Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 12:37:40
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Spala nisem nič celo noč skoraj,ker sem kašljala kot kojn.Zjutraj pa sem se porihtala pa Tea,moj je "mogo" it delat,mi2 pa na potep.Sem ga v ZD peljala,da ga stehtajo in zmerijo,pa sma zastojn hodla,morama ju3 še enkrat it. Mater,sem bla jezna.Se je pa začelo Vanessizali dogajat in upam,da bo hitro mimo in bo še danes cartala štročko! Botrca-če pa je zaradi jeter v B in nam je skoraj umrl.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 12:57:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vanessizali dogajat in upam,da bo hitro mimo in bo še danes cartala štročko! jeeee...malečki se mudi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 12:58:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Spala nisem nič celo noč skoraj,ker sem kašljala kot kojn. jaz tud nič, nisem mogla..
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 13:00:26
|
|
|
|
arabela*
|
Nismo šle na sprehod, ker so ju prijateljčki klicali in sta šle k babicoi se igrat Jaz pa malo pospravljam...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 13:20:29
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, jaz sem za odtenek bolje, čeprav bolj kot ne ležim še, ker se tak švoh počutim, ampak vročine pa nimam danes zaenkrat. Zvečer prišibamo v MB, tako da če bom vredu, sem v sredo za kavo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 13:22:40
|
|
|
|
Arwenko
|
Dvakrat mi je pripopalo
< Sporočilo je popravil Arwenko -- 8.8.2011 13:24:22 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 13:22:49
|
|
|
|
karmen7
|
Evo midva doma. Voziček zrihtala je že doma, na preizkusno vožnjo nisma še šla ker valda da veni dežuje. Ne vem zakaj me to vreme več ne preseneča Zdaj pa še ne vem kaj bom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 15:00:35
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Pa je prvi šiht za mano. Zdaj naredim kosilo, pol pa . bomo vidli kake volje bo moj domov prišo in kako vreme bo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 17:18:06
|
|
|
|
bambixxx
|
joj moj otrok pa noče več spat popoldne . dopoldne ga spravim komot spat in spi ca. 1,5h, popoldne pa ni šans več. zdaj sem se 2 uri matrala z njim in sem samo crkjena in tečna zraven postala .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 17:23:58
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx joj moj otrok pa noče več spat popoldne . dopoldne ga spravim komot spat in spi ca. 1,5h, popoldne pa ni šans več. zdaj sem se 2 uri matrala z njim in sem samo crkjena in tečna zraven postala . Hja, pol pa že ne rabi več, saj v končni fazi je tudi že toliko star, da mu en počitek zadošča. mogoče mu pa ta počitek probaš malo bolj na sredo dneva prestavit ali pa kaj...naša pa itak ne spi kaj dosti 2-3x po 15 minut, tako da jaz sem to ze itak navajena
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 17:36:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx joj moj otrok pa noče več spat popoldne . dopoldne ga spravim komot spat in spi ca. 1,5h, popoldne pa ni šans več. zdaj sem se 2 uri matrala z njim in sem samo crkjena in tečna zraven postala . Hja, pol pa že ne rabi več, saj v končni fazi je tudi že toliko star, da mu en počitek zadošča. mogoče mu pa ta počitek probaš malo bolj na sredo dneva prestavit ali pa kaj...naša pa itak ne spi kaj dosti 2-3x po 15 minut, tako da jaz sem to ze itak navajena Se strinjam z Arwenko. L tudi hitro ko je napolnil 1 leto ni več hotel 2x na dan spat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 18:18:21
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx joj moj otrok pa noče več spat popoldne . dopoldne ga spravim komot spat in spi ca. 1,5h, popoldne pa ni šans več. zdaj sem se 2 uri matrala z njim in sem samo crkjena in tečna zraven postala . Hja, pol pa že ne rabi več, saj v končni fazi je tudi že toliko star, da mu en počitek zadošča. mogoče mu pa ta počitek probaš malo bolj na sredo dneva prestavit ali pa kaj...naša pa itak ne spi kaj dosti 2-3x po 15 minut, tako da jaz sem to ze itak navajena Se strinjam z Arwenko. L tudi hitro ko je napolnil 1 leto ni več hotel 2x na dan spat. najkasneje do 12h ga moram spravit spat, ker je drugače tečen. Če mi uspe, da spi 3 ure, je itak carsko. Ampak ponavadi se po 1,5h zbudi in ga je težko nazaj uspavat, ker je že lačen, tak da mu moram dat pred spanjem malico. In če ne spi potem več, je ob 18h zvečer spet tečen in utrujen, ker je premalo spal . Zvečer ga pa tudi ne morem dat ob 19h spat, ker se mi pol prezgodaj zjutraj zbudi. Ah začaran krog...