nekam,ponavadi sem bla vedno navdušena in komaj čakala,da kam grem,letos je pa bolj čudno,verjetno zaradi mojega učenja,ker se prav bojim,da mi bo časa zmanjkalo user posted image

Drugače sem pa zelo razočarana nad vremenom,baje,da bo danes spet začelo deževat user posted image
Joj,še dobro,da smo rezervirali toplice,tam vsaj ni važno kakšno je vreme,vsaj to...bogi uni,ki so zdej na morju,po možnosti še v kakšnem šotoruuser posted image

Včeraj sem sina peljala v Izolo na počitnice,bo tam do sobote,ker mu je fajn in prav si mislim,zakaj ne otroku nekaj omogočit,če mu je lepo,kljub težavam z mojim bivšim...žalostno je edino to,ker me dol pokličejo,ko gre bivši kam,da slučajno ne sreča sina user posted image
Baje,da je šel v Dalmacijo na dopust in smo se hitro zmenli,da gre sin potem ta teden k njim.Gre pa k bratu od bivšega in z vsemi imam dober odnos,se mi zdi prav ok,da je tako!

APRILČICA, včeraj sem zavila v Muler povohat ta tvoj parfum in ful lepo diši ko sem ga dala na listek,potem sem se pa pošpricala in šla naprej kupovat in mi sploh ne lepo diši na moji koži...tako,da bom menda še iskala parfume...jaz imam tudi tega od Davidoff,pa od D&G mi je všeč ONE in pol se pa konča...bi si mogla vzet čas in še kaj provat,ma kaj,ko jaz grem provat parfum oz. ene dva in pol pozabim kaj sem provala user posted image

ONOUR, za slikanje v tistih koncih jaz ne vem poplnoma nič,ker vse delamo v Izolski bolnici kar je z otroci,tako,da žal...
Kako je pa z Petjo,je stanje boljše?

A,ja sem šla včeraj na FB gledat vaše slike,čisto slučajnouser posted image
Imate pa tako lušne otročke obe...so kot cukrčki user posted image

Ala, lepo se imejte pa kej napišteuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
27.7.2011 9:32:37   
aprilčica07
Jutro

ona: itak, da je prav, da gre mali tudi dol, če se tam dobro počuti in ga imajo radi. Veš kako grem jst kupovat parfum? Grem v parfumerijo (Limoni ponavadi ker poznam prodajalke), pa tam zberemo, me našpricajo, na razne dele telesa in potem grem na teren. Pridem nazaj po cca 2 urah in vem kateri je zmagal. Prodajalka pa takoj ve kateri je kateri. user posted image   Ta sistem se vedno obnese.  Vreme pa obup. Zeeeebe. Včeraj popoldan smo šli z malimi ven in itak, da nas je opralo po poti nazaj. Groza, da te zebe konec julija, ko bi moglo najbolj kurit.

onur: kako je danes Petja?

Imamo rezervirane toplice. Ne gremo na Roglo, ampak v Olimje. Tudi prav, meni je čisto vseeno, samo, da gremo še nekam za par dni.

Danes je sreda. Sem tečna že zdaj. Zvečer grem baje pohajat, jutri pa gremo v Il. Bistrico popoldan, ker ima svakinja rd. Bo zihr pestro.

Mojih pet minut pavze je minilo. Grem služit tlakouser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
27.7.2011 15:58:36   
onur
Živjo. Moj dela. Jaz sem šla s tamalim spat, tamala pa z nono. Ma sem itak vedla, da en bo testa iz te moke. Jaz sem zaspala do 15.00 s tamalim, ko se zbudim in slišim goraj tamalo. Ni blo druge kot jo iskat in v sobo spat z njo. Se je skregala z mano, nato pa zaspala v 10 minutah.
Zdaj se neki napravljam, da bi še zlikala. Ma bom prej eno kavo spila, ker itak je pa drugi alarm.
Drugače kar gre. Tamala je z nogo malo boljše. Tamalemu pa se je hidrokela na jajčku malo povečala, jo ima že od rojstva. Jaz itak takoj vsa panična. Dobro, da imam mojega, ki me miri. No, pa saj imamo 10.8. posvetovalnico.
Sem ugotovila, da bi si mogla it še po kakšne kopalke, preden odjadramo v toplice, ma prav nimam volje it. Ko pomislim, da me čaka še pakiranje, me prav vse mine. Po drugi strani pa čakam malo spremembe.

Ona, sine kar naj gre, če si želi it dol. Za maturo pa ne se bat, saj si zmeraj vse naredila.

Aprilčica07, boste tudi v Olimijah uživali.

Neposredna povezava do sporočila: 4083
28.7.2011 7:43:16   
aprilčica07
Jutro

spet na šihtu. Tamala je včeraj jamrala, da jo trebušček boli. Ni hotla ne jst in ne pit, le ninat je hotla it že ob 19 30. In smo šle. Je lepo spala celo noč. Zjutraj, ko sem odhajala je pa tud še počivala. Upam, da je blo prehodnega značaja in bo danes ok.

Vreme: bruhuser posted image user posted image

Onur: ma ja z dvema malima je en cajt kaos. Pol ko se ulaufaš je malo lažje. Kako je nogica? Je bolše? Glede kile, pa boste vidli kako bo. Moj brat je bil kot sem že napisala, dvakrat operiran, pa je blo vse ok. Edino smili se ti tako mali otroček, pa že operacija. Moj brat je imel prvič 3 mesece, drugič pa 6.

Zdaj moram neki pojest, sem laaačna. Pol pa delat, pa domov poklicat, da vidim kako je bejba.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
28.7.2011 12:30:05   
ona
Živjo!

Ma sem pridna,celo vsak dan se javim user posted image

Joj, ne bi bila na vašem z tako malimi otročki...sej je ful lušno,ko so majhni,ma te celega vzamejo in izčrpajo...sem prav zadovoljna,da imam že večje otroke, vaši pa bojo itak hitro zrastli,pol bojo pa drugi problemi :)

Danes pride k naši princesi ena prijateljica in samo upam,da bojo pridne in se lepo igrale,da se jaz lahko učim...joj, ma vam povem,da ko končam tole grem pred bajto zakurit vse zvezke in knjige user posted image user posted image
Samo naj mi kdo reče, da naj grem še kam naprej v šolo...joj, mu dam takoj eno user posted image user posted image

Vreme pa imamo super, ni kaj...bogi tej,ki so zdej na morju, včeraj sem se pogovarjala z eno kolegico,ki je na Pagu in je rekla,da je prav ena žalost od vremena...mrzlo in dež,je prav razočarana,ker vseeno si ni zaslužila takega dopusta user posted image

Ja, kaj čemo,očitno bo treba raje hodit v toplice,ker tam se lahko kopaš tudi če je slabo vreme.

APRILČICA, kako je z tamičkeno,je šla mimo slabost?
ONOUR, Glede pakiranja, sem jaz ista,saj pol ko gremo je pa fajn,samo to napravljanje cunj je ajoj,vsaj zame.Potem vzamem vsega preveč in, ko se vrnemo je vse za prat in pospravljat:)

Ala,grem do Sežane po to punčko od naše,ker jo bom pobrala spotoma,ker grem v trgovino.sem se spomnila,da moram une pike od merkatorja vnovčit, da mi ne grejo v nič,bi blo prav škoda,že če ti dajo možnost jih vnovčit.

Neposredna povezava do sporočila: 4085
28.7.2011 15:25:22   
onur
Ojla.
Midve s tamalo sva bile danes v Sežani. Najprej v Šparu, kamor smo šle po plenice. Nato smo šle do lekarne po kremo, ker se je tamalmu soor naredil. Potlej sem šla gledat za kopalke pa jih nimajo. Nato pa smo šle še do knjižnice.
Pol pa je bil itak kaos za spat za tamalo. Možeka je spravla ob živce, nato pa sem jaz šla z njo. Zdaj pa spijo vsi trije, tavečja, tamali in možek (mu je opravičeno, ker gre v nočno).