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 18:50:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx joj moj otrok pa noče več spat popoldne . dopoldne ga spravim komot spat in spi ca. 1,5h, popoldne pa ni šans več. zdaj sem se 2 uri matrala z njim in sem samo crkjena in tečna zraven postala . Hja, pol pa že ne rabi več, saj v končni fazi je tudi že toliko star, da mu en počitek zadošča. mogoče mu pa ta počitek probaš malo bolj na sredo dneva prestavit ali pa kaj...naša pa itak ne spi kaj dosti 2-3x po 15 minut, tako da jaz sem to ze itak navajena Se strinjam z Arwenko. L tudi hitro ko je napolnil 1 leto ni več hotel 2x na dan spat. najkasneje do 12h ga moram spravit spat, ker je drugače tečen. Če mi uspe, da spi 3 ure, je itak carsko. Ampak ponavadi se po 1,5h zbudi in ga je težko nazaj uspavat, ker je že lačen, tak da mu moram dat pred spanjem malico. In če ne spi potem več, je ob 18h zvečer spet tečen in utrujen, ker je premalo spal . Zvečer ga pa tudi ne morem dat ob 19h spat, ker se mi pol prezgodaj zjutraj zbudi. Ah začaran krog... Glej s te strani, rana ura - zlata ura.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 19:47:07
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glej s te strani, rana ura - zlata ura. pri meni je rana ura - huda ura!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 19:52:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glej s te strani, rana ura - zlata ura. pri meni je rana ura - huda ura! Saj jaz tudi nisem bila najbolj navdušena, pa sem se mogla vseeno sprijaznit.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 19:55:31
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glej s te strani, rana ura - zlata ura. pri meni je rana ura - huda ura! Saj jaz tudi nisem bila najbolj navdušena, pa sem se mogla vseeno sprijaznit. zakaj pa bi se, če se ne rabim? pač gre bolj pozno spat, pa zato lepo zjutraj do pol devetih spima . opoldne pa ga bom tudi probala bolj pozno spat dajat, pa malo razvlekla, če bo šlo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 20:02:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zakaj pa bi se, če se ne rabim? pač gre bolj pozno spat, pa zato lepo zjutraj do pol devetih spima . opoldne pa ga bom tudi probala bolj pozno spat dajat, pa malo razvlekla, če bo šlo. Če spi tak dolgo HB. Meni se je L zjutraj zbujal enako zgodaj ne glede kdaj je šel spat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 20:02:59
|
|
|
|
ly117
|
Gremo mi počasi proti spalnici. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 20:30:30
|
|
|
|
bambixxx
|
nočko ly.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 20:31:51
|
|
|
|
bambixxx
|
jaz tudi moram otroka spat spravit. upam, da bom bolj uspešna kot popoldne...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 21:58:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Botrca sem hotla bit oranžna, zdaj pa mam oranžno ja. Rdeča sem prišla ven, skor me je kap ko sem se vidla v ogledalu. zakaj pa nisi rekla, da ni to to ...probaj si parkrat sprat...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 21:59:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya na hodniku nam montirajo števce za centralno.....bomo vidli, kak se to obnese pozimi se ful obnese, boš vidla... Oooo to pa nas tudi še čaka; so nam menjali termostatske ventile, zdaj pa čakamo na števce. Upam, da se bo kaj poznalo pri položnici, ker tom ni glih poceni. z vsakim ko sem se menla, je rekel da se ful obnese in je položnica manjša...moja sestra, teta...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:02:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: se sončiš? sem se ja... ...je pa bila danes prava savna...pa še je ful soparno
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:04:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca danes napovedujejo do 38°C . blagor tebi ma res...sem končno dočakala malo pravega poletja
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 8.8.2011 22:06:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca-če pa je zaradi jeter v B in nam je skoraj umrl. aja...sorry
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.