Jaz si bom pa zdaj eno kavo privoščila, nato pa morda malo polikala.

Petjina noga pa je boljše.

Aprilčica07, kako je s tamalo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
28.7.2011 16:21:04   
ona
Ojla-spetuser posted image

Sem samo hotla ONOUR nekaj povedatuser posted image
Ne mi zamerit,samo v Sežani niti ne išči kopalk,ker je ena velika žalost tudi z drugimi cunjami user posted image
Jaz ponavadi grem raje v NG ali v Koper,ker vseeno kaj pametnega dobiš ali v Takko v Postojno, V Sežani kupujem samo hrano,ker kljub vsem trgovinah nimajo nikjer nič pametnega,kaj šele kopalke...se mi zdi prav smotano,da ne znajo te naše Sežane malo porihtat s temi trgovinami,za jestvine jih je preveč, za ostalo pa ni izbire user posted image

Glede kopalk se ti splača it v Calzedonia ali v Koper ali v NG,ker lahko izbiraš med različnimi hlačami in modrci,npr, si skombiniraš sama in komot lahko kupiš večji modrc in manjše hlače, na primer.To se meni zdi fajn,ker ni nujno,če ti je spodnji del ok,da ti je tudi zgornji in jaz ne grem nikamor več po kopalke kot tja,no in še v Torri d Europa bi mogoče kaj našla.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
28.7.2011 18:03:48   
onur
Glede kopalk se ti splača it v Calzedonia

Kje je trgovina, v Qulandi-ji.

Za Sežano se pa strinjam, da nimajo nič. Sem vselih mislila, da bo v Lisci kaj, pa ni bilo. Tudi cunje grem jaz drugam kupovat, najraje v Novo Gorico.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
28.7.2011 21:34:07   
aprilčica07
Čeeeeeeeeeeer

ona: tamala ima vročino, prej je blo 38. Sem ji dala sirup in jo dala spat. Nima pa nobenega drugega simptoma, ni šmrkava, ne kašlja, lepo pije, za uhca smo jo tipali pa ni odreagirala.. Bomo vidli kako bo jutri. Mislim, kr neki, no...user posted image

onur: kopalke -  definitivno Calzedonia. Lahko kombiniraš različne dele skupaj, tudi po velikosti. Jst sem si jih kupla letos tam (take, ful lepe, mornarsko modre), pa še ene sem ulovila v Mani, za 5 eur, pa so čisto ok. user posted image Calzedonia je pa v NG V Qlandiji.

Moj gleda neki film, Jakob ne spi, je komaj domov prišel. Je pohajal z taščo in tastom. Jst bom pa do Julije šla, da vidim kako je revca mala.user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
28.7.2011 21:38:14   
onur
Jst bom pa do Julije šla, da vidim kako je revca mala.

Lahko samo kaka viroza. Naj ji bo čim prej boljše. user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem pa se res morda odpravim do Gorice po kopalke.

Neposredna povezava do sporočila: 4090
29.7.2011 11:15:06   
aprilčica07
Tamala še veselo kuha. Jo peljem kasneje pokazat, ker mi to ni nič kaj všeč, pa še vikend je, ko ni nikjer nobenga. user posted image user posted image user posted image  Neki se baje za uhce vleče.. Pojma nimam. user posted image

Volje za delat pa še vedno nimam.

Se mi zdi, da gremo jutri na Kras, bomo baje krompir brali, moj bo pa kuhal. Zdaj je odvisno kako bo tamala, tašča in tast gresta na dopust v toplice, tako, da tle itak varstva ne bo, in moramo naredit premik. user posted image user posted image

Nič, grem neki pojest, pol pa do dr. Naše itak ni, je nadomestna in je takoooooooooo dolga, da se kr vidim, da bom ob 15 še vedno tam. user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
29.7.2011 11:42:28   
ona
Ojla!

APRILČICA, user posted image user posted image za tamičkeno.
Upajmo,da ni kaj hujšega, ma kaj je rekla,da jo ušeska bolijo?

ONOUR, ti kar pejdi do NG,ker drugače imaš v Kopru to trgovino v Mercator centru,ma tam nimajo dosti izbire,je tale v NG dosti večja in več izbire.Je pa v Qulandiji,kot ti je že Aprilčica povedala.

Jaz grem tudi danes do Sežane, moram še v DM nekaj nakupit, pa na banko,pa do računovodstva,ker zdej imamo v firmi kolektivni do 15.8.user posted image Končno malo pavze user posted image

Ala, se potem kaj beremo

Neposredna povezava do sporočila: 4092
29.7.2011 11:52:21   
aprilčica07
Ona: ma nič ni jamrala, da jo uhce boli... se pa nekam vleče za uhce, pa neki ji je ven priteklo.. kaj vem, bom vidla kaj dr reče.. zna bit da je le kašna viroza. Ma jst sem pr tamali itak bolj panična, pa vikend je, ko dežurnih pedijatrov in mi ni glih za se hecat..user posted image user posted image

Bom sporočila kaj smo odpravile.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
29.7.2011 12:30:24   
ona
Ok, fajn odpravte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4094
29.7.2011 21:06:22   
onur
Aprilčica07, upam, da ni kaj hujšega. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona, kdaj greste v toplice?

Sem bila danes v Novi Gorici, vendar nisem kupila kopalk. Nobene mi niso bile všeč, pa še malo zgornjih delov je imela, da so narejeni tako kot nedrček. Nazadnje sem kupila samo nekaj stvari za tamalega, ker hitro raste. Sem pa mogla it malo od bajte, ker sem imela vsega pol kufer, pa še tavečja me je spravila na obrate. Ma sej potlej ko sem šla, sem itak hitela, ker tamali rabi joško. Tako, da sam hitim zadnje čase.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
29.7.2011 21:38:22   
ona

IZVIRNO SPOROČILO: onur

. Tako, da sam hitim zadnje čase.

Ejla, kot bi mene poslušala user posted image Pa imam večje otroke pa hitim vedno in povsod, ko so bli manjši sem še bolj in zase sploh časa ni bilo...Ma bojo zrastli in pol nam bo dolgcajt user posted image

ONOUR, škoda ,ker nisi našla kopalke,je pa tudi res,da gre sezona h koncu in so že vse pametno razgrebli,samo meni je prav čudno,da bi si mogla kopalke kupit npr. aprila...jaz si jih tudi vzamem ali pred dopustom ali če jih rabim...so prav smotani z temi cunjami...stavim glavo,da imajo sedaj po trgovinah že zimske cunje user posted image
V toplice gremo v ponedeljek dopoldne enkrat...ko se zbudimo user posted image
Sedaj pa komaj čakam,ker sem prav živčna zadnje cajte, pa štufa teh knjig, pa tega vremena in edino kar si od toplic želim je savna- to je za mojo dušo prava milina in bom sigurno vsak dan v njej,da dobim malo energije,če nič drugega user posted image

Ala,grem tamali naštimat risanko,ker je prav tečna...se pozna,da ni sina doma,ne ve kaj delat sama s sabo user posted image
Jutri ga pa grem iskat,tako,da bo spet pestrouser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
30.7.2011 8:04:23   
aprilčica07
Jutro

najprej danes gremo spet d dr, ker včeraj nismo nič odpravile. so lab zaprli ob 14, takrat pa še nisva ble niti notri. Grrrrrrr, jezna, ker je tako, ampak je gužva in naše dr pač ni. Je pa Julija kr dobra že, vročine ni, tako, da upam, da bo ok. Ta nadomestna je sumila na ušeska, ampak smo jih mogli najprej sprat, pa dat olje notri, videt  če je kaj pa bo šele danes.

onur: o to hitenje.. jst tudi samo norim, zeloo redko mi rata kam it, da grem v miru. Ponavadi zvečer, če grem kam sama, da sta tamala dva pri nonah. Drugače je pa vse ena sama dirka. Trenutno je vsaj malo bolše,  ker je Jakob doma, drugač pa zjutraj gas v vrtec, pol na šiht, pol spet v vrtec, pol v kako štacuno, pol domov, pobrat otroke, pa kuhat.... Ni konca. Škoda za kopalke. Paše it malo od doma, a ne? Jst se spomnim, da se prvič šla po Juliji malo na teren, ko je mela tamala 3 tedne, pa se mi je zdelo, da so se mi  nebesa prikazala.user posted image

ona: uživajte na dopustuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Se gremo nađtimat, pa pol do dr, pol pa če bo J ok do Qlandije.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
30.7.2011 10:19:44   
ona
Jutro!

Ma smo aktivne zadnje čase,a user posted image
Je kar prav tako,ker če ne bomo izumrle še počasi user posted image

APRILČICA, samo,da je Juliji boljše!!!Po drugi strani pa boljše čakat v labolatoriju kot,da se ji še kaj razvije user posted image
Kaj ti hodiš v NG k pediatru ali si še vedno v Sežani?

Še vedno imamo čudovito vreme,kajne user posted image user posted image
Jaz prav pogrešam tisto enodnevno kopanje v Sesljanu...ponavadi sem šla tja enih 10x v celem poletju,letos sem bila tam 3x user posted image in sem res slabe volje....danes sem brala v primorskih,da se bo izboljšalo in bo drugi teden tam do 30 stopinj, neke vročine pa ne bo več letos user posted image , po 15.8 pa bo spet prišla neka fronta in se bo spet ohladilo...toliko,če katero zanima.
Ma še dobro,bo vsaj ta teden zdej lepo,ko gremo na dopustuser posted image

Nič,grem kej pospravit, pa nekaj malega speglat...bo treba jutri kufre napravljat...joj, se mi ne da...

Ala,lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4098
30.7.2011 11:26:16   
aprilčica07
Ojla
ona: ne, hodim v NG k dr. Sem zadovoljna. Naša zdravnica je točna, nikoli ne čakaš.. Kadar je pač dopust je drugače, in je za čakat, drugači pa gre res lepo in več kot 45 minut nisem rabla za odpravit. Ima pa tamala glivično vnetje sluhovodov. Ima zdaj trakce notri in v pondeljek gremo na kontrolo k naši dr. Ful je bla pridna in vse lepo prestala. Ponosna na mojo malo pupiko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo res pridne zadnje cajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem kuhat kosilo. Kalamare, krompirček in špinača, pa juha. Njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image Jutri pa domov na Kras.user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
31.7.2011 9:44:40   
ona
Jutro!

Ma to ni res...lepo napišem post-še dobro,da je bil kratek in me seveda ven vrže user posted image Joj, ta RR, bom mogla vsakič kopirat, prej,ko potrdim :(
Skratka sem vas hotla pozdravt,preden odrinemo...gremo jutri enkrat dopoldne,danes me pa čaka gora likanja, pakiranje, uffff...ma samo,da že enkrat gremo na ta dopust, zdej se pa že jaz veselim user posted image
Včeraj sem šla po sina in ga je tamala ful objemala in ljubčkala,ker ga je ful pogrešala...jih je blo prav lepo gledat user posted image
APRILČICA, pridna Julija,bravo user posted image user posted image user posted image Ja punce so korajžne,nimaš kaj user posted image
ONOUR, ti greš tudi jutri,kajne?

Nič, Aprilčica, če boš sama tle gor,provaj kaj napisat, te bomo že prebraleuser posted image
Ala,imejte se super in oh in sploh,pa se beremo spet drug teden.

Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......